Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Ki nézi hülyének Lázár Jánost?

2018. március 09. - Toadwart66

d_mtz20171019011-777x437.jpgHasznált hangosbemondók működés közben

Bármily csábító is legyen, mármint ő, a miniszterek miniszterének magánéletében vájkálni nem ildomos tevékenység, engedtessék meg tehát nekem, hogy ilyesmivel ne foglalkozzak. Kéretik ilyen ügyekben a bulvár-médiához fordulni, akik készségesen állnak rendelkezésre mind felebarátok, mind felebarátnők ügyében. Aranyos, pici cicákkal, esetlegesen, félelmetes, hatalmas oroszlánokkal való fényképeszkedés diszkrét lebonyolításában pompás referenciákkal rendelkeznek.

A ki néz hülyének kit és miért problematikája azért kívántatik számunkra tüzetesebb vizsgálat alá vettetni, mivel az éles szemű megfigyelőknek – azaz folyó év április 8-áig jelentős akciós kedvezményekben részesülő, valamint földi örömöket ígérő istenbizonylatokkal kecsegtetett választópolgároknak – feltűnhetett, hogy tulajdonképpen valami ilyesmiről szól az egész választási parádé, tömörebben fogalmazva, harc. Így vagy úgy, de valahogy túljutottunk már pár választási kampányon, tehát nem érdemes ezen teóriát tényekkel bőségesen megtámogatni, vidám anekdotákkal színesíteni, kellemes emlékeket ébresztgetni.

Lázár Jánossal, mint érintettel azért érdemes foglalkozni, mivel mostanában igencsak rájár a rúd őexenelnciájára. A reá kiszabott penitencia-lavina azért válthatja ki a széles publikum érdeklődését, mivel olybá tűnik, Lázár miniszter harcálláspontot, valamint taktikát változtatott, úgy is fogalmazhatnánk, szépen átballagott, vagy inkább átlökdösték az említett rúd másik, kevésbé komfortos végire. Egyszóval mostanság őtet méltóztatik ütlegelni, ami azért szokatlannak tűnhet.

Ki utálhatja annyira eme buzgó férfiút, hogy azon hidegében kiállítja őfeneségességét Bécs egyik bevásárlóutcájára, amúgy spontán módon, sötét, utópisztikus képet festeni a világ egyik leglakhatóbb városáról. Lázár János arcvonásaiból, a megalázó komédiában való részvétellel kapcsolatban, a metakommunikációban elegendő jártassággal rendelkező személyek sok érdekes információhoz juthattak. Én nem, bár ugyancsak megdöbbentem. Annyi azonban bizton megállapíttatott általam, kitörő lelkesedést, visszafogott büszkeséget, huncut örömet nem nagyon lehetett felfedezni eme váratlan fellépésében. A spindoktorok – legalább empátiából – kiállíthatták volna őt Bécs egyik éppen épülőben lévő peremkerületén, vagy a közismert Mexikoplatzon, tőzsdenyitás után, pont a lázas nyüzsgés közepette. Ehelyett ők rútul arra kényszerítették a Veszélyes utcák  főszereplőjét, hogy próbáljon valahogy úgy viselkedni, mint Sir Németh Szilárd egy nemzetbiztonsági ülésen. A Fidesz embertelen arcának jól áll ez a szerep, Lázár főhivatalnok azonban kínosan szenvedett előadás közepette.

Ez bizony nem jött be, jelenthetnénk ki normál körülmények között. Ilyesmiről azonban nem beszélhetünk, mivel kétmillió szavazó valószínűleg rögvest lecserélte a videóüzenet hátterét egy olyanra, amelyben vérben forgó szemű, késsel hadonászó afgán férfiak szaladgálnak sétálgató emberek helyett. „Naugyehogyezígyisvan! Hehe! A Jánosnak mégis csak igaza volt. Ilynek ezek a migránsok, főleg ha kábítószereznek, amire tudjuk ki szoktatta rá őket.” Bizony!

Egy másik, szintén kivont késsel érvelő migráns sajnálatosan magyar nő volt. Hirtelen felindulás, zaklatott elmeállapot, túszdráma stb. Ez is bizony! Csak olyan másféle. Egy kis hazai. Mint a májas hurka vs. kebab.

Nagy szerencse, hogy Budapesten 2010 óta egyetlen komolyabb erőszakos bűncselekmény sem történt, sőt a zsebtolvajok áttértek a jóval jövedelmezőbb szórólap-tukmálkodásra. Boldogok lehetnek azon városnak lelkes polgárai, kiknek testi épségét legfőképpen kötött sapkás nénikék, valamint 56-ot elméletben megjárt, délceg veteránok veszélyeztetik.

Lázár dácsája, Lázár veresége, Lázár árfolyamának csökkenése, Lázár és az Elios-ügy, Lázár vs. közmunkások. Utcai csatározások, szeméthegyek demonstrációja hülye arccal, egy feltűnően tiszta és nyugodt bevásárlóutca kellős közepén. Honnan ez a hirtelen támadt katasztrófasorozat?

Nem lehet kétséges, hogy jelenleg, a kíméletlenségéről, ravaszságáról és valóban nagy munkabírásáról híres főhivatalnok irányítja az állami bürokráciát, amelyről a miniszterelnöknek nem sok hasznos ismerete lehet. Ő leginkább Magyarország, Európa és az ENSZ-nek rút ellenség táborba való besorolásával a Bioszféra megreformálásával van elfoglalva. Valakinek ezt a munkát is el kell végeznie, ha már Napóleonnak és más, feltörekvő, szorgos munkásembernek nem sikerült mindezt tökéletesen megvalósítania.

Eddig a munkamegosztás kiválóan működött közöttük. Lázár János dolgozott, Orbán Viktor pedig nem. Úgy néz ki, a főcsinovnyik Orbán erősen növekvő üldözési mániájának vált áldozatává. Talán ezért kellett szegénynek "Én vagyok a hülye, ráadásul nem is kicsi!" táblával a nyakában Bécsben parádéznia. Sajnálatos eset.

Szóval ki nézi akkor hülyének Lázár Jánost? Természetesen Orbán Viktor. Vigasztalásképpen elmondható, a miniszter ezzel nincs egyedül. A világ egyik legbeképzeltebb miniszterelnöke magán és a saját apján kívül mindenkit idiótának tart. Az apjától is csak azért tart, mivel O. Viktor saját közlése szerint, a papának könnyen eljár a keze, emiatt aztán nem érdemes vele túlságosan kekekckedni. A jattot mindenesetre időre le kell szállítania számára. Keresd az aput! Ez van!

Apropó! Pont a disznó-öbölbeli invázióval kapcsolatban jutott eszembe, arról persze fogalmam sincs, vajon miért. Szóval, tényleg Szijjártó lesz az új, miniszterelnökséget vezető miniszter? Vajon mennyi idő alatt fogja szétzúzni mindazt, amit Lázár szívós és kíméletlen munkával felépített, és mennyi idő alatt fogja teletömködni a hivatalokat a saját cimboráival?

Ha végül megtörténik a baj, és Lázárt valóban lepattintják, nem nagyon érdemes szomorkodni további sorsa miatt. Aki Orbán közelébe keveredik, az többségében így jár. Lázárnak addig amíg felelősségre nem vonják, biztos nem lesznek anyagi gondjai. Ez a felelősségre vonás elég bizonytalan portéka ezen a tájon. A fene se tudja, létezik-e egyáltalán ilyesmi a valóságban. Valaki állítólag látta egyszer elszaladni, de már nem volt ideje lefotózni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr8413726096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tireless treehugger 2018.03.11. 12:35:58

Én pl hülyének nézem őt.:

mert ha okos lett volna akkor nem exponálja magát ennyire. lázár-orbán jó rendőr rossz rendőr feladatmegosztás nagyon átlátszó, korrupció és lopás mindkettőjük felelőssége. Régóta próbálja magát mint technokrata hivatalnok átpozícionálni, de mivel az ő aláírása van ott valamint önként vett részt a maffia vezetésében és még nagy lopások is kapcsolódnak hozzá, szóval most már semmi esélye sincs rá. Ő és a családja is üldözött ember lesz, van még vagy 40 éve hátra az életéből, nagyon elszámolta magát.
Viszont ez egyben az ország tragédiája is, mert megkeseredett emberként hatalmas károkat fog okozni még.
süti beállítások módosítása