Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A jóléti bevándorlók hatalmas társadalmi feszültségeket okoznak hazánkban

A jelen viszonyok között Magyarországnak mindenképpen fel kell készülni egy nagyarányú nyugati menekültáradatra

2015. június 10. - Toadwart66

szivszorito-latvanyt-nyujt-egy-gazdag-golfjatekos_333153.jpgSzívszorító látványt nyújtanak a gazdag, magányos golfjátékosok, de ők legalább tudnak ütni. Aki megteheti segítsen nekik labdát szedni

 

A hazánkat nagy számból elözönlő, Gambiából, Szenegálból, Mauritániából és legfőképpen a Bissau-Guineai Köztársaságból  származó volokok mellett, semmiképpen sem feledkezhetünk el a komoly közbiztonsági kockázatokat rejtő, nyugatról ideverődő, időskorú hordákról sem. Nagyon oda kell figyelnünk kell a svájci nyugdíjasokra. Valljuk be őszintén, hogy senki sem szeretné, ha a szomszédjába egy mérhetetlenül gazdag német család kötözne be. Ezt persze semmiképpen sem tekinthetjük kirekesztésnek.

Gyakran találkozhatunk jóléti bevándorlókkal az osztályon felüli éttermekben, a luxusszállodákban, valamint a márkás divatcégek áruházaiban. Nagyon szomorú látványt nyújtanak a jól táplált hollandok, amint éppen drága ékszerek között válogatnak. Az emberek többségének ilyenkor összeszorul a gyomra. A szerencsétlen jóléti menekültek kihasználják hazánk hatalmas mértékű gazdasági fejlődést arra, hogy egyszerűen jól érezzék magukat. Ez a keményen dolgozó, kistermetű magyar állampolgárokat borzasztóan irritálja. Egyszerűen nem lehet tudunk tőlük normálisan rosszul élni.

Nagy részük csak több nyelven beszél, szorgalmasak és képesek minden nap fürdeni, ami nagyon megnehezíti az integrációjukat. Kultúrájuk teljesen eltér a magyarokétól, például nem hajlandóak panaszkodni és elítélik a rasszizmust. Alig vannak krónikus betegségeik. Nem rendelkeznek semmiféle anyagi nehézséggel, a számláikat mindig pontosan befizetik és nem képesek rendesen manipulálni még egy egyszerű gázórát sem. Nem csodálkozhatunk azon, hogy mindez nagyon irritálja a tisztességesen ügyeskedő magyar állampolgárokat. Félünk hogy előbb vagy utóbb komoly összecsapások várhatók a túlzott mértékű tusfürdő használatuk miatt.

Hatalmas tömegben érkeznek az Egyesült-Királyságból, Németországból, Hollandiából, Dániából, Ausztriából, és más nyugati fejlett országból, nem utolsó sorban Svájcból. Sajnos a jelek szerint fel kell készülnünk egy nagyobb mértékű Egyesült Államokból kiinduló menekültáradatra is.

A magyar luxusszállodák egyszerűen nem bírják a rájuk nehezedő hatalmas nyomást. Sajnos ma már egyáltalán nem ritka az az eset sem, amikor vacsorára elfogy a languszta. A szállodai alkalmazottak, humanitárius okokból, természetesen minden tőlük telhetőt megtesznek, de este langusztát szerezni Budapesten nagyon nehéz feladat. Ilyenkor sajnos már az Állatkert is zárva van. Szerencsére az ENSZ munkatársai  a WFP (Világélemezési Program) keretén belül több tonna kaviárt osztottak szét a rászorulók között, de az csak a jéghegy csúcsát jelenti. Rengeteg pezsgőre és szatén ágyneműre lenne még szükség.

A jakuzzik is állandóan meghibásodnak a folyamatos használattól,  a szaunákról nem is beszélve. Nem ritkák az akár félórás üzemzavarok sem, amelyek mérhetetlen szenvedést okoznak a menekülteknek.

Az autókölcsönzők is panaszkodnak, hogy lassan nem tudják kielégíteni a minimális BMW, AUDI és Mercedes igényeket sem. Rolls Royssal egyszerűen katasztrofálisan állnak. Ha nem teszünk sürgősen valamit, akkor az összeset ki fogják kölcsönözni. Az Európai Unió a hazánkban kialakult kritikus helyzet miatt, az Európai Menekültügyi Alapokból nagyobb összeget biztosított az égetően szükséges luxustermékek beszerzésére.

A magyar külügyminiszter jelezte, hogy egy nagyobb méretú humanitárius katasztrófa elkerülése érdekében mindenképpen szükség lenne nagyobb mennyiségű aranyból, illetve gyémántból készült ékszer-szállítmányra. Dél-Afrika már ígéretet tett a nélkülözők megsegítésére. Nem szabad elfeledkeznünk a szarvasgombáról és a bechamel mártásról sem.

A hazai golfpályákon már mozdulni sem lehet. Nagyon sok helyen sportos öltözetű, golfütős szerencsétlenekkel lehet találkozni. Próbálnának ugyan ütni, de nincs rá elég helyük. A látványuk szívszorító, de az egész országból mégsem csinálhatunk golfpályát. Magyarországnak nincs szüksége ennyi golfjátékosra, hiszen a kriketteseket is alig tudjuk elhelyezni.

A miniszterelnök a napokban Nemzeti Konzultációt indít a Jólétről. "Semmiképpen sem hagyhatjuk, hogy Magyarország tétlenül nézze, hogy egyes emberek ilyen mértékű gazdagságban senyvedjenek, de ez közös kelet-európai probléma. Hazánk képtelen egyedül kezelni a jóléti bevándorlók problémáit. Magyarország nem akar több németet!" - jelentette ki a kormányfő.

A szakértők szerint az egyetlen megoldás az lenne, ha nyugaton élő embereket valamilyen módon szegénysorba lehetne taszítani. Minden embernek joga van a nyomorhoz. Néhány országban már elég sikeresen működtetnek gazdagtáborokat, ahol a szerencsétlen menekültek elsajátíthatják a nélkülözést. Magyarország a jövőben Uniós segítséggel tíz ilyen tábor felállítását tervezi. Nem mehetünk el szótlanul a gazdagok szenvedései mellett. Az idő sürget, gyors és hatékony megoldásokra van szükség.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr137531046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása