Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Kié a nő?

2016. január 08. - Toadwart66

jabba_0_0.png

A derék nemzetes uramék olyan nagy vehemenciával és elszánt ügybuzgósággal matatnak a lányok és asszonyok szoknyájában, illetve leginkább nadrágjában, ami jogos megütközést kelt minden jóérzésű, erkölcsös emberben, legyen az nő vagy férfi. A nemzetféltés nem adhat semmiféle felmentést a magánéletbe való erőszakos behatolásra.

– Uraim, manapság igencsak fogy a magyar, ezek a mihaszna nők meg itt nem tesznek ellene semmit! – felkiáltással nem lehet államosítani a szülőképes korú magyar női populációt. El kéne dönteni, hogy valójában kié is az asszony. Az Istené? Az államé és az egyházé? A hites uráé? A nemzeté? A lelke a vállalatot illeti meg? Önkormányzati vagy magántulajdon? Ezek ma Magyarországon nem is olyan bizarr kérdések. Még az sem lenne meglepő, ha valami mindenre elszánt hazafi előállna egy államilag támogatott „A magyartenyésztés gyakorlata” című tudományos munkával, Kerényi Imre nyájas ajánlásával.

Nem azokkal az aranyos boszorkákkal van a gond, akik talpraesettek és meg tudják védeni magukat, hanem azokkal, akik elfogadják a szerepüket és a velük történt igazságtalanságokat. Ennek szélsőséges megnyilvánulása a családon belüli erőszak. Milyen mértékben lehet őszinte egy magát családbarátnak mondó kormány, amely nem ratifikálta az Isztambuli Szerződést? Ennél is nagyobb problémát jelent az, hogy a társadalom többsége bocsánatos bűnnek tartja a rakoncátlan hitves elagyabugyálását, persze igazságosan és nevelési célzattal. Csak arra kell ügyelni, hogy ne haljon bele az engedetlen fehérnép.

Ma szélsőséges esetnek számít az, ha egy nő teljes mértékben rendelkezik a saját testével, nemtől függetlenül az szeret, akit akar, és saját maga dönti el, hogy milyen életforma és hivatás biztosítja számára a teljes életet. Az ilyen öntudatos némberről ma az az általános vélemény, hogy rendkívül önző. A szingli például minden szabadidejében bulizik, erkölcstelen életmódot folytat, miközben megakadályozza azt, hogy becsülettel teherbe ejtsék. Ráadásul sokszor visszafelesel. Sok jel mutat arra, hogy a társadalom megvetett páriáinak szerepére kiválóan alkalmasak lesznek.

A szingli létet sokan ráadásul nem is önként választják, hanem egyszerűen nem találnak megfelelő párt maguknak. Ki dönti el azt, hogy valaki önhibáján kívül került ilyen „méltatlan” helyzetbe? Egy bizottság szemrevételezi, majd kijelenti, hogy: - Azt a mindenségit! Hölgyem, ön aztán tényleg elég csúnyácska és ezen úgy látjuk, még öltözködéssel sem sokat tud javítani. Rögtön felmentést adunk önnek házasság alól. Tessék, itt is van a pecsétes papír, amivel igazolhatja a NAV-nál, hogy ön nem szingli, hanem becsületes vénkisasszony. Ha pedig bejön egy csinos, egyedülálló nő, azt a bizottság fehérneműre vetkőzteti, gondosan körbejárja, majd kiszabja rá az igazságos ítéletet, hogy ilyen testtel csakis szingli, azaz ettől fogva büntetett előéletű lehet. Hova lehet sorolni az apácákat?

Egy nő értékét nem az általa megszült gyermekek száma határozza meg. Az, hogy ki miben találja meg a saját boldogságát az a magánügye. Ha sok gyermekben, akkor abban, ha a munkájában, akkor abban. Nagyon sokszor a kettő együtt is sikerül.

A népességfogyás valós problémáját és az európai társadalom elöregedését amúgy sem lehet az engedetlen perszónákra hárítani.

Elsőként tisztázni kellene, hogy mi is az, ami annyira fogy. A magyarság fogalmát a kormányzat az alkalomtól függően igencsak rugalmasan értelmezi. Ha arra van szükség, kiterjeszti azt az egész planétára, de bizonyos körülmények esetén a magyarországi cigányság csak szívességből lakhat itt, és nem is annyira magyar. A zsidóság, amit ma már nem is a származás, hanem legfőképpen az elvetemült gondolkodásmód határoz meg, egyesek szemében nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Valójában fogalmunk sincs róla, hogy ki számít magyarnak, illetve, ki milyen mértékben az. Nincs még hozzá színskála.

A jelenlegi családtámogatási rendszerben nagyon sok szelekciós összetevő található. Nem a gyerekek kapnak támogatást, hanem azok a családok, amelyek azt az állam szerint kiérdemlik. Egy szegény cigánygyerek, akinek a szülei nem dolgoznak, mert nem kapnak olyan munkát, amiből meg is lehet élni, jóval kevesebb támogatást kap, mint Rogán Antal szerencsés gyermekei. Ha ennek következtében egy tehetséges gyerek biokémikus helyett biztos kezű zsebtolvaj lesz, azt egy közkedvelt általánosítással, miszerint az illető ugye csak egy cigány, simán el lehet intézni, ami ráadásul a közvélemény nagy részét elégedettséggel tölti el.

Arról is beszélni kellene, hogy miért fogy ez a szegény, jóravaló nemzet. Nem lehet GFG-szerűen leegyszerűsíteni a problémát és odalökni a nők elé, hogy "Szülj!". Kövér László hiába jajveszékel a generációs problémákról és azoknak későbbi káros következményeiről, egyben kihasználva a remek alkalmat, hogy rutinosan lehazaárulózza azokat a galádokat, akik kiforgatják az ő okosságait. A tekintélyes bajusza alól ez a nemzeti motyogás hamisan és álszent módon szűrődik ki. Az ő győzedelmes pártja verte csapra a magánnyugdíj-pénztárakat, aminek későbbi keserves következményien a házelnök úr soha nem kesergett.

A magyar azért is fogy olyan szépen, mivel idő előtt meghal. Sokan depressziósak, ennek következtében alkoholisták és szegények, a végén pedig halottak lesznek. Az ő bajuk, mondja erre magabiztosan az „egészséges” társadalom és közönyösen megvonja a vállát.

Az egészségügy sem olyan szépen működik, mint az a papíron látszik. A betegségek azonban nem tétlenkednek. Ők bizony nem rettennek vissza a grandiózus beruházásoktól, hanem megölik a várólistákon türelmesen ücsörgő pacienseket.

A magyar gazdaság vad szárnyalásba kezdett, de nagyon sokan úgy látják, hogy annyira azért nem. 600 ezer jó magyar elhagyta az országot és a kormány heroikus erőfeszítései (Gyere haza fiatal!) ellenére sem nagyon jön haza. Valószínűleg sokasodni is az adott országban fog.

A magyar oktatás jelenleg nem egy dinamikusan fejlődő ágazat. Nagy felelőtlenség volt Pokorni Zoltánt kigolyózni a döntéshozatalból. Ő nem a megátalkodott ellenzék karaktergyilkosságának, hanem saját véleményének lett szomorú és meghasonlott áldozata.

Egy rendes anya nem csak gyerekeket szeretne, hanem okos gyerekeket. Az erkölcsi, testi és zenei nevelés mellett szeretné azt is, ha a csemetéje több nyelven beszélne, és ehhez nem kellene különórákat fizetnie. A felsőoktatás technikai okokból nálunk a legdrágább, annak ellenére, hogy ingyenes. Ez is akkurátusan csökkenti a magyarok számát, mivel sokan inkább külföldön tanulnak, és ha már olyan szépen beilleszkedtek, akkor ott is maradnak.

A környezetvédelmet a jelenlegi kormányzat úri huncutságnak és a köztársasági elnök úr mókás hobbijának tartja. Budapest lakossága jelenleg 1.757.618 fő, ami elég sok magyar egyedet jelent. A férfiak testében elraktározott nehézfémek nagyobb hatással vannak a nemzőképességükre, mint a nemzeti öntudatuk mértéke. A kipufogógázokból, üzemanyagokból, elavult vízvezetékrendszerekből származó ólom szép lassan halmozódik fel a szervezetben. Ez a későbbiekben a nemzőképesség zavaraihoz, izom- és csontfájdalmakhoz, bélrendszeri tünetekhez, veseproblémákhoz vezet. „A gyermekkori asztma a gyermekkor leggyakoribb krónikus betegsége, mely a gyermekpopuláció közel 8-10%-át érinti, és sajnos előfordulása folyamatosan emelkedő tendenciát mutat a fejlett országokban.” (Forrás: Svábhegyi Gyermekgyógyintézet)

Amikor a kormányzat megpróbálkozott az internetadó bevezetésével, hatalmas tömegek mozdultak meg, hogy megakadályozzák a bevezetését. A nők hátrányos megkülönböztetése, a családon belül erőszak melletti elnéző asszisztálás, a gyermektelen nők önzéssel való megrágalmazása soha nem váltott ki nagyobb társadalmi tiltakozást. Nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is el kellene fogadni azt a tényt, hogy egy nő nem tulajdon. A házasság után nem alakul át háztartási alkalmazottá, szexuális segédeszközzé, praktikus, multifunkciós lakberendezési tárggyá. Nem lehet büntetlenül feszültség levezetésére használni és nem nemzet-tenyésztésre találták ki.

Ha azt találja jónak, nyugodtan teherbe eshet akár egy büszke maszáj harcostól is. Az ebből a kapcsolatból születő gyermeket is ugyanannyi jog és tisztelet illeti meg, mint egy pusztán politikai okokból mélyen vallásossá vált politikus utódját. Még akkor is, ha a későbbiekben csak az édesanyja neveli. Jelenleg nem ez a helyzet. A magyar társadalom a mostani állapotában meglehetősen álszent és igazságtalan.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr948250430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egysmás 2016.01.09. 14:53:12

Ugyanazért fehér a menyasszonyi ruha, amiért minden konyhai eszköznek fehér a burkolata.

Jön a CSOK, ami, mint azt valószínűsíteni lehet, nagy segítséget fog nyújtani azoknak, akiknek semmi szükségük rá.
Még akkor is, ha belegebedünk.

ver@s kan-tár 2016.01.09. 14:54:07

Helyesen szólsz, azt jól fogalmazod meg, minden szavaddal egyetértek. (S vélhetően mindketten tudjuk, hogy pusztába kiáltott szó minden egyes ezzel kapcsolatos megjegyzés, javaslat, bírálat, ötlet és intés. Ez egy polgári felfogástól, felvilágosult behatásoktól csak részlegesen sújtott, félfeudális társadalom, atomkori kütyükkel körbevéve, de jó másfél száz esztendőnyi kalendárhátrányban a valós és működő jelentől. Belépti jegy váltása a holnapra legfeljebb jókora országkerülővel. "Ez mulatságos, uram?" "Dehogy az. Tragikus.")

ostvan2 2016.01.09. 14:56:10

A gyerekvállalást sokkal hatékonyabban tudná ösztönözni az állam nem-forintális eszközökkel. Pl:
- a munkáltatók számára súlyos következménnyel járna a terhesség hírére kirúgni a dolgozót.
- ugyanígy ne maradjon következmények nélkül, ha azért nem veszik fel, mert még nem szült (és ha fog, akkor kiesik a munkából!). Ezt a jelenséget a dogozó feljelentése alapján hatóságilag azonnal ki kellene vizsgálni.
- utcán, tömegközlekedési eszközön, boltban, hivatalban előnyt élvezzen a terhes nő. (az ezzel való visszaélést büntetni!). Aki nem adja meg a kötelező előnyt, viselje a következményeket.
- A gyerekek rendelkezzenek komoly jogokkal, amely jogok pici korban a legerősebbek és az életkor előrehaladtával csökkennek. Ezt tanítani kellene az iskolában, hogy a gyerek legyen tisztában a csökkenő jogai mellett a fokozódó felelősségével.
- stb
Biztos vagyok abban, hogy ezek a "közérzetjavító intézkedések" hatékonyabban vinnék előre a gyerekvállalást, mint a 10 Millió Ft-ok.

Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.09. 15:47:19

Legyen szabad a szerelem, de gyereket azt ne, ahelyett hogy honunk leányai teljesítenék kötelességüket, és szaporítanák a magyart Orbán Viktor miniszterelnök úr országlása alatt.
Minden nemzetnek a nők az egyik legfontosabb erőforrásai, és nekünk a tisztafajú magyar nőknek még fokozottabban kötelességünk e módon szolgálnunk hazánkat. Ha lányaink kaphatnának a nemzetmentő kormány nemes vezetőjének spermájából, boldogan szülnék tele a Kárpát medencét.

Toadwart66 2016.01.09. 16:12:46

@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: Rendben, Stefánia. Ha lány vagy, biztos aranyos és kedves vagy. De ki dönti el, hogy ki a tisztafajú, pont itt a Kárpát-medencében? Ha meg valakinek nem jön össze a parti, azért nem lehet hibáztatni. Lehet, hogy mély lelki sebeket okozott neki egy szakítás és elege lett az egészből.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.01.09. 16:14:01

"A derék nemzetes uramék olyan nagy vehemenciával és elszánt ügybuzgósággal matatnak a lányok és asszonyok szoknyájában"

Bocsánatot kérek, de tudomásom szerint "migrációs hátterű" személyek matatnak a lányok és asszonyok szoknyájában. Legalábbis Németországban, Finnországban, Ausztriában és még ki tudja, hol.

"Egy szegény cigánygyerek, akinek a szülei nem dolgoznak, mert nem kapnak olyan munkát, amiből meg is lehet élni, jóval kevesebb támogatást kap, mint Rogán Antal szerencsés gyermekei."

Ahogyan ugyanolyan kevés támogatást kap egy magyar gyerek is, ha a szülei nem találnak munkát. Igazán kár ezt demagóg módon kihegyezni a cigányokra. Még akkor is, ha a körükben valóban magasabb a munkanélküliség.

"Ha ennek következtében egy tehetséges gyerek biokémikus helyett biztos kezű zsebtolvaj lesz"

Nem ennek következtében nem lesz biokémikus. :DD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.01.09. 16:20:37

@ostvan2:

"ugyanígy ne maradjon következmények nélkül, ha azért nem veszik fel, mert még nem szült (és ha fog, akkor kiesik a munkából!). Ezt a jelenséget a dogozó feljelentése alapján hatóságilag azonnal ki kellene vizsgálni."

Bizonyíthatatlan.

"utcán, tömegközlekedési eszközön, boltban, hivatalban előnyt élvezzen a terhes nő."

Követelem a nemi diszkrimináció megszüntetését. A terhes férfi is élvezzen pontosan ilyen előnyöket! :D

"A gyerekek rendelkezzenek komoly jogokkal..."

Ezzel a szülőt lényegében rabszolgasorsra kárhoztatod. A gyereknek nem jogokra van szüksége, hanem védelemre. Hogy pl. idióta szülők ne éheztethessék halálra fényevéssel, miközben az egésznek cinkos tanúja a védőnő, a háziorvos, a gyermekjogi hatóság stb.

Védelemre van szüksége a tisztességes tanulási lehetőségek biztosítása érdekében, a tiszta és egészséges lakókörnyezethez stb.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.01.09. 16:29:14

És azért is védelemre van szüksége, hogy a szülei rendesen járassák iskolába, a gyerek után járó támogatásokat a gyerekre költsék és ne cigarettára, alkoholra vagy lapostévére.

Védelemre van szüksége az oltásellenes szülőktől is.

Végül védelemre van szüksége a társadalomtól és a politikától is, hogy ne azt a példát lássa maga előtt, hogy a becstelenség és a bűn kifizetődik. Persze ez már messze vinne.

Visceroid 2016.01.09. 17:00:08

Hát igen, pontosan az ilyen idióta politika miatt fogja kinyírni magát a nemzet. Nem az életszínvonalat emelik szeretett politikusaink, hanem fegyvert tartanak a társadalom fejéhez, hogy csinálja ezt meg azt. Nem fog menni. minél jobban akarják ezt a dolgot, annál több ember fog innen elmenekülni, magyarul a népességfogyás csak gyorsulni fog, akármit is csinálnak a fideszes urak.

Toadwart66 2016.01.09. 17:11:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Egy szegény cigánygyerek, akinek a szülei nem dolgoznak, mert nem kapnak olyan munkát, amiből meg is lehet élni, jóval kevesebb támogatást kap, mint Rogán Antal szerencsés gyermekei." Igazad van, ebből a szempontból a szegénység a lényeg. L. Ritók Nóri írásait szoktam olvasni. Az Igazgyöngy alapítványnál neki konkrét tapasztalatai vannak. Sokszor a szülőket nagyon nehéz meggyőzni. Vannak pozitív és negatív tapasztalatai is. Schnétberger Ferencnek is van egy iskolája, de ő nem ír róla, nincs ideje rá. Nóri szerintem nagyon értékes munkát végez. Egészséges, okos gyerekek kellenek. Aki nem járatja a gyerekét iskolába az olyan, mintha veszélyeztetné, de ezt az iskolák tudják adminisztrálni. A Farkas Flórit kéne már kirúgni. Nagy veszteség nem érne senkit. 89 óta folyamatosan ügyeskedik, kormányoktól függetlenül. Az első nagy mentora Horn Gyula volt. Flóri olyan, mint a Gyárfás Tamás. Rendszereken ível át és mindig jól jár.

Toadwart66 2016.01.09. 17:18:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Védelemre van szüksége az oltásellenes szülőktől is. " Teljesen igazad van. Mást is veszélyeztetnek vele nem csak a saját gyereküket, aki szegény persze nem szólhat bele a saját életébe. A kötelező védőoltás nem véletlenül kötelező.

Toadwart66 2016.01.09. 17:27:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A derék nemzetes uramék olyan nagy vehemenciával és elszánt ügybuzgósággal matatnak a lányok és asszonyok szoknyájában" Az, amiről beszélsz más. Az konkrét bűncselekmény, amit szigorúan büntetni kell. Kemény példát kell statuálni különben megette a fene az egészet. Amire én utaltam az inkább a hagyományos családmodell erőltetése, ami nagyon jó lenne, de nem megy. Az gimis osztálytársaim nagyrészt elváltak. Sok az egyedülálló nő egy vagy két gyerekkel. Sokan nem is házasodnak össze.

