Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Diszkréten kezelt terrorizmus

2015. november 26. - Toadwart66

mo_romagyilkossagok_online.jpg

"A migrációs hullámmal nő a terrorfenyegetettség, de nincs olyan információ, amely arra utalna, hogy Magyarországot terrortámadás fogja érni - mondta Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója csütörtökön a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában." 2015. október 29. (MTI)

A 2008 és 2009 között elkövetett sorozatos gyilkosságok, melyeknek egyértelműen rasszista indítékai voltak, nem rázták meg mélységesen a magyar társadalmat. Az elkövetők, Kiss Árpád, Kiss István, Pető Zsolt, 6 magyar honfitársunkat ölték meg, kettőt súlyosan megsebesítettek. Házakat gyújtottak fel Molotov koktélokkal, ami 55 ember testi épségét veszélyeztette. Csontos István sofőrként vett részt az utolsó két gyilkosságban.

Az első támadásra Galgagyörkön került sor 2008 júliusában, ahol nem sérült meg senki. 2008. november 3-án, Nagycsécsen megölték Nagy Józsefet és sógornőjét, Illés Évát. 2009. február 22-én rágyújtották a házat Csorba Róbert családjára. A menekülő férfit és 5 éves kisfiát agyonlőtték. Tiszalökön 2009. április 22-én az áldozatuk, az 54 éves Kóka Jenő volt. 

Az utolsó gyilkosságukat 2009. augusztus 3-án követték el. A támadás során az ágyában gyilkolták meg a 43 éves Balogh Mártát, és súlyosan megsebesítették a 13 éves kislányát. Tímeát súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a jobb kezét azóta sem tudja rendesen mozgatni. Az arcán - a sörétek okozta sérülések miatt - bőrátültetést kellett végezni. 

Az első per 2011. március 25-én kezdődött. A bíróság szerint: "Kiss Árpád, Kiss István és Pető Zsolt bűnös előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen, részben 14. életévét be nem töltött személy ellen bűnszervezetben elkövetett emberölés bűntettében". Emellett kétrendbeli fegyveres, csoportos rablásban, lőfegyverrel és haditechnikai eszközökkel való visszaélésben találták őket bűnösnek. A gyilkosságok ügyében a Budapest Környéki Törvényszék 2013. augusztus 6-án tényleges életfogytiglanra ítélte Kiss Árpádot, Kiss Istvánt és Pető Zsoltot. Csontos István 13 év fegyházat kapott.

2015. május 8-án, a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta ugyan a tényleges életfogytiglani ítéleteket, de egy jogi részletkérdés miatt azok nem emelkedek jogerőre. Csontos esetében  a 13 év fegyházbüntetése jogerős lett, ami ellen az elítélt már nem is fellebbezhetett. A három ténylegesen életfogytiglanra ítélt vádlott esetében  2016 januárjában folytatódik a harmadfokú eljárás.

Az ügy részleteivel rengeteg cikk, írás, elemzés foglakozik. Megjelentek a szokásos összeesküvés-elméletek is. Fekete pólós híveik, a tárgyalásokon tüntetőleg kimutatták azt, hogy hősöknek, bátor harcosoknak tekintik az elkövetőket, akik hátulról lelőttek egy 5 éves kisfiút, majd elmenekültek a helyszínről. A különböző paramilitáris alakulatok azóta is vígan folytathatják a tevékenységüket. Megfélemlítik a cigányokat, a menekülteket, a civil szervezeteket. Mindenkit, akivel nem értenek egyet, vagy aki kritizálja a zavaros és veszélyes nézeteiket.

A lakosság körében mégsem tört ki emiatt semmiféle pánik, pedig a mi honfitársainkat mészárolták le. Kegyetlenül, hidegvérrel és szánalom nélkül. Az áldozatoknak esélyt sem adtak a menekülésre. A TEK legutóbbi 2015. 11. 24-i akciója nem volt teljesen alaptalan. A "történelem iránt hobbiszinten érdeklődő" fiataloknál robbanószereket, páncéltörő gránátot, repeszgránátot, tojásgránátot, lőszereket találtak. A TEK által említett "zavaros nézetük" nem azt valószínűsíti, hogy szélsőséges maoista fiatalokról lenne szó. 

A radikális szélsőjobboldali csoportok, a Betyársereg, a 64 Vármegye Mozgalom, a Farkasok Egysége, a főnix-szerű n+1 Gárda,  teljesen szabadon folytathat katonai gyakorlatokat, kiképzéseket, felvonulásokat, demonstrációkat. Mi van akkor, ha nem a TEK csinált bolondot magából, hanem az ügyészség? Akkor elég nagy baj van, mivel ezt a veszélyt feltételezhetően nem veszik komolyan . Ha tényleg régi  fegyverekkel és lőszerekkel szaladgáltak a kis tudósok, akkor az ügyet nem lehet félvállról venni. Nem vasútmodellezőkre csaptak le.

