Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Ülésezik a Központi Bizottság (CÖF)

2015. augusztus 15. - Toadwart66

bekemenet_plakat_vakkomondor.jpg

A sajtóban megjelent tudósítások szerint a Civil Összefogása Fóruma ismét harcias közleményt adott ki. Mélységes vidámsággal vettem tudomásul, hogy megint felbukkantak ezek a mókás fickók. Nem tudom, hogy ki közülük a rangidős parancsnok, de a döntéseik előkészítésein nagyon szívesen részt vennék. Kíváncsi lennék arra, hogy miként készülnek ezek a gondosan megfogalmazott pártdirektívák.

Sólyom Lászlót a jelenlegi kormányzópárt úgy dobta ki, mint egy kiürült sörösdobozt. A volt köztársasági elnök, értelmes ember révén, rájött arra, hogy az ő szavainak immár a legkisebb jelentősége sincs. Bölcsen visszahúzódott a látványos közszerepléstől. A tekintélyes testület haragját és a dolgozó népünk megvetését Sólyom László most azzal vívta ki, hogy a Kocsis Máté tulajdonában lévő II. János Pál pápa téren felelőtlen jótékonykodásba kezdett a kijelölt ellenség javára. A CÖF szerint ezzel szembe ment minden jóérzésű ember akaratával. A jóérzésű emberek kifejezés kimondásánál az alapító atyák buzgón egymásra mutogattak.

Ez a CÖF nevű anonim pártfüggők klubja valószínűleg azért van, hogy a vezetőség és a tagság kölcsönösen megerősítsék egymást abban, hogy államilag helyesen cselekszenek. Mostanában bizony nagyon elkél számukra a biztatás, mivel egyre hálátlanabb feladat a kormányt támogatni. Ezt a kérdést azt teszi bizarrá, hogy a miniszterelnök úr támogatás hiányában is azt csinál amit csak akar. A CÖF jelentősége ebben a játszmában elhanyagolgató, így maximum a Nemzeti Érzelmű Hadastyánok Szövetségének szerepét játszhatják el. Erre kétségkívül ők a legalkalmasabbak.

Az egész díszes társaság nagyon emlékeztet egy békebeli termelőszövetkezeti ünnepség díszvendégeire. Széles Gábor, habitusára nézve, tökéletesen megfelel TSZ elnöknek. Ehhez emberes termet és busa fej szükségeltetik. A legfontosabb azonban az, hogy a pártba vetett hite megingathatatlan legyen. Legjobb tulajdonsága az, hogy iszonyatosan gazdag és villamosmérnök. Ő a magyar Nikola Tesla.

Csizmadia László, megyei pártitkár ügyel a tagság ideológiai felvilágosítására és az elhajlók megdorgálására. Az ismereteit az állami televízió adásaiból és a pártsajtóból meríti. Teljes mértékben képes függetleníteni magát az önálló gondolkodástól. Nagyon tág politikai tűrőképessége van. Bármilyen szélsőséges rendszerben képes buzgón hinni és ideiglenesen elköteleznie magát. Ennek a hasznos tulajdonságának köszönhetően, minden időjárási körülmények között optimális életfeltételeket képes biztosítani magának és az arra érdemeseknek.

Stefka István, a helyi pártitkár. Gyomorbajos kinézete arra utal, hogy meglehetősen kiszolgáltatott helyzetben van. Mivel gyakorlatilag semmihez sem ért, ezért nagy szüksége van a párt támogatására. Minden rendszerben intravénásan pártfüggő. Kiváló káder, ideológiailag megbízható, ez ellenséggel szemben kíméletlen. Fedőneve: "Az Öreg".

Bayer Zsolt, az üzemi lap szerkesztője. Kissé heves , féktelen természetű, nagyon meggondolatlan. A párthoz és annak teljhatalmú vezetőjéhez azonban a végletekig hűséges. Életének meghatározó élménye, hogy belépett a pártba, ez számár a születéssel egyenértékű hőstett. Ezt úton útfélen hangoztatja is. A rendszert fanatikusan támogatja. Fegyvert a kezébe adni szigorúan tilos, még ha nagyon könyörög, akkor sem. Modora fokozatosan erodálódik. Hisztériára hajlamos.

Kerényi Imre, iskolaigazgató, majd kántor. A párt-, és kultúrrendezvények felelőse. Ideológiailag nem túl megbízható, gyakorlatilag már minden pártot megkörnyékezett egy kis ételmaradék reményében. Kóros mértékben pénzfüggő. Rendkívül bosszúálló természetű, mások szenvedése mérhetetlenül nagy örömet okoz a számára. Személyes előadásai rendszerint kínos ripacskodásba fulladnak. Bohém, alternatív művésznek álcázza magát. Nem az. Tökéletes opportunista. Nem szabad mikrofon közelébe engedni, mert teljesen megvadul. Szenvedélyesen imádja önmagát.

Fricz Tamás, tragikomikus figura. Rengeteget harcolt a FIDESZ uralomra jutásáért. Jutalmul a párt Körösényi András segítségével macskává változtatta. Egyszerűen kivágta MTA Politikai Tudományok Intézetétől. Az Intézetet ezzel nagy veszteség nem érte, a macskaembert igen. Hűsége ennek ellenére töretlen, ennek az a magyarázata, hogy ez az egyetlen esélye a életbenmaradásra. Körösényi szerint, Fricz tudományos eredményeket nem tudott prezentálni, azaz nem csinált semmit. Ma kénytelen megrendelésre fizetett blogot írni, sok mindenre azonban nem lehet használni.

Bencsik András, önkéntes huszárkapitány. Kiválóan ki tud szolgálni bármilyen létező rendszerbem. Írásainak színvonala az 1980-as éveket idézi. Állítása szerint már akkor is jobboldali érzelmű volt, de ezt csak ő hiszi el magáról. Excentrikus személyiség, aki imádja a jelmezbálokat. Komoly dolgokra nem alkalmas, de jól mutat a fényképeken, mivel szép a bajsza.

A mostani Emberi Jogi Antikiáltványuk állításainak ellentmond az a tény, hogy a Sólyom László említett gaztettét a miniszterelnök úr hitvese is elkövette, valamint az, hogy Lázár János a miniszterelnökséget vezető miniszter megdicsérte a volt köztársasági elnök cselekedetét. Ez a tény arra utal, hogy a Civil Összefogás Fóruma, dacolva minden veszéllyel, a kormány ellenében is támogatja a kormányt.

***

Koholt interjú Dr. Csizmadia Lászlóval a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnökével

  • Tisztelt elnök úr. Mostanában miért nem rendeznek nagyszabású utcai demonstrációkat? Sokan ezt azzal magyarázzak, hogy az átlagéletkoruk nem teszi lehetővé a megfelelő sebességű menekülést, a gépesített megmozdulások pedig nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
  • Tisztában vagyunk ezzel a problémával. Jelenleg a Mogyoródon található Hungaroring Sport Zrt. tulajdonában lévő versenypályáján tartunk időmérő edzéseket. A pálya hosszúsága 3.975 méter. A tervek szerint a menet öt kört fog megtenni, ami 19.875 méter, azaz közel 20 km. A Békemenetet a biztonság kedvéért kedvéért futva tesszük meg, így azt átnevezzük Békefutamra. A tiltakozás célja az hogy kemény és határozott nemet mondjunk. Azt, hogy mire, és mikor még nem tudjuk, mert a politikai helyzet olyan gyorsan változik, amit képtelenek vagyunk követni. Félünk attól, ha túl korán döntenénk, a Békefutás esetleg kormányellenes demonstrációba fulladna, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni, tekintettel arra, hogy mégiscsak egy független civil szervezetről van szó.
  • Mi a véleménye arról, hogy jelenleg a civilek végzik a leghatékonyabban segítségnyújtást a menekültekkel kapcsolatban?
  • Természetesen nagyon meg vagyunk döbbenve és mélységesen fel vagyunk háborodva a hazaárulás ezen alattomos módján. Ezzel kapcsolatba mindenképpen tisztáznom kell valamit. Ezen mozgalmak közül egyedül mi képviseljük a civil polgári, demokratikus értékrendet. A magukat civilnek nevező szervezeteket külföldről pénzelik és irányítják. Céljuk a demokratikusan megválasztott kormány megbuktatása, hazánk nehezen megszerzett integritásának lerombolása és az amerikai rágógumi gyárak hazai befolyásának növelése. Legnagyobb támogatójuk a Wm. Wrigley Jr. Company. Beépített megfigyelőink – akiket a külföldről pénzelt ellenzéki sajtóban gyakran hazug és ocsmány módon besúgóként állítanak be – többször jelentették, hogy ezek az álcivil szervezetek hatalmas mennyiségben fogyasztották az említett vállalat termékeit.
  • A rágógumi gyárak ezek szerint ekkora befolyással lennének a politikára?
  • Ne legyen már ennyire naiv. Látott már amerikai tengerészgyalogosokat bevetés közben? Gyilkos ösztöneiket állkapcsaik folyamatos mozgatásával fokozzák. Az amerikaiak célja ennek a kétségtelenül gusztustalan és ártalmas szokásnak az elterjesztése a világon. Egyébként maga Barack Obama is hódol ennek a szenvedélynek. Nagyon gyenge jellemre utal. A magyar miniszterelnök szotyola fogyasztása sérti ezen multinacionális cégeknek érdekeit. Ez a napnál is világosabb. Ezek nem légből kapott kijelentések, rengeteg bizonyítékot gyűjtöttünk ez ügyben.
  • Mik ezek a bizonyítékok?
  • Aktivistáink nagyjából 90 kilogramm kiköpött rágót szedtek eddig össze. Az eldobált csomagolást begyűjtjük, a szemeteseket is hajlandók vagyunk átkutatni emiatt. Napra pontos kimutatást vezetünk ezekről. A sajtó erről azonban nem hajlandó beszámolni, őrültségnek tartják a szigorú tényeket.
  • Önöket gyakran vádolják azzal, hogy a magyar kormány pénzeli a szervezetüket.
  •  Nézze, ezzel a váddal mi is tisztában vagyunk és persze hogy igen. Többször nyilatkoztunk már, hogy nem állami pénzekből, hanem magánszemélyek adományaiból tartjuk fel magunkat. Arról mi nem tehetünk, hogy a legnagyobb támogatóink között Orbán Viktor és Széles Gábor is ott van. Keservesen megkeresett pénzüket ajánlották fel önzetlenül nemes céljainkra. Mi is csak jelképes összegeket fogadunk el tiszteletdíjként.
  • Tájékoztatna bennünket a hogy milyen terveik vannak még?
  • -Emlékszik még a 2015. március 15-én elkövetett égbekiáltó gazságokra? Több mint tízezer fizetett provokátor akarta megzavarni a békésen szónokló miniszterelnök urat. Alattomos módon idős egyéneket használtak fel arra, hogy inzultáltassák magukat. Megalázó módon ezen magatehetetlen, kiszolgáltatott, tisztességben megőszült emberekkel verették meg magukat. Ennél alattomosabb támadás még nem érte nemzetünket.

Az elnökség összeült és sürgős megoldást kerestünk, hogy a későbbiekben ne fordulhassanak elő hasonló aljas cselekedetek. 100 főből álló gyors reagálású hadtesteket alakítottunk ki. Ezeket elneveztük CÖH-öknek, mely a Civil Összecsapás Hadtest rövidítése. Feladatunkat 24 órás szolgálati beosztás alapján végezzük. A miniszterelnök legkisebb megmozdulásánál azonnal ott termünk és megakadályozunk mindenféle provokációt.

  • A miniszterelnök úrnak nem okoz problémát, hogy állandóan egy 100 főből álló molinóval és nemzeti színű zászlókkal felfegyverzett társaság masírozik utána?
  • –Akadtak kezdeti nehézségeink, de ezeket megoldottuk. Megegyeztünk abban, ha a miniszterelnök úr a mellékhelységet tiszteli meg a jelenlétével, oda már nem követjük. Az történt ugyanis, hogy néhány túlbuzgó aktivistánk „Mindenben támogatjuk a miniszterelnök urat!” felkiáltással biztatta Orbán Viktor úr erőfeszítéseit. Úgy gondolom jó szándékú tettük méltányolandó, de teljes mértékben megértettük a miniszterelnök urat is, aki egy vécékefét hajított közéjük.
  • Önök elítélték Sólyom László miniszterelnök urat. Az alábbiakat írták: „Sólyom László szelektív érzékenysége egyértelműsíti, hogy kevésbé szenzitív azokra kérdésekre, amelyek a magyarság számára jártak hátrányos következményekkel és nem veszi figyelembe azt, hogy a magyar kormány figyelemfelhívó intézkedései egyre inkább elfogadottá válnak az európai közpolitikában és közgondolkodásban.” Lázár János azonban megdicsérte. Mi az oka ennek a bizarr ellentmondásnak?
  • Sajnos túl későn hívtam vissza a miniszter urat. Azaz nem. Az egész ügyet csak a fizetett ellenzéki sajtó terjeszti rólunk, akik még a honlapunkat is meghekkelték. A fizetett felhívás természetesen az övék, csak nem tudjuk leszedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr27706684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hidroponi 2015.08.16. 13:48:39

kihagytad a budosbogar lom-nicit! meg fog sertodni!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.16. 13:56:15

Ifj lomniczi kimaradt, pedig ő is megérne egy misét...

