Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Gróf Széchenyi Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

2017. május 16. - Toadwart66

4gfmnwdnyayofd09fcd6bq_r.jpg

"A polgárok felháborodásuk mellett jelzik, hogy a Soros Györgynek muzsikáló ellenzéki sajtó zagyvaságaira nem érdemes figyelni, hazugságaikat olvasni idő és pénzkidobás. A tények, dátumok, számok elcserélgetése előírt feladatként köszönnek vissza, bizonyossá válnak a hazaárulás napi teendői, úgy tűnik, hogy a bértollnokok megélhetésüket másként nem tudják biztosítani." (Felségjel nélküli berepülő)

Csizmadia blogger bejegyzésének címe nem egészen világos. Igaz, hogy Soros György alapítványai nem használnak semmiféle felségjelet, de esetükben nem az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetéről van szó. Elképzelhető ugyan, hogy a kormány előírja majd, hogy a kormány által nem kívánatos civil szervezetek tagjai az utcán külső ruházatuk bal oldali mellrészére kötelesek fixen felvarrni valami megkülönböztető jelzést, de ma még nem tartunk ott.

Az sem egészen világos milyen pénzkidobásra gondolt a magából kikelt véleményvezér. Az ellenzéki sajtó zagyvaságait simán lehet olvasgatni ingyen is, nem kell azért külön adót vagy helyszíni bírságot fizetni.

Csizmadia egyre fogyatkozó ármádiájának naponta megjelenő kiáltványai, átkozódásai, nevetséges fenyegetőzései egyre bizarrabb jelleget öltenek.

A FIDESZ egyrészt azért alkalmazza ezt a díszes társaságot, hogy olyan ostobaságokat is kimondjanak helyettük, amelyek talán még Németh Szilárd minimalista agytekervényein is fennakadnának.

A CÖF-CÖKA által kiadott közlemények mindig tele vannak izgalmas, abszurd megállapításokkal. Nyüzsögnek bennük a szeméremtelen hazudozások, cirkalmas szidalmazások, hazaárulózások, ostobaságok és természetesen a kötelező jellegű sorosozások. A vezetőség által, a regnáló hatalom irányába tanúsított szolgai alázat talán már a kormánypárt számára is rendkívül kínos lehet. Stefka Istvánnal közösen megjelenni nagy nyilvánosság előtt meglehetősen megalázó lehet mindenki számára. Stefka Istvánt és a CÖFIKÉT kivéve.

A napjainkra szerencsére már rútul kimúlt Békemenet hajdani szervezői manapság nagyjából három naponta válnak köznevetség tárgyává, tehát van még hová fejlődniük. Legfőbb szerepük azonban valószínűleg nem a demokratikus oldal híveinek szórakoztatását szolgálja.

Közleményeikben ezek a jól fizetett gazfickók nagyrészt azt próbálják megmagyarázni, hogy miért pont ők kapnak irgalmatlan mennyiségű közpénzt kampány- és egyéb rejtélyes célokra. Minél több disznóság derül ki róluk, annál inkább világossá válik, hogy A CÖF-CÖKA a Fidesz egyik pénzelosztó központja, valamint a párt rejtett kampányfinanszírozásában van kiemelkedő szerepük, ami elvileg jogszabályba ütköző cselekedet. A CÖF védekezése ezen aljas vádak ellen rendkívül egyszerű. Kijelentik, hogy mindez csupán hazugság, majd eszeveszett vádaskodásba és ész nélküli ellentámadásba kezdenek. Ez megint remek móka, mivel ezzel is rendre hülyét csinálnak magukból.

A Fidesz-KDNP, azaz a leendő egypártrendszer hívei számára talán előbb-utóbb világgossá fog válni az, hogy mit is művelnek ezek a "bérhazafiak".

2017. május 15-én ezen szellemi terrorszervezet az alábbi lánglelkű felhívással örvendeztette meg támogatót, illetve ellenségeit:

"A BÉTEX Zrt rövidesen befejezi lakástextil üzletágának működtetését. Most folyamatosan vásárolhat 50%-os kedvezménnyel a végkiárusításra került készletünkből.

Szeretettel várjuk

BÉTEX Zrt

Nyitvatartás: H-Szo 10-18 óra
Cím: 1134 Budapest, Lehel utca 8."

A fenti sorokat nem Örkény István írta és nem is fizetett hirdetésként jelent meg, hanem a civilosszefogas.hu „Hírek” rovatában.

Ennél szemérmetlenebb kufárkodással ritkán lehet találkozni. Ez még Csizmadia László jellemének és múltbeli ténykedésének ismeretében is egészen mellbevágó. A megdöbbent olvasóban egyből felmerülhet a sanda gyanú, hogy Csizmadia, mint bértollnok a megélhetését másként már nem tudja biztosítani, mint egy ilyen primitív árukapcsolással.

Az egész tisztes társaságban nem akadt egyetlen épelméjű ember sem, aki azt mondta volna neki, hogy: – Lacikám, ezt így, ebben a formában azért mégsem kéne. Így is rengetegen néznek minket hülyének. Ezek után ráadásul teljes joggal.

A BÉTEX Zrt. elnök-igazgató, tulajdonosa valószínűleg még mindig Csizmadia László. Az aktuális adatoknak a ceginfo.hu-n utána lehet nézni, ha valakit érdekel az ilyesmi. 

A CÖF-CÖKA jelmondatát szegény gróf Széchenyi Istvántól orozta le, miszerint „Semmit Rólunk Nélkülünk”. Így, csupa nagy kezdőbetűvel.

Gróf Széchenyi István eredetileg az alábbiakat írta:

„Annyi azonban bizonyos, hogy alkotmányunknak, vagy inkább minden alkotmánynak 's képviseleti rendszernek alapköve nihil de nobis sine nobis már már ki vala forgatva sarkaibul, nemzeti életünk pedig, vagy jobban mondva: nemzetünk, mintha a' nagy végórán már túl, csontmeredségben, hideg marasmusban fekütt, elannyira, mikép néhány lelkes barátimmal én legalább, tökéletesen holtnak, és semmi által többé fel nem éleszthetőnek tartám a' nemzeti testet.” (Gróf Széchenyi István – A’ Kelet népe)

A CÖF-nek már a jelmondata is ellentétben áll annak eredeti jelentésével. Mit lehet még ehhez a gátlástalan törtetéshez hozzátenni?

Talán csak annyit, hogy „szőnyegek kiválasztásánál igazodjunk a berendezés stílusához, hangulatához, mintája, színe legyen összhangban a helyiségben található többi textíliával."

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr3912508419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása