Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A Rubovszky Önkéntes Egylet

2016. május 20. - Toadwart66

d3f79cfedbc142cfeeba6c3ea1ef4dfd.jpg

A Rubovszky Önkéntes Gazdasági Egylet és Nemzeti Dalárda magas színvonalú és innovatív termékei mindig hatalmas sikert arattak a felhasználók körében. Aki ismeri a tevékenységüket, azok számára ez az állítás egyáltalán nem lehet meglepő. Az Önkéntes Egylet hasznos társadalmi kapcsolatai révén mindig is villámgyorsan képes volt reagálni a kereslet kihívásaira, és így megdöbbentő, újszerű, forradalmi megoldásokkal tudott azokra megfelelő választ adni.

A Gazdasági Egylet rendkívüli nagy sikereket aratott, amikor bemutatták az elektromechanikus, kreatív hangrendszerüket. A szerkezet speciális mikrofonok segítségével képes arra, hogy egy adott teremben az ott található nagy mennyiségű hangokat gondosan összegyűjtse. Ezeket továbbítja egy precíz hangdigitalizáló rendszerhez. A karakterekké alakított hangokat ezután a gép szoftvere egy tízes skálán beállítható érték szerint a megfelelő mértékben összekeveri. A szöveget természetesen így már ki is lehet nyomtatni. A nyomtató a lapokat azonnal egy iratmegsemmisítőhöz továbbítja, illetve opcionálisan, éhes nyulak elé veti azokat. A rendszer arra is képes, hogy a már összegyűjtött hangokat közvetlenül átkonvertálja érthetetlen mormogássá, lelkes tapsviharrá, illetve megvadult elefántok távoli üvöltésévé.

Rendkívül praktikus az Egylet által kifejlesztett Rubovszky-féle időjárás-előrejelző készülék. Ezen mindenki saját maga – akár egy évre előre – napokra lebontva beállíthatja a számára legmegfelelőbb hőmérsékletet, csapadékmennyiséget, szélerősséget, a napsütéses órák számát, valamint annak napi eloszlását. Ez nagyon jól jöhet egy nyaralás megtervezésekor, illetve abban az esetben, ha valakinek júliusban támad kedve egy kis síelésre. Mínusz tíz fok és csendes havazás ebben a hónapban bőven megfelel a téli sportok minőségi élvezetéhez.

Ha valaki kerti partit szervez, annak célszerű száraz, kellemes időt beállítania, természetesen enyhe, lágy szellővel. A „remek strandidő” funkció segítségével még a kiválasztott folyó, tó, illetve tenger hőmérsékletét is könnyedén szabályozhatja.

A készülék teljesen szabadon kalibrálható, ugyanis működését egyáltalán nem zavarja meg az adott nap időjárása. Az ettől teljesen független működése nagyfokú rugalmasságot biztosít az ön számára. Ennek segítségével előzetesen pont olyan időjárásra számíthat, ami az adott körülmények között a leginkább a kedvére való.

Ha esetleg a barátaival kajaktúra közben mindezek ellenére kegyetlen hóviharba keverednek, a készülék azonnal korrigálja magát. Mire nagy nehezen kimentik önöket és teljesen átfagyva hazaér, a Rubovszky-féle időjárás-előrejelző készülék azonnal heves és indulatos tagadásba kezd. Letölti az aznapi időjárási adatokat és szemrehányást tesz önnek, amiért ennyire felelőtlen volt. A kijelzőn megjelenik egy dorgáló felirat, mely szerint a szerkezet reggel figyelmeztette ugyan önt az aznap várható zord időjárásra, valami miatt azonban ezt sajnálatos módon teljesen félreértelmezte. Ezután válogatott szitkokat szór önre és alávaló tolvajnak nevezi. Kikapcsolni ilyen állapotban a készüléket természetesen nem lehet, mivel akkor azonnal rágalmazásba kezd és kijelenti, aznapra semmiféle kellemes napsütéses időt nem jelzett.

Az Önkéntes Egylet egy másik sikeres terméke, a Kompatibilitási Transzformátor, melynek segítségével ön bármilyen tisztség betöltésére gyorsan alkalmassá válhat. Az ügyes kis szerkezet különleges vegyi anyagok segítségével és intenzív dörzsöléssel eltávolít önről mindenféle összeférhetetlenséget. Alkalmazásával még a legszorosabb rokoni kötelékek is könnyedén feloldhatók. Ezután már semmi akadály sem állhat az ön vagy például a volt lányának érvényesülése elé.

A Rubovszky-féle Holisztikus Jogszabály Átszabógép pillanatok alatt méretet vesz önről, majd az adatok feldolgozása után egy kiválasztott törvényt optimálisan önre szab. A gép ezenkívül alkalmas a jogszabályok gátlástalan áthágására, illetve mindenféle következmények nélküli felrúgására is. Használata semmiféle szakértelmet nem igényel.

Az Egylet most éppen egy olyan eszköz kifejlesztésén dolgozik, amely megakadályozza azt, hogy vasárnap bárki 850 forintnál nagyobb összegben vásárolhasson 200 négyzetméter alapterületnél nagyobb boltokban. Ha valaki ezt a limitet átlépi, akkor az ezen felüli összeg azonnal elveszíti magánpénz jellegét és elkezdi magát fontos egyházi célokra fordítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr468733558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trackers 2016.05.22. 22:41:17

Tud valaki egy olyan esetet, mikor a kormányzópárt nevében, a köztársasági elnököt nem annak az elnöke jelölte ?

Mire fel a ez a hiszti akkormeg ?

Jahogy Gyurcsánynak a Szili Kati nevű jelöltje nem futott be az SZDSZ miatt ?
Ez csak legfeljebb rendszerhibának lehet nevezni, de az elv az ugyanaz.
süti beállítások módosítása