Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Mária harca

2018. január 10. - Toadwart66

gettyimages-464447577-e.jpegI. Mária angol királynő (Bloody Mary)

Nyilatkozat

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány január végére tervezett Európa jövője című tudományos, szakmai konferenciájának ténye, témái és előadói a közelgő magyarországi országgyűlési választások pártpolitikai harcának, küzdelmeinek része lett. Ez lehetetlenné teszi, hogy a konferencián a különböző vélemények és látásmódok szabad vitája folyjon. Ezért a Közalapítvány úgy határozott, hogy a konferenciát a parlamenti választások utáni időpontra, május végére halasztja, és erről az előadókat értesítette.

A Közalapítvány a jövőben is az egymás iránti tisztelet, a szólásszabadság és minden emberi érték védelme mentén szervezi eseményeit.

Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány

******

Végre ez a feje búbjáig makacs fejedelemasszony is megértette, sikerült jó alaposan belerondítania a saját fészkibe’. Kivételes esemény, érdemes tehát felkapni rá a fejet!

Mama Schmidt buzgó ténykedése elég sokat árt az üzletnek. Az bizony már a tiszteletreméltó Padrinónak is kellemetlen volt, amikor  egy színes egyéniségű provokátort, név szerint Milo Yiannopoulost és még néhány kétes figurát hívott meg egy amúgy tisztesnek hirdetett rendezvényre. (Melyik nem az, amelyiken ők ott tüsténkednek?) A nagy tudású atyafiak ezen vitatták volna meg azt, miként lehetne szétdúlni az Európai Unió jövőjét, és abból valahogy konkrét hasznot realizálni.

A nemzetinek (lásd még kiterjedt üzleti érdekeltségek magunk között) kikiáltott oldal egyik legirritálóbb nőstény-trollja soha nem szokta beismerni azt, ha valamiben hibázik vagy téved. Ebben igaza is van, különben mást sem kéne csinálnia, mint folyamatosan magyarázkodnia mások előtt. Ő amolyan páncéltörő gránáthoz hasonló jellem. Ha beindul, akkor ész nélkül becsapódik valahová, aztán jó nagyot robban. Szerencsére többször felhasználható típusváltozatról van szó, amit még a szovjetek fejlesztettek ki. A jeles tudósasszonyt a tények nem igazán foglalkoztatják, legfőbb célja a hatékony rombolás.

Ez utóbbi tökéletesen megy is neki. Ha rajta múlna, már rég bevezették volna Magyarországon a halálbüntetést, sőt már túl is estünk volna néhány sajnálatos, de szükséges eseményen. Az üzletasszonyba nagyjából annyi kímélet szorult, mint egy húsevő baktériumba.

Keményfejű egy asszonyság, az biztos. A mindig kedélyes Gerő András barátságosan, Marcsiként szokta megszólítani őt ha valamelyik tévé stúdiójában néha összeakadnak egymással. Láthatóan őszintén kedvelik egymást. Gerőn ez ráadásul látszik is. Ennek sok jelentősége nincs, de arra utal, Schmidtnek valahol akadhat egy emberi oldala is, csak az kívülről nem nagyon látszik. A nyilvánosság csak kíméletlen brutalitásával találkozhat.

„Európa jövőjét” tehát ez év májusra halasztották, köszönhetően a kormányzati rosszallásnak. Schmidt persze szükségét érezte, hogy a valóságon egy jó 180 fokost hajlítson, aztán az egész botrányt, amit otromba módon ő maga gerjesztett, megpróbálta rákenni az ellenzéki oldalra. A nyilatkozat(a) szerint egy nemes ügy megint a Magyarországot háttérből irányító liberális métely, és nem Gulyás Gergely, valamint a Külügyminisztérium áldozata lett. Ekkorát hazudni mindenesetre szép teljesítmény, elismerő dicséretet érdemel. Ha S. Mária merő szórakozottságból odakozmálná a vasárnapi grenadírmarsát, valószínűleg ezt a katasztrófát is a politikai pártok ádáz harcának tulajdonítaná. Pontosan tudható az is, hogy melyik „ádáz” pártokról van szó. A futottak még kategóriába tartozókról. N'est-ce pas?

