Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Gender

2016. augusztus 21. - Toadwart66

rita-hayworth-pin-up.jpg

Cecile Frogcrab nehézkesen, de nagyjából folyamatosan próbált feleszmélni álmából. Szaggatott ébredéskor gyakran különös és elképesztő gondolatok támadtak rá, melyek aztán egész nap teljesen feleslegesen és rendkívül agresszív módon foglalkoztatták. Azt nagyjából sejtette, hogy kedd lehet. Ebben azonban nlhány napot tévedett.

Ébredése szerencsére egyszer sem szakadt meg, ami nagyban megkönnyítette, hogy nyugodtan ráeszméljen az őt körülvevő valóságra.

Azt azonban még mindig nem tudta megszokni, hogy ágyát a 28 éves Charles de Gaulle-lal osztotta meg. Megpróbált óvatosan felkelni, nehogy felébressze a feleségét, azaz de Gaulle-t.

Ahogy kiegyenesedett, a jobb lába hangosan reccsent egyet. Óvatosan lépett egyet, emiatt aztán a bal is valami hasonló hangot adott ki. Eléggé elhasználta már őket.

De Gaulle felriadt álmosan és álmosan megszólalt:

– Drágám. Ha nem esne nehezedre, főznél kávét? Ma csak tízre kell beérnem az irodába.

– Természetesen. – válaszolta Frogcrab. - Mindjárt lefőzöm. Mára amúgy is szabadságot kértem. Ezt a de Gaulle ügyet valahogy meg kell végre oldanunk. Így elég furcsán nézünk ki egymás mellett. Egy hórihorgas fiatalember és egy idősödő, testes férfi. Nem tűnünk kimondottan harmonikus kapcsolatban élő házaspárnak. A gyerekek szerint persze nagyon mulatságos. Thedodore azt szeretné, ha így is maradnánk, de én ezt nem tartom túlságosan szerencsés ötletnek.

– Igazad van, Cecile. - válaszolta de Gaulle ásítva. – Valamit tényleg tennünk kell. A munkahelyemen mindenkinek tetszik Charles de Gaulle. Azt mondják kimondottan jól áll nekem. Rád bízom az egészet. Biztos tökéletesen megoldod ezt a problémát.

– Azért jobban örültem volna, ha elkísérsz, de most már mindegy. Nem akarom tovább halogatni. – felelte Frogcrab.

Nagyon szerette a feleségét és ha módja volt rá, megpróbált a kedvében járni. Elkészítette a kávét, majd bement a fürdőszobába. Feltette a szemüvegét és belenézett a tükörbe. Henry Kissinger kissé elgyötört arca nézett vissza rá.

– Éppen itt az ideje, hogy megszabaduljak tőle. – gondolta.

Lezuhanyozott, majd megborotválkozott. Mindent megtett azért, hogy emberek közé mehessen. Közelebbről is megvizsgálta Kissinger arcát.

– Elég ronda. – állapította meg tárgyilagosan.

Elköszönt a feleségétől, aki adminisztrátorként dolgozott egy vállalatnál, melynek nevét Frogcrab képtelen volt megjegyezni.

Maga Frogrcrab az Amerikai Egyesült Államok hadseregének elit gyalogosegységél, az US Rangers-nél szolgált őrnagyi rangfokozatban.

Miután egy gyorsétteremben megreggelizett, elindult a „Body, Flesh and Spirit” áruházba. Nagyjából átnézte a kiállított modelleket, de egyik sem keltette fel különösebben az érdeklődését. Tulajdonképpen nagyon untatta mindenféle vásárlás.

Kinézett magának egy célszerűnek látszó eladót és megszólította:

– Elnézést, uram. Üdvözlöm. Tudna nekem segíteni?

– Jó napot kívánok, uram. Természetesen. A legnagyobb örömmel. – válaszolta készségesen a vöröses hajú, erős testalkatú fiatalember. – Van valamiféle előzetes elképzelése?

– Nem is tudom. – felelte tanácstalanul Frogcrab. – Tudja a feleségem a fiatal Charles de Gaulle-t viseli magán. Ahhoz kéne nekem is valami megfelelő. Illetve, tudja, hozzá illő. Szóval egy nő.

– Értem. Egy pillanat. Hozom a legfrissebb női termékkatalógusunkat. – válaszolta az eladó, majd elsietett.

Frogrcrab szórakozottan körülnézett. A kiállított modelleken lévő címkék alapján észrevette, hogy éppen Judy Garland és Bing Crosby között álldogált.

Az eladó visszatért és átnyújtott egy tabletet Frogrcrab-nek.

– A hajszín és a testméretek alapján le tudja válogatni a termékeket. Próbálja csak ki nyugodtan. Természetesen minden itt szereplő modell limitált kiadású és azonnal az ön rendelkezésére áll. Ha esetleg valamit változtatni kell a testen, azt nagyjából egy hónapon belül szállítja le a gyártó.

– Köszönöm. Henry Kissinger után meglehetősen látványos lesz a változás. – mosolyodott el Frogrcrab.

Először a színésznőket nézte át. Anita Ekberg, Joan Crawford, Grace Kelly, Mary Pickford első ránézésre mindannyian megfelelőnek tűntek a számára. Úgy gondolta a fiatal Margaret Thatcher, vagy Sabine Bergmann-Pohl is jól mutatna az ifjú de Gaulle mellett. Esetleg talán Viktória királynő, vagy talán Joséphine de Beauharnais. Végül a 311-es modellnél maradt.

– A 311-es azt hiszem tökéletesen megfelelő lenne. Nincs túl sok belőle? Nem szívesen futnék össze magammal. – mutatott egy képet Frogrcrab az eladónak.

– A 311-es? Rita Hayworth? Nagyon jó választás. Mint már említettem önnek, ezek itt mind limitált kiadású termékek. Az egész világon mindössze tíz Rita Hayworth modellt használnak egyszerre. Kicsi az esélye, hogy összetalálkoznának egymással.

– Akkor tényleg ez lesz a legjobb. Csinos darab. - válaszolta az eladónak.

– Kétségtelenül. Akkor az önben lévő információkat át is tölthetjük? Van esetleg olyan emléke, amitől meg szeretne szabadulni? – kérdezte az eladó.

– Nem köszönöm, nincs. Kissinger előtt már töröltek mindent, amit akartam, illetve nem akartam... Mindegy. Nem is emlékszem miket. Meg tudnák oldani, hogy az általam beszélt 13 nyelv mellé a svédet is feltöltenék. Szükségem lesz rá mostanában.

– Ennek semmi akadálya uram. Egy pillanat. – felelte VIII. Henrik fiatalkori hasonmása. -- Mutatom is. Itt vannak az anyanyelvi szintű tudások árai, nyelvenként. A svéd nem túlságosan drága és Rita Hayworth hangján biztos nagyon szépen hangzik majd. Természetesen beállítjuk a szexuális orientációját is. Melyiket parancsolja?

– Mindig biszexuálisat használok. Tudja, azt nem kell állandóan állítgatni. Most is ennél maradnék. – felelte Frogrcrab.

– Nagyszerű, uram. Pompás választás. A Henry Kissingere már amúgy is eléggé lestrapált állapotban volt. Biztos pompásan fogja érezni magát Rita Hayworth bőrében. Ha  valamikor esetleg befáradna a feleségével, akkor optimalizálhatjuk az önök között lévő kapcsolatot. Foglalkozást nem akarnak esetleg cserélni egymással?

– Nem, nem, köszönöm. Mindketten nagyon elégedettek vagyunk a hivatásunkkal. A jövő héten természetesen mindenképpen bejövünk. Harmonikus, nyugodt kapcsolatot szeretnénk. Remélem a feleségem nem fogja túlságosan alacsonynak találni Rita Hayworth-ot.

– Ezért teljesen felesleges aggódnia, uram. Ha így lenne, átállítjuk, hogy megfelelőnek találja önt így. Ezzel nem lesz gond. Henry Kissinger-el van esetleg valami terve? Ha itt hagyja nálunk, beszámíthatjuk Rita Hayworth-be. Egy kicsit majd kipofozzuk. Vannak akik kimondottan a régi modelleket keresik.

– Persze. Maradjon csak. Nem sok mindent tudnék vele kezdeni.

Frogrcrab kifizette Rita Hayworth-ot. Az információáttöltés kevesebb mint három órát vett igénybe és hiba nélkül le is zajlott.

Miután végeztek, Cecile Frogcrab sóhajtott egy nagyot. Az eladó elmosolyodott.

– Ha nem sértem meg vele, uram, nagyon esztétikusan emelkedtek meg a keblei. A kolléganő rögtön segít önnek ruhát választani. Remélem örömét leli majd magában. Mármint Rita Hayworth-ként. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt.

Frogcrab fürgén felállt. Meglepően könnyűnek és ruganyosnak érezte magát. Könnyed léptekkel követte az eladónőt, aki Elizabeth Taylor 32 éves testét hordta magán.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr311070242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása