Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Szerénységem törénete

2017. április 02. - Toadwart66

history_of_the_genius_logo.gif

Szerénységem hamis története
 
Csillogó zsenialitásomnak, amelyet a gyarló világ nem nagyon képes érdemben felsimerni, legfőképpen az szab határt, hogy nem ebből élek. Egyszóval nagyon van, de inkább nem használom gyakorlati, azaz busás pénzösszegek megszerzése érdekében, pedig istenemre, kiválóan tudok hazudozni.
 
Néha felmerül bennem ugyan az a gondolat, hogy mindnere elszánt irodalmű bűnözőként, elismert, de mára már teljesen magatehetetlen irodalmi műveket fogok eltéríteni nagyjából úgy a közepük táján.
 
Shakespeare művei kiváló lehetőségeket biztosítanak nekem ezen, rendkívül ártó tevékenyégem számára. Ne számíson senki békés, intellektuális irodalmi átdolgozásokra. Elvetemült szándékaimban kizárólag az aljasság és a rosszindulat vezérel.
 
Éljen a gátlástalan, antisznob irodalom! Rontsunk rá a világirodalomra és kezdjünk el tobzódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr7012394875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása