Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Fideszes keresztények

2018. június 06. - Toadwart66

70-brilliant-oscar-wilde-quotes-640x480.jpg

"Teljesen mindegy, hogy mit mondanak az emberről. Csak az számít, hogy ki mondja." (Oscar Wilde)

 A cél egy keresztény, homofób, idegengyűlölő, rasszista társadalom kialakítása.

Itt, a mi szép kis hazánkban. A cél esetében nyugodtan használható a volt szócska, mivel ez a szándék már régóta megvalósult. A nemzeti – P. C. használata nélkül mifelénk fasiszta – álom végül beteljesedett.

A magyar társadalom – nem túl megfelelő kifejezés, mivel mint valami jótékony, de büdös massza eltünteti az egyéni felelősségét, ezért ebben az esetben konkrét emberekről, személyekről van szó, azaz te, meg te, meg ott ő – hangadó része homofób, idegengyűlölő, haladás-ellenes, rasszista, irgalmatlanul bizalmatlan. Mindezen „nemzeti jellege” mellett rendkívül vendégszerető, de csak abban az esetben ha valaki szerényen bekopog hozzá, majd busásan fizet. Ha nem, akkor gyorsan húzzon innen a francba, mivel nekünk van egy országunk. Mint Kötcsén megtudhattuk, büszke országtulajdonosok vagyunk, bár ez konkrétan inkább egy szűk, kiválasztott rétegre vonatkozik.

Az, hogy ki a keresztény és ki nem, nem egészen egyértelmű. Valószínűleg ezért buzog a bizonyítási vágy néhány izgága emberben. Tulajdonképpen arról van szó, ki megbízható elvtárs, a NER őszinte, elkötelezett híve.

Nem tudni, hogy az Ókovács Szilveszter és N. Horvát Zsófia között kialakult csörte elszigetelt jelenség, amolyan kis közjáték, vagy a Kulturkampf élesedése, belső ellenségek buzgó keresésével. Szilveszter barátunk az Operaház főigazgatója, N. Horvát Zsófia közíróként határozza meg magát, ami legyen ő baja. A fene se tudja, ez utóbbi mit jelent, de valami nagyon komoly dologról lehet szó. Talán egy író, akit közpénzből fizetnek. Mindketten egy anyagilag elnyomó, bűnös rezsim kedvezményezettei, haszonélvezői, szóval amolyan jó elvtársak. N. Horváthnak valószínűleg azt kell bebizonyítania, hogy sokkal jobb elvtárs, mint OKSZ. Olyan aki megérti az új idők szavát és még véletlenül sem tolja a nemzetközi meleglobbi szekerét.

A homoszexuálisok megítélése a mai Magyarországon primitív, középkori, előítéletekkel teli, siralmas. Rendkívül népszerű dolog ellenségnek nyilvánítani, kigúnyolni őket.

Könnyű lenne elintézni a Billy Elliot című előadás kapcsán írt ostoba cikke alapján, hogy ez a N. Horvát Zsófia egy korlátolt, fanatikus, ostoba liba. Ez azonban túl egyszerű és felszínes megállapítás, mindenféle tények ismerete nélkül. A fene se tudja azt, hogy a tisztelt közírónak mi a végzettsége, hány nyelvet beszél, milyen könyveket olvas, szokott-e az utcán verekedni, lopni, köpködni vagy talán aranyból van a szíve van, aki mindenkinek segít a bajban és imádja a macskákat, kivéve a feketéket. Annyit lehet csak róla tudni, hogy hülyeségeket ír, uszít és bárcás kereszténynek nevezi magát. Ez így nagyon kevés. Hagyjuk is inkább a kisnagyságát a nemzetért dógozni'. Valószínűleg csak saját, perverz kereszténységét szertné bizonyítani, ami nem tévesztendő össze az igazi kereszténységgel, amely egészen másról szól. A Pokolban külön részleget tartanak fel az álszentek számára.

Az elmúlt rendszerben az ilyen n. horváth zsófik súgták be azokat a kollégáikat, akik templomba jártak, nem tartották magukat a szocialista emberekhez méltó magatartáshoz, ráadásul nyugati jazzt hallgattak, miközben Coca Colát vedeltek. Ma is ugyanezt teszik csak fordítva. A lényeg a mindenkori haszonszerzés. Szogalalkek mindig is voltak. A mindenféle szabad sajtóért díjakat, jutalmakat, elismeréseket, meg más hasonló csecsebecséket ők kapták meg. Van belőlük egy rakás. Ők csak a közt szolgálják, köz meg ugye folymatosan változik.

Az újságíró kamara pont ezeket a megbízható elvtársakat fogja magába tömöríteni. Ők lesznek „az újságírók”. Aki ebbe a mocskos szervezetbe belép, az viselje nyugodtan ennek minden kellemes következményét. Őket nem fogják kitiltani nyílt pártrendezvényekről, jól megfizetik az írásaikat, ingyen üdülési lehetőséghez juthatnak, kezet foghatnak Orbán Viktorral, sőt ha szerencséjük van, akár Áder Jánossal is. Jól fognak élni, majd ezt idővel bőszen tagadni fogják.

Ehhez mindössze fideszes kereszténynek kell lenniük, azaz homofóbnak, rasszistának, idegengyűlölőnek, megalkuvónak, gyávának. Olyan N. Horvát Zsófiának, aki elvből nem hallgat Csajkovszkijt, illetve Freddie Mercuryt, de ott nyüzsög minden állami rendezvényen, amelyik a közelébe kerül.

Emlékszik még valaki László Petra dicső honvédő cselekedetére, melynek során halált megvető bátorsággal belerúgott egy menekült kislányba? N. H. Zsófia közíró valami ilyesmit csinált, csak ő egy kisfiúval.

Hát ilyenek ezek a derék, fideszes keresztények. Mindenki keressen önmaga számára megfelelő jelzőket, amelyekkel jellemezheti ezeket a közpolgárokat. Ezen aztán igazán kár vitatkozni.

(Jómagam semmiféle író nem vagyok. Sem köz-, sem magánvádas. Ha valaki ezt állítja rólam, hazudik és ezzel megrendíti maradék embertársaimba vetett bizalmamat.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr6714026668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.06. 09:01:20

Ez van, a magyar nép liberális szellemű agymosási projektje elbukott. Törődj bele te is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2018.06.06. 13:30:01

"Aki ebbe a mocskos szervezetbe belép, az viselje nyugodtan ennek minden kellemes következményét."
Amíg őt is be nem darálja a NER.

haXXXor 2018.06.06. 13:39:50

Priceless poszt :D Imádom olvasni ezt a sok dezinformálós, manipulatív agyamentséget :D A szomorú az, hogy az ország kisebbik része még be is nyalja az ilyen szövegeket

Sir Galahad 2018.06.06. 13:51:23

A homofóbia, mint kifejezés értelmetlen. Arra szokták ráaggatni, aki a homoszexuális emberek bizonyos követeléseivel - például hogy házasodhassanak, gyereket nevelhessenek, hogy az életmódjukat ismerjék el pozitív értékként és ezt szabadon propagálhassák - nem ért egyet. Ez azonban nem fóbia, hanem egy vélemény, és Magyarországon véleménnyilvánítási szabadság van.

Imre Úr 2018.06.06. 14:16:21

Gratulálok a szerzőnek! A szokásos index oldaláról a nagy semmibe mutató,primitív rosszindulatú fröcsögés megint csak.Tisztába van aki írta ezt a valamit,hogy kik valójában a Keresztények,kit követnek,milyen értékrendet képviselnek?Biztos nincs mert akkor nem írt volna ekkora világra szóló szégyent.

Sir Galahad 2018.06.06. 14:41:22

@Sir Galahad: jav.: véleménynyilvánítási. Bocsánat, siettem, nem vettem észre.

Toadwart66 2018.06.06. 14:48:44

@Imre Úr: Hát, hogy a Fidesz-KDNP-sek semmiféle értékrendet sem képvisel, az hétszentség. Ezzel az írással lehet vitatkozni, de nem érdemes, mivel minden szava igaz. Ezért is repültek rá a kicsi trollok. A világra szóló szégyen értelmezhetetlen. Egy bloggertől ez szép teljesítmény lenne. Mármint, hogy rászól a világra. A világraszóló szégyennek már van értelme, de azt meg a kormány produkálja. Jó lesz az a "Keresztények" kicsivel is, mivel többen vannak. A keresztények. Imre úr - az Úr magát istent jelenti, Imre valószínűleg nem az, bár nincs kizárva - a magyar helyesírást biztos nem képviseli, különben megtanult volna írni. Még nem késő. Kellemes tanulást!

csakférfi 2018.06.06. 14:50:43

@Imre Úr:
"Ha a szegény elnyomását, a jog és az igazság megrövidítését látod az országban, ne csodálkozz el a dolgon, mert a magas rangúra vigyáz a magasabb rangú, rájuk pedig a még magasabb rangúak."
...
...
"Élhet valaki kétezer évig is, ha nem tud gyönyörködni a jóban! Végül is egy helyre kerül mindenki.
....
...
"A jó napokban élj a jóval, a rossz napokban pedig lásd be, hogy ezt is, amazt is Isten készítette azért, hogy az ember ne találja ki, mi következik. 15Sok mindent láttam hiábavaló életemben: Van olyan igaz ember, aki elvész, pedig igaz, és van olyan bűnös, aki sokáig él, pedig gonosz. 16Ne légy fölöttébb igaz, és ne bölcselkedj fölöslegesen: miért pusztulnál bele?! 17Ne légy fölöttébb bűnös, és ne légy bolond: miért halnál meg idő előtt?! ".

Salamon A Prédikáror könyve.

Ez a poszt is" csakegy" komment.
:)

kvadrillio 2018.06.06. 14:52:52

MEGSZŰNIK A HETIVÁLASZ ? OK ! :o)...AKKOR MOSTMÁR VISSZA LEHET HOZNI A NÉPSZABACCCCSÁGOT, A MAGYAR NEMZETET...ATB..ATB...KIVÁLÓ ÚJSÁGÍRÓIKKAL, MERT A MA MEGJELENŐ ÖSSZES FIRKÁLMÁNY CSAK A HULLADÉKGAZDÁLKODÓK SZEMÉTHEGYEIRE VALÓK !!!!! ÉRTÉKES, SZÍNVONALAS SAJTÓTERMÉKEKET AKAROK, AKAROK, AKAROK...OLVASNI, NEM SZEMETEKET !

JAHHH...ÉS A RENDSZARVÁLTÁS NEM MÉSZÁROS ÉS ORBÁN GAZDAGODÁSÁÉRT VOLT. SEM A CSÉNYI FÉLÉK ÉS HASON LÓK RABLÓKAPITALIZMUSÁÉRT, HANEM A MAGYAR NÉP ÉLETSZÍNVONAŰLÁNAK EMELÉSÉÉRT ! AZ ÖSSZES SZEMÉT, ALJAS, KAPZSI ÉS HARÁCSOLÓ POLITIKUST PEDIG KI KELL IRTANI MINÉL ELŐBB !!! HA EZ A MAGYAR N ÉP M ÉG ÉLNI AKAR, EBBEN A GYÖNYÖRŰEN LEROMBOLT ÉS KIRABLOTT ORSZÁGBAN !!!!!

AZ UTCÁN MINCFEN EMBER ARRÓL BESZÉL: KI A FASZ VOKSOLT A FIDESZRE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MERT SZERIN TÜK.......S E N K I !!!!!!!

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.06. 15:01:09

@Imre Úr: Baszd meg a halott kurva anyádat a ravatalán, geci !

csakférfi 2018.06.06. 15:06:50

@Toadwart66:
"11Azt is láttam a nap alatt, hogy nem a gyorsak győznek a futásban, nem a hősök a harcban, nem a bölcseknek jut a kenyér, nem az értelmeseknek a gazdagság és nem a tudósoknak a jóindulat, mert mindezek az időtől és a körülményektől függnek. 12Nem tudja az ember azt sem, hogy mennyi ideje van még. Ahogyan a halak veszedelmes hálóba kerülhetnek, ahogyan a madarak tőrbe eshetnek, ugyanúgy jutnak kelepcébe az emberek is, ha hirtelen rájuk szakad a veszedelem ideje."
...
...
"12Ezeken felül, fiam, fogadd meg az intést: A sok könyv írásának nincs vége, és a sok gondolkodás elfárasztja a testet. 13Mindezt hallva a végső tanulság ez: Féld Istent, és tartsd meg parancsolatait, mert ez minden embernek kötelessége! 14Mert Isten megítél minden tettet, minden titkolt dolgot, akár jó, akár rossz az."
A Prédikátor könyve.

Ha lenne isten egyet is értenék vele.
De csak ebben az egyben nem értek egyet.
:)

Minden ballib bérretteg 2018.06.06. 15:38:28

Szeretem mikor az ex ÁVH-s komcsik írják le, hogy ki súgott be egykor.
Hogy azok mondják meg ki a jó keresztény, aki Gyurcsánynak és az MSZP-nek tapsol és szurkol, két ateista kereszténygyűlölet között.
Felszínes semmitmondó gyűlölködő írás.
Mint általában.

Minden ballib bérretteg 2018.06.06. 15:39:35

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó:

Nocsak.. A jogos kritika milyen mély érzelmeket vált ki a munkásőrökből.. :DDD

Sir Galahad 2018.06.06. 17:44:02

@BiG74 Bodri: Persze hogy nem, ez csak egy vélemény, de akiknek ez a véleménye, azok rendszerint megkapják a címkét, hogy homofóbok.

BiG74 Bodri 2018.06.06. 18:25:22

@Sir Galahad:
Ők sem tudják mit jelent. Mondjuk az ellenzők és a homofóbok között néha nem lehet különbséget tenni.
süti beállítások módosítása