Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Nem dőlünk be az imperialista maszlagnak

2016. március 21. - Toadwart66

 

Egy öntudatos állampolgár és felesége éppen kinyilvánítja az akaratát

„A kvótareferendumot illetően Szijjártó Péter közölte: nem elfogadható, ha egyes európai intézmények kettős mércét alkalmaznak a tagállamok népszavazási kezdeményezéseiről.

Hangsúlyozta: a kvótakoncepció tartja magát Európában, még mindig sok politikus szerint jó válasz a válságra, ezért fontos világossá tenni, hogy a magyaroknak mi az álláspontja. A népszavazás így minden eddiginél aktuálisabb - vélte." (Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2016. március 17. 15:37)

Elhibázott a kvótarendszer koncepciója

„A legnagyobb veszélyt kibekkeltük. Így fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, miután az EU-csúcson megszületett a megegyezés Törökországgal. A kormányfő elmondta, hogy a megállapodás értelmében nem lesz kötelező kvóta. A tagállamok maguk dönthetik el, hány menekültet akarnak befogadni. Az egyezmény alapján már vasárnap megkezdődhet azoknak az újonnan Görögországba érkező menedékkérőknek a visszaszállítása török területre, akik nem jogosultak a nemzetközi védelemre.” (2016. március 19 - 14:47)

Nem lesz kötelező kvóta

„Az EU-török-csúcson aláírt megállapodás semmiféle garanciát nem jelent arra, hogy a migránsok szétosztását szabályozó kvóta a jövőben nem lesz megint kötelező jellegű - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.” (2016. 03. 19. - 22:22)

Völner Pál: az EU-török megállapodás nem jelent garanciát a kötelező kvóta elvetésére

Teljesen egybehangzó állításokról van szó. A minden hájjal megkent imperialisták már megint túl akarnak járni az eszünkön. A kormányunk szerencsére résen van, és nem dől be az ármánykodásuknak. A kérdés most már csak az, hogy mikor tartjuk meg a dicső népszavazást, ami az Európai Uniót semmire sem kötelezi, viszont összeütközésben van Kerényi Imre díszkiadásos alaptörvényével.

A független Nemzeti Választási Bizottság (NVB) 2016. február 29. ülésén minden különösebb akadékoskodás nélkül hitelesítette a kormánynak a kötelező betelepítési kvóta ügyében benyújtott népszavazási kezdeményezését. Innen bizony már nincs visszaút. Ezt még maga Angela Merkel, német kancellár sem tudja megakadályozni. Valószínűleg nem is akarja, mivel nem neki kell finanszíroznia.

Völner Pál úgy őszre taksálja a szavazás időpontját, ami nagyjából 5-6 milliárd forintból könnyedén megvalósítható. Ehhez jön még pár milliárd a kormányzati propagandára, amely meggyőzi a jámbor lelkeket arról, hogy nem lesz ugyan kötelező kvóta, de az ördög soha nem alszik.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda már biztosan kitalált egy csomó meglepetést, szlogent, plakátot, reklámot. Nem szabad ezeket csak úgy hagyni parlagon heverni és az állami televíziót, valamint a vadiúj Tv2-t megfosztani a kormányzati hirdetésekből befolyó jogos jussaitól.

Ezzel ráadásul az is egyértelműen bebizonyosodik, hogy Magyarországon igenis lehet népszavazást tartani, ha valaki nagyon szeretné. Persze nem mindegy, hogy ki. Aki mindezek ellenére azt állítja, nem lehet, az egy nyomorult hazudozó, Soros György fizetett bérence. Meg még ráadásul annyira liberális, mint egy bolsevik.

Aki persze – Kubatov Gábor tudta nélkül – odaszervezi magának Erdősi nénit és a politikai tanácsadóit, az bizony magára vessen. Nem szép dolog botrányt okozni és ezzel gúnyt űzni a Nemzeti Választási Bizottság magasztos hivatalából. Teljesen méltatlan. Még jó, hogy közben nem lopták el az nemzeti időpecsétet vagy Erdősiné harci ridiküljét.

Őszig – a várva-várt népszavazásig – valószínűleg harci lázban fog égni az ország apraja és nagyja. A déli határon már most BTR-80-as páncélozott szállító harci járművek, T–72M1 harckocsik, Afganisztánt megjárt HMMWV M1151A1 páncélozott katonai terepjárók járőröznek. A nehéztüzérséget is célszerű lenne bevetni. Van még raktáron 287 db szépkorú D-20-as ágyútarackunk az 50-es évekből. Arra még jók, hogy zárótüzet zúdítsunk velük a támadó Vietkongra.

Ezt a csatát mindenképpen meg kell nyernie az Orbán-kormánynak, ha lesz, ha nem. A sikeresen működő reformokon kívül, valami valóságos teljesítményt is kénytelenek felmutatni. A pompás makromutatókkal nem sok mindent tudnak kezdeni az emberek, főleg, ha meglátják a kórházakat és Orbán Viktor szerény lakhelyét.

A Tv2 lelkes bénázása rengeteget ártott a kormány megítélésének. Tisztázni kéne, hogy Andy Vajna vajon most kinek dolgozik? Pukli István és Juhász Péter ismertségét és népszerűségét ügyesen sikerült megnövelniük. Szépen korteskedtek mellettük. Kövér Lászlónak teljesen igaza volt akkor, amikor azt mondta: „A hülyét a templomban is megverik.” Köszönet illeti őt a szép meghatározásért.

A kormány elkötelezett, mindenre elszánt hívei immár önjáróvá váltak és maguktól mondanak ostobaságokat. Böröndi Lajos, a Földművelésügyi Minisztérium poétáját varangyozás miatt gyorsan ki is kellett rúgni. Ilyesmi tavaly még nem fordulhatott volna elő. Méltánytalan dolog volt ily rútul elbánni vele, hiszen Bayer Zsolt sokkal keményebb kifejezéseket használ ostorozás közben. A versügyi főtanácsos vesztét az okozhatta, hogy nem volt tisztában a barna varangy (Bufo bufo) hazai védettségével. Ennek a kétéltűnek az eszmei értéke 10.000 Ft. Egy pedagógusé 0.

A korrupció olyan szinten zajlik hazánkban, ami már áttekinthetetlen. Arra nem is marad energia, hogy valamivel álcázzák. Ha rákérdez valaki, hogy ez meg itt mi, legfeljebb azt válaszolják neki, semmi, illetve gyors nemzetépítés. Mészáros Lőrinc, miniszterelnöki dublőr gyarapodását már csak az országhatár állatja meg, vagy már az sem.

A jelenlegi reformkor kiemelkedő alakjainak ténykedése sem sokat segít a helyzeten. L. Simon László, költő és politikus, Rétvári Bence, „elmúlt nyolc év” felelős, illetve Németh Szilárd, klasszika-filológus megnyilatkozásai rengeteg megválaszolatlan kérdést hagynak maguk után. Legfőképpen azt, hogy ilyen alakok mit keresnek a politika első vonalában? Németh Szilárd még a bolsevik szó jelentésével sincs tisztában, csak sejtései vannak, hogy valami nagyon csúnya dologról lehet szó.

Őszig a semmiről szóló népszavazás lesz a legfontosabb politikai téma. Lesz majd hazaárulózás, libsibolsizás, Soros bérencezés, gyurcsányozás, lehülyézés. Meg az, hogy mi a teendő abban az esetben, ha migránsokat találunk a fürdőszobában és közben kifogyott a meleg víz?

A nagy honvédő népszavazás ellen egyetlen módon lehet védekezni. Ha nem vesszük komolyan. Aki akar, az menjen csak el nyugodtan voksolni, úgyis az ő szórakoztatására találták ki az egészet. Az a maroknyi kisebbség (mensevikek), akiket zavar a kormány garázdálkodása, az a szavazás napjára találjon ki magának valami értelmes elfoglaltságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr828508684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandiras2 2016.03.22. 11:13:42

@bandiras2:
www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
youtu.be/tHBRshQtexw?t=7s
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html
Éljen európa iszlamizálása! Pusztuljanak a keresztények!

Namármost gondolkodj el a következőkön:
1. Hogyan vélekednek a moszlimok a holokausztközpontú világképről
Segítek www.youtube.com/watch?v=Q1BtuT8OoXs

2. Hogyan vélekednek a moszlimok a szivárványos nászról
www.youtube.com/watch?v=vIfuq5AkSyA

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.22. 11:31:10

@bandiras2: jól van "elvtárs" ne hisztériázz, inkább keress pár videot arról, hogy hogy buszoztatta a vezéred a migránsokat az országon keresztül (embercsempészkedett).

bandiras2 2016.03.22. 11:47:56

@fidesz maszop dk egykutya: Mutti merkel megmondta a frankót, hogy mindenkit befogadnak.
1: Ezek után bolond lett volna migránskeltetőnek használni az országot, inkább megszabadult tőlük. Tudom, te ferivezérrel együtt inkább házadba fogadnád őket.
2: van olyan jó hírünk migránsék körében, hogy egy sem akar itt maradni, és tepernek nyugatra.
Nem akarom hogy akár 1 is bejusson, de ha már itt van, takarodjon el innen mihamarabb bármely irányban.
3: Amióta áll a kerítés, azóta nem kell őket buszoztatni, mert a drótnak hála alig jönnek.

Már csak a 400 Voltot kéne bevezetni a kerítésbe.
Lehet h9gy nem tűnt fel, de
Korábban
index.hu/belfold/2015/09/24/ausztria_werner_faymann_menekultek_menekultvalsag_orban_viktor_brusszel_kerites/
Most:
index.hu/kulfold/2016/03/21/ausztria_kerites_magyar_hatar/

Nézz utána a koránnak bazmeg. Olvasd el mifélék ezek.
iszlam.com/koran
röviden, kiemelve a lényeget ha nincs időd:
kuruc.info/r/9/144681/

Toadwart66 2016.03.22. 11:50:48

@bandiras2: "Olyan szép hogy amint megjelent a cikked máris zajlik az élet Brüsszelben:" Igen, pompás érvek. Pont a mi ügyes kormányunk juttatta őket be őket az Unióba ellenőrizetlenül. A hadsereg szaladgálhat a déli határszakaszon nyugodtan. A terroristák nem őket fogják megtámadni. Egy kicsit próbáld meg a véleményedet kulturáltan megfogalmazni, mert az untermensch-ezés miatt kénytelen voltam kimoderálni a bejegyzésedet. Köszi.

bandiras2 2016.03.22. 12:07:09

Vannak különböző embercsoportok a mai világban. Ezek úgy alakultak ki, hogy pár tízezer éven keresztül többé-kevésbé egymástól földrajzilag elzárva fejlődtek. Különféle evolúciós minta. Ezek egymáshoz genetikailag még mindig nagyon hasonlóak, az utódnemzés sem ütközik semmilyen akadályba, viszont a képességek és készségek esetén már különbségek vannak.
A husky jól tűri a hideget, a németjuhász intelligens, a dalmata szép, de hülye, a csivava kicsi, és agresszív idegbeteg dög.
Az afrikai fizikailag erősebb, az ázsiai intelligens és monomán, az európai intelligens és kreatív, az arab pedig emocionálisan instabil,. erőszakos, és intelligenciában messze alatta van az európainak. Amíg az európai civilizáció a holdra szállt, űrállomásokat épített, addig mit csinált a többi? Irakot, Líbiát, meg a többi földi poklot ahonnan még ők is el akarnak takarodni, hogy aztán itt is ugyanazt csinálják, ahogy azt a prófétájuk megparancsolta. Jönnek, lelegelik az európai termést, és itt is Irakot, Líbiát, és afganisztánt csinálnak az európai nép romjain. Én ezekkel szemben felsőbbrendűnek érzem az én európai népemet. Ha te ezekkel egyenlőnek vallod magad, az a te bajod. Szerintem jogos az untermensch kifejezés használata.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.22. 15:16:48

@bandiras2: ja a vezéred meg megmondta, hogy ide nem jöhet be migráns, aztán buszoztatta őket, határtól határra, azután miután 1 héttel előtte meg nem engedte őket elvonatozni :D

És télnek és a görögöknek hála, azért jönnek alig. Tavasz van, már el is kezdtek újra jönni, már amennyire a görögök engedik, a bandavezér olajmaffiózó el is rendelt valami kamukészültséget.

Tudod "elvtárs", nem mindenki olyan 1 bites mint ti ;)

bandiras2 2016.03.22. 16:36:22

@fidesz maszop dk egykutya:
Nekem a viktor nem vezérem. Van bőven vaj a fejé ami miatt falhoz lehetne állítani. De amíg kint tartja vadakat, addig tűröm. Szavazni nem fogok rá, és nem is szavaztam rá az elmúltnyócévben.
süti beállítások módosítása