Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Hogyan legyünk később hősök

2016. december 13. - Toadwart66

ah-mzwcuo33cjowmaecu8g_r.jpg

Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. Oda lett a csillogó szemű büszkeség, meg a Forradalmi Néppárt. Utóbbi átment jól jövedelmező vállalkozásba.

A ma is lenépszerűbb magyarországi pártot rengetegen utálják, megvetik, így sokan már csak rejtőzködve szeretgethetik kedvenceiket. Akik ezt nem rút anyagi megfontolásból teszik, csupán megszokásból, hatalom iránti tiszteletből, makacsságból, mások bosszantása miatt, múló rosszullétből, illetve figyelmetlenségből, azok magánéletük intim részének tekinthetik ezen magatartásukat. Valami olyasmi furcsa, bizarr kedvtelésnek, mint a BDSM-et (kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség, szadizmus-mazochizmus).

Lelkesedésükkel egy korrupt, hazug, gátlástalan, mindent uralni vágyó rendszert tartanak ugyan fent, de valakiknek ezt a mocskos munkát is el kell végeznie. Ha nem így lenne, már rég túl lennénk a csúfos bukáson és egész más politikusok irányába lennénk kénytelenek „bizalmatlanok lenni”, ami mifelénk sajnos még nem túlságosan bevett szokás.

Akik azonban bőségesen részesednek az elorzott javakból, besöprik a rengeteg mindenféle nyalánkságot, elismerést, magas pozíciókba kerültek, ahol minimális befektetéssel maximális haszonra tesznek szert, kénytelenek lesznek majd megmagyarázni a jelenüket.

Anyagilag nem lesz problémájuk. Száműzetés, tömlöc, vagyonelkobzás nem vár rájuk, a megvetés pedig lepereg róluk. Schmitt Pál, Stefka István, Kovács Ákos és más hasonló semmirekellők száz százalékos önérzete lehetetlenné teszi azt, hogy sötét lelkükbe egy kis megbánás, kétkedés is begyömöszölje magát. Céltudatosak, önzőek, számítóak, könnyen megvehetőek. A hatalom számára kedves, hasznos teremtmények. Minden rendszer kitermeli a maga kis házi kedvenceit, akiket aztán alaposan degeszre töm, a jól kifejezhető háláért cserébe.

Kovács „Kokó” István, amikor úgy nézett ki, a NER-t maga alá temeti a korrupció, tett egy bátortalan kísérletet arra, hogy elhitesse a közvéleménnyel azt, miszerint ő bizony soha nem tartozott a Párt holduvarához és ebből nem is származott semmi anyagi haszna. A vele megtörtént csúfságoknak azonban rengeteg nyoma maradt, emiatt ezirányú próbálkozásai rendre kudarcba, illetve bohózatba fulladtak. Sportsikereit sikerült alaposan megkoptatnia, ráadásul már a Fidesz-KDNP Ltd. sem tudja sok mindenre felhasználni. Celebként még eléldegélhet valahol.

Azzal nincs semmi gond, ha valaki napvilágra hozza pártszimpátiáját, ha van neki ilyesmije. Nem az szerepel a tízparancsolatban, hogy „Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! A politikai pártokat és a miniszterelnököt feltétlenül hagyd ki ebből, mivel nem rájuk gondoltam.” Választások idején vidám dolog vicces kalapban, zászlócskákkal integetni, valamint rettenetesen izgulni azon, hogy nemsokára vége lesz a világnak. Erre való a választási időszak.

A Fidesz-KDNP azonban a hatalomban eltöltött ideje alatt elkövetett néhány olyan gaztettet, ami miatt azok, akik magyarságukra és a keresztényi erkölcsökre hivatkoznak még fogmosás közben is, valamiképpen kifejezhették volna rosszallásukat. Csak úgy, a miheztartás végett. Ez még az országnak és a Pártnak is jót tett volna. Ezzel persze azonnal nemzetárulóvá váltak volna az illetők, de ki nem számít ma annak Magyarországon.

Ez a zsörtölődés azonban nem történt meg a részükről. Folytatódott a dagonyázás az egyre nagyobb kiterjedésű langyos iszapban. Közben emberek haltak meg az elégtelen egészségügyi ellátás következtében.

