Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Egy mindenre elszánt hazudozó

2015. szeptember 22. - Toadwart66

dalek1.jpg

A dalekok minden civilizációt meg akarnak semmisíteni

“A civil szervezeteknek jelentős pénzügyi támogatást adunk – csak halkan mondom.” (Orbán Viktor, miniszterelnök)

A Fidesz-KDNP az alábbi szűkszavú, szikár közleményben egészítette ki a miniszterelnök úr által elmondott tréfás kijelentést:

„A saját bevallása szerint is 2015 júniusában indult Migration Aid nevű Facebook-csoport nem tartozik, átláthatatlansága miatt nem is tartozhat a közpénzzel támogatottak közé. A politikai aktivitású szervezet tüntetések szervezésével kapcsolatos és egyéb kiadásait Soros György nagylelkű támogatása minden bizonnyal nagy részben fedezi. A csoport jóhiszemű és segítő önkénteseinek, ahogy minden más valódi segítséget nyújtó civilnek köszönetet mondanak a bevándorlók ellátásban nyújtott segítségért.”

Nem gondoltam volna, hogy ezt a szemérmetlen aljasságot a kormánypárt ilyen gyorsan leközli. Arról van ugyanis szó, hogy a közleményben is említett Soros György barátommal és ármánytársammal, mi mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ez a szégyenletes cselekedetünk  soha az életben ne kerüljön napvilágra.

A menekültek segítségére létrehozott "Migration Aid" nevű fedőszervezetünk sötét árnyékában meghúzódva, alattomos módon, de mindenképpen titokban szerettük volna megakadályozni azt, hogy a felelős magyar kormány becsületes módon segítse az undok, idegen létformákat. Sajnos rút tervünk a fenti közleményben leírtak tanúsága szerint valahogy mégiscsak felszínre került.

Valószínűleg az tűnhetett fel, hogy a "Migration Aid" nevű diverzáns szervezet – általunk felbérelt – résztvevőinek nagy része hirtelen felkerült a „100 leggazdagabb magyar” listájára. Ezt bizony botor módon nem vettük számításba, így nem is kerülhettük el a magyar hatóságok éber figyelmét. Én már az elején megmondtam, hogy biztonságosabb lenne gyémántban és aranyban kifizetni a migartionos zsoldosainkat. Soros György azonban tudvalevőleg eléggé nyakas ember, és magabiztosan kijelentette azt, hogy ilyen kis összegeket simán át tud utalgatni mindenféle nagyobb feltűnés nélkül. Sajnos figyelmeztetéseim ellenére, nem vette figyelembe a magyarországi minimálbér jelenlegi összegét. Ez bizony kapitális hiba volt a részéről, mivel ehhez képest ezek a jelentéktelen átutalások, finoman fogalmazva, egy kissé kiugróak voltak.

Mielőtt Magyarországra küldtük volna a menekült zsoldosainkat, előtte gondosan elláttuk őket a legmodernebb iPhonne-okkal, iPad-akkel, és rengeteg Wrigley's Spearmint márkájú rágógumival. A kínaiakkal még egy olcsó migráns-követő műholdat is fellövettünk a számukra, nehogy véletlenül Oroszországba tévedjenek a túlélhetési menekültjeink.

Köztudott, hogy Soros Györgynek elég komoly részesedése van az Apple Inc. nevű fedőcégben (Cupertino, Kalifornia, Egyesült Államok). Valójában ő bérelte fel a néhai Steve Jobsot is, hogy készíttessen számára olyan eszközöket, amelyekkel könnyen ki lehet robbantani az Arab Tavaszt vagy valami hasonló dolgot, és egy meneküléssel egybekötött invázió közben is jól használhatóak legyenek. Kicsi, praktikus, könnyen kezelhető eszközökre volt szükségünk. Steve időben le is szállította számunkra ezeket, amivel természetesen ő sem járt rosszul üzletileg. A nyugati civilizáció meglepő módon eléggé gyorsan szétkapkodta a saját megsemmisítésére kifejlesztett eszközöket.

Az iPhonoknak van egy olyan titkos funkciójuk, hogy időnként, minden feltűnés nélkül átutalnak néhány centet Soros György svájci bankszámlájára. Ő ebből a pénzből finanszírozza a CÖF nevű szeparatista szervezetét, amely az egyik leghatékonyabb eszközévé vált a 2/3-os többséggel megválasztott magyar kormány aljas és nemtelen lejáratására. A „Csizmadia stratégiát” azóta már az amerikai egyetemeken is oktatják a politológia nevű diszciplínában, mint az ellenfél ellen bevethető egyik leghatékonyabb fegyvert.

A fizetett menekültjeink az előzetes tervek szerint a Keleti pályaudvar környékén gyülekeztek és itt találkoztak a szintén fizetett segítőikkel. A megbeszéltek szerint ekkor kölcsönösen lefizették egymást. A magyarországi hadmozdulatokat személyesen koordináltam. A biztonság kedvéért én mindkét felet lefizettem. Néhányan engem is megpróbáltak lefizetni, de ezt diszkréten és udvariasan visszautasítottam, ugyanis engem Soros György közvetlenül fizet le.

A hadjárat legkritikusabb időszaka az volt, amikor megérkeztek a kormány által támogatott önkéntes segítők. Mindenképpen meg kellett akadályoznom őket az önzetlen segítségnyújtásban. Hatalmas és ádáz küzdelem vette a kezdetét.

A migration aid-es különítmények félig kiürült PET palackokkal, vécépapír tekercsekkel és folyékony szappanokkal rohanták le a mit sem sejtő állami önkénteseket. Elkeseredett kézitusában sikerült őket méterről-méterre, az állomásról és annak környékéről a környező utcákig visszaszorítani. Itt azonban csapataink megtorpantak, mivel az ellenség erősítést kapott a fővárosi közterület felügyelettől. Ők, teherautókra szerelt gyors reagálású ToiToi vécék segítségével, szervezetten kimenekítették a kormánycsapatokat a harci zónából.

A kivezényelt rendőrök teljes mértékben meglepődtek a kialakult heves, karitatív ütközet láttán és nem is mertek közbeavatkozni. Zavartan úgy tettek, mintha ott se lennének. Jobb híján elkezdtek ételrecepteket cserélgetni egymás között. A küzdelem során, hadizsákmányként nekem is sikerült szert tennem egy kitűnő zserbó receptre.

Eközben én, a menekültekből és a felbérelt segítőkből álló balszárnyam segítségével, váratlanul rajtaütöttem a közelben várakozó ellenséges segítők védelem nélkül maradt furgonjain. Iszonyú mennyiségű gyapjúzoknit, takarót, ásványvizet, eldobható pelenkát és nagy mennyiségű tejkaramellát zsákmányoltunk. Harc közben néhány halálra rémült hadifoglyot is ejtettünk.

A menekültek a foglyokat, barbár és kegyetlen módon, nagy mennyiségű kebab elfogyasztására kényszerítették, hogy információkat csikarjanak ki belőlük. Ez sajnos nem járt sikerrel, mivel a túszok egyáltalán nem beszéltek arabul és amúgy is folyamatosan tele volt a szájuk. Végül aztán megkönyörültünk rajtuk és elengedtük őket. Úgy hallottam, néhányan közülük azóta is elég komoly poszttraumás stressz szindrómában szenvednek. A szerencsétlenek a legkisebb sós íz hatására is azonnal rémülten összerezzennek.

A kormánycsapatok többször próbáltak beszivárogni közénk, de jellegzetes ásványvizes palackjaik miatt mindig időben felismertük és meghátrálásra kényszerítettük őket. Kitartó, kíméletlen és kegyetlen harcunk végül elérte a célját. A magyar kormány végül belátta, akárhogy próbálkozik is vele, a többszörös túlerő miatt egyszerűen képtelen a menekülteket ellátni. Ezek után szabad elvonulást biztosított a csapatainknak és nekilátott a Balkán verbális leigázásának.

Az azonban teljes mértékben megdöbbentett, hogy ilyen gyorsan leleplezték hitvány szándékunkat. Ez mindenképpen arra kényszerít minket, hogy levonjuk a kellő tanulságokat. Aljaskodni, hazudozni komoly és alapos előkészítést igényel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr977810054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.22. 21:03:37

Soros igencsak kártékony egyén, folyamatosan igyekszik liberalizálni a térséget, agresszív módon. Puccsokat szervez, médiakampányokat folytat, álcivileket pénzel.

nandras01 2015.09.23. 01:51:21

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
sőt, eleven csecsemőket eszik és vért iszik hozzá.
igaz, te nagyon hülye?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.23. 05:39:08

@nandras01:

Nem, ez csak a te fantáziád. Viszont amit én írtam, az tény.

ensorcelant 2015.09.23. 10:52:06

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Aztán melyik álcivil bandát pénzeli ezzel az üggyel kapcsolatban? Csak, hogy én is képben legyek!

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.23. 11:23:28

@ensorcelant:

Nem mindenkit ő természetesen, ott van még a Norvégiai Köztársaság Alapja is, meg még tucatnyi hasonló agresszív szervezet.

ensorcelant 2015.09.23. 13:09:38

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Hát ez ott bukott meg kedves birka, hogy Norvégia királyság, nem pediglen köztársaság. És tényleg dühödt civil hordák költik a Soros pénzét. Gratulálok!

Six 2015.09.23. 20:03:41

imádom maxval birca-t, olyan zseniálisan hozza ezt a véresszájú jobber pózt, hogy néha elfelejtem, hogy csak paródia/karikatúra, amit csinál. imádom.

Prognozuoti Blasio 2015.09.23. 20:33:40

Nyilván kollaboráns szervezetenek nem jár közpénz. Mi ezen a meglepő!!???

Kérjenek az Ájfonos haverjaiktól, ha már ennyire együtt tudtak működni a káoszban.
Természetesen akik valóban segítettek az erre kijelölt helyeken, és betartották a protokollt, azoknak jár. De ők kaptak is.

grafoguru 2015.09.23. 21:08:07

@Prognozuoti Blasio: Láttad az átvételi elismervényeket? Vagy csak ha a Vezír mondja, akkor tutti igaz - hiszen ő még soha nem mondott valótlant - ugye?

Rodolfo63 2015.09.23. 21:59:36

@Prognozuoti Blasio: nekem úgy tűnik, a migration aid-nek nem az a baja, hogy nem kaptak pénzt - az lehet a bajuk, hogy igen jelentős szerepet vállaltak abban, hogy normális mederben tudjon folyni a menekültek vándorlása, de a kormány ezt elbagatelizálja

dukeekud 2015.09.24. 00:30:56

" Arról van ugyanis szó, hogy a közleményben is említett Soros György barátommal és ármánytársammal, mi mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ez a szégyenletes cselekedetünk soha az életben ne kerüljön napvilágra."

Nem meglepo, az elmult evekben, az orszag jelentos tapasztalatokra tett szert az UGYNEVEZETT CIVIL szervezetekkel kapcsolatban. A tobbsegukrol kiderult, hogy kulfoldi titkosszolgalatok fedoszerve. Ezert ma mar az emberek elso gondolata, ha barmilyen civilszervezetrol hal, hogy az vajon melyik orszag titkosszolgalata. MOSZAD, CIA ??

Mostani bevandorlasi krizisben is, tobb esetben bizonyitast nyert, hogy a bevandorlokat segito civilek lazitjak, hangoljak, szervezik, az illegalis bevandorlokat a magyar hatosagok elleni akciokra. Nem tulzas kimondani, hogy TERRORCSELEKMENYEKET szerveznek a magyar allam ellen.

Toadwart66 2015.09.24. 05:52:16

@dukeekud: Hát igen, lebuktunk. Megdöbbentő, hogy Már a MOSZADRÓL és a CIA-ról is tudsz. Nem gondoltam volna, hogy az FSB-nek dolgozol. Te gondolom még Csizmadiáékról is elhiszed, hogy teljesen civil módon működnek? Gyíkemberek, chemtrail, Szaniszló Ferenc stand up mókázásai? Ezeket is rendkívül komoly dolgok. Mivel leírtad a MOSZAD szót ezért már követik a billentyű leütéseidet.

Le Orme 2 2015.09.24. 06:07:55

A Migration Aid magát reklámozza ezzel is. Minek adni neki pénzt? Ha igazán segíteni akarnak, segítsenek a saját pénzükből, és ne hirdessék, hogy ők segítenek, ne reklámozzák magukat.

kapusedző 2015.09.24. 06:43:02

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Legalább ne próbáld megmagyarázni a hülyeségedet...

­DezInf 2015.09.24. 07:04:27

Az a bajod, hogy beszoptátok.

Orbán pontjaiból 5-öt megszavazott az EU, a Csehek küldenéne segítséget a határvédelemhez, a Horvátok zsarolják a Szerbeket azzal, hogy felénk tereljék az illegális bevándorlókat, ám ők eerre nem hajlandóak.

A ballibek hazaáruló tervei sorra kudarcot mondanak.

Toadwart66 2015.09.24. 07:14:23

@­DezInf: "A ballibek hazaáruló tervei sorra kudarcot mondanak" Hagyd már ezt a hazaárulózást, lassan már Magyarország teljes lakossága hazaárulóvá válik. Valaki így, valaki meg úgy. Kicsit komikus. Vedd tudomásul, hogy én nem vagyok hazaáruló. Kikérem magamnak! Még egyetlen országot se bírtam eddig elpasszolni. Ausztriát majdnem sikerült eladnom az Emirátusoknak, de lebuktam. Hülye vagyok, ezt be is tudom bizonyítani.

Toadwart66 2015.09.24. 07:24:27

@­DezInf: "Cenzúrázó majom." Végre valami érdekes. Ez nagyon tetszik. Már meg is jelent előttem a képe. Ez egy komolytalan blog. Az lenne a legjobb, ha mindenki kiengedné a gőzt, aztán ontaná magából a hülyeségeket és az eszetlenségeket. Veszekedésre van egy csomó hely, hülyéskedésre meg alig. Nagy szükség lenne rá. Bircamannal például egész jól összebarátkoztunk, elmondja, amit akar, de nem szid senkit. Neki sajnos mindig nekiesnek, én kiállok mellette, mert nem rosszindulatú. Saját véleménye van, az pedig fontos. Igazából azokat szoktam kiszórni, akik nagyon elkezdenek káromkodni. Meg, aki azt mondják rám, hogy ronda vagyok.

Prognozuoti Blasio 2015.09.24. 07:34:40

@Rodolfo63: Na ez a tévedés. A normális meder szerintem rohadtul nem az, hogy egy pályaudvarból hajléktalanszállót csinálnak az öntörvényűek, aztán a "segítők" meg még kianyalják a hátsó részüket ott helyben. A Migration Aid csak növelte a káoszt, és támogatta őket ebben.
Persze nem jogvédő fasisztoliberális vagyok, csupán ott élek a Nefelejcs utcában, és minden nap ezeken kellett átgyalogolnom többször.
Köszönetképpen feltakaríttattam volna azt a sok mocskot a Migration Aids-el, amit velük összhangban a vadak otthagytak...
Elég lett volna mindenkinek csak a SAJÁT mocskát eltüntetni. De ez sem sikerült...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.09.24. 08:22:25

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: soros és ballib elsőre?
Eeez igen!

Netuddki. 2015.09.24. 08:39:41

Szatírával ezek ellen a megélhetési politikusbűnözők ellen nem lehet fellépni. Lepereg róluk mint híg fos az olajfestékes falról. Be kell őket perelni oszt jó nagyot!

tity247 2015.09.24. 13:12:43

dukeekud
"Nem meglepo, az elmult evekben, az orszag jelentos tapasztalatokra tett szert az UGYNEVEZETT CIVIL szervezetekkel kapcsolatban. A tobbsegukrol kiderult, hogy kulfoldi titkosszolgalatok fedoszerve. Ezert ma mar az emberek elso gondolata, ha barmilyen civilszervezetrol hal, hogy az vajon melyik orszag titkosszolgalata. "
Szeretnék kérni konkrét bizonyítékot kérni arra, amikor egy civil szervezetekről kiderült, hogy valamilyen ország titkosszolgálatának fedőszerve, vagy valamilyen ország titkosszolgálata támogatta. Addig nem érdemes tovább vitatkozni.

tity247 2015.09.24. 13:13:52

@tity247: bocs, a kérni szó kétszer szerepelt.

tity247 2015.09.24. 13:18:31

@Prognozuoti Blasio: Szerencséd, hogy még nem kellett az életedet és a családod életét féltve végiggyalogolnod a fél világon, és nem kellett menekülés közben magad után takarítanod. A tisztaságot én is fontosnak tartom, de van amikor az életek mentése fontosabb.

Prognozuoti Blasio 2015.09.24. 13:44:59

@tity247

Nem kellett, ahogyan nekik sem. A Török határ óta ezek az emberek senki elől nem menekülnek, senki nem üldözi őket!! Európa szívében ezáltal nyugodtan összeszedhetik a mocskukat maguk után, ezer kilométerekre a háborútól.
Mellesleg aki a biztonságos országból elindulva a fél világon keresztül átvándol, az nem menekült. Azt befektetőnek hívják, spekulánsnak, karrieristának.
És az, hogy ennek a veszélyes útnak kiteszi a családját, az elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Bár családok/nők/gyerekek elenyésző számban vannak.

Toadwart66 2015.09.24. 16:34:59

@Prognozuoti Blasio: Láttad már mi van a görög és török táborokban. Nyomor. Onnan te is húznál jó gyorsan, nem nagyon foglalkoznál a köztisztasággal. Amúgy nézd meg Budapest környékét a vasutak mentén. Azt a sok szemetet ki hordta oda? Soros György vagy valami Ügyes Lajos?
süti beállítások módosítása