Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Napi warholszkop

2016. május 22. - Toadwart66

Folytassa a megkezdett életét. Rengeteg érdekes dolgot tapasztalhat menet közben.

Oravecz Nóra szerint: "Ideje elfogadnod, hogy a képességeink változnak: ami tegnap még lehetetlen volt, elképzelhető, hogy ma már egy pillanat alatt megvalósítható." Ezek alapján még az is könnyedén megtörténhet, hogy rövidesen megtanul gottanon, szansinon esetleg inonkorin játszani. Ezután már semmi sem akadályozhatja meg önt abban, hogy társaságban tradicionális japán dalokat adjon elő.

Andy Warhol egyszerűen gyűlölte a tükörtojást. Rengeteg étel elkészítési módját ismerte, így teljesen elfogadhatatlannak tartotta, hogy valamit egyszerűen csak feltörnek és kevés olajon megsütnek. "Mi ebben az érdekes? - kérdezgette gyakran az ismerőseit. - Úgy érzem az egész csak egy otromba tréfa. Ennek ellenére vajon miért eszik meg olyan sokan? A lágytojásban legalább benne van az európai kultúra egy kis része, főleg ha esztétikus porcelán tartóban és természetesen ezüst kiskanállal szervírozzák. De ez a plecsniszerű valami miként okozhat esztétikai élvezetet. A fehér és sárga amúgy is teljesen közhelyszerű. Minden tojás ilyen."

A tojásrántotta elkészítési módjával rengeteget kísérletezett. Fahéjas, mézes verzióját fémforgácsokkal és színes vakolatdarabkákkal díszítette. Ezzel hatalmas sikert aratott. Rengetegen rendeltek belőle, bár megenni senki sem tudta.   

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr238737670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása