Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Pezsdül a tavasz

2018. március 02. - Toadwart66

a014c6ba289500ece032cb67cbbdc2ab.jpg

Persze nem gyakorlati értelemben, mivel amúgy olyan rohadtul hideg van, ami igazán méltatlan egy tisztességes, békebeli márciushoz. Lenge öltözékről, alsógatyában rohangálásról, szerelmetes andalgásról szó sem lehet. Illetve lehet, de az effajta vakmerőség súlyos, sőt végzetes következményekkel járhat az elkövetők számára.

– Hogy rohadna meg az olyan tavasz amelyik csak fagyni képes! – jelentette ki Schwarzberger néni reggeli síktalanítás közben, és ebben teljes mértékben igazat adhatunk neki.

Mi is pezsdült hát fel akkor annyira? Mi az a mégis? Ugyebár a kegyetlenül durvának beígért választási kampány, amelynek eddig nem nagyon akaródzott vérszomjasnak, meg halálosan rémisztőnek lenni. Valami miatt elszunyókált a beste fajzat. Mostanában viszont már-már olyan izgalmassá vált a csata, mint a legendás Cambridge-Oxford evezős verseny. Az utolsó pillanatban keményen belehúztak a leányok és fiúk.

Az eddigi versengést mélységesen dögletes unalom, érdektelenségbe fulladó sorosozás jellemezte, itt-ott megszórva Németh Szilárdnak, az emberi kommunikációt alulról súroló, kezdetleges, de brutális megnyilvánulásaival. Ennyi lett volna az egész? Egy sima választási handabandázás Bayer Zsolt és a víg cimborák csúfondáros gúnyolódásával? Semmi csúnya liberális ármánykodás, baloldali métely? A haza már végveszélyben sincs? Senki sem akarja megszállni, csak szétplakátolni?

Aztán jött Kósa nagyi busásan jövedelmező haciendája, Lázár János spontán képződött kastélya, Tiborcz István, a maga köztörvényes ügyeskedéseivel. A „migárnsok” szemérmes befogadása. Szigorú határzár, sajnos menekültek nélkül. Orbán Viktor semmitmondó országjelentése arról, hogy de jó nekünk, hogy ő van. A hódmezővásárhelyi vereség zavart takargatása. Most meg az ENSZ elleni kínos és értelmetlen küszködés.

Vár ránk a síkság, valamint a Békemenet pókhálóval gazdagon beszőtt rakétáinak óvatlan beindítása. Nem lesz ebből nagyobb baj? Amolyan ipari katasztrófa? Nem robban fel az egész összetákolt bandérium? Tömegverekedés? Szitkozódás? Acsarkodás? Protézisek rettentő csattogtatása? Szégyen a futás, de ha nagyon muszáj, akkor iszkiri, meg hozzá nyúlcipő? Csúnya dolgok ezek. „Elvtársak! A méltóságteljes menet megkezdése előtt mindenképpen egyeztessük vérnyomásainkat, valamint bél- és prosztata-működéseinket!” Hősi halál gutaütés által?

Pár hete a választási küzdelem legizgalmasabb megnyilvánulása csupán többszörösen visszatérő, makacs ásítozás volt, enyhe bóbiskolással egybekötve. Hrrr… Ezek meg itten mit művelnek nekünk tájékoztatás címén? Nincs helyette valahol egy izgalmas lábgomba reklám? Az mindig felpezsdíti az ember vérét, enyhet, nyugalmat ád, dicső tettekre sarkall, valamint reményt önt a szenvedőkbe.

És jött a váratlan sokkhatás. Jézusom! Akár veszíthet is a Fidesz-KDNP? Oda a Birodalom, meg a rengeteg jövedelem?

– Mit tudom én – hangzik az egyértelmű válasz –, de most olyan szépen rángatózik az arisztokrácia, meg aggódik a kitartott szolgahad. Annyira jó elnézegetni őket, ahogy makognak. Már ez is valami. Ott egye meg a fene a nemzeti sáskajárást, de legalább áprilisig nem unatkozunk, szomorkodni pedig ráérünk majd később.

Bayer Zsebibaba már belengette a liberális-veszélyt. Úgy jelentette be ezt, mint egy tragikus halálhírt. Hűha! Mennyien lehetnek ezek a gaz liberálisok? Annyian, mint a pomogácsok vagy mint a becsületes fideszesek? Ezért bizony már érdemes állami támogatással utcára tódulni, buszokat foglalni, hozzá büszke, mindenre elszánt arcot vágni. Most is lesznek lengyelországi kitartottak? Nekik ugyan mi közük van a magyarországi választásokhoz? Szavazati jogot miért nem kapnak, ha már ideeszi őket a fene?

Ez a Bayer csuda egy pofa. Ha nem lenne, az persze még jobb lenne. Amiket ez mond! Végre világosan ki fog derülni, hogy Mészáros Lőrincnek, meg annak az orbántojás Tiborcz Pityunak nem kell szégyenkeznie amiatt, hogy harácsolnak, lopnak, dőzsölnek. „Semmi szégyellnivalójuk nincs, csak a vádaskodás megy!” (B. Zs.) Natürlich, Herr Stabs-Feldwebel! Benne is van szépen az alaptörvényben. Lopni csak a baloldal képes. Aki kormányközeli, amolyan bárcás haramia, az csupán szépen gyarapszik mégpedig a nemzet javára. Honnan bír ez a demens Bayer-létforma ennyi marhaságot összehordani? Nem gyámkodik felette senki? A végén még akkora hülyét csinál magából, mint amekkora most.

Ez az ami már nagyon hiányzott. A pánikhangulat kiváltotta kincstári idiotizmus. Szaladgálás, idegroham, zavart kapkodás. Gyorsan, gyorsan! Azonnal mentsük meg a nemzetet, azaz keressünk megfelelő bankot az összekuporgatott vagyonkánk számára. Közben tereljünk rendületlenül. Törökkel, tatárral, marslakókkal, orkokkal, kolerával. Teljesen mindegy, hogy mivel, csak ki ne derüljön az, mennyit loptunk el két ciklus alatt, mivel az szégyentelenül sok, ráadásul büntethető.

Ez a lényeg. A többi csak a nép hülyítése, szórakoztatása. Móka, kacagás, Maksa híradó.

Hát akkor, nosza! Élvezzük a pezsgést! Nézzük csak meg, mire is megyünk egymás ellenében.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr1313709292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása