Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Valós képet - valótlanra?

2021. február 02. - Tölgyes Péter

osszefogas2.jpgAz ellenzéki pártok vezetői nem csak formai okokból ülnek egymás mellett az asztalnál

Befagytak a pártprefenciák januárra címmel friss felmérési adatokat közölt a Republikon. Eszerint konzerválódtak az eredmények: a kormánypártok támogatottságában kimutatott, csökkenésről tanúskodó trend megállt, és az ellenzéki oldal pártjairól mért adatokban is megfigyelhető egyfajta stagnálás.

https://telex.hu/belfold/2021/02/02/republikon-befagytak-a-partpreferenciak-januarra

Érthető, ugye? Minden tiszta és világos? Mert nekem semmi nem világos... A közvéleménykutatás szempontjait nem értem. Hónapok óta többször is szóvá tettem, hogy régi, megkövült elméletek, mára inkább valóságtorzító feltételezések irányítják nagy valószínűséggel a megrendelőket és a közvélemény-kutatókat egyaránt. Hozzáteszem, amikor politikai elemzők arról beszélnek, hogy tíz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az ellenzék megértse, Orbán rendszere csakis közösen váltható le, még véletlenül sem hozzák szóba saját személyes felelősségüket e folyamat lassúságában.  

Nagyjából két hónapja végre megjelent az első olyan statisztika, amelyik a pártok egyenkénti népszerűségei adatai MELLETT az együttes fellépésük esetére is rákérdezett. Kis túlzással a szenzáció erejével hatott, hogy többen támogatnák a "köztársasági ellenzéket", mint a pártokat, külön indulásuk esetén, de a következő havi hasonló kimutatás egyértelműen a közös támogatottság további növekedését támasztotta alá

Azóta, ki lehet mondani, az ellenzéki összefogás több közös megnyilvánulása, akárcsak a pártvezetők külön-külön megszólalásai egyértelművé tették, hogy a (jelen pillanatban) hat párt együtt száll szembe a kormánypártokkal a 2022. évi országgyűlési választáson, és nagy erővel folyik a részletek kimunkálása. A nyilatkozatok azt is megerősítették: a demokratikus oldal mindent elkövet annak érdekében, hogy a következő hónapokban a közös program legfontosabb elemeinek nyilvánosságra hozatala, a kormány intézkedéseivel szembeni többszöri közös fellépés, majd a jelölések folyamata és az előválasztások mind-mind kedvező hatással járnak a választói aktivitás növekedésére és mind több bizonytalant, korábban tartózkodót, közömbössé váltat sikerül megszólítani, megmozdítani, aktivizálni. 

Megértem, hogy a pártok mindegyike továbbra is kíváncsi saját népszerűségére, de az egyre markánsabb együttműködésből fakadó kommunikációs előnyöket vetjük a szemétre akkor, ha (vakként és süketként) továbbra sem méretjük az együttes támogatottságot. Így ugyanis nem mutatkozik meg ismételten is markánsan, hogy a hat párt együttesére többen szavaznának, mint a hat pártra külön-külön, vagyis a magyar ellenzék meghaladta azt az összefogással szemben elsősorban a politológusok és a közvélemény-kutatók által felhozott "érvet": koránt sem biztos, hogy a szavazatok majd automatikusan összeadódnak, ellenkezőleg, a táborok közötti ellentétek és elutasítottság következtében akár jelentős lemorzsolódással is számolni lehet. Akár... Állítom, többek között ez az "akár" és az összefogás ezzel is indokolt elvetése vagy csak mímelése vezetett 2014-ben és 2018-ban Orbán kétharmadához. Hogy annak meg melyek a következményei, azt mára az egész ország, sőt a világ is érzékeli.  

Ha már egyszer kiviláglott: ez a hasraütésre alapozott axióma nem igazolódik be, sőt, az ellenkezője immár mérhető, akkor nem kellene inkább élni a tényekkel és újra meg újra tudatni a saját táborral, a bizonytalanokkal és a kormánypártok híveivel egyaránt: létrejött az ellenzéki választó, és az összefogás támogatottsága jelentősen meghaladja a pártok külön mért népszerűségét, tehát a közös fellépés ténye megnöveli a kormány politkáját elutasítók aktivitását?! Ha már a közvélemény-kutatók zöme, számomra érthetetlen módon, becsukja szemét-fülét, nem kellene a köztársasági ellenzéknek közösen megrendelnie hónapról hónapra olyan kutatást, amely a pártok külön-külön mért támogatottsága MELLETT az összefogás együttes erejét is kimutatja? Kivált, hogy az immár harmadik hónapja nagyobb a Fidesz-KDNP támogatottságánál?! 

Tényleg nem akarunk élni azzal a léketani hatással, hogy Orbánék és híveik a választás közeledtével hónapról hónapra szembesüljenek a valós alternatíva jelenlétével és a kormánypártok számára kedvezőtlen trenddel?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr4916412754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy Hill 2021.02.03. 13:10:31

@Reding Roli: Ez tiszta sor! De váltógazdálkodás is volt már... :-) És azok a szempontok, amelyek a "zemberek" számára (vagy hogy még trendibb legyek, a "magyar családok" számára) fontosak, úgymint felzárkózás az EU-átlaghoz és reálbérnövekedés, azok nem javultak annyira a 90-es években és a 00-ás években, mint ahogy mindeki (realistán vagy nem) várta volna... (Szerintem innen jöhet az, hogy egy nagy többség számára az alkotmány, választási törvények, sokpártrendszer, koalíciós kényszer stb. körülbelül a "mindegy" kategória. Önmagukban nem lelkesítenek, mert az átlagember számára jólétet, gyarapodást, vagy legalább békén hagyást és nyugalmat régen sem hoztak.)

AngeI 2021.02.03. 13:17:30

@Reding Roli: Az ellenzék legutóbbi önkormányzati térnyerése negatív következményeként elvesztette “szűzességét” korrupció ügyben. Ezek az ügyek lassan, de biztosan rájuk égnek. Mostmár nemcsak 10-15 éves korrupciós disznóságokat lehet felhozni velük kapcsolatban. Azt se feledjük, hogy a választások közeledtével megindulnak majd a letartóztatások, a vádemelések és a bírósági tárgyalás a Lakner ügy kapcsán.

AngeI 2021.02.03. 13:19:38

@Reding Roli: Több tízezer külföldi állampolgár nem fog szavazni ‘22-ben, több tízezer külhoni magyar viszont igen.

Reding Roli 2021.02.03. 13:30:40

@Billy Hill: Mindenki egyènileg dönti el , elsősorban szubjektív èrzetek alapján ,hogy kire szavaz ....Az èszèrvek keveset számítanak , és az átlagnak sokszor absztraktnak tűnő demokrácia - probèmák sem tűnnek fontosnak, de a szemèlyes èletèben bekövetkezett negatív változások igen.. ..A múltba kár tekinteni, az egy teljesen más világ volt : akkori ès a mostani közgáz feltètelek nagyban különböznek , így a kormányzas felèteli is ....Az egèsz közèp- eu règió felzárkózást mutatott, de ezzel a kormánnyal sem lettünk èllovasok, de ez megint egy szubjektív èrzet, hogy ki mennyire érzi hogy jobb lett a sorsa és ha igen az mennyiben a kormány eredménye, vagy inkább saját tehetsègènek köszönheti ..
Tavaly a kormány - konszolidáció helyett - jól " beleköpött " pár társadalmi csoport "tányèrjába " : egèszsègügy , tudomány , kultúra , ès erre nem lett volna a válság miatt szüksèg ...Sokakat jogfosztás èrt...

Reding Roli 2021.02.03. 13:39:27

@/\ngel: Több tízezer külföldi állampolgár nem fog szavazni ‘22-ben, több tízezer külhoni magyar viszont igen."
....ès ez hány szavazót fog jelenteni a kormányoldalnak , egyet vagy kettőt? Nem ezen fog múlni semmi!

Az ellenzék legutóbbi önkormányzati térnyerése negatív következményeként elvesztette “szűzességét” korrupció ügyben."

Soha nem állította , senki hogy az " ellenzèk " szűz korrupció ügyèben , de legalább a közösen aláírt " garanciák " között fontos szerepet kap a korrupció felszámolása ès összefèrhetetlensègi törvènyket kell hozni , nincs mese!
Az nem normális , hogy a miniszterelnök családja milliárdos közpènzeket akvirál..
Most a napi szintű botrányoktól ne beszèljünk ( Varga , Barfai- Mager, Rogán ..)

A lènyeg : egy koala kormány mindig jobban ellenőrzött mint az egypárti , adott esetben autoriter , ès ha vannak törvènyi garanciák akkor fokozatosan fel lehet számolni a korrupciót , ( nem rögtön..)

Reding Roli 2021.02.03. 13:41:04

ès ez hány szavazót fog jelenteni a kormányoldalnak , egyet vagy kettőt". Bocsánat , mandátumot akartam írni...

AngeI 2021.02.03. 13:44:13

@Reding Roli: 2002-ben 70-80 ezer szavazaton múlt a kormányzás. A baloldal akkori állapota pedig csak álom a mai aknak.

Reding Roli 2021.02.03. 14:28:34

@/\ngel: baloldal akkori állapota pedig csak álom a mai aknak."
Ez nem baloldal, hanem szinte az összes ellenzèki párt szövetsège , hogy megdöntsenek egy abszolút jellegű államhatalmat , egypárti rezsimet , ami nem könnyű termèsztesen ( szinte nulla pènzforrással ) ès a politikai helyzet is teljesen más ...

Tölgyes Péter 2021.02.03. 15:28:37

@/\ngel: Amíg te Orbán és/vagy Habony foglya vagy, aligha tudsz olyan kommentet írni, amelyre civilizált formában lehetne reagálni.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 15:34:16

@Reding Roli: Ráadásul éppen azért tudott most létrejönni a működőképesnek tűnő összefogás, mert, szemben a korábbi próbálkozásokkal, mindenki visszavett az egójából. Gyurcsány is, de a korábban a múltat teljességében eltörölni akarók is. Mondjuk, ez utóbbihoz az is hozzájárult, hogy (1) a DK a legtámogatottabb ellenzéki párt, (2) a karaktergyilkosság hatsai jelentősen csökkentek, (3) a politikusi réteg jelentős többsége, beleértve egy sor konzervatív politikust (amilyen a Fidesz-KDNP korábbi miniszterelnök-jelöltje, Bod Péter Ákos) is azt vallja, véget kell venni Orbán egyre veszélyesebb egyeduralmi rendszerének.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 15:38:34

@Billy Hill: Úgy, humroncskám, hogy tizenegy éve egyfolytában átveri őket Orbán és díszes serege, miközben olyan szemérmetlenül lop az egész társaság, persze kiemelten a miniszterelnöki strómannok, hogy az már a saját tábora egy részének elbizonytalanodását is kiprovokálta.

Hozzájuk képest az ellenzék csak iparitanuló (volt és) lehet, ráadásul az egész politikájukat arra építik fel, hogy az az állampolgárok által jobban ellenőrizhető legyen - lásd: képviselők visszahívhatóságának bevezetése, fékek és ellensúlyok nem egyszerű visszaállítása, hanem megerősítése, stb.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 15:41:22

@Billy Hill: Persze, hogy volt korrupció, lopás, de - nem volt állami szintre emelve. És a joghézagok korábbi keresése után sem épült be a mindennapokba előbb az új joghézagok szándékos kreálása (lásd névre szóló törvények sora), a visszamenőleges törvénykezés, majd immár néhány éve a törvénytelenségek törvénybe iktatása.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 15:43:36

@/\ngel: Mi a korrupciós elem abban, ha Czeglédy - a fideszes önkormányzatok ügyvédi költségének ntöredékéért eddig minden peres ügyet megnyert?

Tölgyes Péter 2021.02.03. 16:12:56

@/\ngel: Egyrészt felesleges baloldalról beszélni, ahogy felesleges jobboldalról is. Vannak a kézivezérlésnek hívei, velük szemben pedig a demokraták - meglepően sok "jobboldalival" együtt. A lemorzsolódás a Fideszről elsősorban ezért olyan fájdalmas a nagyvezírnek. A pártja, a zubehörrel (KDNP) együtt már nem középen van, hanem kisodródott a jobb szélre, miközben a ténylegesen középen levők nem kis hányada inkább az összefogást választja, mint ezt a kiszámíthatatlan, mindenkibe belekötő, folyamatos harcban álló félidióta mostani vezetést.

eßemfaßom meg áll 2021.02.03. 16:37:15

@Tölgyes Péter: lenyűgöző levezetés volt.

Azt hiszem a brendeles dolgot nem értetted meg, nem azt írtam, hog yte olyan vagy most mint brendel most hanem azt, hogy ő is igy kezdte a megháborodást mint ahol te most vagy. Még csak enyhe monománia és mindentisjobbantudásérzet, aztán szép lassan elhatalmasodik...

Tölgyes Péter 2021.02.03. 16:46:47

@eßemfaßom meg áll: Értettem, hogy miként értetted... És meg is válaszoltam. Ha az enyhe monománia és mindentjobbantudásérzet a brendelesedés kezdetét jelentené, akkor rettenetes jövő elé nézne a világ. Csak ebben a posztban legalább 3-4 új Matyi jelentkezett volna be, pedig, ismerjük be, egy is sok belőle. Főleg, ha begurul - márpedig manapság egyre kevesebb kell hozzá.

AngeI 2021.02.03. 17:40:20

@Tölgyes Péter: Büntetett előéletű, valamint kizárták az ügyvédi kamarából.

AngeI 2021.02.03. 17:43:13

@Tölgyes Péter:

" Egyrészt felesleges baloldalról beszélni, ahogy felesleges jobboldalról is."

Na, ezzel egyetértek. Meghaladott az ellentétpár, és nemcsak itthon. Mára globalista és lokalista oldal van. Az ellenzék az előbbi ,a kormányoldal az utóbbi táborba tartozik.

eßemfaßom meg áll 2021.02.03. 18:58:30

@Tölgyes Péter: Majd a következő elvesztett választás után szintet lépsz.

a nagy hohohorgász 2021.02.03. 20:11:21

@Tölgyes Péter: továbbra is kérdezem, mitől lesz jobb ha az ellenzék nyer? Az átlag Józsinak mitől lesz több? Forintban kifejezve pls.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 22:19:50

@/\ngel: Nem ő kapta a megbízást, hanem az ügyvédi irodája, amely többek között szintén ügyvéd feleségét foglalkoztatja. A jogi képviseletet nem Dr. Czeglédy, hanem mindannyiszor a Czeglédy ügyvédi iroda látta és látja el - nem éri semmi sérelem a jogszabályokat. Az ellene zajlott eljárások túlnyomó többsége a felmentésével zárult.

Imádom, amikor a jogszabálykövetés híveivé váltok - persze, mintha kizárólag az ellenzékre lennének érvényesek a törvények.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 22:23:52

@/\ngel: Egy frászt. Ha az érdeke úgy kívánná, Orbán nyomban váltana, mint az eddigek során oly sokszor, és lenne globalista. De neki most az felel meg, hogy folyamatosan "megvéd" bennünket, ha nincs kitől, akkor gyorsan kreál néhányat. Már összeszólalkozott a világban szinte mindenkivel, bár... érdekes, azzal a Putyinnal, aki miatt Washingtonig is elutazott néhány éve, hogy a legveszélyesebb ellenségként tüntesse fel, ma puszi pajtások.

Mivel az orosz elnök azóta csak rossz irányban változott, érzékelhető, hogy a magyar miniszterelnöknek elvei egyáltalán nincsenek - csak a közpénzt szereti elvi-szemmel nézni.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 22:25:10

@eßemfaßom meg áll: Nyilván. De azért arra készülj, hogy előbb egyszer-kétszer-háromszor neked kell szintet lépned. De ne ijedj meg, onnan lentről még könnyen megy... :D

Tölgyes Péter 2021.02.03. 22:34:54

@a nagy hohohorgász: Forintban? Garatáltan a munkájával, a teljestményével az eddiginél arányosabb fizetést fog kapni, továbbá a nagy adócsökkentés paravánja mögött bevezetett számtalan különadó jó része kivezetésre kerül. Az EU-támogatásokat nem a csókosok nyúlják le, azt átláthatóan szétterítik a gazdaságban, ezáltal nem két tucat Fidesz-közeli oligarca fog lefölözni mindent, hanem a szerkezet egészeválik erősebbé, kiegyenlítettebbé, mások is lehetőséghez jutnak, ezáltal jobban meg tudják fizetni a munkaerőt.

Az aránytalan jövedelmi különbségeket jó irányban kell változtatni, hogy végre ismét szűküljön az olló. Emelni fogják a családi pótlékot, amely Orbán hatalomra kerülése óta - tizenegyedik éve - változatlan. Ez szégyen, hiszen az adókedvezmények csak azokon segítenek, akiknek elég magas a jövedelmük ehhez, az igazán nélkülözőket, gyerekeikkel együtt, benne hagyja a slamasztikában.

A nyugdíjaknál ismét bevezetik a svájci indexálást, hogy ne legjobb esetben szinten maradjanak a juttatások, hanem a jövedelmekkel együtt növekedjenek. Hogy ettől mi változik meg, mennyivel lesz könnyebb az átlag-Józsi élete? Keveebb gondja lesz, mert tudja, hogy a papa és a mama egy kicsit talán könnyebben él, nem szorul segítségre.

Tölgyes Péter 2021.02.03. 22:35:36

@a nagy hohohorgász: Mi lenne? Gondolod, hogy én főállásban itt tudok csücsülni a gép előtt egész nap?

AngeI 2021.02.03. 23:15:53

@Tölgyes Péter: Egy büntetett előéletű ember nevén és tulajdonában lévő ügyvédi irodának nem kellene önkormányzati megrendelést adni. Persze ő ugye lehet, hogy túl sokat tud...

AngeI 2021.02.03. 23:20:00

@Tölgyes Péter: Orbán sokáig globalista volt, aztán leesett neki a tantusz, hogy ez nem más, mint egy új függőségi viszony gyakran a régi függőségi viszony egykori kiszolgálói által támogatva..

Tölgyes Péter 2021.02.04. 10:12:58

@/\ngel: Várjunk azzal a büntetett előélettel. Lesz még ott felülvizsgálati kérelem, mert hasonló módon "fejre" ment a játék, mint amikor előbb zárolták a cége számláján az éppen beérkezett pénzt, hogy aztán meggyanúsítsák azzal, hogy kétezer (!) diáknak nem fizette ki a járandóságát. Hallottunk már olyant, hogy "a rendszerrel szembenállók ellenében minden eszköz megengedett, mert a politikai ellenfeleket az ember megsemmisíti, ha tudja"...

Tölgyes Péter 2021.02.04. 10:30:22

@/\ngel: Személyedben az egyik önkéntes - vagy fizetett? - Orbán-magyarázóhoz van szerencsém? Levágtad a gondolatsor leglényegesebb részét: "... aztán leesett neki a tantusz, hogy ez nem más, mint egy új függőségi viszony gyakran a régi függőségi viszony egykori kiszolgálói által támogatva..." - ezért néhány érdekes állapotváltást követően átsodródott és átszegődött, ráadásul eminens feladatvégrehajtónak, a régi függőségi viszonyok megtestesítőjéhez, aki ugyanazon régi függőségi viszonyokra alapozott zsarolópotenciállal szeretné létrehozni új függőségi viszonyokat.

Olyan ez, mint amikor az utcai harcos (...) belátja, hogy azok, akiket barátainak tekint, veszélyesek lehetnek rá nézve, ezért körül sem nézve, de a szemét a "barátain" tartva próbál meg visszavonulni az aktuális küzdőtérről, és nagy igyekezetében nyíl egyenesen egy teherautó alá hátrál.

a nagy hohohorgász 2021.02.04. 14:26:05

@Tölgyes Péter: lehetne a blogod neve kettős mérce:))) nem tanultatok semmit az elmúlt 10 évben.... azt ne felejtsd hogy qurcsany eljátszotta a hiteleteket.... ezért csak csalassal nyerhettek. Amit meg is fogtok tenni. Kíváncsi vagyok mi lesz 1,5 év múlva....

Tölgyes Péter 2021.02.04. 15:24:40

@a nagy hohohorgász: Hogy szerinted Gyurcsány eljátszotta - egy kis fogalmi tisztázás néha nem árt, a hitelünket biztosan nem játszotta el, amit viszont mondani szerettél volna -: a hitelességünket, az megérne egy külön misét. Orbán híveként ezt a szót ki sem lenne szabad ejtened, na de te tudod, mindenki úgy csinál hülyét magából, ahogy akar.

Már megint olyan szót vettél a szádra, aminek égetnie kellene a bőrödet. Hogy is volt az a sztori, a választási szoftver eladására rákényszerített és öngyilkosságba menekült IT-szakembertől a mit ád Isten, éppen az urnazárás után meghibásodott szoftveren át a négy évvel korábbi, 2018-ban értelemszerűen nem is hitelesített szoftverre történő átállásig, no meg addig, hogy az első részeredmény maga a végeredmény volt, a parlamenti patkó képében?

Jó, ez ismert számítástechnikai trükk, amikor a végeredményhez igazítják aztán a körzeti eredményeket, na de az egy idióta feltételezés, hogy a demokratikus oldal csak csalással nyerhet - miküözben az egész rendszert a kormányzó úr őfőméltósága emberei vezénylik le, hivatalból.

Látod, ennyire vagy akaratlan, önálló gondolkodásra képtelen báb, ugyanazt a baromságot mondod, amit már Orbán sem átallott kiejteni a száján, miközben ők, vagyis ti vagytok ott minden választási csomópontban, a választási irodákban, minden a ti kezetekben van.

Noha az ellenzéknek eszébe sem jutna csalni, ha akarna, sem tudna. Rólatok ellenkező pozíciók ismertek. Kubatov különítményesei szállítják az embereket választani, lételemetek a csalás, méghozzá a kezdetektől, és már a gyakorlatotok is megvan, hogyan lehet épppen kihozni a kétharmados sikert.

Csakhogy a győztes mindent visz alapon most a köztársasági összefogásnak lesz többsége, így hoppon maradtok. Nem kicsit - nagyon.

a nagy hohohorgász 2021.02.04. 15:29:37

@Tölgyes Péter: Miniszterelnök Úr ugye nem akar hazugsaggal választást nyerni????? Hazudtunk reggel délben meg este... ilyen boszmeseget még nem csinált senki Európában.... hahaha

Tölgyes Péter 2021.02.04. 16:26:52

@a nagy hohohorgász: Nyilván az MSZMP-s tagkönyvre gondolsz - képzeld, nincs. Más köynveket szeretek, tőletek eltérően, forgatni. Nem úgy, mint az ellenzékiek közé sorolt szövetségesetek, a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra, aki inkább égeti őket. Meg titeket is ezzel.

Különben se engem faggass, ott vannak a kormánytagok, ugye, tudod, mennyien voltak közülük MSZMP-tagok?

Szopóágra kerültél, öcsi, ha így folytatod, kezdheted elölről a trollképzőt. :D

Tölgyes Péter 2021.02.04. 16:31:41

@a nagy hohohorgász: Haha-ha - ha nem ismersz valamit, csak az ezerszer felböfögött manipulált változatot, azzal legalább ne kérkedj. Az ember ne dicsekedjék azzal, hogy néhány nem túl bonyolult mondatból összeálló mondatfüzért képtelen másként érteni, mint azt a szájába rágták.

A magyar politikai elit párthatárokon átívelő megélhetési részéről szól az a gondolatsor, arról, hogy a politikusok - nem ő személy szerint, hanem en bloc - éveken át visszaéltek a bizalommal, és ennek egyszer s mindenkorra véget kell vetni.

Ameddig lesznek ilyen agyfolytonosság-hiányosak, mint te, ez bizony emberes feladat lesz, de majd csak megbirkózunk ezzel is. Te meg csak mondogasd a magadét, legfeljebb bérelt helyed lesz a kényszerből a 93 ezer négyzetkilométerről ismét néhány épületbe összezsúfolandó hárshegyi műintézetben.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:50:31

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:54:29

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:13:07

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:14:15

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:18:15

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:18:48

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:22:13

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:26:46

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:27:56

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:35:27

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:38:18

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:48:26

@Sir Galahad: @Tölgyes Péter: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 02:01:27

@Sir Galahad: @Tölgyes Péter: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 02:02:36

@Sir Galahad: @Tölgyes Péter: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

Rodney_2 2021.05.04. 04:54:34

@Reding Roli: Miért hívsz egypárti rezsimnek valamit ami egyszerűen azért van hatalmon 3 cikluson keresztül, mert sok ember annyira megutálta a ballib szemetet, elkúrást, ország és társadalomrombolást, hogy a kisebbik rosszat választotta. Ha egy SZDSZ szerű párt nyerne 3x akkor is rezsimeznél? Persze ismerve azokat a figurákat (voltam SZDSZ tag még az elején) 3 ciklus után kő kövön nem maradna és 110% PC és egyéb diktatúra lenne.
Ha az emebrek jelentős része annyira megbolondul hogy 2022-ben a nyilvánvalóan teljesen kormányzásképtelen 6 párti összefogást választja, akkor megérdemli. Erről szól az evolució: a hülyék kipusztulnak :) Nézd meg a németeket. Miután Merkel 4 cikluson keresztül "vezette" az országot, sikerült sok mindent lerombolnia és elkúrnia, közte a saját pártját is. Ha a németek ebből azt tanulják, hogy most a zöld hölgy következzen, akkor majd a Németország helyén keletkező gödörbe is bedobnak egy Darwin djat. Sajnos ilyen kegyetlen a világ :(

Rodney_2 2021.05.04. 05:03:10

@Tölgyes Péter: Kedves Péter. Én olyan szinten vagyok megrémülve attól a perspektívától, hogy jövőre esetleg ez a kontraszelektált idiótákból, pszichopata akarnokokból és levitézlett tolvajokból álló, ideológiailag teljesen heterogén 6 párti összefogás fog hatalomra kerülni, hogy életemben először (!!!) fogok a fideszre szavazni. Nyilván nem vagyok átlagos szavazó, de ilyen is van/lesz. Ezeket csak az tartja össze, hogy most már végre ők szeretnének lopni, a legkisebb koncokért már most is összamarakodnak, biztosan alkalmasak lesznek egy ország irányítására.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:28:46

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:32:04

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:33:42

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:45:21

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:07:06

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:12:35

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:28:51

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:37:10

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:46:41

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:47:48

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:48:55

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:04:18

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:06:01

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:07:08

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:08:50

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:33:24

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:38:27

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:39:36

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:04:18

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:09:53

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:11:33

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:26:38

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:32:09

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:43:46

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:44:18

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:44:52

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:52:04

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:58:39

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:08:01

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:15:13

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:16:23

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:53:16

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:54:23

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:00:56

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:02:36

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:04:15

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:11:57

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:21:21

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:23:33

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:29:38

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:30:45

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:31:54

@Sir Galahad: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 19:25:11

@Sir Galahad: @Tölgyes Péter: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 19:25:45

@Sir Galahad: @Tölgyes Péter: @Hasdrubai Barcas: @/\ngel: @Rodney_2: @eßemfaßom meg áll: @ben2: @a nagy hohohorgász: @kvadrillio: @Reding Roli: @Ménár Atya: @midnight coder: @Fikalnyik Eugén: @Billy Hill: Еz а blоggег еgу ӧnkénуеѕ kіѕ сеnzог, dіktátог kӧсѕӧg. Utálјák mіndеn оldаlгól. Аz еlőbb láttаm, hоgу máѕоkаt іѕ сеnzúгázоtt а kіѕ kӧсѕӧg.

Rodney_2 2021.05.04. 19:54:35

@jozsef_12: Ez a Tölgyes Péter is egy hardcore ballib propagandista, miért csodálkozol azon hogy cenzúrázni próbál?? Te tényleg gyengeelméjű vagy amikor szétcseszed az összes ballib propaganda blogot. Miattad fog veszíteni az Összefogás és marad Orbán az idők végezetéig :)))

gigabursch 2022.01.15. 03:25:34

Azóta kisült a valóság:
A teljes összefos.s szétcsúszott.
Ugyan még Feri hazahívja Brüsszelből a férjét, ööö... akarom mondani a nejét, de ez mit sem számít...
süti beállítások módosítása