Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Életszerű história

2016. február 12. - Toadwart66

klaidman_haines.jpgAvril Haines, a Central Intelligence Agency igazgatóhelyettese beszámol Barack Obama elnöknek a magyarországi pedagógusok lázadásának jelentőségéről

„Lássuk be, nem életszerű, hogy egy szép reggel Miskolcon Pilz Olivér felkel, rájön, hogy rendkívül elégedetlen és elkezd levelet írni, tiltakozni.” (Állítólag ezt nem mondta Orbán Viktor Lillafüreden)

A szövevényes történet nem most kezdődött.

2014. december 23-án John O. Brennan a CIA igazgatója boldog karácsonyt kívánt Avril Haines-nek, csinos és éles eszű helyettesének, majd megkérdezte tőle, hogy van-e a CIA-nak egy megbízható ügynöke valahol Ukrajna közelében. Haines elnézést kért és azt válaszolta, mindjárt visszajön, csak meg kell néznie az CIA kelet-európai ügynökeinek nyilvántartását. Mikor végre visszatért, Brennan közölte vele, hogy teljesen feleslegesen szaladgált, mivel a listát az ő gépén is ugyanúgy meg lehet nézni. Haines azzal magyarázta különös viselkedését, hogy az utóbbi időben nagyon rászokott a konspirációra és emiatt mindent egy kicsit túlbonyolít.

– Naponta mindig más útvonalon megyek haza. A ma esti utam nagyjából 160 mérföld hosszúságú lesz, mivel a környéket már minden irányban bejártam. A biztonság kedvéért a férjemnek minden héten más nevet mondok. Jelenleg úgy tudja, Bayarmaa Namkhaidorjnak hívnak. Azt hiszem ez mongol.

– Rendben van, Avril, ez kizárólag az Ön problémája. Leválogattam a listát. Nagyjából 6 millió beépített ügynökünk van jelenleg a régióban. Az amerikai szárazföldi haderőkhöz képest ez a tizenkétszeres létszám kicsit túlzottnak tűnik. Ráadásul ez az adat csak a volt keletei blokkra vonatkozik. Mi a fenének kell belőlük ennyi? 

– Úgy tudom, mostanában egy kicsit sokan jelentkeztek. George Soros valami miatt mániákusan gyűjti őket. Oroszországban is azért szeretnék nemkívánatos személynek nyilvánítani őt, mivel véletlenül Putyin elnök is felkerült a CIA oroszországi ügynökeinek és Soros fizetési listájára. Amikor az FSZB diszkréten közölte az orosz elnökkel, hogy Soros beszervezte, Putyin ügynök rendkívül mérges lett és elhatározta, amint lehetősége adódik rá, azonnal leszámol Sorossal és az alapítványaival. Az orosz elnök úgy véli, Soros mocskos játékot és spekulációt folytat, amelyekkel – a Rothschildokkal, Rockefellerekkel és más sakálokkal szorosan együttműködve, a világ globális pénzügyi rendszerét akarja térdre kényszeríteni és ezért szervezte be őt is az amerikai hírszerzésbe. A kelet-európai ügynökeink nagy része most amúgy alszik. Persze nem azért mert alvóügynökök, hanem mivel ott hat órával korábban van. 

– Mindig is rendkívül inspirálóan hatott rám, ha valaki idiótának nézett, Avril. Ezért is örülök annak, hogy együtt dolgozhatunk. Mindegy… A hatmillióból egyet fel kellene ébresztenünk. Ügynökként persze. Az ünnepek után állítson rá néhány embert, hogy megtalálják a megfelelő személyt, de lehetőleg olyat válasszanak, akinek ki tudom mondani a nevét.

A listát nem, kor, testmagasság, testsúly alapján szűkítették le. Olyan ügynököt kerestek, aki álcázásul pedagógus, konyít valamelyest a matematikához, a fizikához, a biológiához. 3 napos intenzív keresés után már csak két személy közül kellett kiválasztaniuk a megfelelőt. A lengyel Gimnazjum w Woli Osowinskiej egyik tanára, Krzysztof Ściechowski és a miskolci Hermann Ottó gimnázium igazgatója, Pilz Olivér minden szempontnak tökéletesen megfelelt, így végül a név alapján döntöttek. Ściechowski nevének kiejtésére a CIA igazgatójának esélye sem volt, már a Krz-nél megakadt.

– Tulajdonképpen mi lesz az ügynök feladata, Mr. Brennan?

– Csak el kell játszania, hogy rendkívül elégedetlen és ezért egy arra kijelölt napon, reggel, mielőtt még felöltözne, egy tiltakozó levelet kell írnia. Rendkívül fontos, hogy mindezt jól láthatóan és pizsamában tegye meg. Tudja Avril, pizsamában mindenki sokkal dühösebbnek látszik, mint egyszerű utcai öltözékben. A hatás kedvéért biztosítsanak a számára egy csíkos frottír fürdőköpenyt is. Valami jó feltűnő színűt. Így messziről is jól látszódik majd, hogy nagyon mérgesen ír valami tiltakozólevelet. A tüntetéseket valamikor 2016 elejére kell időzítenünk. Úgy vélem addig elegendő idő áll a rendelkezésünkre az alapos előkészítéshez.

– Ez nem tűnik túlzottan veszélyes feladatnak. De mégis, mi az akció célja?

– Vlagyimir Putyin kelet-európai befolyásának visszaszorítása, valamint az, hogy az elnök tegyen végre valamit Oroszországban a fenntartható vadászat szabadságának támogatásáért. A műholdképek alapján rettenetesen túlszaporodtak náluk a medvék.

- Mr. Brennan, nem mindegy az nekünk, hogy mennyi medvéjük van?

– Végül is igaz. A medvék nem is annyira fontosak. Pilz ügynöknek ez esetben csak az oroszok fenntartható fejlődésének szabadságát kell visszaszorítania Európában. Ehhez egy jól időzített pedagógustüntetés bőven megfelel. Az orosz elnök betegesen retteg az elégedetlenkedő pedagógusoktól.

– Valószínűleg azért, mert már iskolás kora óta tart attól, hogy megbuktatják.

– Nem egészen, Avril. Pontosan nem tudjuk, hogy mi történt vele, mivel ezt az oroszok gondosan titkolják, de a jelentések szerint valami vidám iskolai kirándulás és egy sonkás szendvics áll a viselkedése hátterében. Zavaros ügy, de azóta a pedagógus tüntetésektől rettenetesen irtózik, és gondosan ügyel a medvék közérzetére. Azért is nyüzsögnek mindenfelé olyan nagy számban egész Oroszországban. Mármint a medvék. Ha a pedagógusok tiltakozása hatásos lesz, akkor a tervek szerint a magyar vagy esetleg a lengyel egészségügyi dolgozókat is fellázítjuk. Putyin számára ezzel világossá válik, hogy komolyan gondoljuk a dolgot és Európa a mi befolyásunk alatt áll. Tisztában lesz azzal, hogy ezek mögött a teljesen indokolatlan tiltakozások mögött az Egyesült Államok áll.

– Obama elnök tud minderről?

– Az Ön feladata lesz, Avril, hogy erről meggyőzze az elnököt. Tudom, hogy elsőre rendkívül drasztikus lépésnek tűnik egy teljesen indokolatlan magyarországi tiltakozási hullám, főleg a pedagógusok részéről, de nem várhatunk tovább. Emlékeztesse az elnököt arra, hogy mi történt 1980-ban a Operation Eagle Claw során Teheránban. Egy sikeres pedagógus zavargás esetén elkerülhetjük a Delta Force bevetését. Hangsúlyozza ki az elnöknek, hogy Pilz ügynök diverzáns elégedetlenségének felhasználásával nem szükséges közvetlenül beavatkoznunk a régióban.

– Rendben van, Mr. Brennan, minden tőlem telhetőt megteszek. De a magyarok, főként a miniszterelnökük nem fognak rájönni arra, hogy mindezek mögött mi állunk? Magyarországon a pedagógusbérek jelentősen emelkedtek, a 2011-es 180 ezer forintról 280-320 ezerre.

– Ez rendkívül nehéz kérdés, Avril. Reméljük senki sem fog gyanakodni. A tervünknek ez a legnehezebb része. Óvatosnak kell lennünk. Talán majd azt gondolják, hogy az iskolák általánosságban tiltakozhatnak, a magyar kormány ugyanis nem követett el konkrét, aktuális hibát, ami akkora feszültséget gerjeszthetett volna, mint például a felvételi keretszámok bejelentése 2012 decemberében. Szerencsére a CIA-nak 2012-ben sikerült felállítani fedőszervezetként a Klebelsberg Institution Maintenance Centre-t. Rendkívül hatékonyan verik szét a magyar oktatási rendszert. Itt egy nagyon ügyes ügynökünk, Judit Bertalan Czunyi tevékenykedik. Sikerült mindenkivel elhitetnie, hogy nem ért a kémiához, ezért tökéletesen megbíznak benne.

big-blue-divider-hi.png

Avril Haines 2015. január 15-ig töltötte be a CIA igazgatóhelyettesi tisztségét, így a magyarországi zavargásokat jelenleg David S. Cohen koordinálja. Putyin elnök elfogatóparancsot adott ki George Soros és más pénzügyi terroristák ellen. Judit Bertalan Czunyi megbízhatóságát jelenleg kémiai példák segítségével vizsgálja a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ). A CIA által felállított Klebelsberg Institution Maintenance Centre további sorsa, a kiszivárgott hírek szerint, kétségessé vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr518382478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.12. 18:42:18

A helyzet más: a ballibák igyekeznek aktiválni a pedagógusfegyvert, de ez fordítva sült el, s most halálgágognak. Láttuk ugyanezt már az internetadónál, s már unalmas kissé a ballibek határhatalan hatalomvágya...

jágör68 2016.02.12. 19:41:58

Pfujj- ez a karvalyfejű, rusnya madárijesztő neked csinos?!

Toadwart66 2016.02.12. 19:43:12

@jágör68: Be kell vallanom, nálam szebb. Ez van.

Mr. Waszabi 2016.02.12. 19:57:35

Orbán mégis mit hitt? Hogy a 25 évvel ezelőtt rendszarváltásban minta Magyarországot majd hagyja az USA sztalini emlékországgá alakítani, csak mert egy elmeroggyant minissztalin ezt képzelte el? Igazából számomra az a csalódás, hogy ő ezt el is hitte - mármint, hogy egy ilyen kis országban ő azt csinálhat, amit elképzelt. Nem látott elég anti-példát az ellenkezőjére? Szerintem de, csak fejébe szállt a vér. Orbán korszaka a magyar történelem lehsötétebbjei között fog szerepelni az utókor töri könyveiben. És megérdemli. MI itt lent viszont kibszttul nem szolgáltunk rá erre a vargabetűre. Legalábbis azok nem, akik sosem értettek egyet Pártállami kommunista diktatúrával. A vicces az, hogy pont az a politikus akar itt újra Kádár-rendszert építeni, aki 27 évvel ezelőtt az ellen tüntetett. Innen ma olybá néz ki őszentsége harcias müvelete, mintha elfelejtette volna, hogy ő honnan is indult, ki is volt és mit is képviselt anno. Én nagyon szégyellem őt ma.. Én magyar vagyok, nem adtam el magam, ő viszont egy sima rákóci téri kurvát is aláz azzal, hogy csak azzal nem feküdt össze, aki nem is akart vele dugni. Értendő ez alatt, hogy sem HUgo Chavez, sem Mubarak, sem az akámelyik ikisztáni elnök nem kereste őt semmilyen szándékkal, hanem ő szaladt seggüket nyalni, amiből végül az lett, hogy az áldozatok fele mára elhalálozott - akár politikailag, akár fizikailag. Nos, végösszesen, nem írigylem Orbánt - nagyon szar dolog, ha akinek ki akarod nyalni a seggét férfiként, az meghal, mire te letérdelsz, és az is ciki, hogy egyáltalán te kéredzkedel be seggnyalásra olyan diktátorokhoz, akik nyilvánvalóan a bukás fázisában vannak.

Sol Durka 2016.02.12. 20:21:20

Jókat kuncogtunk a poszton. Meg némely hsz-en. Az Orbán papagájok elé szórtak némi csipegetni valót.

Mr. Waszabi nagyon jó mondod! Orbán időszaka (isten ments korszaknak nevezni; hogy hízzon a csúti pávakakas mája, hisz arról álmodott, hogy bekerül a történelembe, mint Kádár apánk.) Magyarország históriájának legsötétebbjei közé fog tartozni. Negatív példaként tanítják majd minden tudományterületen.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.02.12. 21:16:41

@ Toadwart66 :
Nem tudod ezt a Tuzson, vagy a Rétvári mondta?
Arról nem hallottál valamit, hogy a Zorbán, a Bakondi mega Kungfu Panda hadügyér mé' mászkál gyakorlóban a határon?

DarthVader 2016.02.13. 12:56:43

@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:

Azért, hogy nehogy észrevegyék őket a migrácsok, mert a végén még másfelé mennek és nem lesz kivel riogatni.
süti beállítások módosítása