A radikális szélsőjobboldali eszméknek magyar állampolgárok estek áldozatul a származásuk miatt, köztük egy 5éves kisfiú. Tömeges tiltakozás mégsem söpört végig az országon és nem követelték ezeknek a radikális, fanatikus szervezeteknek az azonnali betiltását. A magyar társadalom ezeken a terrorcselekményken minden különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül túltette magát. Senki nem szólt "neki" arról, hogy ez most az.

A békés és törvénytisztelő polgárok, engedelmesen, mindenért a liberálisokat, a baloldaliakat, a menekülteket, Nyugat-Európát és az Egyesült Államokat teszik felelőssé. A nagy honvédő Csizmadia László egyszer sem emelte fel érces hangját az országban szabadon terjeszthető, másokat megfélemlítő, terrorizáló eszmék ellen. Szélsőségesen liberális hordák nem szaladgálnak hatástalanított fegyverekkel, komplett menetfelszerelésben az országban. Szervezett homoszexuális csapatok soha nem támadtak még rá a Kárpátia zenekar védtelen közönségére, és nem alázták meg őket.

A "szélsőjobboldali munkásőrségeket" simán be lehetne tiltani. Ez csupán szándék kérdése. A 2008-as terroresemények óta ez nem történt meg. Sem az "elmúlt nyolc évben", sem azóta.

"2015. november 26-án, ismeretlen merénylők a Városligeti tónál agyonlőtték Csorba Róbertet, majd az 5 éves kisfiát. A három elkövető ezután sörétes puskával, illetve célzott lövéssel megölte a közeli padon üldögélő Balogh Máriát, és súlyosan megsebesítették a 13 éves kislányát. A terroristák megölték az ott beszélgető Nagy Józsefet és sógornőjét Illés Évát. Célzott lövéssel végeztek az 54 éves Kóka Jenővel. A tettesek ezután egy terepjáróval elmenekültek a helyszínről. A közelben tartózkodó járókelők nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal figyelték az eseményeket."

***

Harcászati képzés a fiatal generációnak – bemutatkozik a Farkasok egysége

barcsatgabor_60kmutan.jpgNéhányan Barcsa-Turner Gábor vezetésével a 60 km-es Kitörés-túra végén

Egy példamutató közösség, amelyben a jövő nemzedék igazi harcossá érhet, nemcsak fizikai értelemben. A Farkasok egysége egy ütős videóval lépett elő a félhomályból.

A Betyársereg mindig is támogatni fogja az olyan kezdeményezéseket, amelyek a nemzet egészséges önvédelmi ösztönének felélesztésén dolgoznak. Ilyen lehet a Farkasok egység munkája is, ahol a modern harcászatot tanulhatják meg a jelentkezők, miközben egészséges szellemi alapokat is biztosítanak a tagoknak. Mint, ahogy vezetőjük mondja: itt nem katonákat képeznek, hanem harcosokat! Gondolkodó hazafiakat, akik később ezt a tudást felhasználva védhetik meg közösségeiket. A Farkasok egy folyamatosan fejlődő közösség, amelyet most egy videóból és az Alfahír.hu-n, az egység vezetőjével, Barcsa-Turner Gáborral készült interjúból is jobban megismerhetünk.

- Eddig miért nem lehetett hallani a Farkasokról? Miért csak most álltatok elő egy ilyen videóval?

 – Nem szeretem a hangzatos jelszavakkal, nagy csinnadrattával bejelentett terveket, amikből aztán nem lesz semmi. Én az ellenkező eljárást választottam: létrehoztunk valamit, hagytuk kiforrni és érni, folyamatosan kerestük a formáját, és több évig belső építkezést folytattunk. 2011 nyarától létezik a Farkasok, de csak most állunk a nyilvánosság elé, mert úgy érzem, hogy megvan a keret, amit fel lehet tölteni. Van egy kemény mag. Szerintem egyedülállót alkottunk itt Magyarországon, a nyugati világban azzal, hogy valós szellemiséget vittünk bele a modern harcászatba. Ősi tartalommal töltöttük meg ezt az alapjában véve modern formát. Mi nem az emberalattit célozzuk meg, mint a mai tömeghadseregek. Mi nem alázzuk meg a hozzánk érkezőket értelmetlen és sokszor erkölcstelen, gusztustalan dolgokkal, legfeljebb az egóját építjük le célzottan. Azonban ennél is fontosabb, hogy számunkra ez egy életrítus. A szellemi utunk része. Alapos önismereti kurzus, amitől nemesedünk, amitől jobbá válunk, hiszen folyamatosan magunkat kell legyőzni. A test sokszor feladná, a lélek gyötrődik, de a szellem visz minket előre. Tudatosan keressük azokat a határhelyzeteket, amik edzenek minket. Láttam sok kigyúrt, magát harcosnak tartót megtörni, feladni, de láttam normális testalkatúakat emberfeletti teljesítményeket nyújtani. Örök érvényű, kissé elcsépelt is, de igaz, hogy minden fejben dől el. Először fejben kell elejteni a tigrist.

Folytatás...

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr88116004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása