Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A Civil Kalifátus Fóruma

Egy rejtélyes szekta nyomában

2015. július 10. - Toadwart66

A CÖF valójában egy, az egész világot pókhálószerűen behálózó, gnosztikus és felettébb rejtélyes, titkos társaság. Egyáltalán nem az a nevetséges és ostoba fajankókból álló gyülekezet, aminek a nagyvilág előtt aljas módon mutatni szeretné magát. Tagjai egy, a világot végképp leigázni akaró, azt gátlástalanul kizsákmányolni szándékozó háttérhatalomhoz tartoznak. Megátalkodott nagymesterük, Csizmadia László, a szervezet főideológusa, ismét egy ravasz kijelentéssel terelte el a figyelmet sátáni szándékukról. Csizmadia neve nem véletlenül emlékeztet kísértetiesen Caliguláéra, a véres kezű római császáréra, mely köztudottan Csizmácskát jelent. Egy ősi, pogány és nagyon veszélyes szektáról van szó. Rendkívül komolyan kell vennünk őket és sötét üzelmeiket.

 _csizmadia_laszlo_465.jpg

Csizmadia László egy civil megafonnal kormányellenes tömeget oszlat

Miközben a nemzetellenes CÖF az Iszlám Állammal, a Boko Harammal, a Maszáj Harcosok Birodalmával és a Lappföldi Népi Fronttal tart fenn szoros kapcsolatot, a gyanútlan közvélemény éberségét az ördögi észjárású nagymester, most éppen a közérdekű adatok titkosításával próbálja elaltatni. Semmiképpen se engedjünk a Sátán kísértésének, bármennyire csábító is számunkra Stefka István ártatlan mosolya, illetve Bencsik András férfias arcszőrzete.

Az már régóta mindenki számára köztudott tény, hogy Ladislaus Csizmadia, (der Waschbär) közeli kapcsolatban állt Andreas Baaderrel, Gudrun Ensslinnel, Horst Mahlerrel, Irmgard Möllerel és Ulrike Meinhoffal, azaz a Vörös Hadsereg Frakció (Rote-Armee-Fraktion) tagjaival. A Baader-Meinhof-Tschismadia Gruppe tagjai kezdetben antiimperialista városi gerillaharcot folytattak. A hetvenes évek elején gyújtogatásokat, robbantásokat hajtottak végre és kíméletlenül kifosztottak minden eléjük kerülő rágógumi- és cigaretta automatát. 1977-ben, herr Tschismadia részt vett Hanns Martin Schleyernek, a Német Munkaadók Szövetsége elnökének elrablásában, majd meggyilkolásában. A nyugatnémet rendőrség végül nem tudta elfogni, mert a venezuelai születésű Ilich Ramirez Sánchez, közismertebb nevén Carlos, a Sakál segítségével kicsúszott a markukból. Carlos, az El Paísnak 2010-ben adott interjújában, mély tiszteltetettel beszélt tanítómesteréről, señor Ladislao Zapateroról. A Csizmadia vezetése alatt álló Civil Hadsereg Fóruma még ma is jelentős politikai befolyással rendelkezik Németországban. A tagjai között meglepően sok volt Ministerium für Staatssicherheit (Stasi) alkalmazott található.

 ulrike2_1.jpg

Ulrike Meinhof éppen Csizmadia Lászlót hallgatja

Csizmadia László (il Procione) 31 éves korában részt vett a Vörös Brigádok (Brigatte Rosse) szélsőbaloldali terrorista csoport akcióiban. Jelentős szerepet játszott Aldo Moro, volt olasz miniszterelnök, 1978. március 16-án Rómában történt elrablásában és kegyetlen legyilkolásában. A brutális il Procione dühét az Olasz Kereszténydemokrata Párt és az Olasz Kommunista Párt között formálódó kiegyezés (Compromesso storico) váltotta ki. „Amici, – mondta a hírhedt terroristavezér – ezt a gyalázatot mindenáron meg kell torolnunk! Al diavolo! Mivel én egyszerre vagyok kommunista és kereszténydemokrata, nem nehéz információkhoz jutnom, az akció így gyerekjátéknak ígérkezik. Aldonak, az árulónak pusztulnia kell! Il Procione be is váltotta kegyetlen fenyegetését. A politikus holttestét egy Róma központjában parkoló személygépkocsi csomagtartójában találták meg. A szélvédőn egy rejtélyes CSL 007-es feliratot találtak. Ezt a szakértők szerint egy magyar gyártmányú irkából kiszakított, francia kockás lapra írtak fel. Csizmadia nevéhez fűződik a hírhedt Civil Brigádok Fóruma szervezet megalapítása is.

 il_ritrovamento_del_cadavere_di_aldo_moro.jpg

Az olasz carabinierik megtalálják il Procione áldozatát

A hetvenes évektől kezdve Csizmadia jó barátságot ápolt a kolumbiai illetőségű Pablo Escobarral, aki megtette őt a Medellíni Kartell tiszteletbeli elnökének. Pablo és László vállt a vállhoz vetve harcoltak az Egyesült Államok elnyomó politikája ellen és rengeteg stadiont építettek a szegények számára. Ebben nagy segítségükre volt a Civil Kartellek Fóruma, mely természetesen teljesen független volt az említett, népszerű drogbárótól. A szervezetet a helyi lakosság adakozásaiból tartották és fegyverezték fel. Señor Ladislao Zapatero a 25 hektáros haciendáját – egy fülledt kolumbiai estén – valami falusi bingó játékon nyerte.

pabloescobarpic.jpg
Pablo Escobar civil adományokkal pózol

A 80-as években szoros kapcsolatot tartott fenn Abimael Guzmán Reynosoval (Presidente Gonzalo) a Fényes Ösvény (Sendero Luminoso) nevű perui maoista terrorista szervezettel. Csizmadia (el Mapache) segített Guzmánnak megszervezni a Civil Ösvény Fórumát, amely nagymértékben hozzájárult a Presidente személyi kultuszának kialakulásához. Ezeket a módszereket később a CÖF nevű szélsőbaloldali szervezet is átvette, de a terroristavezér ekkora már tanult a perui fiaskóból, így Magyarországon egy tökéletes személyi kultuszt sikerült kiépítenie.

324807.jpg

Abimael Guzmán Reynoso egy jelmezbálon éppen az egyik Dalton fivérnek öltözött

Egyetlen magyarként, felvételt nyert az Ír Köztársasági Hadseregbe (IRA) és tanácsadóként részt vett a Sinn Féin munkájában. Csizmadia (Racún) célja egy, az Ír-szigetek egészére kiterjedő szocialista összír nemzetállam megalapítása volt. Megalapította a Civil Koboldok Fórumát, mely látványos és véres tüntetéseket szervezett Belfastban. Leslie Csizmadia és az írek között a viszony később megromlott, mivel az IRA vezetőtanácsa hajlott arra, hogy a harc helyett inkább politikai eszközökkel küzdenek a célkitűzéseikért. A vérszomjas Racún ezt ostobaságnak tartotta és haladéktalanul feloszlatta a Civil Koboldok Fórumát.

eszak_ir.jpg

Akcióban a Civil Koboldok Fóruma

Az orosz-afgán háború során, a KGB tanácsadójaként, Csizmadia (Енот-полоскун) titkos kapcsolatot tartott fenn, az akkoriban még az Egyesült Államok által támogatott szaúd-arábiai származású Oszama Bin Ladennel. Az Öbölháború után sikerült rávennie Bin Ladent arra, hogy, mivel a Szovjetunió – Csizmadia legnagyobb igyekezete ellenére -- megszűnt, legyen az új ellensége ezentúl az Egyesült Államok és mindenekelőtt Izrael. Bin Laden ezt pompás ötletnek tartotta és haláláig tisztelte érte a CÖF elnök–vezérigazgatóját. Nem bizonyítható, de gyaníthatóan Csizmadia kádinak (راكونات) jelentős része lehetett az Al-Káida, radikális iszlamista terrorszervezet által elkövetett merényletek megszervezésében. A CIA aktái alapján az viszont teljesen bizonyos, hogy a Civil Bázisok Fóruma nevű fundamentalista szervezetet ő alapította. A „Neptun lándzsája” fedőnevű akció során, Bin Laden búvóhelyén rengeteg CÖF-ös zászlót és egy bekeretezett Csizmadia László képet találtak. Alatta, egy vázában, három szál, gondosan elrendezett, gyönyörű vörös rózsa díszlett. Rendkívül ízléses volt. Alig pár órája vághatták le. - erősítette meg az egyik kommandós, aki civilben virágkötészettel foglalkozott.

osama-bin-laden-007.jpg

Oszama Bin Laden Csizmadia László születésnapi jókívánságait hallgatja

A hírhedt terroristavezér halála után Csizmadia László felvette a kapcsolatot régi ismerősével és kollégájával, Abu Musab al-Zarqawival és bár tudta, hogy al-Zarqawi és Bin Laden kapcsolata egy média–esztétikai vita során nagyon megromlott, felajánlotta a szolgálatait a Kalifátusnak. Al-Zarqawi ennek rendkívül örült, megtisztelőnek találta és teával, valamint aprósüteménnyel kínálta meg híres vendégét. Csizmadia efendi már másnap kora hajnalban megalapította a Civil Kalifátus Fórumát, mely azóta is jelentős ideológia hatással van az ISIS által uralt területeken.

8fd8c18d5670f96c6bb8f81b2015766b.jpg

Abu Musab al al-Zarqawi és Csizmadia László nagyon finom aprósüteményt eszegetnek

 ***

Hát valahogy így kellene normális összeesküvés-elméleteket és hazugságot legyártani állami megrendelésre. A magyarországi civil szervezetek külföldi támogatására, a közérdekű adatok elrablására, megszentségtelenítésére és az országból való kicsempészésére sokkal izgalmasabb kémhistóriát is ki lehetett volna találni. Bayer Zsolt, Stefka István és vitéz Bencsik András személyében még saját, civil sztárújságíró kommandójuk is van. Őket miért nem vetik be egy ilyen éles helyzetben? Biztos akad még valahol elfekvőben elegendő mennyiségű fantáziájuk. Az állami civilek úgyis kifizetik nekik a honoráriumukat.

 ***

Rákosi Mátyás: Beszéd a budapesti pártaktíván - 1953. július 11.

(részlet)

“Pártunk most a dolgozók életszínvonalának erőteljes emelésére vesz irányt. Tudja ezt az ellenség is. Azt is tudja, hogy a dolgozó nép életszínvonalának emelése erősíti, szilárdítja a munkás-paraszt összefogást, erősíti, szilárdítja népi demokráciánkat. Ezért a maga részéről mindent meg fog tenni, hogy tervünket megzavarja és keresztezze.

A belső ellenséget támogatják minden erővel az imperialista háborús gyújtogatók. Az imperialista tábort egyre jobban idegesítik a Szovjetunió sikerei a kommunizmus építése terén, a népi demokráciák, a Kínai Népköztársaság kulturális és gazdasági föllendülése. Nyugtalanítja őket egy sor kapitalista ország kommunista- és munkásmozgalmának, a gyarmati és függő országok felszabadító harcának erőteljes fejlődése. A béketábor eredményeivel szemben az imperialista táborban nőnek a gazdasági bajok, kiéleződnek az ellentétek az Egyesült Államok és csatlósai között.

Ebben a helyzetben az imperialisták lázas aktivitást fejtenek ki, igyekeznek növelni nyomásukat a béketáborra, irányt vesznek olyan provokációkra, mint amilyeneknek Berlinben vagy Koreában voltunk tanúi. Sokszázmillió dollárt fordítanak a provokációk, szabotázsok szervezésére, s aktivizálják ügynökeiket, kémeiket, provokátoraikat. A nemzetközi imperializmus egy ilyen ügynökét leplezték le most a Szovjetunióban Berija személyében. A mi pártunk helyesli azt az erélyt, határozottságot, melyet a Szovjetunió Kommunista Pártjának Központi Bizottsága ebben a kérdésben tanúsított. A magunk számára levonjuk belőle a tanulságot, hogy szakadatlanul éberen kell őrködnünk, hogy őrizzük, mint szemünk világát, pártunk egységét, kollektív vezetését és szilárd marxista-leninista ideológiai alapját. (Hosszantartó taps.)

Nem kétséges, hogy az imperialisták és ügynökök itthon, nálunk is meg fognak próbálni mindent, hogy zavarják szocialista építésünket, dolgozó népünk életszínvonalának emelését. Ebben a helyzetben fontosabb, mint bármikor, hogy mindenki világosan lássa: pártunk és vezetése egységesebb, összeforrottabb, mint valaha. (Hosszantartó, lelkes taps.) Ennek az egységnek, összekovácsoltságnak szilárd és megingathatatlan alapját azok az eszmék és tanítások képezik, melyeket Marx, Engels, Lenin, Sztálin dolgoztak ki, s amelyek, mint a múltban, úgy a jövőben is, változatlanul megvilágítják előttünk a szocializmushoz vezető utat.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr387614512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása