Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Igazságot a Vál-völgyi Kisvasútnak!

2017. április 01. - Toadwart66

6pgydee8kxiv1huqus.jpeg

Pénteki rádióinterjújában Orbán Viktor jogos kritikákat fogalmazott meg az AMTRAK (National Railroad Passenger Corporation) vasúti személyszállító céggel szemben.

A magyar miniszterelnök kijelentette, az említett amerikai cég erőszakos lobbitevékenyésege döntően hozzájárult ahhoz, hogy az amerikai utasok jelentős része inkább az AMTRAK-ot választotta a Vál-völgyi Kisvasút helyett például arra, hogy Chicago-ból eljusson San Antonio-ba.

Ezt a nyílt, hátrányos megkülönböztetést a magyar kormány, a magyar emberek nevében kikéri magának és igazságtalannak tartja.

A magyar kormány természetesen minden kompromisszumos megoldást elfogadhatónak tart, ami elősegíti Vál-völgyi Kisvasút utasforgalmának növelését.

Az ügyben Orbán Viktor célszerűnek tartaná egy közeli, személyes csúcstalálkozó megszervezését Trump elnökkel, ahol tisztázhatnák a Vál-völgyi Kisvasút körül kialakult tarthatatlan helyzetet.
(MTI., illetve mégesm az)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr4612394165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása