Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Az a gyalázatos Botka

2017. március 27. - Toadwart66

d1000_2.jpg

Bizonyító erejű felvétel a titkos Schulz-Botka találkozóról 

Botka népszerűség-növekedése láthatóan nemcsak a kormányoldalon, de leginkább mégis ott fáj: a Fidesz-frakció szerint a baloldalon semmi nem változik, «Gyurcsány és Bajnai után most itt van Botka László, aki maga is egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista» - mondta Halász János.” (Botka emelkedik, a Fidesz bánkódik)

Miként történhetett meg ez a gyalázat, pontosabban mondva aljas árulás? Botkának, ennek a gaz nyugdíjcsökkentőnek a népszerűsége közelíteni merészeli Orbánét, a nemes lelkű nyugdíjnövelőét? Teljesen érhetetlen, ami ebben az országban, ilyen meggyőző médiafölény birtokában megtörténhet. Alig pár nappal a nagy nemzeti flörtölés előtt.

Szerencsére a kormánypárti sajtó időben felvette a kesztyűt és megpróbálták alaposan lemosni a gyalázatost. Rögvest el is kezdték egymás között passzolgatni a népszerűséghajhász szegedi polgármester viselt dolgait. Az Origo, a 888, a Magyar Idők sikeresen hergelték fel magukat az ügyben, miközben kölcsönösen egymásra mutogattak. Megkezdődött a linkek háborúja. A kormány barátai manapság rendkívüli módon szívükön viselik Szeged városának sorsát és a - földrajzilag pontosan lehatárolható - korrupció elleni küzdelmet.

A kormánypárt gyanús ügyeletei iránt semmiféle érdeklődést sem tanusító 888 rendkívül nehezen emészthető cikket közölt Botkáról, kissé hatásvadász, Szicília piskóta ahhoz képest, ahogy Botka irányítja Szegedet címmel. A nívós portál irgalmatlanul hosszú, kegyetlenül unalmas és rettenetesen zavaros tényfeltárásba bonyolódott. Ez rendkívül szokatlan a részükről. Magyarhon Botka kádinál kisebb jelentőségű ellenségeit a GFG-pöröly nagyjából 4-5 bekezdésben simán agyon szokta csapni. A szegedi, már-már Castelvetrano-i polgármester ennél jóval több publicitást kapott. Valóban nem egy dél-olasz piskóféleségről van szó, inkább valamiféle végtelennek tűnő, magyar rétestésztáról. A cikkben meglehetősen sok a sejtetés, homály, „netuddki”. Példának okáért sokat ígérő, izgalmas, „Suttog a város” alcímmel történik az érdekek kíméletlen feszegetése. A szerkesztők valószínűleg jobban bíztak a lelkes és értő olvasók élénk fantáziájában, mint egy bizonytalan kimenetelő pereskedésben. A nagyobb hatás kedvéért a főbb vádpontok öt vagy hat, irányított mutációban lelhetőek fel a 888-on, amelyeket előzékeny linkek segítségével könnyedén elérhetnek a kellemes borzongásra vágyó kalandorok.

Szemöldökráncolásra okot adó családi kapcsolatok", korrupció, rejtett összefonódások, hitvány módon eltékozolt milliárdok tömkelege, „ördögi propaganda”, közbeszerzéses ügyeskedések. Mindezek kísértetiesen emlékeztetnek a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg. 07-09-007959) szerencsés kimenetelű üzleti tevékenységére, persze nagyságrendekkel kisebb tételekben.

A Fidesz által tájékoztatott szavazóknak – ha éppen érvelni támad kedvük – mindenképpen észben kell tartaniuk a következő kifejezéseket: szicíliai piskóta; Don Vito és a szervezett bűnözés elharapódzása Csongrád megyében a XXI. század első felében; betyárvilág Délkelet-Magyarországon; a Marsi téri, valamint Cserepes utcai piacok fejlesztése, bérbe adása; tiltott, szigorúan ellenzéki pártfinanszírozás; Botka már megint hazudik; a Kardos család szervezeti felépítése; Szeviép Szerkezet- és Vízépítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság és a régi idők Kóka Jánosa. Bőven akad tehát miből csemegézni. Mintha 2010 óta nem is a FIDESZ, hanem az MSZP lenne kormányon és ezért nem zárták még tömlöcbe az elvetemült gonosztevőt.

Sajnos, ha megnézzük, hogy a korrupciós ügyek, illetve Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor harmonikus kapcsolata miként hat a miniszterelnök kimagasló népszerűségének alakulására, akkor Botkának egy csepp félnivalója sincs. Ilyen piti, unalmas ügyek miatt nem fogja abbahagyni népszerűsége a növekedést. A korrupciós tevékenység Magyarországon jóval több politikai haszonnal, mint veszteséggel jár. Ez persze egyértelműen a választók hibája. Nem érdemes mindezért a jelentős csábításnak kitett politikusokat kárhoztatni. Az a jó nagy hülye, aki hagyja, hogy ezt kapja.

A választási törvény ügyes meghackelése mellett, Botka és a szélsőbalos botkaizmus megfékezésének leghatékonyabb eszköze a Fidesz-KDNP univerzális csodafegyvere, Gyurcsány Ferenc. Az ő személyét harc közben bátran lehet forgatni, mint Botka László esküdt ellenségét, illetve, mint hűséges, jellemtelen cimboráját. Mikor melyikkel lehet éppen nagyobbat odasózni annak a nyavalyás népszerűségnek. Gyurcsány Ferenc felbukkanása nélkül a FIDESZ és Orbán Viktor sorsa is egész máshogy alakult volna.

Kicsit túlzottnak tűnik ekkora vehemenciával támadni a szegedi polgármestert. Ennek akkor lenne jelentősége, ha az MSZP és DK összefogna egymással, illetve a még megmaradt szavazóikra való tekintettel végre abbahagynák az önmaguk ellen folytatott küzdelmet. Ez utóbbit rendkívül hatékonyan és nagy szakértelemmel művelik, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne kerüljenek komoly veszélybe a Fidesz Ltd. szerteágazó üzleti érdekeltségei.

Botkától elsősorban a bizonytalan szavazókat kell a kormánypártnak elrettentenie, mivel ők rengetegen vannak. Talán ezért fél az állampárt ennyire tőle. Valami alapja van is a paranoiának. Az MSZP kampányszövege, miszerint, „Tegyünk igazságot! – Fizessenek a gazdagok!" eléggé populista, primitív ahhoz, hogy érdemben felvegye a versenyt a „Magyarország erősödik!” mókás szállóigével. A gazdagok nagy része jelenleg a Fidesz környékén sertepertél és nem nagyon óhajt fizetni semmiért. Botka semmiképpen nem lehet tehát népszerű.

Az illető ráadásul titkos viszonyt folytat a züllött és rovott múltú Martin Schulz-al, amit számos frivol fényképfelvétel bizonyít. 

Nem bizonyított, de tény, Szegeden óvatosan súgnak össze egymás között az emberek arról, hogy a lájkvadász szegedi polgármester kizárólag vörös csillaggal ékesített Heinekennel hajlandó megkínálni az ismerőseit, majd ördögi kacajra fakad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5612373941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása