Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Georgia vöröslő dombjain...

2017. április 04. - Toadwart66

brspxz5cqaafmbg.jpg

Azt álmodtam, hogy egy hatalmas gyárat vezettem melyben minőségi, plüssbből készült, különböző méretű Tállai figurákat gyártottak mindenféle mókás jelmezbe öltöztetve, természetesen itt-ott szalaggal díszítve.
 
Valószínűleg jól mehetett a bolt, mivel én személy szerint Rolls Royce-al jártam munkába, amit Pierce Brosnan vezetett. Rendes, megbízható alkalmazottnak ismertem meg, akinek rendkívül jó a modora. Nagyon diszkrét, egyáltalán nem pletykás természetű. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki éppen sofőrt keres mostanában.
 
A mellékelt képen látható, Tállai ezermesterre kísértetiesen emlékeztető figura szerencsétlen módon beszorult egy odvas fába. Szó sincs tehát semmiféle disznólkodásról, ami egyből mindenkinek eszébe jut a kép láttán. Igazából csupán a Postás Pat (Postman Pat) sorozat egyik rendkívül izgalmas jelenetéről van szó.
 
Ez a mese ártatlan kisgyermekeknek és nem vérbő, sokat tapasztalt felnőtteknek készült. A későbbi kínos félreértések elkerülése végett jobb, ha ezt tisztázzuk, bár a kalapos, macho figura láthatóan nagy odaadással segít a bajbajutott személyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr1012399529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása