Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A féktelen reneszánsz pusztítása

2015. december 02. - Toadwart66

99639.jpgCzakó Gábor 2007 júliusában - a kegyetlen és elnyomó diktatúra elleni tiltakozásból - szandálban és fehér zokniban vette át az Árpád-pajzsot

Czakó Gábor (73) író, publicista, képzőművész, televíziós prédikátor írói és közéleti munkássága rendkívül érdekes, szórakoztató és meglehetősen misztikus. Már 2010 előtt, a káosz és sötétség évtizedeiben is ott pislákolt a televízió képernyőjén, hogy a "Beavatás" című bölcs eszmefuttatásaival erőt öntsön a csüggedőkbe, valamint boldogságot a lelki szegényekbe. Az erőöntést azóta is kitartóan és önzetlenül gyakorolja. Ő Bayer Zsolt nyomdafestéket tűrő változata.

Bayerrel ellentétben, aki valamiféle bizarr publicisztikai death-metál stílust honosított meg, Czakó Gábor jóval szelídebb változatban és ironikusan közli az illetékesekkel, hogy mihaszna semmirekellők és már régóta megérettek a végső pusztulásra.

A "Magyar Idők" című, az Egyesült Államok legfelső vezető köreitől teljesen független napilapban megjelent szelíd dorgálásában azt a tételt bizonyítja, hogy "Eurábia-Eu a multikulturális keveredésre szerződött". Ez bizony ijesztő és elkeserítő megállapítás minden jóérzésű, gondolkodó ember számára. Mennyivel kellemesebb lenne az Alexandr Dugin, sztarec által vizionált – a Csendes-Óceántól az Atlanti-Óceánig húzódó – Eurázsiai Birodalom buzgó és ideológiailag felvértezett alattvalójának lenni. Itt bizonyos korlátok között mindenki szabadon kibontakoztathatná az állam által előre engedélyezett képességeit. Pillanatok alatt kigyógyulna a paráznaság fertelmes bűnéből és szabadidejében nekilátna "szaporodni". Ez utóbbi szemléletes kifejezést az emberi társas kapcsolatok leírására, az általam oly nagyra becsült és tisztelt a szerzőtől vettem át, ami miatt hálás köszönet illeti meg őt. Ezt a hasznos tevékenységet eddig egy kicsit konzervatívabb módon értelmeztem.

A bölcsességgel túltelített Czakó sekrestyés, pontosan nem definiálta „Eurábia-Eu” fogalmát, de vélhetőleg arra gondolt, hogy az Arab-félsziget országai – a sátán fattya Egyesült Államok kíméletlen akaratából – háborús konfliktusba keverednek egymással, kizárólag abból a célból, hogy megszállják Európát. Ez kétségtelenül egy rendkívül alattomos és ördögi terv része, amiben az a legfőbb cselvetés, hogy nincs semmi értelme.

A szerző élvezetes és a fanyar nyelvi humort sem nélkülöző mondataiban, az élvezeti értéken kívül mást nem nagyon lehet találni, ugyanis az általa közölt veretes gondolatokat már számtalan formában megismerhette a tisztelt olvasóközönség.

Ezek szerint minden baj eredendő forrása a gyarmatosítottak vérét kiszipolyozó és annak értékesítésével rendkívüli gazdaságra szert tevő Nyugat, mely régóta akut dekadenciában szenved. Ezen már Adolf Hitler, német kancellár is próbált segíteni, de makacs ellenállásba és az Egyesült Államok felső vezető köreibe ütközött.

Utóbbi, bitang hatalom keze a mostani megszálló hadműveletben is benne van, mivel közvetlenül ők irányítják a „Nagy Utazást”. Czakó prédikátor „lidércnyomásában” és „éber szunyókálásában” a megszálló hadsereg száma pontosan 4 millió fő évente. Ez azt jelenti, ha nem őrködünk éjjel-nappal éberen, röpke 1.800 év múlva a Föld teljes népessége Európába fog települni. A kontinens ennek hatására tele lesz „tömérdek pénzzel, óriási mecsetekkel és muzulmánokkal”. Az Egyesült Államok addigra természetesen már nyomtalanul el fog tűnni a történelem süllyesztőjében. Ezekben a divatos összeesküvés-elméletekben az nem teljesen világos, hogy a sokszor bigottan keresztény Egyesült Államok mi a fenének terjesztené el a földkerekségen a muzulmán vallást. Az bizonyos, hogy ennek hátterében is valami titkos, de rendkívül gonosz, ártó szándék húzódik meg.

„Eurábiában is a Tervezők teremtménye lesz az uralkodó. A nem nélküli ember, akit nem fog érdekelni, hogy ki volt a nagyapja, sőt az sem, hogy ő maga fiú-e vagy lány.” Kétségtelenül riasztó jövőkép, de "a nem nélküli emberek" futurisztikus teóriáját rögtön megcáfolja az a vulgáris tény, hogy az emberiség nagy része kedvtelve nézeget pornó oldalakat, melyeken a nemiség hangsúlyosan szerepel. Czakó úr valószínűleg azért nem tud ilyesmikről, mivel ő soha életében nem vetemedett ilyen ocsmány cselekedetre. Természetesen én sem.

Egy izgalmas aktualitást is belecsempész az esszéjébe a míves szerző: „Természetesen az sem érdekli majd, hogy mi végre van a világon. Az ilyen és hasonló kérdéseket őrültségnek fogja tartani. Ha valahol effélét hall, azonnal telefonál a rendőrségre, sőt ami még keményebb, a fészbukon is feljelenti a lázítót.” Igen, valóban történt mostanában hasonló eset, csak fordítva, nem a „fészbukon” jelentették fel a lázadókat, hanem konkrétan a rendőrségen.

A végső gyalázat, ami a Földön úgy-ahogy már kialakult intelligens életforma túlélését veszélyezteti az a multikulturalizmus pokla. A halálra rémült szerző értelmezése szerint ez egyenlő a gyökértelenséggel, a dzsiháddal, a shariával, a Korán szó szerint értelmezésével, a pénzvilág kiszolgálásával, valamint egy kissé furcsa fogalommal, a lélekkeveredéssel. A jellemes és nemes lelkű hazafi tisztánlátását valószínűleg megzavarta az ijedtség, a hitbuzgóság, vagy valami más váratlanul bekövetkező esemény.

A multikulturalizmushoz az általa felsoroltaknak nem sok köze van. A pokoli fogalom nagyjából azt jelenti, hogy más kultúrákból származó emberek egy adott társadalomban képesek kölcsönösen együtt élni és megérteni egymást. Nem szabad összekeverni ezt a viselkedésformát a vallásháborúkkal, a banki ügyletekkel és a családfakutatás szigorú korlátozásával. Lelkeket keverni nem tudom miként lehetséges, mivel még az életben nem próbálkoztam ilyesmivel. Sajnos, szkeptikus vagyok az okkult tudományokkal kapcsolatosan, de Czakó Gábor ettől még nyugodtan táncoltathat otthon asztalt, vagy jósolhat magának kávézaccból. Kárt ezzel nem okoz senkinek.

Európa mindig is multikulturális volt. A féktelen renaissance terjedését sem sikerült Európában megállítani, pedig  magát a szót is milyen nehéz leírni. Mátyás királyt nem ítélhetjük el azért, mivel kedvelte és pártolta a reneszánsz művészetet Magyarországon. Mindenféle olasz és dalmát megélhetési mesterembereket, művészeket hozatott az országba. Akkor ez valószínűleg sok embernek nem tetszett, de mára bebizonyosodott, hogy nem okoztak visszafordíthatatlan károkat Magyarországon.

Humanizmus, liberalizmus, politikai korrektség, multikulturalizmus, tolerancia, vallási türelem, női egyenjogúság, felvilágosodás, sokszínűség. Ezeket a kifejezéseket a Nemzeti Együttműködés Rendszere átmeneti jelleggel démonizálta, de alapvetően nem jelentenek rosszat. Mit kaptunk ezeknek a szavaknak a lejáratásáért cserébe? A korrupció szó pozitív megítélését nemzeti érdekekre hivatkozva. A bölcs és jámbor tanítómester ezt nem vette figyelembe irodalmi alkotómunkája közben.

***

ÉBER SZUNYÓKÁLÁS LIDÉRCNYOMÁSSAL
EURÁBIA-EU A MULTIKULTURÁLIS KEVEREDÉSRE SZERZŐDÖTT

Írta: Czakó Gábor

Okkal jönnek a volt gyarmatlakók, hiszen évszázadokon keresztül Nyugat-Európa mai gazdag országai szipolyozták őket. A saját javaikat kérik vissza.
Ha otthonunkban akad egy csöndes sarok, ahol elgondolkodhatunk a világ mostani folyásán, vagy inkább tajtékzásán, és gondolatainkat el akarjuk csitítani, akkor a régiek szerint ajánlatos számolni. A számok rakosgatása gépies dolog, elzsongítja az agyat. A szürkeállományt akár aludni is küldhetjük. Míg föl nem riadunk. Vagy el nem bóbiskolunk. A könnyű szunyókálás gyakran álmot vetít a tudatunkba: például látjuk a Bécstől Bangladesig, Malajziáig érő gyalogos meneteket, és a számolás eredményét. Ha napjában nyolc-tízezernyi vándor érkezik, akkor az egy hónap alatt háromszázezer, negyedév alatt egymillió, esztendőnként négymillió. És árad a tömeg Afrikából is, különösen amióta az USA nagylelkűen elhárította útjából a Kadhafi-féle Líbia nevű akadályt meg Tunéziát. Ugyanő noszogatja is a resteket az Iszlám Állam nevű alkotása által.

Az izgalmas folytatás: Éber szunyókálás lidércnyomással

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr158132320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása