Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

Gazdaghoz méltó viselkedés

2016. december 29. - Toadwart66

xckwqnse_aafqqpymsyfq_r.jpgÍgy néz ki jól egy gazdag és a Bauer papája

MINISZTERELNÖKSÉG

Postai cím: 1357
Budapest, Pf. 6.

Iktatószám: I-II/ME/5802
Ügyintéző: Earhart Amália

Özv. Eisenhower D. Dwightné részére
Ardenneki út 197-199/E/III/2.

Tisztelt Eisenhower D. Dwightné!
Kedves Doud néni!

Reméljük, hogy időben megkapta a 10.000.-, azaz TÍZEZER forint értékű Erzsébet-utalványunkat, melyet a Miniszterelnök úr minden követ megmozgatva próbált meg el eljuttatni az Ön részére. Ha még nem jutott volna el Önhöz jelentős, érdemi támogatásunk, ez esetben kérjük, szíveskedjék haladéktalanul feljelenteni az Ön, hanyag postai kézbesítőjét.

Tetszik tudni, az úgy történt, hogy a Bauer papája, jobban mondva a magyar gazdaság – a kormány hathatós intézkedéseinek és folyamatos, elszánt harcának következtében – a vártnál jobban teljesített, ezért azt a döntést hoztuk, hogy jelentős összegű Erzsébet-utalványokat juttatunk el az idősebb nemzedékeknek. Az utalványok eredete reméljük végképp minden kétséget eloszlatott Önben a Mikulás, illetve a Jézuska személyét illetően.

Be kell látnia, részünkről ez a jelentős, érdemi támogatás egy rendkívül nemes lelkű, és nagyvonalú tett volt. Ezért cserébe csupán azt kérjük Öntől, soha ne inogjon meg, és minden körülmények között higgyen a rezsicsökkentés sikerében, valamint a Bauer papájának, jobban mondva Magyarország erősödésében. Elszánt, szilárd hitének megerősítésének időpontjáról a megfelelő időben értesíteni fogjuk.

Egyben szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy felhívjuk tisztelt figyelmét arra, hogy a nyugellátásokban részesülő személyek egyszeri juttatásáról szóló 404/2016. (XII. 8.) Korm. rendelet értelmében – az utalvány átvételekor –, saját kezű aláírásával elismerte azt a tényt, hogy Ön immár dúsgazdag. Ez az örömteli hír bizonyos kötelezettségekkel és társas viselkedési normák betartásával jár. Ebben szeretnénk az Ön segítségére lenni.

Társaságban semmiképpen se panaszkodjon, sőt, lehetőség szerint soha ne panaszkodjon. Jobb helyeken ez rendkívül illetlen cselekedetnek minősül. A miniszterelnök nevét hiába ne vegye a szájára, legfőképpen hálálkodás céljából használja. Szíveskedjék minden rosszért, legfőképpen kellemetlen közérzetéért az előző kormányokat felelőssé tenni és mélységesen megvetni őket. Méltatlankodásának hangot is adhat. A Magyar Idők című, független napilapból részletesen és naprakészen megtudhatja, hogy éppen miért kell nagyon felháborodnia. Erre a lapra a dúsgazdag rétegeknek – amelyhez most már szerencsére Ön is tartozni tetszik – , mindenképpen illik előfizetnie. Kérjük, erre szíveskedjék határozottan felhívni mágnástársainak figyelmét is.

Olcsó élelmiszereket vásárolhat ugyan, de dúsgazdagként ezt semmiképpen sem szabad elárulnia senkinek, mivel jogosan fogják Önt emiatt megvetni. Ha véletlenül rajtakapják, amint éppen párizsit vásárol, mondja azt, hogy ez csak a macskáé lesz, mivel az nagyon ráunt a lazacra és allergiás lett az aszpikos tarajos sülre.

A dúsgazdagok táborának kedvelt társalgási témája a rezsicsökkentés. Legyen mindig tájékozott ebben a témában, mivel a tehetős emberek között ez hozzátartozik az általános műveltséghez. Tessék csak nyugodtan mindenben Gajdics Ottóra vagy Németh Szilárda hivatkozni. Mindenképpen tudatosítania kell megtévedt, gyenge jellemmel rendelkező honfitársaival, hogy rezsicsökkentés nélkül ők azonnal nyomorba, sőt rabszolgasorba süllyednének és nem dúskálhatnának a javakban. Gajdics Ottó hasznos tanácsaival ebben is szívesen áll az Ön rendelkezésére. Ha szükséges, a dúskálás fogalmát is készségesen elmagyarázza az Ön számára. Nyugodtan tessék neki megírni azt is, hogy végre milyen jól tetszik élni. Ennek ő nagyon örülni fog és rögtön meg is írja egy hosszú cikkben.

Ha a közelében – a közjó érdekében – sportlétesítményt adnak át, gazdagként, az ilyen eseményen mindenképpen illik megjelennie, hogy ezzel személyesen is hitet tegyen a Bauer papája, jobban mondva a magyar gazdaság folyamatos, vártnál jobb teljesítése mellett.

Ingyen ételosztásoknál, leárazásoknál, jótékonysági akcióknál a gazdagoknak semmi keresnivalójuk sincs. Semmiképpen se tessék odamenni kíváncsiskodni, mert a balliberálisok azonnal elkezdik azt terjeszteni, hogy hatalmas tömeg van ott. Ezek a gátlástalan haszonlesők a rengeteg, dúsgazdag bámészkodót is azonnal a csekély számban megjelent szegényhez sorolják. Az ingyen ételt és ruhát osztók ráadásul nem fogadnak el Öntől Erzsébet-utalványt. A kormány jelenleg azon fáradozik, miként lehetne ezért megfelelő mértékű büntetésben részesíteni őket. A felelőtlen jótékonykodókat valószínűleg online pénztárgép használatára fogjuk kötelezni, hogy ne tudjanak kibújni adózási kötelezettségeik alól.

Javasoljuk azt, mivel most már nagyon gazdag, nyári élményeihez egzotikus, távoli tájakat válasszon helyszínül. Nem baj, ha nem járt arra. Olvassa el Marco Polo izgalmas úti-beszámolóit, vagy nézegesse az utazási irodák ajánlatait. Ha végképp nem tudja kitalálni, hogy merre dőzsölt egész nyáron, kérdezze meg Gajdics Ottót, illetve Csermely Pétert, hogy merre vakációztak és mi szépet láttak útközben.

Örömünkre szolgál látni, amikor Ön – mint a Bauer papájáért, illetve hazánk sorsáért felelősséget érző állampolgár – mérhetetlen gazdagodásával segíti Miniszterelnök úr mindennapi munkáját, amelyet ezúton hálás szívvel köszönünk meg.

Budapest, 2016. december 29.

Üdvözlettel:

Bauer Sándor
osztályvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr812080517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.