Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Erkölcsös gyarapodás

2016. november 06. - Toadwart66

maternagrane.jpgAmalie Materna, Brünhilda szerepében

Erkölcsös gyarapodás

Dr. Teufelhölle György ügyvéd, országgyűlési képviselő, a Kereszténydemokrata Néppárt elkötelezett híve szokásos napi zsolozsmáját intézte a Jóistenhez félve tisztelt miniszterelnökének személyes biztonsága érdekében.

— Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked! Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől! Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől...

Az Úrnak azonban nem volt ideje végighallgatni azt, hogy tulajdonképpen mitől is kell még megvédenie nevezett célszemélyt. Az ajtaja mögött váratlanul kitört ricsaj megzavarta dr.  Teufelhölle őszinte könyörgését. Kopogtatás, pontosabban mondva brutális dörömbölés hallatszott.

Dr. Teufelhölle lemondóan felsóhajtott, majd keresztet vetett.

— Ki az? — kérdezte a képviselő ingerülten.

— Csak én! — harsogta egy érces női hang, melynek tulajdonosa Teufelhölle Brünhilda, a képviselő szűzies unokahúga volt, akit a politikus — a kiterjedt Teufelhölle família legnagyobb megelégedésére — adminisztrátoraként és személyi testőreként alkalmazott.

Brünhilda szűziességét 192 centiméteres magassága és erőteljes testfelépítése garantálta. Mielőtt derék bácsikája magához vette volna, az ártatlan szűz kidobólányként dolgozott egy kegyetlen csaták helyszínéül szolgáló külvárosi vendéglátóipari egységben.

Kidobólányként Brünhilda a munkáját eredményesen, mintaszerűen végezte. Aki valami miatt kételkedett volna a szűz szakmai hozzáértésében, annak keserű csalódásban, majd hosszas lábadozásban lehetett része. Félénk, visszahúzódó természetét a délceg hajadon erőteljes ökölcsapásokkal leplezte.

Dr. Teufelhölle képviselő többször hálát adott már a Jóistennek amiért ezt az amazont az ő oldalán küldte harcba az igazságosságért, a jó erkölcsök és a kereszténység védelméért, valamint a jámborságért.

Képviselősége mellett dr. Teufelhölle a KDNP „Nemzeti Gyarapodás és Eredményes Nemi Élet a Haza Érdekében Tanácsa” szervezet elnöki tisztét is betöltötte. Több értékes tanulmányt és cikket írt a keresztényi gyermeknemzés témájában, valamint az említett nemzés utáni jámbor teendőkről.

Az elrettentő erejű dörömbölés után Brünhilda diszkréten rátörte az ajtót.

— Egy csapat nő keres. Hoztak magukkal egy csomó gyereket is — jelentette be a keresztény amazonok pompás példánya.

— Értem — felelte a képviselő. — Azaz mégsem. Mit akarnak tőlem? És mégis hányan vannak?

— Gyerekek nélkül úgy harmincan lehetnek. Akarod, hogy kihajigáljam őket innen? — ajánlotta fel szakmai tudását a szűz.

— Nem, nem, dehogy, Hildácska drága gyermekem — válaszolta a nemzet gyarapodásának mindenre elszánt bajnoka. — Engedd csak be őket a keresztény nemzetünk érdekében.

Dr. Teufelhölle képviselő, Isten és a miniszterelnök kegyelméből, szép, tágas irodával rendelkezett, de amikor az anyák Brünhilda parancsszavára betódultak porontyaikkal, a tágasság, mint fizikai jellemző egyből elpárolgott a környékről. Rengetegen voltak, az ártatlan gyermekek ráadásul hatalmas ricsajt csaptak és folyamatos mozgásban voltak.

Brünhilda úgy becsülte nagyjából fél óra alatt tudná tökéletesen kiüríteni a helyiséget.

— Asszonyok. Kérem. Próbálják meg valahogy lecsendesíteni őket — próbálkozott meg határozatlanul úrrá lenni a kialakult káoszon dr. Teufelhölle. Erőfeszítése teljesen eredménytelen maradt.

— Kuss legyen már! — vette át a kezdeményezést Brünhilda. — Az egész banda kussoljon! Most!

A szűz öblös hangja mint egy varázsütés, illetve varázsüvöltés azonnal elcsendesítette a társaságot. Néhány bátrabb csemete szipogni kezdett ugyan, de ennél többre nem mertek vetemedni.

— Köszönöm, Hildácska — hálálkodott a rémült képviselő. — Kérem mondják meg, mit óhajtanak tőlem. Ha kérhetném, ne egyszerre.

— Te, ott! — mutatott rá Brünhilda az egyik anyára. — Mond csak el, hogy mit kerestek itt. Most!

— Köszönöm — felelte megilletődve a kiválasztott. Teljesen lenyűgözte Brünhilda grandiózus látványa. — Engedje meg, hogy bemutatkozzam önnek. Szelén Kriptónia vagyok. Arról van szó... Igen... Szóval mi itt mindannyian előírásszerűen gyarapodtunk, ahogy azt a képviselő úr is megírta az „Az anyák szerepe a magyarság jövőjében” című könyvében. Mindent az ön tanításai szerint tettünk, amint ezt láthatja.

— Ez nagyon örvendetes. Öröm látni ennyi boldog arcocskát — mosolyodott el dr. Teufelhölle elégedetten. Nemes gondolatai szemmel láthatóan termékeny talajra hullottak.

Az említett boldog arcocskák azonban Brünhilda látványának hatására inkább megszeppentnek látszottak.

— Köszönjük, képviselő úr — felelte Kriptónia. — Az igazság szerint ezt a gyarapodást kissé elkapkodtuk. Meg kellett volna várnunk, amíg a képviselő úr megjelenteti a folytatást, „Az apák szerepe a magyarság jövőjében” címmel.

— Miféle folytatást? — hökkent meg dr. Teufelhölle. — A keresztény apák szerepe a nemzésben ott szerepel a gyakorlati útmutatóban. Erkölcsös, igényes illusztrációkkal egyetemben.

— Igen. Ez a rész teljesen világos számunkra — válaszolta Kriptónia. — Ezzel amúgy régebben is tisztában voltunk. Az ábrák egyébként nagyon tetszettek. Erkölcsösek és mulatságosak. A gondunk csupán az, hogy azt a családmodellt, amit önök a keresztény értékek védelme érdekében ajánlanak, illetve támogatnak, különböző okokból, de nem tudjuk teljesíteni. Nagyon szeretnénk, de nem megy. Van akinek meghalt a férje, olyan is akadt, akié egyszerűen csak lelépett. Egész érdekes dolgok történhetnek a nemzés után. Sajnos megesik az ilyesmi. A gyermekeknek apára van szükségük, hogy egészséges módon, keresztény szellemben nevelhessük őket. Ön legalábbis ezt írta.

— Ez így is van — nézett dr. Teufelhölle a biztonság kedvéért Brünhildára. A szűz úgy állt ott, elöl összekulcsolt kézzel, mint egy pallosára támaszkodó keresztes lovag. Ez megnyugtatta a képviselőt. — És én miben tudnék segíteni?

— Szerezzen nekünk megfelelő apákat — felelte Kriptónia. A többiek hangosan helyeselni kezdtek. Brünhilda egy határozott lépést tett előre. Erre azonnal csend lett.

— Én? — válaszolta meglepődve dr. Teufelhölle. — Mégis honnan? Próbálkoztak már a társkeresőkkel?

— Nem. Nekünk nem olyan társkeresős apák kellenek — mondta Kriptónia. — Tulajdonképpen az önök minden erőfeszítése ellenére valahogy csak elboldogulunk a nemzés utáni teendőkkel. Kicsit nehezen, de megoldjuk. Megfelelően erkölcsös, keresztény apáról azonban önöknek kell gondoskodniuk. A gyerekek mellett nincs időnk ilyesmivel foglalkozni, meg aztán nem is nagyon ismerünk ilyeneket. Nem lehet könnyű felkutatni őket. Ön azonban, mint a „Nemzeti Gyarapodás és Eredményes Nemi Élet a Haza Érdekében Tanácsa” elnöke biztosan sokat ismer közülük. Szedjen össze párat. Mi meg majd kiválogatjuk őket.

— Ebben sajnos nem segíthetek. Teljesen abszurd.  Ez csakis önökre tartozik. Egy gyermek felnevelése hatalmas felelősséggel jár. Mindig ez lebegjen a szemük előtt. A KDNP mindent megtesz a családok érdekében. Mint azt maguk is bizonyára nagyon jól tudják a „KDNP a családok pártja!”. Legfőképpen a hagyományosaké, természetesen — tette hozzá kenetteljesen az NGyENÉHÉ tekintélyes, talpig erkölcsös elnöke. Ezután a képviselő óvatosan Brünhilda felé biccentett.

A lány erre szó nélkül odament a nagybátyjához, gyakorlott mozdulatokkal megragadta, és a gallérjánál fogva kivágta a bezárt ablakon keresztül.

Öröm volt látni azt a sok boldog arcocskát.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr3011933071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voyager10 2016.11.06. 14:10:09

Ez marha jó volt! Főleg Brünhilda akciója. Kíváncsi vagyok, hogy földet érés előtt kinőttek-e az angyal szárnyai Erkölcsös Gyurikának! ;-)
süti beállítások módosítása