2016.01.09. 17:43:15

Kiegesziteskent ket erdekes informacio az elmult napok cikkei alapjan: a KDNP szerint a 20-39 eves koru nok 88%-a egyedulallo. Ezen erdemes elgondolkodni, mert akkor ugyanilyen aranyban ugyanennek a korosztalynak a ferfi populacioja is egyedulallo, de arrol valamiert hallgatnak a cikkek. Nem valoszinu, hogy a 20-39 eves ferfi nepesseg teljes egeszeben a 18-20 ev kozotti noi nepesseggel elne hazassagban, ez matematikai keptelenseg, az idosebb nokkel valo hazassag nem szokas, a 18 ev alattiakkal pedig pedofilia, tehat nagy matematikai valoszinuseggel az ugyanolyan koru ferfi populacio is hasonloan nagy szazalekban egyedulallo kell legyen. A ferfiaknal azonban az agglegeny elet szep es tamogatando, hiszen miert is kotne le magat, hadd eljen meg szegeny. A no pedig egy utolso repedtsarku cafka, hogy nem ment meg ferjhez, megis hogy kepzeli ezt. Ha aztan valaki csendesen megkerdezi, hogy megis kihez tudott volna ferjhez menni, ha nincs apa-komplexusa es nem aranyaso, hanem egy korban hozza illo ferjet szeretett volna, akkor azonnal megkapja a feminaci jelzot, hiszen aki nem ment meg ferjhez az csak es kizarolag ferfigyulolo lehet es meg veletlenul sem fordulhat elo, hogy a korosztalyaban levo ferfiak egyszeruen nem akarjak lekotni magukat es a hazassag es fyermek szavak puszta meghallasatol is elrohannak.

A masik erdekes adat az elmult napok cikkeibol az, hogy a magyar ferfi lakossag 90-anak a spermaja nem alkalmas donornak. Azt viszont ismet elmulasztottak a cikkekben megemliteni, hogy akkor ugyanezeknek a ferfiaknak termeszetes uton sem lesz gyereke! Megis kitol essen hat teherbe a noi lakossag??? De termeszetesen a gyermektelenseg kizarolag a nok hibaja, hiszen beloluk esik ki a gyerek, az nem szamit, hogy hogyan kerul belejuk.

Azt hiszem ujra kellene targyalni ezt a dolgot a golyaval, es meggyozni, hogy ismet a golyak hozzak a babakat, mert mashogy itt nem lesz nepessegrobbanas :-)

bétaverzió 2016.01.09. 17:45:19

@Kishableany: " masik erdekes adat az elmult napok cikkeibol az, hogy a magyar ferfi lakossag 90-anak a spermaja nem alkalmas donornak. "

Képtelenség. Linkeld!

2016.01.09. 17:49:26

@betaverzio: nem keptelenseg. Ket napja volt az index cimlapjan, hogy azert zar be a meddosegi kozpont, mert a magyar ferfiak 90%-anak a spermaja nem alkalmas donornak, kulfoldrol pedig nem lehet spermiumot behozni Magyarorszagra. Meddo parok ezreinek a kezelese allt le emiatt.

sutyerák 2016.01.09. 18:08:09

létbiztonság kellene,hosszú távon!
és akkor annyi gyerek születne,(többnyire) amennyit a szülei akarnak is.
-csakhogy orbán és sleppje épp a bizonytalanságban,függőségben,félelemben érdekeltek

sutyerák 2016.01.09. 18:11:51

@Kishableany: gondolom sima csúsztatás az adat.
az (ha) 80 % már lehet elvált,vagy élettárs is.

dekás dezső 2016.01.09. 18:11:56

@Kishableany: "A ferfiaknal azonban az agglegeny elet szep es tamogatando, hiszen miert is kotne le magat, hadd eljen meg szegeny"
Ezt hol hallottad? Egy átlagos férfifalkában a család nélküli egyed a sor végén helyezkedik el. Nem veszik komolyan. Lehet, hogy leereszkedve odamondják: milyen jó neked, élhetsz ezerrel, de cserélnék veled:) De persze mindenki tudja miről van szó. kb úgy vélekednek, mint ahogy mondjuk az anyák egymás közt egy gyermektelen szingli nőtársukról...;)

sutyerák 2016.01.09. 18:14:53

@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: abból a fajtából? sok száz kéne.
csak sokezer van

sutyerák 2016.01.09. 18:19:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: amely ffinek meg családja mellett van erre-arra egy-két zabigyereke is az kapjon dupla fizetést. vagy vmi uniós dolce vita posztot

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.01.09. 18:22:58

@Kishableany:

"akkor ugyanezeknek a ferfiaknak termeszetes uton sem lesz gyereke! "

Ez tévedés. A mesterséges megtermékenyítéssel tudtommal max. 2-3 alkalommal próbálkoznak egy pár esetében. Természetes úton viszont lehet akárhányszor próbálkozni.

Mellesleg ha igazad lenne, akkor nálunk a férfiak (és a nők, hacsak nem feltételezünk hivatásos fedező kanokat) kb. 10%-ának lenne gyereke, de ennyire azért nem rossz a helyzet. Tudtommal.

Nem tartozik nagyon szorosan ide, de Magyarországon évente több tízezer gyereket küretelnek el, miközben sokezren várnak örökbe fogadható gyerekre. Ha a realitásokhoz igazítanák az örökbefogadási szabályokat, nem tartana az eljárás gyakran évekig, akkor ez is komoly segítség lenne.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.01.09. 18:25:45

@sutyerák:

Kapjon egy "A magyar nemzet aranytökű tenyészkanja" kitüntető címet és emlékérmet. Emellett egy ezen képességét bizonyító hivatalos igazolást, amelyet adandó alkalommal a kiszemelt hölgynek felmutathat.

BéLóg 2016.01.09. 20:12:43

@Kishableany: Keresem, keresem de nem találom, csakis többhónapos cikkeket. Kisegítenél a linkkel ahogy már más is kérte?

kvadrillio 2016.01.09. 20:43:02

MITYÁNK ISTEN ! BAZD MEG AZ ANYÁDAT ! NINCS MUNKÁM KENYEREM, ÉTEL A CSALÁDNAK !!!!!!!!!

Kastélyok virulnak, templomok lilulnak, Vezérünk rákölti uniós manikat !
Nincstelen a vidék, a népe halódik, míg here "elitünk" a jachtján hajózik !

Torz módon sikerült a rendszer váltása, ennek oka a politikusok álsága !
Tsz-ek helyére golfpályák épültek, volt tsz-tagok csak labdákat szedhetnek !

Újdzsentri közönség kaszinókban veri,,, kisemmizett többség meg a közmunkát lesi !
Vezérünk földosztott hűbéres sleppjének, most nem jut legelő az éhes tehénnek !

Országunk hajóját egy fasz kormányozza, azt hiszi lesz ki ezért bearanyozza !
Ha ez így megy tovább, csak a kormány marad, alatta a hajó (NÉP) egy szálig elrohad !

Miatyánk Isten !Ha Te is ezt látod, jó lesz, ha idején nagyon pofán vágod !
Kirázod a lelkét ennek a latornak, s népeddel együtt hozzáfogsz a tornak !

Új világ kell ide ! Nem ily dzsentri régmúlt ! A nép jövőjére kell helyezni a hangsúlyt !
Paloták és kunyhók...régvolt, beteg álom, mindenkinek jusson kertes kis ház, alom !

Új rendszer kell, melyet minden nép-tag jól bír, s nem ilyen, melyben a többnek nem jut csak sír !
És, ha a vezérkar eddig is azt hitte, hogy ez a szegény nép tőle sokra vitte,
pakoljon mind össze, menjen kolostorba, ott higgyen, magában, ne a népet rontsa !!!

(KDNP-S KÓRUS SZINGLI-ADÓT ZENGI !
LAKÁS (ÉPÍTÉS) KELL NEKIK IS !
HADD LAKJON MINDENKI !!!)

BéLóg 2016.01.09. 20:45:13

@kvadrillio: Te, kigurult a monitorból egy csomó gyógyszer, nálad nem hiányzik egy sem?

kvadrillio 2016.01.09. 21:28:32

HA...HA...HA.....NEM HAGYJA AZ ÚT....SZÉLÉN ????? ÉS KI HISZ MÁR ENNEK AZ ORSZÁGNAK AZ ÚT SZÉLÉRŐL ??? :o)))))

Hatszázezer közalkalmazottat küldene el a kormány

Ebben a ciklusban százötvenezer közalkalmazottat küldene el a kormány, hosszú távon pedig hatszázezer ember versenyszférába irányítása volna optimális.

Ha a skandináv modellt követve a versenyszférához viszonyítva tíz százalékra csökkentenék az állami alkalmazásban dolgozók arányát, az hatszázezer ember elküldését jelentené – derült ki Csepreghy Nándor miniszterhelyettes az ATV.hu-nak adott interjújából.

Csepreghy szerint nem arról van szó, hogy hatszázezer embert egyből kirúgnak, de hosszú távon nem volna irreális a tízszázalékos arány elérése. Azonban egy-kétszázezer embert még ebben a kormányzati ciklusban szeretnének átterelni a versenyszférába.