Haszonleső honfitársaink ne a kereszténységre, a magyarságra, hanem gyávaságra, megalkuvásra, valamint ingatlantulajdonokra hivatkozzanak. Valamit valamiért. Az, amit a szíriai menekültekkel műveltek, emberiség elleni elkövetett bűntettnek számít, mint a polgári lakosság elleni elkövetett erőszak. Sújtsa őket dolgozó népünk megvetése. Ez a legkevesebb, amit megtehetünk randa, önző cselekedeteik miatt. Mást nagyon nem.

1989-ben, a rendszerváltás megmutatta, hogy az ezzel az erkölcsi defektussal rendelkező embereket milyen puhafából faragták. Nagyon nehéz fogást találni rajtuk. Ha valami miatt megváltozik a szélirány, vad magyarázkodásba kezdenek és mindenféle bizarr történetekkel állnak elő, amelyekben a leggyakrabban szereplő kifejezés a „kihasználták a jóhiszeműségemet”. Azt soha nem teszik hozzá, hogy „harácsolásra kényszerítettek és emiatt rengeteg pénzt voltam kénytelen elfogadni. Még most is rengeteg van belőle valahol, ami miatt a mai napig nagyon szenvedek és hasogat a hátam. Tessék csak nézni, pont itt a lapockám alatt”.

Amikor a szovjet csapatok kivonultak Magyarországról, egy nemzetes, talán kisgazda atyafi rendkívül bátor hőstettével kezdett el dicsekedni a rádióban. Valamelyik fővárosi pályaudvaron ácsorgott, amikor megszólította őt egy megszálló szovjet harcos. A hadfi csupán az iránt érdeklődött tőle, hogy miként tudna eljutni Szolnokra, ami az akkori kegyetlen időkben rendkívüli veszélyeket jelentett az ország számára. A polgári ellenállás eme mindenre elszánt tagja azonban megőrizte hidegvérét és a katonát elküldte valamerre Bécs irányába. Az, hogy ez a pályaudvari szabadságharcos dicső tettét büszkén el is újságolta, rávilágít arra, esetükben micsoda torz jellemű emberekről van szó.

Hogy maga a NER mikor dobja már fel végre a talpát, nem tudható. Jelenleg igencsak virgonc állapotban van, bár a politikai korrektséget Európában mégsem sodorta el teljesen a magyar forradalom. Nálunk persze régóta nem beszélhetünk megbízhatóságról, kiszámíthatóságról. Érdemes meghallgatni Németh Szilárd egyre gyakoribbá váló kinyilatkoztatásait, abban bizony egy szemernyi sincs az ilyen portékákból.

Ha egyszer felfordul a NER, akkor alapos takarítást kell rendezni utánuk, mivel teledugdostak mindent erkölcsi hullákkal. Ha őket nem sikerül kipiszkálni a helyükről, maximum kormányválságok sorát sikerülhet elindítani.

Ha mégis bekövetkezik az, ami ma még teljesen elképzelhetetlennek tűnik, megtudhatjuk majd, miként járt túl a ravasz Csizmadia László Orbán Viktor eszén. Minden bizonnyal rendkívül izgalmas történet lesz. Talán már ott is lapul valahol az íróasztalfiókjában, gondosan elzárva.

Ezek a Virág elvtársak tényleg mindig ugyanazok.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr8212044279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi abramovics 2016.12.13. 14:49:54

ezerszer elmondtam, évek óta pofázok mit , s kivel kell tenni!
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél

a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.

amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.

integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

PROGRAMJA

jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői

TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .

amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:

chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:

minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.

a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.

ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet ad, avagy tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK választási szövetség keretén belül, aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.

a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.

amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.

A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK felelősséget vállalnak arra, hogy a "rendszerváltást" követő minden közérdeket sértő titkosított dokumentumot nyilvánosságra hoznak bármilyen pártérdekre tekintet nélkül!

nem kívánunk asszisztálni a jelenlegi "politikai elit" gazemberségeihez, tolvajlásaihoz, s ebbe beleértjük a magukat akár politikai elemzőnek nevező párt jumpereket - ilyen tölgyessy félékre gondolunk! - is!

kíméletlenül kell elbánni mindenkivel, mert az országnak meg kell tisztulnia, hogy csak és kizárólag a teljesítmény, a munka, az értéket teremtő munka legyen az előrejutás, a boldogulás útja, nem pedig a korrupció, a sógor-koma, alá és fölérendeltségű, feudális, illetve haveri osztogatás.

radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu

nnnnnnnn 2016.12.14. 08:47:40

lol. mintha épp nem a szocik lennének azok akik minden választás előtt kékre festik magukat és függetlenként indulnak, mert még a saját pártjukat se merik felvállalni :D

MACISAJT 2016.12.14. 09:09:18

Így Karácsony körül hagyományosan megszaporodnak az agyonvert ballibák szokásosnál is hisztérikusabb agyamentségei...( vö:" kiírtanám az összes keresztényt" by bajtai barangó)

Ez is mehet a többihez.

Mérnork 2016.12.14. 09:10:53

@igazi abramovics:
"kíméletlenül kell elbánni mindenkivel, mert az országnak meg kell tisztulnia, hogy csak és kizárólag a teljesítmény, a munka, az értéket teremtő munka legyen az előrejutás, a boldogulás útja, nem pedig a korrupció, a sógor-koma, alá és fölérendeltségű, feudális, illetve haveri osztogatás."
Ja persze, mer a naggyon "demokratikus" ellenzékünk pont erről volt híres, amikor ök voltak kúrmányon... ;-)))
Nem véletlenül akkora a bizonytalanok aránya, nem akarják vissza a balfékeket.

Trackers 2016.12.14. 09:30:48

Ákostól miben jobb a Pa-Dö-Dö, vagy Kokótól mennyiiben hasznosabb bohóc celeb Gálvölgyi, vagy a 7i7-es ballib seggnyalói ?

A posztoló értehtő okokból csak az egyik oldal pártolóit vesézi és ekézi, mert a másik oldal pártfogói közé maga is szervesen odatartozik.

Az egyetlen problémája, hogy kevesen vannak, és ezért frusztráltsából, dühből lebarmozza, tolvajozza, becstelenezi azokat akik nem azt támogatják, akiket ő.

A posztoló és amit képvisel semmivel sem jobb, mint a Fidesz.
Aki jobb, az egyként veti meg vagy épp fogadja el, a pártok csinovnyikjait, és arcait.

Gyurcsány nem szépül meg Orbán tettei okán, és a reláció fordítva is igaz.

Trackers 2016.12.14. 09:33:57

@Mérnork:

Vannak néhányan akik az ÁVH-ban szocializálódtak, és nem bírják máshogy elképzelni a jövőt.
Ezek szerint néhányan most radikális demokratának hívják magukat.

Ami elég perverz szóösszetétel önmagában.
A radikális demokrata, attól radikális, hogy aki nem szavazza meg hogy azt akasszunk fel, akit ő szeretne, azt is kivégzik rövid úton.

high up! 2016.12.14. 09:36:23

Szegény fidióta birkák, láthatóan azt se bírják felfogni, hogy a PISA teszttel nemzetközileg hitelesített papirost kaptak arról, miszerint Orbanszku rendszere a funkcionális analfabéták tenyésztelepe.

Napersze a fidióta funkcionális analfabéta pont azért nem fogja fel, hogy ő funkcionális analfabéta, mert funkcionális analfabéta ennek a megértéséhez.
De legalább jól érzi magát mert kétharmados tömegben vannak. Oszt ammár naccsalád. Oszt má az van, hogy a 15 éves korosztályban is be van biztosítva a jövő kétharmada, 30%-nyi funkcionális analfabéta a NER rendszerben bőven elég a kétharmadhoz, ami már pont olyan életfogytiglan tartíó hatalmat biztosít a magyar analfabéták királyának, mint az egykori SZKP főtitkároknak.

Még jó hogy Kósalai időben észbekapott hogy az analfabétáktól nem szsabad megvonni a szavazati jogot, különben a fidesz még a Fodor pártjánál is parányibb lenne.

FOLYTASSUK!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.12.14. 09:47:49

"Ha nem így lenne, már rég túl lennénk a csúfos bukáson és egész más politikusok irányába lennénk kénytelenek „bizalmatlanok lenni”"

Az a helyzet, hogy a "más politikusok irányában" fennálló bizalmatlanság régóta létezik. Épp azért van ma a Fidesz kormányon, és épp ezért vannak az említett "más politikusok" túl a csúfos bukásukon. :)

Andy73 2016.12.14. 09:49:06

"Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. "

Megint megvolt a félrevezető, klikkvadász beetetés az index címlapján. Azt gondolhatta volna, aki ide kattint, hogy egy Fidesz-szimpatizáns fog panaszkodni, hogy milyen nemtelen támadások érik a néhány, máig megmaradt baloldali aktivistától.
Aztán, ha veszi a fáradtságot, és elolvassa az irományt, akkor azt láthatja, hogy pont egy ilyen baloldali gyűlöletszövegre kattintott megint.
De ha ránéz a fejlécre, akkor azt is láthatja, hogy ez egy

EGY ŐRÜLT NAPLÓJA

Ez viszont már mindent már megmagyaráz, így már érthető a dolog. Csak az nem, hogy mit keres egy országos honlapon. Irodalmi értéke nincs, így inkább a megfelelő orvoshoz kellene utalni.

high up! 2016.12.14. 09:50:52

@Trackers: @Mérnork:

Látom ma Simonka titeket ugrasztott ki az ágyból a netharcra, hogy nyomátok a fidióta útmutató szövegeket. Még a Putyini trollmódszert is bedobatta, hogy találjatok egymásra és beszéljétek meg egymássall, hogy milyen igazad is van neked fidezses troll társam!
Hámondjuk a PISA teszt erre a szellemi teljesítményre adta ki a bizonyítványt a fideszesek funkcionális analfabétizmusára.

Amúgy ezt a Pisa feladatot meg tudjátok oldani:

Ha egyikőtök hülyébb a másiknál, akkor melyikőtök a nagyobb hülye?

FOLYTASSUK!

Je ne suis pas Charlie Hebdo! 2016.12.14. 11:10:05

Jó ez a cikk. Rávilágít arra a paradoxonra, hogy az agresszív demokraták miatt suttyomban, félve-fosva kell a szavazófülke magányában, csendesen rókázva kormányra juttatni a fideszt.

Ha egy kicsit elvonulnának már a halál faszára az agresszív demokraták, még akár egy normális kormányunk is lehetne.....

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.12.14. 11:25:38

@Je ne suis pas Charlie Hebdo!:

"csendesen rókázva kormányra juttatni a fideszt"

Ez tetszett, nagyon találó. :D

dunántúli gyerek 2016.12.14. 11:33:21

'Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. '

- megbukott?

kitilthatatlan kommentelő 2016.12.14. 13:12:57

"Ha nem így lenne, már rég túl lennénk a csúfos bukáson "

Na ne mond mar ma hogy mar nem meg hogy hogy meg ma nem bukott meg orban rezsim ???
Hat az hogy lehet ? Az elmult 6 evben minden heten megbukott, most meg ma nem is ?
Na es a sajtoszabadsag, meg a demokracia az se bukott meg ??

VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2016.12.14. 13:23:37

"Az, amit a szíriai menekültekkel műveltek, emberiség elleni elkövetett bűntettnek számít, mint a polgári lakosság elleni elkövetett erőszak. "

Arra gondolsz, mikor a Gyurcsány halomra lövette az embereket a forradalom 50. évfordulján ??

Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2016.12.14. 13:41:25

" így sokan már csak rejtőzködve szeretgethetik kedvenceiket."

Es pont ezzel szopatjak meg magukat a libbantak. Trump is igy tudott nyerni. A BRUTALIS liberalis velemenyterror, megbelyegzes oda vezetett, hogy az emberek, mar csak a szavazofulkeben merik elmondani a valodi velemenyuket.
Nalunk is, azt hiszik magabiztosan nyernek, aztan kiderul hogy 98 % ellenuk szavaz.

myluppa 2016.12.22. 02:11:28

vadászpuskás, sajna te nem kerültél a halomra mint látni, csóró békés tüntetőkkel egy halomba:)
ami késik sose múlik:DDD
süti beállítások módosítása