Toadwart66 2015.08.16. 14:05:17

@doggfather: Hűha, kapkodtam. A KISZ-titkár.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.16. 14:07:21

A CÖF tevékenysége kontraproduktívvá vált. Sólyom leszidása abszolút balek lépés volt.

Bayer képtelen magát moderálni. Ha igaza is van (ez azért gyakran megesik), a stílusa miatt kompromitálja azt.

Bencsik viszont egy talpig rendes ember. Sajnos politikusnak nem való.

ob.szerver 2015.08.16. 14:13:51

"A volt köztársasági elnök, értelmes ember révén..."

Annyira értelmes, hogy fogalma nem volt arról, hogy mi következik 2010-től, és ez utólag meg is lepte. Pedig minden valóban értelmes ember tudta 1998-2002 tapasztalatai alapján, csak még a korlátlan hatalommal súlyosbítva. Sólyom az elnöksége alatt nyíltan a szervezett bűnözés pártjára állt, és bár hatását nem kell túlbecsülni - ami gyakorlatilag nulla - a maffiarezsim egyik szálláscsinálójaként vonul be a történelembe.

Toadwart66 2015.08.16. 14:25:45

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Engem jól megbotozna. Adtam is rá okot eleget.

csak egy néző 2015.08.16. 15:18:19

Bayer Zsocónak " Fegyvert a kezébe adni szigorúan tilos"
mert már a látványától is vonalkódos lenne a gatyója és fejt veszve menekülne, szlovák rendszámos pöcshosszabbító dél-koreai terepjárójával valamelyik általa szidott nyugati országba vagy Amerikába. Mondjuk, ha ott meglátnák azt a sunyi képét a belépésnél, már zavarnák is haza a francba.

lombozódó 2015.08.16. 15:25:44

Kimaradt a jótékonykodok közül Orbán Viktor felesége és itt a Sólyom története meg is bukott .

csak egy néző 2015.08.16. 15:33:31

@lombozódó:
"A mostani Emberi Jogi Antikiáltványuk állításainak ellentmond az a tény, hogy a Sólyom László említett gaztettét a miniszterelnök úr hitvese is elkövette, valamint az, hogy Lázár János a miniszterelnökséget vezető miniszter megdicsérte a volt köztársasági elnök cselekedetét."

csak egy néző 2015.08.16. 16:09:39

Azért mára már ez a CÖFikés banda beférne Viktor mögé a kisbuszába és vihetné mindenhova magával a birkamenetet.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2068/4927/original.jpg?w=600&h

Dr_utcai_arcos 2015.08.16. 17:40:41

Fricz tanár úr egy értelmes ember volt :(.

nyünyüge 2015.08.16. 18:32:32

@Dr_utcai_arcos:
bizonyára rég volt, és tán igaz sem volt :(

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.16. 18:47:03

A magyarok azért egy lúzer nép,mert mindig hagyta a sok millió birka, hogy néhány büdös komcsi megvezesse. Ez büdös komcsi CÖF banda mind a rerotirákájában mind az ép agysejtjei számában mélyen alúlmúlja még a Münich Ferenc féle kmcsikat is.

És a barom magyar birka társadalom meg követi ezeket.

Gyorgy Nagy 2015.08.16. 19:04:34

Csizmadija jólesz figyelni mert a Bétexben nem minden esetben adnak számlát.Ebből a pénzből is támogatják a CÖFÖZ?

Souky Sanjay 2015.08.16. 19:10:37

A párttitkárnak szüksége van még fekete műbőr kalapra,valamint a kocsija hátsó ablaka mögé egy,a forgalom dinamikájára a fejét mozgató barna színű játék kutyára is

Veetee 2015.08.16. 21:14:51

Nikola Tesla nevében kikérem magamnak a Széles Gáborhoz való hasonlítást.

igazi hős 2015.08.16. 22:38:15

Tesla egy istenadta géniusz volt. Szélest vele egy mondatban említeni egyszerűen blaszfémia.

58múltam 2015.08.17. 08:15:23

@Veetee: @igazi hős: Tesla az élete vége felé megőrült. Ha ezt tekintjük. akkor nyugodtan összehasonlíthatjuk.
Azelőtt viszont nem tett tönkre néhány, ajándékba kapott céget, hanem igazi tudományos eredményei voltak. Akkor mégse hasonlítsuk.

Netuddki. 2015.08.17. 09:04:36

Oszt mijatököm vana zingyenenergiával? Amitől a zorbán még 20 évig itt mini szterelnök lesz?

Ostoba balfékek ezek! Azért arra kíváncsi lennék, az ostoba széles honnan tudta összekaparni a vagyonát...

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.08.17. 09:54:55

Ezzel az erővel a XX. kerületi asszonykórus fonó beli gyüléséről is írhatnál, a közéletre és az ingerküszöbre kb. ugyan annyi hatással van.

Ma Baker 2015.08.17. 10:04:37

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: "A magyarok azért egy lúzer nép,mert mindig hagyta a sok millió birka, hogy néhány büdös komcsi megvezesse. Ez büdös komcsi CÖF banda mind a rerotirákájában mind az ép agysejtjei számában mélyen alúlmúlja még a Münich Ferenc féle kmcsikat is. És a barom magyar birka társadalom meg követi ezeket. "

Ezek szerint mindenki komcsi már itt az országban. A komcsik is, meg akik leváltották őket, azok is. De akkor te is...

nemszólokmégegyszer 2015.08.17. 10:32:07

@hidroponi: Apák és fúk- Egy nagyszerű könyv. A fiúk bűnhődnek, az apák bűnei. 1848, 1919, 1945, 1945-89, 1990, 1990- től.
Mert az apja harcolt a szabadságért,
-mert kommunista volt a Tanácsköztársaságban, -
-mert az aja nem volt kommunista /reakciós jobboldali, aki Magyar Nemzetet járatott -a régit-/, és SzabadEurópát hallgatott,
-mert az apját malenkij robotra hurcoltak a most megint elvtársak elődei,
-mert az az előző rendszer idején az apja nem volt MSZMP-s,
-mert az előző rendszerben az apja MSZMP-s volt, stb.

Itt pont fordítva van. Az öreg Lomniczit sajnálom, hogy fia árnyéka vetül rá, egy tisztességben megőszült becsületes emberre, aki alól kirúgták a széket, csak éppenhogy kötelet nem kötöttek a nyakába előtte.

nemszólokmégegyszer 2015.08.17. 10:34:37

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Bayer írásainak 20%-a helytálló, a többiben ömlik a szjából a sz@r. Bencsik meg tényleg egy talpig becsületes ember. Azon felül már vitatnám.

nemszólokmégegyszer 2015.08.17. 10:40:36

@Dr_utcai_arcos: Ja, meg TGM is. A szenilitás mintapéldái. Mert pl. Zárug Péter Farkason nem csodálkozom, ő már az oviban /már hajárt/ is MIÉP-es volt. Nála gyerekkori elhülyülésről van szó /pl. télen fejtetőre tolt napszemüvegben ül -vagy már odanőtt-/

nu pagagyí 2015.08.17. 10:41:09

A CÖF a rendszer lényegét fejezi ki: agresszívek, bunkók, buták.

nemszólokmégegyszer 2015.08.17. 10:44:15

@58múltam: Helyes a nempárhuzam. Mint Széchenyi és iovi között. Előbbi ny
agy dolgokat vitt vébe, majd megőrül, utóbbi megőrült így megalomán tervei vannak. Van egy kis különbség.

Joe69 2015.08.17. 11:22:51

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Szerintem te vagy Bencsik, ezt más nem írta volna le ! :))

Joe69 2015.08.17. 11:27:42

@Veetee:

Én a Videoton meg az Ikarus taccsravágását nagyobb bajnak tartom, ezekért már régen börtönben kéne ülnie, a továbbiakért meg diliházban. A kedvéért kéne kitalálni a két intézmény kombinációját.

sas70 2015.08.17. 14:27:50

Ez az egész egy valódi birkagyülekezet! Ezzel azt hiszem, tökéletesen jellemeztem őket. Tökéletes dejavu, a régi kommunista pártaggyűlésekkel.
süti beállítások módosítása