Úgy látja, ha a magyar gazdaság az elmúlt évekhez hasonló növekedést tud produkálni, akkor létre fognak jönni azok a piaci munkahelyek, ahol ezeket az embereket el tudják helyezni. Az államtitkár leszögezte: senkit nem fognak az út szélén hagyni, nem küldenek el senkit, amíg nem biztosított a jövője.

indapass 2016.01.09. 21:30:26

@BéLóg, @bétaverzió

Én itt találtam: index.hu/belfold/2016/01/08/bezar_a_krio_intezet_spermabank/, innen vezetnek linkek. Tényéeg az van benne, hogy csak minden 10. jelentkező alkalmas donornak a magyarok közül.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem lehet gyereke. Nekem is ilyen "kishibás" példány jutott ;-), de nem volt gond a gyermekvállalás. A donorspermának nagyon sok kritériumnak meg kell felelni: alak, mozgékonyság, fagyaszthatóság...

kvadrillio 2016.01.09. 21:30:30

BéLóg....:)))))...O.k !....HOGY TE EGY JÓL FIZETETT GYÓGYSZER-ÜGYNÖK VAGY, DE ÉN EZEKET A GYÓGYSZERÜGYNÖKÖKET MINDIG IS GYÖKÉRNEK NÉZTEM ! ÉS EZ NEM FOG SOHA VÁLTOZNI NÁLAM...:o)))))

kvadrillio 2016.01.09. 21:34:02

indapass.....AZOKNAK A SPERMÁJÁT KELL ÖSSZEGYŰJTENI, AKIK A SZÁMÍTÓGÉP ELŐTT PORNÓT NÉZNEK, ÉS MEG VAN OLDVA A SPERMABANKI SPERMÁK MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYE ! :o)))))

BéLóg 2016.01.09. 21:57:01

@indapass: Köszönöm. Hasonló cikkeket találtam bőven 2015-ből de ezt a hivatkozást nem adta ki a gugli pedig majdnem minden szóra rákerestem ami ebben a címben is benne van.
Gondolom most majd kapom az ajánlatokat a guglitól hogy ENNYIRE érdeklődtem a dolog után. :-)
Szóval ahogy te is írod, más dolog hogy az "anyag" a legmagasabb támasztott feltételeknek megfelel és más az hogy alkalmas-e arra hogy szülővé váljon. Ebben az értelemben Kishableány hivatkozáa a problémára és az összefüggés miszerint ez akkor gondot okoz, erősen eltúlzott.

kvadrillio 2016.01.09. 21:57:11

NU, EZ A SZEMÉTSÉG ! CALICI-VÍRUS PATRONT ROBBANTOTTAK MEGENT, MERT INFLUENZA-JÁRVÁNYHOZ KAPCSOLVA A CALICI FERTŐZÉST, SOKKAL TÖBB EMBER DÖGLIK MEG !!! AZ INFLUENZA IS LEGYENGÍTI AZ EMBEREKET, A CALICI VÍRUS PEDIG EGY PLUSZ VÍRUSLAPÁTOLÁS, HOGY TÉNYLEG SIKERÜLJÖN A GYILKOSSÁG !

BASSZA MEG AZ EÜ AZ ANYJÁT !!!

Egyszerre 150 gyerek lett rosszul Halásztelken
MTI2016.01.09. 17:2816

Ételmérgezés állhat a mögött a tömeges rosszullét mögött, ami pénteken történt Halásztelken. Hányásos, hasmenéses tünetekkel több mint százötvenen betegedtek meg - főleg gyerekek.
Erről tudnia kell

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.01.09. 22:01:12

A FIDESZKDMP a jövő héten módosítani fogja az Alaptörvényt, hogy csak olyan maszturbációt lehet alkalmazni, amitől a karrierépítő nők is nemkívánatos terhességbe esnek.
Ezt a fajta maszturbációt egyedül a Garancsi által tulajdonolt S/MA Bank-tól lehet majd beszerezni.

Zsuzsi25 2016.01.09. 22:14:33

Eleg igazsagtalan ezt az egesz nepessegcsokkenest a nok nyakaba varrni.
A ferfiak.sem surun akarnam gyereket mert nem tudjak megteremteni a megfelelo egzisztencialis korulmenyeket... A no meg hulye lesz szulni a semmire. Itt tartunk.

BéLóg 2016.01.09. 22:23:02

@Zsuzsi25: Zsuzsikám, két NAGYANYÁDAT valaha is megkérdezted arról, ŐK hogyan is gondolták SZÜLEID világra hozatalát két háború után meg a kommunista nyomorban satöbbi, satöbbi.
Megfelelő egzisztenciális körülmények, ez mégis mi? Ájfón kell vagy internet vagy elég ha csak béemvé van, vagy mégis MIT jelent ez?
Tudod egy ország azé aki oda GYEREKET szül. Ha valaki nem teszi meg mert nincs meg az "egisztenciális minimum" majd megteszi más aki magasról tesz erre.

Tudod Koszovóból így lett szerb országrészből különálló albán állam mindössze két-három generáció alatt.
Marha egyszerű matek teljesen POLITIKA függetlenül.

Almandin 2016.01.09. 23:49:20

@BéLóg: A bejegyzés nem arról szól, hogy van-e népesedési probléma (mert van), hanem arról, hogy sokan nagyon rossz eszközökkel próbálják emelni a születésszámot. Nem az a megoldás, hogy bűnbaknak kiáltjuk ki a lakosság gyermektelen részét (főleg a fiatal és középkorú nőket, mintha férfiak nem is kellenének a gyerekszüléshez), hanem a létbiztonságot kellene megteremteni.
Írod, hogy szerinted luxuscikkek birtoklása nélkül sokan azt hiszik, nincs meg az "egzisztenciális minimum". Szerintem kevesen vannak, akik így gondolják. Manapság, ha valakinek nincs stabil, jól fizető állása, az azt kockáztatja, hogy esetleg kikapcsolják az áramot és rámegy a végrehajtó a tartozásai miatt. Sok embernek nincs állandó, kiszámítható munkajövedelme, amiből el tudna tartani egy gyereket. vagy van. de kb. nettó 90 ezer forint. Ebből nagyon szűkösen ő még ki tud jönni, de a gyereknek a minimumot sem tudja megadni.
Koszovói példa: az albánok többsége muzulmán. Ott pedig vallási parancs sok gyereket nemzeni, a nők pedig elnyomottak, így nincs beleszólásuk abba, hány gyereket szüljenek. Ezért se szabadna beengedni Európába a sok iszlám hitű bevándorlót, mert idővel kiszoríthatnak bennünket a kontinensről.

BéLóg 2016.01.10. 00:07:23

@Almandin: SENKI nem kiáltja ki bűnbaknak a lakosság gyermektelen részét! Ez egy liberális hazugság, ármány, fondorlat, baromság.
Koszovóban az albánok FIZETTEK a gyerekekért (egyfajta CSOK), iskoláztatást és egyebeket biztosítottak azoknak a nőknek (a gyerekeiknek) akik vállaltak 4-5 (!!!) gyereket. A pénzt a Nyugaton dolgozó albánoktól szedett VÉDELMI PÉNZBŐL (!!!) fedezték. Gyakorlatilag megadóztatták őket, persze akkor még Szerbia részeként abszolút illegálisan. S persze az albán bűnözésből is jutott erre a Szent Célra.
Az eredményét pedig mindenki láthatja.

Ott tévedsz, és súlyosan ott tévednek a liberálisok, hogy azt sulykolják azoknak, akiknek LEHETNE gyerekük és messze-messze-messze vannak a valódi nyomortól, hogy "létminimum" meg "gyermekéhezés" MIKÖZBEN akárt muzulmán, akár nem, mégis szülnek a világba gyerekeket akikből nem "afrikai éhenhalt hulla" lesz.
Ja és Wikipédia szerint az albánok 70% muszlim de sokuk csak kifelé az, titokban ortodox katolikus, illetve főleg a kommunista uralomnak köszönhetően hitetlen lett. Esetükben tehát nem áll meg a szaporodnak-mint-a-muzulmán-nyulak kitétel, hanem teljesen TUIDATOS országelhódító politikát alkalmaztak a szerbek orra előtt!
Miközben a szerbek ugyanezt manterázták, hogy "nemtudjukagyereknekmegadni" -- aztán szépen KIHALTAK Koszovóból.

Mégis, mit KELL egy szülőnek megadnia a gyerekének? Szeretetert, biztonságot, ennivalót, otthont. Ezek közül MINDEGYIK megvan azoknak, akik RETTEGNEK azoktól a SZAVAKTÓL amiket te is leírsz.
Sajnos már a generáció nagyanyái nem elég jó példák, ahogy utána gondoltam, mert ők inkább 50 után születtek, de ha nem lettek volna az ő dédijeik olyanok, amilyenek, most se te, se én nem lennénk itt.
EZEN kellene egy kicsit elgondolkodni.
A Mastdarmkultur (fartúrás) meg a promiszkuitás, a szinglilét és a YOLO létezés PROPAGÁLÁSA és agybatömése csakis arra megy ki, hogy az értelmes EGYÉNEK helyett hazátlan és nemzetietlen TÖMEGEK felett uralkodhasson a Kiválasztott Uralkodó Osztály.
Ehhez nem kell sci-fit se konteó elméleteket olvasni, elég KINYITNI a szemeket.
süti beállítások módosítása