Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A Nagy Nemzeti Hányinger Éve

2017. április 22. - Toadwart66

fn4jq59lrkezo9o4sezqxw_r.jpg

Kössz, de nem!

„Az N1 riportere a Jobbik plakátjairól kérdezte, amelyen Orbán Viktorral látható Mészáros Lőrinc a «Ti dolgoztok, ők lopnak» felirat kíséretében. «Mi biztosan nem lopunk, inkább csak dolgozunk» – reagált Mészáros Lőrinc, majd hozzátette, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben, mert «ez egy hányinger». (Mészáros Lőrinc hányingernek nevezte a Jobbik plakátjait)

Mészáros Lőrinc rendkívül érzékeny, de igazságtalan a saját problémáival kapcsolatban. Nem a Jobbik kezdte el teleplakátolni az országot izgatás céljából. Az általa kifogásolt képen Mészáros Lőrinc ráadásul rendkívül előnyösen néz ki, mondhatni csinos. Kegyetlenül gyötörheti a lelkiismeret a felcsúti ezermestert, ha már saját és önzetlen mecénásának arcképétől is émelyegni kezd.

A 2017-es év, a miniszterelnöki jóslatok ellenére nem a lázadás, hanem a Nagy Nemzet Hányinger éve lesz. Erre utalt Szabó Tímea a Párbeszéd képviselőnője is, mikor a kormánypárt figyelmét szelíden felhívta arra, hogy jól megtervezett üldözési mániájuk rengeteg ember gyomrát megfekszi.

"A vakok és gyengénlátók, az autizmussal élő gyerekek meg a várandós anyák gondozásával foglalkozó civil szervezetek mind egy hatalmas nemzetközi titkos hálózat „magyarországi lerakatai”? Komolyan mondom, maguk nem normálisak! Minden jóérzésű ember behány maguktól! Ez már nem országgyűlés, ez egy elmegyógyintézet!."

Nem kellemes állapot ma Magyarországon gyenge gyomorral éldegélni és úgy nézni a körülöttünk egyre vadabbul kavargó eseményeket. A kormány számára azonban megnyugtató lehet, hogy éppen elegen hiszik el azt a hazugságot, hogy „A vakok és gyengénlátók, az autizmussal élő gyerekek meg a várandós anyák gondozásával foglalkozó civil szervezetek mind egy hatalmas nemzetközi titkos hálózat «magyarországi lerakatai». Ezen nemes gondolatok hatására valószínűleg erős hányingert, émelygést, esetleg erős gyomorgörcsöt éreznek a heves nemzeti érzelmek birtokosai.

Egyre több olyan kormányzatilag tisztességesnek kinevezett üzleti tevékenységbe lehet egészen véletlenül belebotlani, ami alaposan kikészíti a békés polgárok gyomrát. Itt van mindjárt példának okáért a „Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság esete a Tóth Marival." Nem lehet az ilyesmik miatt folyamatosan Unicumot vedelni.

A makacs hányásról sokaknak eszébe juthat az, hogy mind Simicska Lajos, mind Gyurcsány Ferenc kijelentette, mélyen valahol legbelül van bennük valami nagyon kellemetlen dolog. Egy egész ország várja már türelmetlenül, hogy ez a gusztustalanság valamilyen módon kijöjjön belőlük és a páciensek végre megkönnyebbüljenek. Nem szabad az ilyesmit túlságosan visszatartani, mert könnyen komoly betegséget okozhat. Tessék csak szépen, tisztességesen kipakolni mindent az asztal közepére. Az úri közönség majd megpiszkálja, és ha úgy látja rossznak, nekilát ügyesen feltakarítani.

Végre-valahára a CÖF-ös aszfaltbetyárok is nekiláttak keményen okádni. Régóta feszítik belülről őket azok az adományok, amelyekről eddig is mindenki sejtette, hogy nem a Norvég Civil Alaptól érkeztek. A jól fizetett propagandisták emésztőrendszerét a rengeteg anyagi támogatás mellett leginkább az zavarta meg, hogy Szél Bernadett jó alaposan gyomorszájon vágta őket. Ennek hatására azonnal be is indult a perisztaltikájuk az ellenkező irányba.

A CÖF-CÖKA terrorszervezet vezetőségének védekezése, miszerint ők csupán azért nem vallották be, hogy a Fidesztől kapják a zsoldjukat, mivel szerény, de nagylelkű adományozójuk nem szeretné felfedni a kilétét, meglehetősen gyomorforgató. A nagy álmélkodásból felocsúdott állampolgárok hányingerét az is fokozza, hogy a Csizmadia László vezette éltes aranyifjak saját magukon kívül mindenkit át szeretnének világítani, sőt egyeseket jól fel is számolnának.

Rengetegen éldegélnek az országban olyanok, akik még ma is lelkesen osztják a CÖF-CÖKA elnökének rendkívül perverz gondolatait, amelynek hatására a jóérzésű, erkölcsös polgárok gyomra kegyetlenül összeszorul. Ennek a túlsúlyos gittegyletnek a tevékenysége rendkívül irritáló és erősen emlékeztet az 1950-es évek felülről szerveződő népi mozgalmaira. Nem csoda, hogy Bayerék mostanában csak jól bezárkózva mernek hadakozni az igazságtalanság védelmében. Biztonságos, jól védhető állásaikból kiabálnak ki mindenféle ocsmány dolgokat. Legfőképpen saját működésükről és cselekedeteikről.

Ezt a gusztustalan, kártékony franchise-t a Külgazdasági és Külügyminisztérium utasítása értelmében ráadásul az Európai Unió tagállamaiban is el kívánjuk terjeszteni. Nem elég, hogy Európa átvészelte a XIV. századi nagy pestisjárványokat, most meg kell küzdenie Stefka István merev, de szúrós tekintetével is.

Mielőtt erős felindultságból a CÖF-öt rászabadítanánk Európára, figyelembe kellene vennünk az 1975-ben hatályba lépett Biológiai és Toxin-fegyver Tilalmi Egyezményt (BTWC), amelyet Magyarország is aláírt. Ez egyaránt tiltja a biológiai- és toxinfegyverek kutatását, fejlesztését, gyártását, tárolását, kereskedelmét és alkalmazását.  

Bármennyire elszánt harcot folytatunk tehát Brüsszel ellen, ilyen kegyetlen módon nincs jogunk lecsapni Nyugat-Európára. Már önmagában ennek a veszélyes biofegyvernek a hazai gyártása, tárolása is törvénybe ütköző cselekedet. Semmiképpen sem szabad őket kiengednünk az országból, mivel egy egész kontinens fog okádni tőlük.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr3912445251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2017.04.23. 15:15:34

A mé?szaros?lőrinc nem fog itt semmiféle "jogi lépéseket" tenni. Még a végén a bíróság előtt lesz bebizonyítva, hogy tényleg lopnak.
Milyen az már amikor közbeszerzésekből, egy cég vezetője, évente milliárdokat tud kivenni osztalékként? Sokan kíváncsiak lennénk ha a lőrinc mester ezt érthetően levezetné nekünk kockás papíron...

Gulyo 2017.04.23. 15:43:48

Én úgy várom már hogy ezt a primitív férget mikor vezetik el bilincsbe verve...

Krutzifix 2017.04.23. 15:57:26

Vajon mi lehet a háttérben, hogy Turbán miniszterelnök kénytelen saját maga felügyelni a saját slepje által kiválasztott stadion kivitelezőt, hogy az dolgozzon is? Csak nem annyira alulárazták az építkezést, hogy csak a bontásra volt elég a 200 milliárd, építőanyagra már nem jutott belőle???

dare 2017.04.23. 17:20:00

Kis igazítás: Szabó Tímea szájából hangzott el az idézet, de nem is ez a fontos.
Mészáros Lőrinc nem lop, ő tehetséges, Bencsik is megmondta :D

youtu.be/m6v4bkO0rfY

Toadwart66 2017.04.23. 17:42:42

@dare: Javítottam, köszönöm.

what.the.fuck 2017.04.23. 18:03:26

ennel beszédesebb nevet nem is talalhattak volna maguknak.
cöf. röf-röf.
egy mocskos disznóól az egesz banda.

Netuddki. 2017.04.23. 18:04:57

@Krutzifix: Mi lenne? Nehogy valaki megdézsmálja azt amit ők akartak a vejével együtt ellopni. Meg hát tanítani is köll azt a gyereket...

Peter8412 2017.04.23. 19:07:08

Nagyon jó írás, humoros szalvétába csomagoltad a keserű mindennapok uzsonnáját!!! Gratulálok, csak így tovább!

illaim 2017.04.23. 23:04:02

A Mészáros néha nem tudja,hogy milyen kiadót meg céget vett, azt viszont tudja, hogy hány ingere van! LOL

siriq111 2017.04.24. 00:14:21

A leheto legjobb lenne ha meg most elinditana a jogi lepeseket. Viccen kivul. Nagyon jol jonne ki az egesz.

Pop40 2017.04.24. 01:45:40

"Az általa kifogásolt képen Mészáros Lőrinc ráadásul rendkívül előnyösen néz ki, mondhatni csinos. "

Valószínűleg pont ez a gondja a plakátokkal. Nem nagyon akarja terjeszteni ezt a szemléletet.

Fél, hogy a sitten is ez lesz majd róla a vélemény, mikor lehajol a szappanért.
süti beállítások módosítása