Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

De szabadíts meg minket...

2015. november 11. - Toadwart66

... a Civil Összefogás Fórumától.

sertes4.png

2010. április 25. óta nagyjából már mindenki belenyugodott abba, hogy itt mindenféle elmúlt nyolc évnek vége szakadt. Azóta az is kiderült, hogy ezzel együtt sok minden másnak is. Van, aki tiszta szívből örvendezik ennek, van, aki azt hazudja, hogy természetesen ő is. Akad persze néhány olyan gyaur kutya is, aki utálja az egész NER-t, Fekete György frizurájával és személyes ízlésével együtt.

A kevésbé heves vérmérsékletű defetisták már nem is nagyon  izgatják magukat a burzsoázia viselt dolgai miatt. Valamiféle túlélési stratégiára rendezkedtek be, aztán onnan kísérik figyelemmel a vidám történéseket. Ha nem lehet változtatni a dolgokon, akkor kiválóan lehet használni azokat  szórakozásra, meg röhögésre. A felcsúti kisvasút elpöföghet egészen az Adriáig, vagy akár az Atlanti óceánig is, teljesen mindegy. Mindenki arra költi az ország pénzét, amire akarja. Akinél meg nincs az ország pénze, az ne is nagyon akarjon semmit. Gondoskodjon magáról, ha tud.

Vannak azonban olyan íratlan erkölcsi szabályok, amiket a "monarchie absolue"-nek is be kellene tartania a békesség kedvéért, valamint a közjó és a saját jól felfogott érdekében, különben a nép a végén nekiesik az éppen aktuális Bastille-nak, Téli Palotának, vagy egyszerűen csak eltüzeli a Pancho Arénát fűtőházastól együtt.

A nyomor, mint vészesen terjedő deviáns életforma, a kormány számára – teljesen érthető okokból – kellemetlen, elítélendő és megvetendő cselekedet. A szegénységnek az adózáson kívül semmiféle más társadalmi haszna nincs. Ráadásul hivatalosan nem is létezik. Külföldi ügynökök és reakciós elemek terjesztik ezt országszerte, csupán merő rosszindulatból és irigységből. Néhány elvetemült felforgató még Rogán Antal, a derék szirénészeti miniszter szavának sem hisz. Valószínűleg még maga Rogán sem.

A szegénységet azonban nem tanácsos félvállról venni, meg foghegyről odavetni valami jópofa dolgot az erről kíváncsiskodóknak. Egy ideig lehet a statisztikákkal bohóckodni. Vannak olyan mutatók, amelyek javultak, de olyanok is, amelyek romlottak. Ez utóbbiak a kormány szempontjából jóval fontosabbak. Az összkép alapján a társadalmunk széles körűen deprivált. A 100 szegénységben élő közül 34 gyermek vagy fiatal, 13 pedig nyugdíjas korú.

„Anyagilag deprivált az a háztartás, amelyben az alább felsorolt kilenc probléma közül legalább három előfordul, súlyosan deprivált pedig az, akire legalább négy vagy annál több állítás igaz. 1. hiteltörlesztéssel vagy lakással kapcsolatos fizetési hátralék; 2. váratlan kiadások fedezetének hiánya; 3. anyagi okból nincs telefonja; 4. anyagi okból nincs színes tévéje; 5. anyagi okból nincs mosógépe; 6. anyagi okból nincs autója; 7. évi egyhetes üdülés hiánya; 8. kétnaponta húsételfogyasztás hiánya; 9. a lakás megfelelő fűtésének hiánya. (Nyári Viktor)”

A gyermekéhezés felszámolását célzó Nemzeti Minimum Program tárgysorozatba vételét azért nem szavazta meg a Kereszténydemokrata Néppárt az Országgyűlés népjóléti bizottságában, mert nem kívántak baloldali kampányt támogatni. Ez az érvelés hamis, álszent és igazságtalan. Ez az, amire az arisztokráciának, legalább méltányosságból, figyelnie kellene. Ez a kijelentés akárhonnan nézzük is irritáló és butaság. 

Gyakorlati problémák is felmerülnek a gyermekétkeztetés kapcsán. Aki életében megfordult már valaha a közétkeztetésben, az tudja, hogy az ételek ebben a rendszerben egészen furcsán kezdenek el viselkedni. Menet közben felhígulnak, ízt, állagot, minőséget változtatnak. A menzákon azért szokták kiírni az ételek nevét, hogy a paciensek nagyjából be tudják azonosítani, hogy mi az, amit megesznek, illetve, amit nem.

A leveseknek adhatják a legszebb neveket, akkor is ugyanazok maradnak, az ízük nem változik. A menzaleves menza ízű. Többet ne is nagyon várjunk tőle. Valójában arra találták ki, hogy senki se egye meg. Kivétel ez alól a paradicsomleves, mivel az piros és mézédes. Vannak, akiknek ennek hatására annyira kifinomul az ízlésük, hogy néhány kitartó próbálkozás után sikerül megszeretniük. Idővel ez az állapot megszűnik és az ebben szenvedők kigyógyulnak a nyavajákukból. A paradicsomleves komoly függőséget nem okoz, elvonási tüneteket egy esetben sem írtak le.

Ha egy autentikus iskolai étkezdében összefutott már valaki a tejberizzsel, nagyon jól tudja, hogy az bézs színű és esztétikusan folyik. Ahhoz pedig tényleg rendkívül nagy ügyesség és gyakorlatot szükséges, hogy hús igénybevétele nélkül is képes legyen valaki bepanírozni egy húst. Ezt a különleges fogást csak a legkiválóbb iskolai menzákon tudják elkészíteni. Ez egyébként az elmúlt rendszerben is így volt.

Az óvodás és általános iskolás korú gyerekekkel gyakorlatilag mindet fel lehet etetni, illetve elébük lehet rakni. Ha nem eszik meg, az az ő bajuk. Finnyásak és kész. Az általános iskolai fogásokhoz képest még a kórházi koszt is fejedelmi éteknek számít. Nem minden étel, amit annak mondanak. Egy gyereknek ily módon naponta akár tízszer is lehet úgy étkezést biztosítani, hogy idővel veszítsen a súlyából. 

Az pedig egyenesen vérlázító, megalázó és rendkívül nevetséges, hogy az infarktus szélén táncoló, potrohos, hordóhasú zsoldos katonák oktassák ki a magyar háziasszonyokat, hogy miként kell háztartást vezetni. A CÖF vezetőségének vágósúlya – ez megtekintés és megtapogatás útján is megállapítható – átlagosan biztosan meghaladhatja a 70 kilogrammot. Iskolai közétkeztetésben ilyen szép súlyt becsületes úton nem lehetne elérni. Az urak valószínűleg nem az iszonyatos mennyiségben elfogyasztott ciberelevestől és ízletes sárgaborsó főzeléktől gömbölyödtek ki ilyen szép kerekre.

A CÖF, mármint a Civil Összefogás Fóruma, alapjaiban ássa alá a magyar társadalom és a NER úgy-ahogy stabilizálódott alapjait. Ez egy bevallottan bizonytalan identitású szervezet, amely mindenki számára rendkívül káros és kínos. Aki megpillantja őket, azt bizony nagyon nehéz visszatartani attól, hogy ne rohanjon azonnal fejvesztve a forradalomba. 

Az eszközeikben nem válogatnak. A tagság mindent megtesz a társadalom békéjének feldúlása, valamit hazánk külföldi lejáratása érdekében. Mostanában szerencsére a "Béke Pride"-nak nevezett "Gazdag Büszkeség Napja" rendezvényeiket, biztonsági okokból, felfüggesztették. Jobb is a békesség. Szeretgessék csak a luxusautóikat a négy fal között, a saját garázsukban és ne az utcán kérkedjenek velük, mivel ezzel mélységesen felháborítják a jó érzésű, becsületes, erkölcsös magyar állampolgárokat. Senki sem kíváncsi a méregdrága, viselt dolgaikra.

Ha a kormány 2018-tól nem akar "elmúlt nyolc év" lenni, akkor az említett illetőket – akár testi kényszer alkalmazásával – valamilyen módon el kell távolítania a közéletből. Náluk irritálóbb, magamutogató társaságot nem nagyon lehet találni. Ellenük a TEK bevetése teljesen jogos és méltányolandó cselekedet lenne. Nem kell velük kesztyűs kézzel bánni. A társadalmi béke és a polgárok nyugalma sokkal fontosabb, mint az ő deviáns életformájuk.

A CÖF haladéktalanul  függessze fel a magyar lakosság terrorizálását. A végén még annyira felbátorodnak, hogy szexuális praktikákból is kioktatják a tisztes családanyákat. Nem hiszem, hogy ilyen testi adottságok mellett képesek lennének úgy felgyorsulni, hogy ép bőrrel megúsznák ezt a dolgot.letoltes.jpg

"Vágósúly, vagy holtsúly, a fogyasztás céljaira levágott állatok súlya, leszámítva belőle a kibocsátott véren kivül a bőrt, a fejet, a lábakat a térdig, illetőleg csánkig, valamint az összes belső zsigereket. A V. tehát jóval kevesebb, mint az élősúly, azaz az állat testének teljes súlya, mely az élő vagy fel nem bontott állat megmérése útján állapítható meg. Jól hízlalt ökröknél és teheneknél a V. 60-64%-át, középszerüen hízlaltaknál 55-60%-át, soványaknál 50-55%-át teszi ki az élősúlynak; juhoknál és ürüknél az arány 55-60%, kövér sertéseknél kb. 75%. A V. szabatosan a levágás előtt és után végzett mázsálás útján állapítható meg; gyakorlott mészárosok s hentesek azonban az élő állatok megtekintése és megtapogatása útján is elég pontosan tudják az arányt megitélni; megközelítőleg továbbá a test hosszusági és övméretéből is vonhati következtetést a V.-ra és ide vonatkozólag léteznek empirikus úton szerkesztett táblázatok, melyekről az adatok egyszerüen leolvashatók." Forrás: Pallas Nagylexikon"

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr658068606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása