Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Wahorn András, a mezőszemerei pedofil

2021. november 07. - Jogálom 2.0

screenshot_2021-11-07_at_06-12-37_konyhanyelv_e04_szexualitas_csakanyi_mero_wahorn.png

"A nyolc éves kislánynak egy kellemes élmény volt, hogy belenyúltak a puncijába"

UPDATE: Wahornról szóló óriási mainstream médiavisszhang miatt az új olvasók kedvéért közlöm, hogy írásom a BRFK-n az adás éjjelén, 2021. 11.06-án tett online feljelentéssel, a pedofilia verbálisan is megvalósult bűntettének elemzésével, továbbá Wahorn 2008. szeptemberében, cigányok elleni fegyveres fellépésre irányuló nyilvános uszítását az akkor zajló sorozatgyilkosság egyik helyszínével összefüggésbe hozó tartalma miatt nyújt mást és többet, mint a fősodor. (A sötétnarancs kiemelések alatt kattintással hívhatóak be a hivatkozott cikkek, képek, videók.)

18 éven felülieknek szóló figyelmeztetést írna elő a pedofilia médiamegjelenéséről szóló ellentmondásos hazai törvény az arról kritikus kontextusban szóló írásomra is, ám egy Index.hu felületen mai napig nézhető pedofilia-népszerűsítésről elsősorban az érintett, gyermek áldozati csoportnak kell tudnia a gyermekvédelemről szóló nemzetközi és hazai törvények és bűnmegelőzés értelmében.

A 68 éves, saját magát a sajtóban már kiégett, alkoholista, nem alkotó művésznek is nevező Wahorn András elemezte a kislányokhoz fűződő kapcsolatát az Index Konyhanyelv című 2021. november 6-ai Youtube-műsorában, amelyet Lakatos Márk stylist vezet, ahova különféle közéleti személyiségeket hív meg egy-egy, a társadalmat foglalkoztató témát megbeszélve egy vacsora közben.

A cikkemben tárgyalt műsor témája eredetileg a szex lett volna. A most meghívott vendégek Csákányi Eszter, Mérő Vera és Wahorn András voltak. Az Index Youtube-csatornája ezzel a felvezetővel harangozta be:

screenshot_2021-11-07_at_03-36-25_konyhanyelv_e04_szexualitas_csakanyi_mero_wahorn.png
Az eredeti tervtől eltérően szexről nem, sokkal inkább valaki máshoz szexuális célból, a másik fél akarata nélküli közeledésről beszéltek.

Wahornt elmondása szerint a lánya, a ma Berlinben alkotó Wahorn Matzaa azzal indította el ebbe a műsorba, hogy csak ne beszéljen csúnyán, mert elvonja a figyelmet a mondandója lényegéről.

wahorn_matsaa_2.jpgKép: Wahorn Matzaa / Berlinben élő képzőművésznő / nyilvános művész-Facebook-oldala

Leánya tanácsait megfogadta az apuka:

Wahorn András szabatosan kifejtette, hogyha a kislányokat már gyerekkorban úgy nevelik, hogy egy érintésre ne a rendőrséget hívják, akkor élvezni fogják gyerekként is az érintéseket.

Darkweben a képek cserélgetése mellett pedofilok pont ekként tanítgatják pedofil társaikat, hogy férkőzzenek gyerekáldozataikhoz, mások a maguk alapította család saját nevelésű gyermekáldozataik kénye-kedvükre neveléséről számolnak be. A különbség az, hogy Magyarországon ezt "élő adásban is lehet már" ezek szerint.

Abból ítélve, hogy Wahorn elmondása alapján lánya beszélő viszonyban van vele, és Wahorn ezek szerint a nyilvánosság előtt eddig elfojtott pedofil vágyait tárta most fel, egyetlen megoldás van, hogy a lányát nem ő nevelte fel. Egészséges ember undor nélkül nem tud arra gondolni, hogy felnőtt szexuálisan zaklassa a gyerekét, így Wahorn egy lány apjaként valószínűleg nem élt a közelében, amikor a lánya felnőtt. Matzaa szerencséjére.