Vajon ez a rendkívül harcias történésznő képes lehet-e egyáltalán arra, hogy bocsánatot kérjen valamiért, vagy csak ütni, illetve rúgni tud? Nagy valószínűséggel azonnal valamelyik kórház intenzív osztályán kötne ki, ha elismerné néhány tévedését a sok közül. Az egészsége megőrzése érdekében ezért inkább amint alkalma adódik rá, kedvtelve perel, vádaskodik, támad, tüzet okád. Sárkányok ellen nem érdemes hadakozni, főleg ha egy egész királyság támogatja tevékenységüket.

Ez az „egymás iránti tisztelet”, amiről ír, nem mindenkit illet meg, csak azokat akik rendesen viselkednek. A nagy fene szólászabadságot meg majd kipróbálhatjuk a választások után. A nagymester szerint jelenleg nagyon is hogy az van mifelénk. Főleg amióta a pártállam kontrollja alatt van a média nagy része. Így mondjuk könnyű szabadon szólni, azaz megfelelő irányba hazudni.

Vajon hogyan halmozódhatott fel ennyi gyűlölet egy humanoid létformában, és miként képes ilyen szélsőséges viszonyok közt életben maradni ez a kivételes példány? Mi lehetett a kiváltó ok, az eredendő bűn? Valaki a kiszolgáltatott S. Máriát, még ártatlan történészhallgató korában erőszakkal arra kényszerítette, hogy olvassa el Marx Károly, A tőke című bestsellerét, és ez a megrázó élmény tette őt ennyire engesztelhetetlenné? Amolyan bőrből készült, dupla nullás méregzsákká?

Schmidt mindig rátesz egy szeneslapáttal arra, amit a pártállam elvár tőle. Csacsi lány! Képtelen mértéket tartani. Hatalom, sok pénz, meg hozzá egy kis nemzeti popcorn. Ez az, ami őt motiválja.

A biztonság kedvéért én a jeles történészasszony minden egyes kijelentésével feltétel nélkül egyetértek (lásd A megalkuvás előnyei diszkrét autokráciákban című alapművet), de akadnak olyan elvetemültek, akik nem.

Mi lesz a sorsuk ezeknek a brigantiknak, ha összejön a NER mindenkit elsöprő győzelme? Nyitnak számukra Recsken egy Nagy Nemzeti Skanzent? Vielleicht.

Meg még 42! Hogy a fene egye meg ezeket az idióta emberi társadalmakat, amelyek kényszeresen kitermelik magukból saját, hitbuzgó fanatikusait. Vajon minek?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr1513563167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogli dzsí 2018.01.10. 13:43:40

vicces azert aggodni, mert a fidesynek lehet h csak 3/3-a lesz

nagy szarban vannak

HaD 2018.01.10. 16:08:55

szemeteslapáttal...

tireless treehugger 2018.01.10. 21:37:24

bloody mary ---> telitalálat, bocsi hogy továbbgondolom,,
hazánk államformája: förtelmes idiotizmus,
területi leírás: vérgőzös szellemtanya,
lakosság: zombik és gyogyós próféták.

Fantasykban rendszeresen előjönnek a hivők városai, minden sarkon prófétákkal jósokkal kéregetőkkel csencselőkkel kurvákkal kocsmákkal kiméletlen rendfentartókkal. Tiszta magyarország, csak itt politikusok és siserehad, tárgyalják az újabbnál újabb próféciákat, álmodja a nép az egetverő sületlenségeket. olvasom hogy mostmár nem is az osztrákokat hanem egyenesen a németeket fogjuk behozni és csak 30 év kell hozzá.

előre!!! kicsinyes népünk győzni fog!!!
süti beállítások módosítása