Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Veszedelmes viszonyok

2016. március 27. - Toadwart66

20121029_04.jpg

Dr. Vejkey Imre a KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke

A parlament mentelmi bizottsága nem indít vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktorral szemben. A mentelmi bizottság elnöke, Vejkey Imre szerint erre azért nincs szükség, mert a vizsgálatra vonatkozó kezdeményezés nyilvánvalóan alaptalan. A hatvanpusztai majorság, ami jelenleg a figyelem középpontjába került, Orbán Viktor apjának tulajdonában van.

Dr. Vejkey derék, szavahihető ember, az iraki keresztények önzetlen védelmezője. Amit Orbán Viktorral kapcsolatban elmondott az kétségtelenül így is van. Teljesen felesleges a magyar miniszterelnök ellen vagyonosodási vizsgálatot indítani. A vagyon nem nála van, ő csak az adósságokat halmozza fel. Benne is van szépen a hivatalos vagyonnyilatkozatában. Se autója, se nagy értékű ingósága nincs. 2002-ben felvett egy 20 millió forint jelzáloghitelt, amit becsülettel törleszt és már csak 7 millió 167 ezer forintot kell visszafizetnie. Reméljük nem kerül adósságspirálba emiatt.

Az egész rokonságot és baráti kört nem lehet lerovancsolni, hiszen ők nem közszereplők, hanem egytől egyig ügyes, dörzsölt üzletemberek, szorgalmas vállalkozók vagy egyszerűen csak Fortuna istennő kegyeltjei. Orbán Viktortól senki sem várhatja el, hogy megakadályozza egy ilyen tehetséges társaság felemelkedését.

A sokat bírált Mészáros Lőrinc nem Orbán Viktor strómanja, hanem gázszerelő, ami egy nagyon felelősségteljes szakma. Egy jó gázszerelő tényleg aranyat ér. Ezzel nem is lenne semmi probléma. Ez a tisztességes munka azonban nem elégítette ki Mészáros úr mérhetetlen tettvágyát. A polgármesterség mellett, a szabadidejében elkezdett ezzel, azzal foglalkozgatni. Aztán amibe csak belevágott, abban rendkívüli sikereket ért el. A tavalyi évet 93 ezer forint/órás (szunyókálás közben is) sebességgel száguldotta végig. Ha valakivel ilyen jól szalad a szekér, az minek hagyja abba a gazdagodást. Arról igazán nem tehet, hogy gyerekkorában összebarátkozott Orbán Viktorral, aki közben kitanulta a miniszterelnökséget.

Bizonyos szögből nézve Magyarország rendkívül sikeres:

„Balogh László az állami hírtévében hangsúlyozta: az egész évi 2,9 százalékos bővülés meghaladja az európai uniós tagországok átlagát, ami 1,6-1,8 százalék körül alakult.” (Pénzügyi államtitkár: Kimagasló a magyar gazdasági növekedés)

Ilyen szép eredmények mellett valakinek csak meg kell gazdagodnia. Ne csak az a pimasz Gyurcsány Ferenc milliárdoskodjon. Nem lehet mindent pénzt az egészségügyre meg az oktatásra elpazarolni.

Ha ilyen pompásan haladunk, akkor rövidesen lehagyjuk Ausztriát. A következő cél Svájc lekörözése lesz, uniós pénzek segítségével. Csaba László ugyan mondogatott olyasmit, hogy ez a növekedés gazdasági szerkezeti reformok nélkül kifulladhat. Ez lehet, hogy így van, de nem sok embert érdekelnek ezek a szerkezeti reformok. A lényeg, hogy a „A magyar reformok működnek!” Ez ki is van mindenfelé írva, nehogy valaki véletlenül elfelejtse. Olyan plakát nincs, hogy „A magyar gazdasági szerkezeti reformok nincsenek!” Valószínűleg nem találtak hozzá megfelelő reklámarcot, az MSZP logót pedig nem használhatják fel.

Az ország papíron nagyon jól áll. A menekülteket hiánytalanul leszállítottuk a rendeltetési helyükre. A TEK is bátran védi az országot, amíg el nem fogy az erre szánt túlórapénz. Az összes bevethető haditechnika lent van a déli határon, a többi egyenlőre nem indul. Aki ismeri az M-zárolt kifejezést, az tudja miről van szó és mire is használják az ilyesmiket. Az M betű mozgósítást jelent, de valójában alkatrészraktárról van szó.

Habony Árpád a köz- és a nem közszereplői lét határán egyensúlyoz, így az ő jövedelmeit nem szabad piszkálni. A miniszterelnök amúgy is csak futólag ismeri. Néha összefutnak és barátságosan egymásra mosolyognak, ezenkívül bejelöltek egymást ismerősnek a Facebookon. Mindössze ennyiről van szó.

Az, hogy időnként beleszól a döntésekbe nem igaz, mivel csak elmondja a véleményét. Egyes rosszindulatú pletykák szerint Magyarországnak három miniszterelnöke van. A hivatalos Orbán Viktor. Az ő feladata a beszédek elmondása, a megfelelő emberek lekáderezése, kiválasztása meg minden. A technikai, Lázár János. Ő foglakozik a hivatalos teendőkkel és a kirúgásokkal. A harmadik, Habony Árpád, Magyarország titkos miniszterelnöke. Ő adja a tippeket, az ötleteket és babonából senki sem meri ismerni. Nevének említésére még a legdörzsöltebb kormánypárti politikusokat is páni félelem önti el és rémülten hagyják el a helyszínt.

A kormány és a Fidesz-KDNP sajtótájékoztatói egyre gyakrabban érnek végre diszkrét elillanással. Még a stand-up-os Kósa Lajos kommunikációs szoftverét is szigorúan lekorlátozták. Azóta egészen unalmas egyéniséggé vált.

Sokan – a kormánypártot tisztelő állampolgárok közül – már nagyon unják, hogy a libsibolsi hordák állandóan a kormány (= Orbán Viktor) bukásáról delirálnak. Teljes mértékben megértem őket. A kormány ugyan folyamatos bukást folytat, de ennek technikailag semmi következményes sincs.

Egy országot így is simán el lehet vezetni, csak nem szabad tudomást venni a kínos dolgokról. Például azt kell elhitetni a rendszer híveivel, hogy Orbán Viktor rendkívül puritán életvitelű. A környezetében lévő emberek tőle függetlenek, rendkívül nagy üzleti tehetséggel rendelkeznek különösen állami megrendelések, hirdetések és közbeszerzések terén.

A veszedelmes viszonyoknak semmiképpen sem szabad nyilvánosságra kerülniük, illetve ha valaki rájuk kérdez, azonnal le kell tagadni ezeket és egyben meg kell vádolni a rosszindulatú kérdezősködőt. Ha erre nincs mód, valami rendkívül sürgős elfoglaltságra hivatkozva menekülésre kell fogni a dolgot.

Ha ez megvan, a támogatottsággal soha nem lesz gond. A pókerarcú Harrach Péternek teljes mértékben igaza van:

„Nézze, abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a KDNP-nek világnézeti kispártként nem kell kétségbe esnie a népszerűségének növekedése vagy csökkenése miatt. Úgy érzem, hogy az a támogatottságunk mindig megvan, amire szükség van, és ha következetesek vagyunk, azt a támogatóink jó néven veszik.” (Harrach Péter)

Ez így van. Következetességgel és a keresztény szó praktikus felhasználásával könnyedén meg lehet őrizni a Fidesz jóindulatát.

Az is rendkívül csábító ajánlat, ha valaki támogatja a kormány intézkedéseit, akkor egyből büszke jobboldalivá, kereszténnyé, konzervatívvá és igaz hazafivá válik. Ennyi bőven elég az ilyesmihez. A fülkeforradalmárság nem jár semmiféle kockázattal, ráadásul ha úgy hozza a sors, akkor simán le is lehet tagadni.

71000.jpg

A kép nem Adobe Photoshoppal, hanem GIMP-el készült

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr578529150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01234567 2016.03.27. 19:33:24

Meg kell szüntetni a mentelmi jogot, a parlamenti ülések előtt be kell vezetni az alkoholszondát, és szúrópróba szerűen alatta is , ugyan így az önkormányzatoknál, aki pozitív eredményt ad annak el kell venni a képviselői státuszát, ugyan így az állami hivatalokban, minisztériumokban és önkormányzatoknál is munkakezdés előtt polgármestertől, minisztertől az utolsó alkalmazottig. Miniszternek, államtitkárnak, polgármestereknek, helyetteseiknek, és képviselőknek fél évente drogteszt, ha lehetséges hajmintából. Át kell alakítani a politikusok bérezését, a mindenkori minimálbérhez kell alakítani, létre kell hozni egy független ügyészséget, amely minden évben vizsgálja politikusok vagyoni helyzetét, környezetét, kapcsolatait. Minden politikus, önkormányzati képviselőtől felfelé kötelező orvosi alkalmassági vizsgálaton vegyen részt, külön hangsúllyal a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra. Aki köztörvényesen büntetve volt, határozott időre, akár felfüggesztve, ne lehessen politikus, kettős állampolgár ne lehessen politikus,, országgyűlési képviselő csak az életvitelszerű lakhelye szerinti választókerületben lehessen egyéni képviselő, önkormányzati dettó, listás szavazás önkormányzati választáson ne legyen, vezessék be a visszahívhatóságot,....

Pásztor Miklós 2016.03.27. 19:49:58

Jobbágyoknak kuss! Örüljetek ha Orbán Viktor őfensége juttat nektek garast az ő vagyonából, amit helytelenül még Magyarországnak hívnak!

Trackers 2016.03.27. 20:22:55

És mi ebben az újdonság ?

Régebben Kóka és Gyurcsány most Mászéros.
Régebben Betonút, most Starabag.. Ja már más.

Ha majd lesz olyan aki nem lop, szólj.

De addig mégiscsak jobb egy olyan kormány amelyik nem adósítja rommá az országot, meg az emebreket is, miközben ugyanúgy lopnak, ahogyan azt a szocik tették.

Nem ?

Szelid sunmalac 2016.03.27. 21:02:27

@Trackers: Nem. A szocikat uyanis pont azert valtottak le, mert loptak. UGyhogy KIBASZOTTUL nem menti fel a mostaniakat, hogy a szocik loptak. Te meg elmesz a jo kurva anyadba a ferditeseiddel. Tudod te mennyi fer egy nokias dobozba? Par milla. Tudod hany millio egy milliard? 1000!!!!!!

Narancsszínű karlendítés 2016.03.27. 21:13:42

Ezt a mocskot már nem lehet alkohol/drog nélkül elviselni kép(mutató)viselőszinten sem?
Rókási óta nem volt még egy ilyen tolvajhazaárulónemzetbaszó bolsevik kormánya ennek az elbaszott országnak,mint nulladikviktor földesúri renccere.
Arra gondolok például,hogymikor a kényszer(ingyen)munkások mennek ki meszaroslőrincc birtokára kapálni,akkor csak meg kell őT süvegelni vagy programozottan leiskellszopni a nagyságosurat heti/napi ütemezésben?Mikor lesz ebből elég?(Már régóta)Mennyit kell még sikkasztani a teljes kielégüléshez?Ő sem,és Kolompár sem fogja tudni(ahogy Csauseszku sem tudta),hogy miafasztörténikvele,mikor a kötelet a nyakába akasztották.Ahogy szokták mondani,aki még nem írta meg a memoárját,az igyekezzen,mert hirtelenleszvége.Még tűr a nép...de a kaszák már kezdenek egyenesedni......

Pásztor Miklós 2016.03.27. 21:57:29

@Trackers: Ne beszéj hülyeségeket! A szocik 8 éve alatt 8000 milliárddal nőtt az adósság úgy hogy közben félretették a 3000 milliárdot.
A Fidesz öt éve alatt 5000 milliárddal nőtt az adósság, miközben a 3000 milliárd meg eltűnt.
De ha ez nem is így lenne, akkor is mennyiben menti ez a lopást? Anyucid így nevelt téged?

Narancsszínű karlendítés 2016.03.27. 21:59:18

@A megvalósult amerikai ólom..: Mint tudjuk,a statisztikai hivatal a nagy adatbázisból azt hazudik,amit akar-és teszi is a dolgát!

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.27. 22:07:26

@Trackers: kóka most is ott van, szíjjártó pubival közösen üzletel, szerintem hamarosan a pártba is belép.

Értem én, azt próbálod sugallni, hogy semmivel sem vagytok különbek a szociknál. Egyetértek :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.27. 22:39:16

@Narancsszínű karlendítés: Ez a Tárki közvéleménykutató intézet, Sík Endrével az élén te észkombájn..

Szelid sunmalac 2016.03.27. 23:12:16

@A megvalósult amerikai ólom..: Szarok ra milyen statisztikaval jossz narancsagyu

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.27. 23:43:59

@Szelid sunmalac: Látod, ezért szoptok mindig ,mert szartok a statisztikára, és csak a saját butaságotok után mentek..

Szelid sunmalac 2016.03.28. 00:01:52

@A megvalósult amerikai ólom..: Es megis kik azok a "mi"? He? Mi valasztopolgarok? Mi adofizetok? Mi, akik vgre egy normalis parlamenti kepviseletet szeretnenk? Mi, akiknek meg maradt nemi gerinc a testeben?

somebody123 2016.03.28. 02:57:20

@01234567: Teljesen egyet értek Veled, szívemből szóltál!

FikkFakk 2016.03.28. 03:58:27

Jo, ez mind igaz.

Viszont kernek egy szavazhato partot megadni. Koszonom

Punxsutawney Mormota 2016.03.28. 08:32:32

@Narancsszínű karlendítés: Az új statisztikai módszerek szerint mindenki középosztály, aki nem hal éhen. Ennyit a statisztikákról.

Willkommenskultur 2016.03.28. 10:44:26

Megint hiába kapálózott az a fél tucat blogger, csak nem jött el a demokrácia.

Az mondjuk megint kimarardt, hogy a lesajnált udvari gázszerelő már 2010 előtt is milliárdos volt, de a poszter nyilván sokkal jobb üzletember, hiszen egy bölcsész csak okosabb lehet mint egy gázszerelő..:)))

jágör68 2016.03.28. 10:48:06

Udo Ulfkotte: a nyugati médiának a CIA mond tollba:

www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro

Majd akkor lesz Magyarországon demokrácia, ha itt is amerikai állampolgárt neveznek ki miniszterelnöknek:

www.hidfo.ru/2016/03/ukrajna-az-amerikai-kormanyfo-kinevezese-olaj-lesz-a-tuzre/

Egéridomár 2016.03.28. 10:52:30

@FikkFakk: A téma itt NEM a választható választék! Hanem az, hogy szarrá lopják az országot a tolvaj maffia kormánytagok és srómanjai, közben az agyatlan hívők mosolyogva tapsolnak hozzá, mert a fidesz csinálja.

Egéridomár 2016.03.28. 10:54:12

@Trackers: te csak egy fideszes vagy. Azaz mindennek a legalja.

Egéridomár 2016.03.28. 10:55:22

@jágör68: te meg szimplán hülye....

Egéridomár 2016.03.28. 10:58:21

@Willkommenskultur: A hozzászólásod alapján neked sincs diplomád. Nem irigykedni kellene, hanem tanulni.

Pásztor Miklós 2016.03.28. 10:59:38

@jágör68: Ja hogy te nem csak zöld témában vagy teljesen idióta?

Willkommenskultur 2016.03.28. 11:03:02

@Egéridomár: Asszem a poszter irigykedik Mészárosra. A pénzkereséshez sosem kellett diploma, bár diplomával is lehet sokat keresni. A poszter meg nem keres sokat, az tuti.

Szabványok 2016.03.28. 11:08:46

"Egyes rosszindulatú pletykák szerint Magyarországnak három miniszterelnöke van. A hivatalos Orbán Viktor. Az ő feladata a beszédek elmondása, a megfelelő emberek lekáderezése, kiválasztása meg minden. A technikai, Lázár János. Ő foglakozik a hivatalos teendőkkel és a kirúgásokkal. A harmadik, Habony Árpád, Magyarország titkos miniszterelnöke. Ő adja a tippeket, az ötleteket és babonából senki sem meri ismerni. Nevének említésére még a legdörzsöltebb kormánypárti politikusokat is páni félelem önti el és rémülten hagyják el a helyszínt."

Pontosítok: Négy miniszterelnök. Nagyon nem szabad kihagyni Pintér Sándort. Ő ugyan nincs a nyilvánosság előtt, de óriási hatalom van a kezében. Mindenki a kezében van.

Willkommenskultur 2016.03.28. 11:13:04

@Szabványok: Nem gondoltam volna, hogy ma így bukik meg Orbán...:)

Egéridomár 2016.03.28. 11:31:01

@Willkommenskultur: Ennek mégegyszer neki kellene futni. Értőn olvasni tudsz-e?

midnight coder 2016.03.28. 11:36:48

@Szelid sunmalac: Na most, ha elzavarnák a narancsosokat, vajon ki jönne vissza ? Nem a szocik ? Dehogynem. Most nem lopnának ? Dehogynem. Akkor meg nem mindegy ?

jágör68 2016.03.28. 11:40:23

Már megint megbukott?
Pedig még el se kezdődött a hét....

Nagyon deprimáló lehet a hét minden egyes napján megbukni- hogy aztán a következő héten megint kezdődjön előlről minden.
Nem is tudom, hogy bírják a Soros/ CIA-bloggerek szuflával ezt a rengeteg bukást ünnepelni...

midnight coder 2016.03.28. 11:41:10

@fidesz maszop dk egykutya: Pontosan. Nem különbek, de nem is rosszabbak. Ahogy a nicked is utal rá: egykutya. Olyan pártot viszont a láthatáron sem látok, akikből kinézném hogy hatalomra kerülve kevesebbet lopnának.

Sőt, igazából a lopás a demokrácia következménye. A demokráciában a döntés az állapolgárok szavazatain múlik. A polgár a véleményét a média formálja. A média pedig pénzből él. Pénze pedig annak van erre, aki lop. Azaz olyan párt, aki nem lop eleget, sem hatalomra nem kerülhet, sem hosszú távon nem maradhat ott.

Fairy4 2016.03.28. 11:54:12

@Trackers: Hol nem adósítják rommá az országot? Nem figyelsz eléggé...
A MANYUP pénz megtakarítás volt, annak a felélése nettó eladósítás.
A diákhitel, amiből a diák fizeti a nem-tandíjat, annak a kamattámogatása adósság, nem is kicsi.
Az oroszoktól felvett hitel Paks2-re szintén adósság, akkor is, ha nem kell azonnal törleszteni.
Attól, hogy valami az EU-s statisztikából kimarad, mert az államkassza "kihelyezi" az állami vállalatokhoz, az attól az ország szempontjából adósság.
De igazából az oktatásra nem költeni az is a jövőbeli gazdasági teljesítményt gyengíti, így az is felfogható mint adósság.
Én úgy látom, az Orbán-kormányok legnagyobb bűne pont az, hogy a jövőtől vesznek el, és jelenlegi (elkölthető-ellopható) forintokra váltják. Mi ez, ha nem eladósítás?

Fairy4 2016.03.28. 11:58:34

@midnight coder: Nem mindegy. Még ha úgy is lenne, ahogy mondod, akkor is lenne egy olyan üzenete a dolognak, hogy ha gátlástalanul és nyíltan lopsz, akkor 4 év után elveszíted a lehetőséget, és szopóágra kerülsz. Ez igenis kontrollálná a lopást, még ha nem is szüntetné meg.
Ezért is volt tragédia a 2010-es választás - nem azért, mert a bal jobb mint a jobb, hanem mert megszűnt a verseny, és ennek mi, a "fogyasztók" vagyunk az áldozatai.

Willkommenskultur 2016.03.28. 11:59:55

@midnight coder: Eléggé scifi kategória a szocik visszatérése, akkor is ha bukik a fidesz.

A fidesz nem 0%-ra bukik, nyiván. A szocik és a jobbik kb. 20-20%-ot bír kihasítani max.

Érted, ugye? Olyan forgatókönyv hogy szoci kormány lesz sci-fi.

midnight coder 2016.03.28. 12:03:01

@Fairy4: 30 éve gátlástalanul, nyíltan lopnak. A legnagyobb ilyen az ország történelmében a privatizáció volt. Ehhez képest 2002-ben a polgárok vígan visszaszavazták a ragadós kezű MSZP-t, mi több két cikluson át hatalomban is tartották. Ha most elzavarnák Orbánékat és jönnének vissza az MSZP-sek megint 4 évig lopni, annak mi lenne a tanulsága ? Az, hogy 4 év múlva ismét jöhetnek majd lopni a FIDESZ-esek ? Vagy lopjon ismét két cikluson át az MSZP ? A polgár szempontjából mi változik ?

Willkommenskultur 2016.03.28. 12:03:13

@Fairy4: 'A MANYUP pénz megtakarítás volt, annak a felélése nettó eladósítás.'

Apád faszát volt megtakarítás. Amiatt az állami nyugdíj deficites volt, mit adóból tömtek be az elvtársaid. Senkinek semmi előnye nem származott a KÖTELEZŐ manyupból, kivéve a mutiknak, akik a pénzt kezelték.

Megszüntették hálistennek, mint mindenhol máshol ahol egyáltalán bevezették a KÖTELEZŐ manyupot.

Willkommenskultur 2016.03.28. 12:04:40

@Fairy4: Nem a verseny szünt meg, hanem a szocik loptak olyan barom módon, hogy az ország is tönkrement.

Ma meg épül. És a pógár nem annyira ideges ha lopnak, de az ország épül.

midnight coder 2016.03.28. 12:06:33

@Willkommenskultur: A jobbikkal senki nem lép koalícióra. A szocikkal az esetleg bejutó kisebb formációk igen. Pl. LMP, DK, esetleg valami új ami közben megerősödik. Simán jöhet olyan forgatókönyv, hogy a FIDESZ meggyengül, a többiek ehhez képest megerősödnek, és az MSZP a kisbolygókkal győzni tud. Szerencsére elég impotens hülyék vannak az élükön ahhoz, hogy ennek azért kicsi legyen az esélye, de ha netán véletlenül odakerülne valaki akinek nagyobb az IQ-ja mint a szobanövényinek, akkor könnyen megbuktathatná Orbánékat.

Willkommenskultur 2016.03.28. 12:14:16

@midnight coder: 'A jobbikkal senki nem lép koalícióra.' Nagy tévedés.

A szocikkal senki nem lép koalícióra, így helyes.

A szocik 1990 után megörökölték a teljes médiát, a teljes liberálisértelmiséggel. Ezért nyerhettek még 2006ban is, igaz akkor már csak csalásokkal, épphogy, úgy hogy előtte hitelpénzen vásároltak választókat.

De a mai médiahelyzet, a szoci népesség választóinak életkora miatt a szocik a múlt pártja, és már okos SZDSZ sincs aki vezesse őket, az LMP szóba sem áll velük, az Együtt be sem jut, Gyurcsány meg még mindig nem egy húzóarc. Ezenkívül a háttérhatalom is ejtette a szocikat, hiába turnézott Bajnai és Mesterházy 2014ben ámerikában a választás előtt.

A háttérhatalomnak új gazdatest kell, ez lesz a döntő.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.28. 12:22:56

@midnight coder: a lopás a húgyagyú birka választók következménye. sok helyen van demokrácia, ahol alig lopnak, mert felrúgják őket, leváltják, és soha nem térhetnek vissza. Itt meg 25 éve megy a fütyisz maszop közötti ping pong...

@Willkommenskultur: " a szoci népesség választóinak életkora miatt a szocik a múlt pártja, "

Ahogy a fidesz is, hiszen a szocik és a fidesz választói között kb 80%-os átfedés van: öregedő/nyugger prolik, munkásőrök, pártfunkcionáriusok, és kádárista nosztalgiázók.

Fairy4 2016.03.28. 12:55:20

@Willkommenskultur: Látom a fidióta rózsaszín szemüveg nem nagyon akar lecsúszni. Voltaképpen nem is csodálom, ha a pártmédiát nézed/olvasod egész nap.
Egyszer majd leesik, hogy nem visszafelé kellett volna nézegetni, hanem arra, ami most történik... de akkor már késő lesz.
Igazából... lehet, hogy már most is késő. Majd ha azt veszed észre, hogy a nyugdíjad az éhenhaláshoz is kevés, nincs víz, áram, vagy orvos, ha beteg vagy, akkor az sem fog rajtad segíteni, ha tudod, ki lopott többet, a szocik vagy a fityesz.

sisifux 2016.03.28. 13:03:25

@Trackers: "De addig mégiscsak jobb egy olyan kormány amelyik nem adósítja rommá az országot,.."
Ez így ebben a formában nem igaz. A szocik alatt az adósság 9 500 milliárd Ft-al nőtt. A fidesz alatt eddig ( az 1998-2002-es időszakkal együtt) kb 9 300 milliárddal. Vagyis ugyanúgy adósítottak, és pofátlanul többet lopnak.

sisifux 2016.03.28. 13:49:22

@Willkommenskultur: "Nem a verseny szünt meg, hanem a szocik loptak olyan barom módon, hogy az ország is tönkrement.
Ma meg épül. És a pógár nem annyira ideges ha lopnak, de az ország épül."

A szocik alatt csak 1 000 km autópálya épült. az utóbbi 6 év alatt mennyi is épült ?
Ja, közben kiderült, hogy a nokiás doboz is csak a fő genya képzeletének szüleménye. De a genya párt had lopjon 100 x annyit.

jágör68 2016.03.28. 14:11:16

@sisifux:

Ja, emlékszünk a kőröshegyi völgyhídra meg a löszdombocskák alá fúr alagutakra- ami be is omlott párszor:

vastagbor.blog.hu/2009/12/04/jo_reggelt_ugyeszseg

Csak százmilliárdokkal kerültek többe.

4- es metró szintén.

Siemens- kenőpénzek Degesz uramnak?
K & H elsímítása- titokzatos Gyurcsányi...

Willkommenskultur 2016.03.28. 14:35:06

@Fairy4: Összedől a világ. Biztos, szerintem jó irányba megy az ország.

Willkommenskultur 2016.03.28. 14:36:44

@sisifux: A szocik autópályáját is most meg a jövőben kell megfizetni.

Nem kell túl nagy tehetség ahhoz hogy hitelből építkezzünk, ezért nem egy súlycsoport a fidesz és az mszmp.

FikkFakk 2016.03.28. 15:34:14

@Egéridomár: jo, jo, csak a fidesz helyett nincs alternativa. Zavar, hogy lopnak, meg stadiont epitenek, de az osszes tobbi csak rosszabb lenne.

Mostanra mi lennenk europa szemettelepe, itt tobzodna az osszes migrans, akit a nyugat mar nem engedett be.

sisifux 2016.03.28. 15:42:37

@jágör68:
"Csak százmilliárdokkal kerültek többe."
a link 40 milliárd. vagyis nem igaz a száz milliárdok ott és akkor sem. ne kármentő hazugságokat, tényeket és pontos számokat. de egyébként állította valaki, hogy a szocik nem loptak ? amúgy biztos emlékszel a Simicska-Puch megállapodásra is abból az időkből, vagyis a genya párt már akkor is rabolt.

sisifux 2016.03.28. 15:48:02

@Willkommenskultur:
"Nem kell túl nagy tehetség ahhoz hogy hitelből építkezzünk, ezért nem egy súlycsoport a fidesz és az mszmp."

akkor még egyszer, mert nyilván "elkerülte" a figyelmed.
az mszp 9 500 milliárd adósság növekedés, a genya párt 9 200 milliárd+3 000 milliárd manyup lenyúlás...persze hitelből stadionokat jelentősen túlárazva, -mert mindjárt itt a 18-as választás - az évszázad üzlete. a fő genyának...

sisifux 2016.03.28. 15:52:00

@sisifux:
kis pontosítás, a fidesz 9 300 milliárd Ft adósság növelés a kormányzása alatt...

nemszólokmégegyszer 2016.03.28. 15:52:02

Azért ellenkező állásponton jól elképedte volna /pl. lefosom a bokámat/.

Willkommenskultur 2016.03.28. 16:27:20

@sisifux: Ne hazudozz. Az MSZP csak adósságot növelt (már MSZMP korában is), a FIDESZ csak csökkentette az adósságot mind3 ciklusában.

Ez a különbség /kommunista trollok kedvéért GDP arányosan/

sisifux 2016.03.28. 16:43:06

Willkommenskultur:

2010:május:19 500 milliárd Ft adósság
2016 január:25 500 milliárd Ft adósság

csak a vak nem látja az óriási csökkenést:-D

valami innovatívabbat a szokásos terelésnél.:) ( "kommunista trollok kedvéért GDP arányosan".) ha figyelembe vesszük a lopás miatti túlárazást, vagyis, hogy a túlárazás következtében nőtt a kimutatott GDP, akkor még GDP arányos csökkenés sincs jóbarát.:)

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.03.28. 16:46:47

@sisifux: Ne dadogjál, az Eurostat számai világosak a GDP arányos adósságcsökkenésről - növelésről.

A kommunista propaganda trükkös elszámolásai arra jók hogy egyben tartsák a 10%-ot, másra nem.

sisifux 2016.03.28. 17:06:25

@Tiszteltetem Brüsszelet:

ha valaki dadog, az te vagy,és az a magyarázkodás, hogy miközben 6 000 milliárd Ft-al nőtt az adósság, aközben GDP arányosan csökkent.
egyébként, lehet, hogy te elhiszed, hogy csökkent, de ez csak téged minősít. annak a rohadt adósságnak olyan a természete, hogy ha hitelt vesznek fel, az adósságállomány nő. a fanatikus genya hívőknek persze annyi is elég, ha a csökkenést hallják.

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.03.28. 17:08:36

@sisifux: Az abszolút adósság a lőtéri kkutyát nem érdekli, csakis a relatív.

sisifux 2016.03.28. 17:08:51

@Tiszteltetem Brüsszelet:

a kedvedért megismétlem: ha figyelembe vesszük a lopás miatti túlárazást, vagyis, hogy a túlárazás következtében nőtt a kimutatott GDP, akkor még GDP arányos csökkenés sincs nertárs.:)

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.03.28. 17:11:42

@sisifux: lopás....túlárazás....figyelembe vesszük....kimutatott

ezek vmi új Eustat fogalmak, vagy a kommunista propaganda lázálmai?

sisifux 2016.03.28. 17:17:09

@Tiszteltetem Brüsszelet:

sajnos ez a valóság...

viszont a te kommentjeid egy diktatórikus propaganda lázálmai.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.28. 21:14:54

@Willkommenskultur: az EU ingyenpénzből való építkezéshez meg még annyi tehetség sem kell, ott még a hiteleket sem kell kezelni :D

@Tiszteltetem Brüsszelet: nem ez a valóság. A kommunista propaganda, az az amit te nyomsz: minden szép és jó, épül az ország, teljesült az 5 éves terv, éljen ráko... viktor viktor! :D

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.03.28. 21:26:44

@fidesz maszop dk egykutya: Senki nem mondta a maszopnak hogy ne szerezzen ingyen EU pénzt de ők inkább mégis a hitelfelvételben voltak erősek...:)))

Hahahahahaha

leponex 2016.03.28. 23:22:51

@Fairy4:
'A MANYUP pénz megtakarítás volt, annak a felélése nettó eladósítás.'

régóta vélem, ebben minden benne van, ami a megbukott magyar 'liberalizmus' lényege.

Államadósságból külföldi alapkezelőknek befektetés, kockázat, költségek, garanciavállalás nélküli fix jutalék (profit), állami nyugdíjgarancia mellett.

Költség, kockázat társadalmasítása, nyereség privatizálása.

Államadósságból megtakarítani: közgazdasági abszurd.

Ennél már csak az egészségügyi JÁRULÉKOK privatizációja lett volna nagyobb volumenű rablás, Orbán zseniális volt, hogy meg tudta állítani a folyamatot. Pont.

Fairy4 2016.03.29. 04:20:53

@leponex: Értem az érvelésed, logikusan hangzik, nem véletlenül indokolta ezzel a kormány. A baj csak az, hogy nettó hazugság (nem a te részedről, hanem a kormányéról) - ugyanis az államadósságot a visszaszerzett 3000 milliárd nem csökkentette - a kormány néhány hónap alatt eltapsolta az összeg 90%-át, a maradékot meg a következő 1-2 évben. Az államadósság abban az időszakban nem csökkent.

Hogy az alapkezelőknek mennyi volt a profitja, az csak terelés - az állami megtakarítások kezelése (lásd devizatartalék) pont ugyanígy pénzbe kerül, ráadásul a kormány ezt szabadon szabályozhatja, hogy azt meg is tette. Ez nem indok az egész megtakarítás elvételére és felélésére.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.29. 10:56:51

@Tiszteltetem Brüsszelet: látom nem érted te húgyagyú: nem lehet többet szerezni, meg van szabva, hogy a belépés után melyik évben mennyi a maximum. Sehogy sem vehettek volna fel annyit mint ma, mert ott volt a korlát... aztán pár év múlva a te pártodnak is ott lesz a korlát ;)

jágör68 2016.07.01. 08:10:19

Megint megbukott?
Sok lesz ez a sok bukás. Minden percben megbuknak.

Ukrajnában CIA- puccs történt:

„fuck the EU!” Nuland államtitkár megnevezi, ki legyen a miniszterelnök

www.youtube.com/watch?v=mBAB_unT2kM

Edward Snowden: az európai vezetés az NSA bábja

attackthesystem.com/2013/07/07/snowden-and-the-servility-of-u-s-puppet-states-in-europe/

www.theguardian.com/us-news/the-nsa-files

Udo Ulfkotte: a nyugati médiának a CIA mond tollba:

www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro

www.youtube.com/watch?v=Q83P0oz6wOM

russia-insider.com/en/germany/germans-abandon-major-news-sites-anger-over-slanted-russia-coverage/ri885

postimg.org/gallery/ii9xow8u/
süti beállítások módosítása