A műsorban arra a konklúzióra jutottak a vendégek, hogy a Wahornnal egyidős, 1953-as születésű Csákányi Esztert 8 évesen úszás közben ért szexuális erőszak bűntette – egy idegen férfi belenyúlt a fürdődresszébe, és a nemiszervét fogdosta  – és amiről ott beszélt először életében, tehát az 1961-ben történtek "csak mai ésszel tűnnek bűncselekménynek, és akkor más idők jártak." A szituációt Mérő Vera minősítette csak erőszaknak, és próbált hüledezve ellentmondani Wahornnak, de végül – a vágásokkal együtt – úgy tűnt, elfogadták, hogy "akkor más társadalmi közeg volt."

Ezzel szemben a szexuális erőszak már a késői római kort követően, az 500-as években bűncselekmény volt jogilag. A középkortól már úgy tekintettek a gyermek elleni szexuális cselekedetekre, ahol a fizikai erőszakkal, kényszerítéssel fellépés sem kell az elítéléshez, mert egy gyerek engedelmessége nem tekinthető elfogadásnak.

Csodálom, hogy senkinek nem jutott ott eszébe az évszázadokra visszanyúló, zsidók elleni vérvád-toposz, ami szintén a lánygyermeken vett erőszak vélelmével fonódott össze. Avagy a Grimm testvérek horrorisztikus meséi, amelyek megtörtént korabeli bűncselekményeken alapulnak, a Piroska és a farkas egy kislány elleni erőszak parafrazálása, ahogy a Jancsi és Juliska története is, a mese az elítélendő, félelemkeltő esemény pszichológiai feldolgozására irányult.


"A kislánynak azt neveld, ne szóljon a rendőrnek, ha hozzányúl a bácsi"

Wahorn a youtube-video 28:43 pontjánál kezd abba bele, hogy:

"Ha egy gyereket úgy nevelsz, születésétől, ha egy bácsi hozzáér, és így csinál – ekkor odanyúl Mérő Vera combjához, és rásimít – abban a pillanatban húzd vissza a kezed, szóljál apukádnak, és hívjál rendőrt, ha így neveled a gyereked a születésétől kezdve, és egy bácsi így fog nyúlni, szól a rendőrnek.

Ha egy gyerekhez, egy kislányhoz nem szólnak hozzá, akkor előfordulhat, szexuálisan, hogy tetszik neki, ha a bácsi hozzányúl. Ha egy kislányt úgy nevelnek, hogy hagyd, hogy a bácsi simogasson, előfordulhat, hogy rosszul esik neki, de előfordulhat, hogy jól esik neki."



screenshot_2021-11-07_at_04-31-26_konyhanyelv_e04_szexualitas_csakanyi_mero_wahorn.png

A Telex.hu "szélsőséges relativizálásnak" nevezte az eseményeket, ahol a relativizálás egy köztes megítélést jelent, annak nem tudom, hogy van szélsőséges értelme. Wahorn egzaktan és világosan a kislányokkal szembeni  elvárásokat, sőt, tapasztalati alapú kislányreakciókat fogalmazott meg a pedofil vágyai tükrében. A Telex kb ugyanúgy maszatolt és félrenézett, mint a beszélgetés résztvevői.

Pedofilia váddal 2021. november 6-a éjjel feljelentettem Wahorn Andrást a BRFK online Ügyeleti Osztályán, mert sok kommentelővel egyetemben

rettenetesen elegünk van abból, hogy kiégett, beteg férfiak nőket abuzálhatnak, gyermekek megerőszakolásán elmélkedhetnek élő adásban, és ez van a férfi sikerének kikiáltva, a média meg impotensen relativizál konkrét bűncselekményt.


A BRFK-t támogatva szakszerűen kielemeztem a feljelentésben Wahorn szövegét
, hogy az nem "csupán" a pedofila elfogadására buzdítás, de saját pedofil hajlamainak kifejtése is:

"
A műsorban nem általában, mások szexuális közeledéséről alkotott véleményt Wahorn, hanem saját viszonyát elemezte, egyben feltételezéseket és elvárást közölt, hogy arra egy kislány hogy reagál. Elvárást fejezett ki, hogy kislány hogyan érezzen szexuális közeledésre.

Ez alapján szexuálpszichológiailag és jogilag kimondható, hogy Wahorn András nagy valószínűséggel pedofilia betegségben szenved, minimum fantáziában már törekszik pedofil élmények átélésére.

Tekintettel, hogy a pedofil cselekmények társadalmi elutasítottsága miatt igen nehezen tud felnőtt pedofil gyermekáldozat közelébe férkőzni, a jog a pedofil tartalom virtuális birtoklását is bünteti, a legújabb törvényhozás értelmében pedig annak a nézetnek a propagálását is. A kriminalisztikai tények alapján a pedofil fantáziálás és véleménynyilvánítás a pedofil cselekmények élőben átélését készítik elő, és törekszik arra illető.

Másrészt a pedofil kapcsolat egészséges emberben olyan undort vált ki, hogy ahhoz a megértő viszonyt kérő fél szexuálpszichológiailag saját pedofil nézeteit magyarázza."

wahorn_feljelentes.jpg
Képernyőkép: 2021.11.06., 23:00

screenshot_2021-11-07_at_03-07-47_automatikus_valasz_feljentes_pedofil_tettre_buzditas_pedofil_elmeny_propagalasa_eszes.png

Képernyőkép: 2021.11.07. 04:00


Szemezgetés Wahorn András nyilvános facebook-oldaláról, a társadalmi reakciókból:

inkedscreenshot_2021-11-07_at_04-05-07_3_wahorn_andras_facebook_li.jpg

inkedscreenshot_2021-11-07_at_04-04-01_3_wahorn_andras_facebook_li.jpg



Cikkem írása óta beérkezett a legelképesztőbb reakció Wahorn András facebook-oldalán, jelesül Spitzer Gyöngyi (művésznevén Soma Mamagésa) részéről:


screenshot_2021-11-10_at_00-37-14_wahorn_andras_facebook.png

Képernyőkép: Wahorn András facebook-oldaláról, 2021.11.10-én, 1 nappal korábbi kommentről

Pályafutásában a szakrális méhtisztításról – tehát a női test méhét spirituális úton tisztításról – legismertebbé vált ma 55 éves művésznő arra hivatkozik, hogy bárki azért lenne igazoltan nem pedofil, mert ő 35 éve, tehát 20 éves kora óta a barátja. Szegény Gyöngyinek jelezném, hogy egy 20 éves, nagykorú, szexuálisan érett nő testével szemben Wahorn András szexuális indíttatású érdeklődése gyermekkorú, bőven pubertás kor alatti lányoknál indul el, ahogy ezt szabatosan kifejtette a Konyhanyelv fent hivatkozott adásában. Visszakérdezésre is megerősítette, sőt, dühítette, aki ezzel nem ért egyet.

A társadalmi felháborodás nem arról szól, Wahorn kényszerűen vagy önigazolásból barátkozik felnőtt nőkkel is, hanem miért tanítgat elmondása alapján gyereklányokat arra, hogy a szexuális kényszerítés és erőszak bűntettét elviseljék.

Wahorn a vacsoraműsorban ecsetelt, élő, gyermekekkel tanítgatós célú testközeli élményeivel szemben "csak" online, de már azt is büntetőtörvényileg tiltott élményeivel megbukott Kaleta Gábort, volt perui nagykövetet külügyi misszióin felnőtt élettársnője vagy felesége kísérte el. Bizonyára nem vette észre a jogásznő, hogy tartós, szexuális alapú együttélésükben valami hiba van, és Gábor éjjelente a pedofil darkwebet bújja. Családon belüli pedofil, gyermekeiket abuzáló apák mellett gyakorló feleségek asszisztálnak, így nem is értem a magát Wahornhoz hasonlóan "szexistennek" definiáló Spitzer Gyöngyi véleményét, mit akart állítani.

Valami hihetetlenül félrecsúszott idehaza a szexuális nevelés és művelődés, az érzelmi intelligencia terén, ha a szexualitás önjelölt médiaikonjai kislányokat tanítgató pedofilok és azt szexuálisan felmérni képtelen nők.

screenshot_2020-07-02_bucsu_dr_kaleta_gabortol_1.png

Kép: Youtube-felvétel Kaleta Gábor los angelesi konzuli missziójából búszúztatásáról, mellette őt kézenfogva dr. Jasinka Anita, Kaleta élettársa vagy felesége, korábban a Földművelődésügyi Minisztérium agrárkodifikációs osztályának munkatársa. Az USA-képviseleti karrierszint után tűnt el Kaleta a külügyi karrierben érdektelennek számító Limába, ahol viszont elég olcsóak az utcagyerekek, egy fehérvári életrajzi cikkben vallott erről ő maga.



A Füzesabonyi TV a leépült, alkoholista remetével készült 2010-es adásai

Wahorn Andrásról gyermek- és ifjúkoromból, a 70-80-90-es évekből maradt meg valami homályos kép, de még az is lehet, hogy egyik interjúban általa mesélt saját névváltoztatását, amit Andy Warhol nevéhez is kötött - mondjuk úgy, koppintott – inkább Warholra asszociáltam én is.

A Heves megyei Mezőszemerére elvonuló, saját bevallása alapján az USA-ban nem hogy érvényesülni, de semmiből megélni sem tudó Wahornhoz a 2010-es évben rendszeresen kijárt a közeli Füzesabonyi TV
, ahol a gondozatlan kertjében, elhanyagoltan, sörpocakkal a falu lakóira acsarkodásáról, az utazás értelmetlenségéről beszélt úgy, ahogy híradásoknak szokása kiválasztani a település legleépültebb alkoholista senkijét. Egészen megdöbbentő volt azzal szembesülni, hogy ez a sokoldalúnak és liberálisnak mondott zenész és festő már hanglejtésében és valamennyi véleményalkotásában a végtelenül primitív, korlátolt provincialitást hordozza. 

Wahorn "legendás szexmániája" abból állt elmondása alapján, hogy az akkor valahogy megismert nőt kérésére elvitte a Balatonhoz, majd amikor a nő programokra, látnivalókra, szellemi élményekre vágyott, letorkollta, hogy nem mindegy-e neki, most is a Balatonnál van. Nagyjából itt lép le tőle 22-től 75-ig minden lelkileg ép és IQ 32 feletti nő.

Utóbbi pár évben összejött egy 28 évvel fiatalabb festőnővel, aki a hozzájuk kivonuló HírTv Privátszféra műsorának utolsó töredékében került csak képernyőre, a nő saját bevallása alapján is mindig csak Wahorn beszél helyette, közös alkotásuk abból áll, hogy Wahorn belenyúl a nő festményeibe. Megismerkedésükkor a nőnek önálló kiállítása volt Budapesten, és kifejezetten sértette Wahorn bunkó modora. A barátnője beszélte rá, adjon neki egy esélyt, olyan nagy művész, a nő nem is ismerte őt előtte. Most ott él a festőnő Wahorn mellett Mezőszemerén, gumicsizmában, a pedofil hajlamait megvalló társa meg elkezdte futtatni magát budapesti televíziós, jólfizető közéleti beszélgetős műsorokban.

Wahorn verbális és artikulációs agressziója mint sem változott az azóta eltelt 11 év alatt, a világfinak, szexmániásnak nevezett Wahorn kecskeszakállasra kimosakodva épp olyan középkori stílusú tahó, nőtaszító nézeteiről adott tanúbizonyságot, amiben a 2010-es körzeti tévéadások mutatták be őt. A róla felépített hazug imidzs minden bizonnyal a nőket nem ismerő, elég alacsony szellemi színvonalú, igénytelen férfiak műve lehet.

Mindezekkel szemben maga Wahorn vallott kamerák előtt alkoholizmusáról, arról, hogy az USA-ban jött rá, hogy nem kellenek senkinek a művei, úgy érezte, nem tud már semmit alkotni. Bevallotta, hogy anno a korabeli hájp kapta fel őket zenészként is, szerencséjük volt.

A kurucinfó kéjesen számolt be 2008-ban a rasszista uszítással szájhabzó, liberális kegyelt Wahornról:

screenshot_2021-11-07_at_04-54-09_kuruc_info_bombahir_prolongalva_wahorn_mr1_kossuth-os_cb-interjuja_elpusztitom_a_cigan.png

Képernyőkép: a neonáci portál 2008. szeptember 26-ai száma

A 2008-2009-es rasszista sorozatgyilkosság során 2008. június 2-án célzott lövéseket adtak le a debreceni lakos tettesek a  debreceni menekülttáborra. Július 21-én a Hír TV egy adását alapul véve a Pest megyei Galgagyörökre éjszaka autózva, több roma házára célzott lövéseket adtak le, ahol kiskorúak is voltak. Augusztus 7-én, mivel az eddigi támadásoknak nem volt kellő médiavisszhangja, a debreceni támadók a Szabolcs-Szatmár-Beregi Piricsén több roma házára molotov-koktélt dobtak, rálőttek, az egyik házból felébredő Gyetyinás Magdolnára lábra és könyökre több lövést leadtak. Szeptember 5-én a Hajdú-Bihari Tamásipusztán adott le az egyik támadó számos lövést több roma házára.

Szeptember 29-énWahorn András 3 nappal korábbi rasszista uszító szájhabzását követően – a Heves megyei Tarnabodon – Wahorn szintén egy Heves megyei településre költözött, Tarnabodtól körülbelül 18 km-re található Mezőszemerére – a debreceni támadók összesen öt épületre dobtak molotov-kotélt, lőttek rá felriadó lakókra, csodával haráros módon itt nem sérült senki. Mint kiderült, egyik sem romák háza volt.

screenshot_2021-11-07_at_05-59-13_wahorn_andras_el_nem_egett_kepek_missionart.png

Kép: Missionart.hu

A 2009-ig tartó rasszista, romák elleni támadássorozat további helyszínei:
2008. november 3. Nagycsécs – 2 halott, 1 sérült
2008. december 15. Alsózsolca – 1 tartósan, súlyos sérült, további 1 főre rálőttek
2009. február 23. Tatárszentgyörgy – közelről megtámadott és felgyújtott ház, az abból menekülő apára és két kisgyermekére lőttek, apa és 5 éves kisfia meghalt, a súlyosan megsérült kislány az égő házba visszarohanva megmenekült.
2009. április 22. Tiszalök – 1 halott
2009. augusztus 3.  – 1 halott, egy súlyos és tartós sérült  – itt személyesen be is hatoltak egy egyedülálló anya házába, az ágyban felvő anyát megölték, az ágy mögé bújó lánya tartós, maradandő sérüléseket szenvedett.

A debreceni sorozatgyilkosokat életfogytiglanira ítélték. A sorozatgyilkosok perét végigfilmező Hajdú Eszter Ítélet Magyarországon címmel készített filmet a tárgyalások anyagából. Vágvölgyi B. András újságíró is követte a tárgyalásokat, a Cigányvadászatper című blogján számolt be erről. Arról a Hír TV-s adásról, amelyet követően a gyilkosok tévesen nem-romák házára támadtak, a Tévedések szomorújátéka című ÉS-cikkében írt. Egyértelműen kimutatható a HírTV uszító adásának hatása, a tárgyaláson vallottak is erről az akkor még vádlottak. Wahorn ez előtt a támadás előtt 3 nappal fröcsögött fegyveres, cigányok elleni támadásról, a kiválasztott helyszíntől 18 kilométerre. Töltényes-fegyveres rajza ekkor született meg.


UPDATE
(2021.11.08-án kiegészített tartalom Wahorn András másik közszereplő, apja BTK-kategóriás uszító nézeteit évek óta passzívan szemlélő, azzal ellentétes hitet hirdető fiáról, az elkövetőket körbevevő környezetről)

Bűncselekmények esetén a környezet, a család, a barátok, a pályatársak felelőssége

Cikkem megjelenése óta többen értetlenkedve kérdezték, mit keres az élő adásban pedofil nézeteit zavartalanul ecsetelő Wahornról szóló cikkemben névvel és arcképpel közszereplő lánya? Válaszként – az azóta hozzám infóként eljutott, Rotfront-rajongói énem dacára emlékezetemből kiesett – közszereplő fiáról és pályatársairól szóló szakasz pótlásával válaszolok.

Míg a berlini képzőművész lányával, Matzaaval a műsorra vonatkozó etikai konzultálást követően beszélt Wahorn András élő adásban kislányok szülők általi, a szexuális erőszakot megtűrésre tanítgatás fortélyairól, előtte már évtizedek óta fegyveres, cigányellenes, nyilvános uszító tartalmakkal került be a sajtónyilvánosságba, ezt rajzain is megjelenítette, addig a mezőszemerei 68 éves pedofil másik, szintén Berlinben élő gyermeke, Wahorn Simon , aki a
RotFront - Emigrantski Raggamuffin Kollektiv berlini ska-raggie-klezmer és más zenei irányzatokat ötvöző berlini együttes egyik alapító tagja. Egyik legismertebb számuk, a bulik kötelező eleme a Gay, Gypsy and Jew a melegek, cigányok és zsidók kirekesztése elleni egyfajta mozgalmi popszám. Évekig volt a berlini együttes énekese Gryllus Dorka.

rotfront.jpg
Kép: ROTFRONT Emigrantski Raggamuffin Kollektív együttes
b/j: Jurij Gurzhy (gitár, basszusgitár, ének), Gryllus Dorka (ének), Mad Milian (MC - Master of Ceremonies), Wahorn Simon (basszusgitár, gitár, ének)
vidorarchiv.hu (2014)

Wahorn Andrástól évtizedes szinten ismerhetőek a nyilvános rasszista uszításai, most feltárt pedofil énje kapcsán joggal hiányoljunk sokan környezete reflexióit. Amennyiben családja szinte minden tagja közszereplő, magát a jogegyenlőséget hivatásában hirdető liberálisnak vallja magát, az ő felelősségük apjuk nagy nyilvánosság előtti szellemi mélyrepülésében elsőszámú. A Wahorn névvel pózolnak, ami mára Magyarországon a fertő szinonímája lett, egyben a magyar közállapotok tükre, ahol ő ezt teheti.

Számos súlyos bűncselekmény az elkövető legközelebbi környezete passzivitása, félrenézése, nem egy esetben általuk az elkövetőnek falazása révén valósulhat meg. A közelmúlt leghírhedtebb hazai súlyos bűncselekményeiben az elkövetőket élettársaik, vérrokonaik, munkatársaik védték, majd most állnak napjainkban bíróság elé például hamis tanúzás vádjában.

Pedofilok, otthon fegyveres arzenállal önbíráskodásra berendezkedő elkövetők esetén a közvélemény mindig ezt kérdezi: ezt senki nem vette észre otthon, a családjában?

Kedves Matzaa és Simon, ti miről beszéltek otthon apuval? A gyerekeiteket rábíznátok nagyapára? Mit szóltok, ha holnap apátok lesz a házából a rendőrökkel fegyveres tűzpárbajba keveredő rasszista barom? Nézzétek meg a bőnyi Győrkös Pista bácsi fiát, hogy habogott a hírekben, de "hogy ő nem tudott róla". Apátok elmondta televíziós és rádió adásban, hogy szétlövi a fejét annak, aki bejön hozzá. Ne gondoljátok, ne lett volna minden önbíráskodónak egy ilyen Wahorn-féle fázisa.

screenshot_2021-11-08_at_13-23-50_ismert_szelsojobbos_ferfi_lott_fejbe_egy_rendort_a_gyor_melletti_bonyben.png

Kép: Nyugat.hu cikke a lakóházában önbíráskodási és militarista kiképzés céljából fegyverarzenált tartó Györkös István ügyéről - életfogytiglant kapott, az ítéletkor 81 éves volt

A kislányokat kisgyermekként fogdosás eltűrésére tanítani akaró Wahorn – született Pintér – András pedofilt visszaadom az érte rajongó kurucus fiúk és rajongótáboruk kezébe.
Megszerettétek, hogy állítólag liberális létére milyen tökös, hogy utálja a cigányokat. Egy gond van vele, a kisiskolás és óvodás kislányokat viszont szereti. Fogdossa őket.

Mezőszemerén lakik, ismeri az egész falu.

Születési neve azért lényeges, mert még a kis 11 éves Pintér Andráskán egy 21 éves nő vett szexuális erőszakot, ő azt állítja, ezzel nem volt gond, azóta az esze csak a szexen jár, utána változtatott nevet, mert úgy gondolta, neki kell kitalálnia, ki is valójában ő, aminek a mai eredményét láthatjuk: pedofil lett belőle. Csak ennyi hatása lett egy kisgyermeket ért szexuális erőszaknak.

screenshot_2021-11-07_at_05-37-28_konyhanyelv_e04_szexualitas_csakanyi_mero_wahorn.pngFotó: a Füzesabonyi TV Youtube-felvétele

wahorn_haz.jpg
Kép: Wahorn András mezőszemerei háza előtt

Abuzált gyerekből pedofillá és kegyetlen gyilkossá vált a kőbányai támadó

A kőbányai machetes gyilkost 2021. október 26-án életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A hírhedett bicskei gyermekotthon lakója volt, ahol az otthon igazgatója erőszakolta az ott lakó intézetis fiúkat. Az igazgatóra terhelően valló fiúk közül a büntetőeljárás vége előtt öngyilkos lett egyikük, az ő legjobb barátja volt a kőbányai késelős gyilkos.

Pedofil tartalmakkal való visszaélés, kiskorú unokahúga ellen elkövetett nemi erőszak, valamint albérlete szomszédjában lakó nőn több késszúrással elkövetett emberölés miatt ítélték el. A huszonéves gyilkos a megölt, háromgyermekes egyedülálló anya kiskorú lányát követte hazáig, majd azt követően csöngetett át hozzájuk késsel és bilinccsel.

A gyermekkorukban abuzáltak rettentő hosszú ideig, valójában örök lelki sérülést, mondhatjuk, roncsolódást szenvednek el. Nem törvényszerű, hogy erőszakossá váljanak. Pedofil, és elsősorban férfiak esetén viszont több esetben kiderül, hogy gyermekkorukban ők maguk is áldozatok voltak. Fiúként a társadalom tőlük elvárt domináns szerepében még nehezebben tudnak azzal szembesülni, hogy testük felett elveszítették az önrendelkezést, ők hajlamosabbak az erőszak nyelvével feldolgozást keresni.

Wahorn felnőtt nőkön élősködik vagy támadó velük, a kislányok felé vonzalmat hirdet

Wahornról annyit tudunk, lakókörnyezetét fegyveres támadással már megfenyegette, élő adásban is agresszív, különösen öntudatos nőkkel szemben, míg élettársa teljesen meghunyászkodik neki, a két együttélő személy karrierje kicserélődött, amióta együtt élnek: az addig sikeres festőnő elásta magát egy poros faluban, Wahorn korábbi súlyos depressziójából pedig napjaink közéleti és megfizetett megmondójának adta el magát.

A rendőrségi feljelentésem mellett, a pedofil veszélyre előírt nemzetközi bűnmegelőzési szakmai elvek és Magyarországon is életbelépett törvények értelmében, a kisgyermekes családok biztonsága érdekében levelet írok Mezőszemere Polgármesteri Hivatalának, Polgárőrségének, Általános Iskolájának, Óvodájának, Körzeti Orvosának, bemutatva Wahorn András nézeteit a gyermekekhez való közeledésről.

Wahorn András veszélyt jelent a környezetére nézve, de megnyilvánulásai a pedofília propagálása bűntettét is kimerítik, viszonya a témához saját beteg, pedofil hajlamairól árulkodik. Nézetét nem tekinti betegségnek, nincs betegségtudata, tehát a pedofilok egy jelentős hányadával szemben cselekedeteit a bűntudat sem kontrollálja.


Eszes Beáta

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr2116748204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.11.08. 14:28:15

A Telex csak úszik a globális trenddel. Wahorn Andrásnak lehetnek pedofil hajlamai - ez sajnos egyikünk arcára sincs írva - de lehet, egyáltalán nincsenek. Ha jóindulatú vagyok, csak rosszul fogalmazott. Beleélni magát egy szexuálisan bántalmazott gyerek lelkivilágába és hibás, de minimum megkérdőjelezhető következtetéseket levonni még nem bűncselekmény.Tett néhány szerencsétlen megjegyzést, mint anno Aczél Endre, aki emiatt szintén megjárta. Mindenesetre véleményem szerint szavai büntetőjogi szempontból nem ütötték át a határt. Szerintem a rendőrség ejteni fogja a feljelentést.

gigabursch 2022.01.15. 02:54:11

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Szerintem se.

Amit meg a cigányok kapcsán mondott, az a jogos önvédelem kategóriájába tartozik.
Aki meg a cigánybűnözőket védi ilyen álszent módon, az cselekedetével megtestesíti a bűnpártolást.
Jópár, a kérdésben üzletszerűen jelen lévő védőügyvédre ráférne egy kellően alapos vizsgálat, csak hát az ügyvédi kamarában fontosabb a 'kéz kezet mos' elv.

HZS 2022.02.07. 02:03:23

Nagyon kicsavartad az öregnek a mondanivalóját.
Ha megsimogatom vagy megpuszilom a gyermekem, az szerinted a szeretet jele vagy már pedofília?

HZS 2022.02.07. 02:06:16

Az önvédelmet is büntetnéd? Vagy az csak akkor nem büntetendő, ha fehér férfi teszi, ha cigány, akkor már igen?

HZS 2022.02.07. 02:07:48

Nagyon kicsavartad az öregnek a mondanivalóját.
Ha megsimogatom vagy megpuszilom a gyermekem, az szerinted a szeretet jele vagy már pedofília? Egyáltalán hozzá szabad érnem a gyermekemhez szerinted?

matyi101 2022.08.29. 10:14:59

Ebből a feljelentésből lett végül ügy?

Ritka egy visszataszító állat ez a pali. Én távol tartom magam a feministáktól, de Mérő Verának küldtem egy dicsérő üzenetet a helytállásáért, h legyőzve undorát cáfolta ennek a majomnak az érveit.
süti beállítások módosítása