Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Agyfeltöltés

2015. szeptember 30. - Toadwart66

 efl2d8ade_34.jpg

„2017-től több ponton is megváltozik a magyar nyelv és irodalom érettségi – írja az eduline.hu. A nyelvtan tételek közül két korábbi témakör összevonásával új témakör jött létre Ember és nyelvhasználat néven. Az irodalmi tételek megnevezésében ezentúl az irodalmi művek állnak majd középpontban, továbbá a regionális és interkulturális témakör része lesz a határon túli magyar irodalom. Több ponton változik az értékelés is. Az egyik legfőbb, hogy 2017-től a jó helyesírást jutalmazni fogják, a hibákért pedig nem jár hibapont.”

Forrás: Megváltozik a magyarérettségi: nem fog számítani a helyesírás

images_9.jpg

Tisztelt leendő páciensünk!

A szépség belülről fakad.” Ki ne hallott volna már erről a szemenszedett hazugságról, amely ostoba állítást természetesen legfőképpen azok hangoztatják, akiket a természet valamilyen okból kifolyólag rendkívül rút, és ocsmány külsővel tréfált meg. Soha ne dőljenek be eme hamis is irigy kijelentésnek. Rondák és kész. Belső szépségéről igazából Ön is csak a patológián győződhetne meg, de zsigereinek esztétikájában ilyenkor már senki sem tud kedvére gyönyörködni.

Ha az utcán találkozik egy rég nem látott kedves ismerősével, akkor biztos nem azt mondja neki, hogy micsoda remek formában van az illető, és az évek múltával mit sem változtak csinos és formás vékonybelei. Hogy erről meggyőződhessen,  előbb amúgy is ki kellene nyitnia őt.

Kevesen vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy teljesen elégedettek lennének önmagukkal és ne akarnának változtatni magukon semmit. A nagy része ezen szerencsétleneknek amúgy is csak áltatja és becsapja saját magát.

Akinek nincs elég pénze az persze olyan marad, amilyen. Ha azonban valaki megfelelő vagyonnal, vagy egy gazdag és nagylelkű hozzátartozóval rendelkezik, akkor ma már a plasztikai sebészet segítségével könnyedén megváltoztathatja magán azt, ami baromi rondává és visszataszítóvá teszi őt mások szemében. Ezzel elkerülheti az, „Ez meg, hogy néz ki, te jó Atyaúristen!”-hez hasonló, bántó, de teljesen őszinte megállapításokat.

A gúnyos megjegyzések elkerülése érdekében mi nagyon szívesen segítünk Önnek, és ezért mindössze csak fizetnie kell. Hozza el hozzánk a problémás testét, a többit pedig egészen nyugodtan bízza ránk.

A Quasi-Moda Plasztikai Sebészeti Klinika (QMPSK) és kutyakozmetika, a legjobb kezelésekkel és műtétekkel áll az Ön rendelkezésére. Kiveszünk és berakunk mindenféle anyagokat. Leszívunk, feltöltünk, imitt-amott alakítgatunk egy kicsit, kalapálgatunk, reszelgetünk, vágunk, szabunk, varrunk. Amint a teste elkészült – egy átmeneti zombi állapot után –, már nyugodtan és mindenféle szégyenérzet nélkül merészkedhet embertársai közé.

Örömmel jelenthetjük be a mélyen tisztelt leendő ügyfeleinknek azt a szenzációs hírt, miszerint a magyarországi plasztikai klinikák közül elsőként , mi végezhetünk forradalmi agyplasztikát, hivatalos nevén szelektív agyfeltöltést.

Ezt a műveletet egy tejesen újonnan kifejlesztett, számítógép által vezérelt, nagyon esztétikus orvosi műszer segítségével végezzük el. Ön megmondja nekünk, hogy mihez hülye teljesen, mi pedig a megfelelő értelmi szintre töltjük fel az agyát az adott témakörben.

Ha Ön úgy érzi, hogy nagyjából már elsajátította a magyar nyelv készségszintű használatát, de szükségét érzi annak, hogy még egy idegen nyelv birtokába jusson, akkor ezentúl ehhez nem kell hónapokon keresztül önmagát és egy jobb sorsra érdemes nyelvtanárt gyötörnie. Ha például külföldre készül, akkor az adott ország legszebb irodalmi nyelvét töltjük bele az agyába. Bónusz szolgáltatásként tehetünk magába tréfás történeteket, verseket, bölcs idézeteket mindenféle helyzetre, pajzán vicceket, vagy akár egy adott város komplett tömegközlekedési hálózatát, természetesen a nemzeti ünnepekkel és munkaszüneti napokkal együtt.

Minek bajlódna hosszú, unalmas és fáradtságos olvasgatással. Csak kiválasztja a megfelelő irodalmi műveket, és mi azokat – természetesen teljesen jogtiszta formában – áttöltjük az Ön mélyen tisztelt agyába. Ennek a módszernek az is az előnye, hogy bármikor teljes részletességgel el tudja mesélni az ismerőseinek Lev Nyikolajevics Tolsztoj, meglehetősen bő lére eresztett regényét, a “Háború és Békét”. Ez nagyjából 1.500 oldal. Egy nyaralásra ennyi bőven elegendő. Illegális forrásból származó könyvek és képregények feltöltését természetesen nem vállaljuk.

Gondolt már Ön arra, hogy milyen pompás dolog lenne, ha tudna, teszem azt, fagotton játszani? Bármilyen hangszer virtuóz művésze lehet, ha részt vesz a „Tehetséges zenei előadó leszek” programunkban. A kezét, a tüdejét természetesen hozzáalakítjuk a kívánt zeneszerszámhoz. Többféle zenei korszakot tölthetünk Önbe. Képzelje csak el magát, milyen szépen mutatna Ön egy barokk vonósnégyes erőskezű csellistájaként. Természetesen semmi akadálya annak, hogy emellett a rendkívül népszerű „Mulatós nóta” csomagunkat is magáévá tegye.

Lepje meg családtagjait azzal, hogy angol nyelvű előadást tart a Harvard egyetemen egy Ön által kiválasztott témában. Tudja Ön, hogy mi is az a “PLCγ1 adopts an autoinhibited conformation in solution consistent with the reported crystal structure of tandem SH2 domains.”? Ha nem, de most felcsigáztuk iránta az érdeklődését, pillanatok alatt a szakértője lehet akár ennek a valaminek is.

Szeretne valami nagyon különleges ételt készíteni a családjának? Az agyába töltjük, a “10.000 változatos étel a világ minden tájáról” című receptgyűjteményt, és már csak egy fókát, vagy egy tapírt kell beszereznie, hogy izgatottan neki tudjon kezdeni egy kedves családi meglepetés elkészítésének.

Képtelen eligazodni a brazil szappanoperák kaotikus világában, mivel a szereplők teljesen megkülönböztethetetlenek, és mindegyikük olyan hevesen gesztikulál, mint egy választási nagygyűlés vezérszónoka? Egész évadokat nyomunk magába eredeti nyelven, a színészek életrajzával, és hozzájuk tartozó nem kevés bulvárhírrel együtt.

Állandóan elfelejti a felesége születésnapját, illetve a felejthetetlen házassági évfordulójukat? Ezeknek a kellemetlenségeknek az elkerülése érdekében a felesége részletes élettörténetét, valamint családtagjainak legfontosabb adatait letároljuk az Ön agyában. Többé már nem fog zavarba jönni, ha a hitvese valami teljesen ismeretlen Rezső bácsiról és annak ezoterikus feleségéről beszél.

Az agyfeltöltés teljesen biztonságos beavatkozás. Alkalmazása semmiféle kockázattal és mellékhatással nem jár. Ha valaminek a tudása az Ön számára már túlságosan fárasztó, azt könnyedén leszívjuk azt az agyából. A készülék kellemes emlékek ébresztésére is kiválóan alkalmas.

images_9.jpg

 

Rezgésszint emelkedés? Tudatos szóképzés (vizualizáció) a magyar szógyökrendszer támogatásával!

"A világ ébred, de nekünk magyaroknak külön feladatunk is van!

Igen, a szakrális geometria adja meg az alapokat. Az élő nyelv pedig a teljes megoldást:

Kedves Olvasó! Légy őszinte magadhoz! Mennyire használod tudatosan vizuális képzelőerőd? Fantáziád erejének használata helyett inkább a filmek érdekelnek? Legalább gyermekeidnek add meg az esélyt, hogy magasabb szinten használják gondolkodásukat! Olvass nekik és ne a TV elé ültesd őket!

Amint azt látni fogod (már ha van időd és energiád ezt a cikket végig olvasni) a képzelőerő, a képi megjelenítés, illetve a „harmadik szem” használata bizonyos megközelítésben erősebb bármely anyagi világban létező pajzsnál vagy fegyvernél. A nyelvünk szógyökrendszer alapú tanulása ehhez a legjobb alapokat adja.

Sokan beszélnek új korszak eljöveteléről, a negyedik dimenzióba való születésről, stb. Mi az amerikai kutatóval, Temple Grandinnel értünk egyet, aki szerint a képekben való gondolkodásé a jövő. Mondandóját azzal egészítjük ki, hogy a magyar nyelv segítségével ezt a tudást a legkönnyebb elsajátítani.

A kutatónő a Szilikon-völgyben tart előadást ahol számos magas beosztásban dolgozó szakember hallgatja. A jól funkcionáló autistaként minősített kutató igen népszerű és sikeres ebben a közegben. Itt jegyezzük meg, hogy sajnálatos módon a Világbiztonság hivatalosan nem tudott még kapcsolatot teremteni az általunk beadott kezdeményezéssel összhangban alapított amerikai Szingularitás Egyetemmel!

Kiemelt biztonsági kockázat!

Ezt a levelet több alkalommal próbáltuk eljuttatni az amerikai Szingularitás Egyetem részére (email-eken keresztül és hagyományos postai úton is, valamint az Amerikai Nagykövetség részére) de még az ajánlott küldemény kötelező visszajelzését sem kaptuk meg!"

Forrás: Világbiztonság

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr657870696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása