Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Kötcsei horrorshow

2018. június 06. - Toadwart66

mhbktkqturbxy83mdg1mjkynmq4owjmmje2njjjntfkmji2mjewnjvlns5qcgvnkpudachna8dnahytbc0dfm0bva.jpgDer Bürgerbräukeller

Hogy miről szól a kötcsei nagy BDSM-party? (BDSM = kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség, szadizmus-mazochizmus).

Legfőképpen az arcoskodásról. Arról, hogy vagyunk mi, a kiválasztott elit, meg vagytok ti, a nagy senkik. Ez az alárendeltségi viszony egyre inkább jellemzi Orbán demokratikusnak nevezett, rendkívül utálatos, de stabil országlását. Aki nem nyer választást, az ne is egyék, illetve dögöljön meg, de előtte köszönje meg, hogy megteheti.

Annyi haszna mindenesetre van ennek a bizarr mulatságnak, hogy az éppen aktuális kötcsei sztárparádé tökéletesen jellemzi az orbáni elit látványos szellemi és erkölcsi züllöttségét. Van itt mindenféle ember. Kisebb, nagyobb gazfickók, kétes alakok, erősen korlátolt gondolkodók.

Alkoholtól szétcsapott fejű, egykor sztárolt színművészből lett börtöntöltelék, disznópörkölő idióta, saját félkegyelműségét bátran vállaló, nemzeti DJ, Németh Szilárd, mint önmaga földi megtestesülése, hisztériára hajlamos, erőszakos terror-tündér, nárcisztikus, önmagába szerelmes I. (Nagyképű) Philip Kálmán. Ájtatos lelkésznek álcázott, alattomos Miki egér. Gyűlölettel teli ötös számú ítéletvégrehajtó. Korrupt, tisztességtelen, de alaposan megválasztott politikusok tömkelege. Megjelenik a beteges elméjű, tuskószerű házelnök, akinek résnyire szűkült szemeiből szinte süt a megvetés és az ostobaság.

Hogy mi tartja össze ezt a jóval rosszabb sorsra érdemes társaságot? A teljesítmények nélküli, könnyű pénzszerzés lehetősége, a hatalomvágy és egy kis félelem az esetleges felelősségre vonástól. Ez utóbbit nem szabad alábecsülni. Ezek az eltorzult lelkek mindent vagy semmit játszmába kezdtek. Eddig úgy tűnik, a rasszizmus és a nacionalizmus megfelelő vegyítésével, rendkívül sikeresen.

„Előre kurvák, gengszterek!” idézhetnénk sóhajtva a klasszikusokat, de a kurvák és a gengszterek nem törvényesítették saját tevékenységüket. A mi politikai elitünk ennél sokkal rosszabb, erkölcstelenebb. Mivel semmi sincs, ami visszatartaná őket bűnös üzelmeiktől, a helyzet Kötcséről Kötcsére egyre inkább romlani fog. Az elkövetkező négy, boldogságos esztendő legfőképpen arról fog szólni, hogy azokat fogják törvény elé citálni, meghurcolni, tönkretenni, akik megpróbálják ezt kimondani. A leszámolások már megkezdőtek.

A Fidesz-KDNP szeret mindent átcímkézni, átnevezni, letagadni. Az adó, csupán jelentéktelen hozzájárulás, tandíj nincs, csak fizetni kell, a megszorítás ésszerű racionalizálás, a korrupció a nemzeti vállalkozók megerősítése, felhízlalása, az ügyészség független, igaz csak az egyik irányba, Orbán Viktor nem diktátor, hanem igazi államférfi, Pruck Pál pedig Dózsa László. A törvény csupán eszköz, amely egy Victorinox svájci bicskához hasonlóan bármikor alakítható, praktikusan használható.

A politikai átnevelő intézeteket vajon minek fogják majd nevezni? 3 és fél év szigorított keresztény-nemzeti találkozón letöltendő részvételnek?

Ebben a kötcsei diadalmas lidércnyomásban van valami borzongatóan vonzó. Emiatt olyan népszerűek a horrorfilmek. Tényleg ezek a torz lények vezetik az országunkat?

Katartikusan rémisztő történet, zseniálisan kidolgozott szereplőkkel, rendkívül sok, felesleges áldozattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr6514026744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása