Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Ki nevet a végén?

2017. július 03. - Toadwart66

r2_imageshack_us_o8yc_9c9c508b.jpgBaron Samedi, a temetők őrzője

„Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!”, valamint „99 % elutasítja az illegális bevándorlást.” adják hírül a hírhedt, de már jól megszokott, kék színű plakátok. Ez lett a grandiózus nemzeti konzultáció meglepő eredménye. Teljes az egyetértés, miközben Magyarország lakosságának száma drasztikusan lecsökkent 1 millió 663 ezer főre.

A kormány az elsöprő siker ellenére nem engedélyez egyetlenegy perc pihenőt sem az elcsigázott lakosságának. Rengeteg pénzt kell még elkölteni propagandára, különben a végén még valami értelmes dologra menne el.

Nem lehetne szó egy pár hónapos fegyverszüneti megállapodásról? Elvégre most vakáció van, amely békés országokban a jégkrémek és más nyári holmik reklámozásának az ideje, nem a közpénzből finanszírozott, agresszív pártpropagandáé. Legalább iskolakezdésig várhattak volna a gátlástalan pénzszórással az illetékesek. Az évnek még csak a felén vagyunk túl, de immáron a harmadik, illetve a fene se tudja már, hogy hányadik inváziót indítja a kormány a védtelen retinák ellen.

Mire fel ez a nagy sietség? A kormánypártok nemrég verték át a plakáttörvényt alkotmányellenesen, aztán ízibe neki is láttak, hogy kajánul tudassák a széles publikummal, valójában mire is ment ki az egész cirkusz. Még ki sem hűlt a megboldogult törvényesség, máris alaposan meggyalázták az emlékét.

Még a hazánkba tévedt, szerencsétlen, külföldi turistákra sincs tekintettel a Rogán & Habony-féle plakátgyár. Ha a Vizes Világbajnokságra szerény számban idesereglenek külhonból kíváncsiskodni, vajon mi készült el a tervekből időre, és megpillantják azt, hogy még az ország legkisebb településén is tömegesen megjelentek Soros György óriási arcképei, nyelvtudás hiányában csupán arra tudnak majd gondolni, ezek a magyarok valami miatt 99 százalékban egyszerűen imádják ezt az idős urat. A végén még azt hiszik, itt bizony személyi kultuszról van szó és elkezdenek álmélkodni, mivel emlékeikben úgy élt, Orbán Viktor valamivel fiatalabb és középen elválasztott frizurát visel, nem hátrafésültet.

Ha a haza üdvéért mindenképpen meg kell akadályozni azt, hogy Soros György egy jóízűt nevethessen a végén, legfőképpen azt kéne megtudni, mégis mikor lesz ennek a nagy honvédő háborúnak vége. Vajon mikor és miért nem nevet majd legvégül Soros György? Sokan ezt próbálják kispekulálni magukban, de nagyon úgy néz ki, szerencsétlenségünkre valami százéves háborúba sodródtunk bele.

Mikor jön el az Armageddon és vajon mekkora védelmet nyújtanak ellene a szent óriásplakátok, valamint kormányzati hirdetések?

Az első számú közellenség, Soros György már 86 éves. Kicsi a valószínűsége annak, hogy megéri a harcok végét, hacsak nem kötött egy kölcsönösen előnyös szerződést a Sátánnal. Ha megéri, úgy 120, 130 éves korában bebizonyosodhat ez a sejtés.

Ha közben valami miatt Soros György a természet rendje szerint mégis meghal, az elárvult propaganda már csak az okkultizmusra támaszkodhat. Soros Györgyből egy misztikus, ördögi figurát fognak faragni, aki kegyetlenségben könnyedén felveheti majd a versenyt Vlad Tepessel, illetve François Duvalier-vel, haiti egykori diktátorával, aki egyben Baron Samedi-nek, a temetők őrzőjének földi megtestesülése is volt.

Annak sincs semmi akadálya, hogy idővel Orbán Viktor a burkus király arcára is ráfagyassza a mosolyt, mivel az elvetemült uralkodó nem mutat kellő tiszteletet Magyarország iránt.

Egyelőre még nagy veszélyben forog a haza függetlensége. Ha Magyarország lakossága ezekben a sötét, de amúgy sikeres időkben túlságosan elhagyja magát, akkor Soros György végül sátáni kacajban fog kitörni. Pontosan nem tudni min fog annyira nevetni, de a fenyegetés valós, különben nem plakátolták volna ki 5-6 millárd forint értékben szerteszét mindenfelé az egész országban.

A mulatság tárgya valószínűleg az a betelepítési kvóta lehet, amelybe tisztességes ember már rég belekavarodott. Orbán Viktor 1.294 menekült befogadását írta alá önkéntesen, amiről később azt állította, nem is igaz és amúgy sem tartja be. Egyesek milliós nagyságrendű betelepítésről, a furfangos 888, egy szerencsés kimenetelű félrefordítás miatt már egész falvak idehozataláról beszélt. Nem lenne meglepő, ha mostanában kiszivárogna a megdöbbentő hír, miszerint Soros globális maffiahálózata a lerombolt szíriai városokat, Rakkát, valamint Aleppót valahol Sukoró környékén szeretné újjáépíteni. Ez az értesülés azért lenne rendkívül előnyös a Miniszterelnöki Kabinetiroda számára, mivel ebbe könnyedén bele lehetne keverni Gyurcsány Ferenc nevét. Ő minden bizonnyal kedvére nevetgélne Soros Györggyel a Velencei-tó mellett elterülő Aleppó utcáin, melynek megélhetési lakosságszáma 1,8 millió fő lenne. Ez aztán megdöbbentően hatalmas szám. A szerény 1.294-nél mindenesetre jóval hatásosabb.

Ma még nem tudni, hogy ki fog a végén önfeledten kacarászni. Valószínűleg nagyon sokan nem.

Az azonban már most teljes bizonyossággal kijelenthető, miszerint a Fidesz-KDNP vezérkara folyamatosan azon röhög, mennyire hülyék azok, akik békésen hagyják, hogy tájékoztatás ürügyén nagyjából három havonta, csalárd módon, jó alaposan lenyúlják őket, ráadásul a szerencsétlenek még meg is vannak elégedve ezzel a produkcióval.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr7712637473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jolka40 2017.07.03. 18:24:14

Annyira azért nem vagyunk hülyék, amennyire Orbánék néznek bennünket

morph on deer 2017.07.03. 22:40:38

"... Soros György végül sátáni kacajban fog kitörni. Pontosan nem tudni min fog annyira nevetni,"

Hát, ha végignéz pár orbán fellépéseiről készült felvételt, akkor lehet tudni!
Különösen a Trump mögött tolongó és nevetgélő viktorka fog tetszeni neki, amint elegánsan - amúgy felcsútiasan - zsebre dugott kézzel próbálkozik laza könnyedséggel felhívni magára a figyelmet..! Lehet, hogy közben még a pontos időt is megkérdezte az elnöktől, mert néha a szája is mozgott...

Bár a végén mintha már nem nevetett volna annyira

tireless treehugger 2017.07.03. 23:40:37

a végén mindenki nevetni fog.

Mármint mindenki más

nem saját én is loptam: trump legnagyobb érdeme hogy egyesítette a világot. Őnmaga ellen. Orbán legnagyobb érdeme hogy ő ezt 5 évvel korábban megtette. A világ nagyon sokkal tartozik nekünk, megmutattuk hogyan tud egy ország kicsinyes önző buta bezárkózó sértődött.lenni, és hogy aztán hogyan vezet ez egy polgárháborúhoz hasonló pusztításhoz. És minél jobban erőlteti annál nevetségesebb. A fiataloknak mesélném el izrael volt sokáig az ügyeletes hülye, tökéletesen hasonló módon. Ők eldobták a csörgősipkát orbán meg gyorsan felkapta. Sőt miután a románok is eldobták az övékét még azt is gyorsan felvette.

soksok éve a kitekintőn egy mélymagyar írta valahogyan így:

nacionalizmus ---->gyarapodás ----> nemzeti felemelkedés

én meg válaszoltam:

nacionalizmus----> bezárkózás--->elszegényedés--->elvándorlás----->nemzethalál.

Kiváncsi vagyok hol van most az illető?,

midnight coder 2017.07.04. 07:04:34

"Teljes az egyetértés, miközben Magyarország lakosságának száma drasztikusan lecsökkent 1 millió 663 ezer főre."

Akkor a maradék pár millió nyilván robot. De szerintem ha a balfékek netán nyernek, és bejön a vörösnácik "fizessenek a gazdagok" programja - aminek persze szokás szerint nem a Mészáros vagy Punch, esetleg Fletó lesz az áldozata, hanem a multinál dolgozó képzett, nyelveket beszélő, és ennek ellenére még mindig idehaza dolgozó polgárok - akkor a maradék robot is elmegy.

deneskata 2017.07.04. 07:43:05

El se hiszem, hogy idáig süllyedt egyáltalán nem tisztelt kormányunk. Soros György képe a plakátokon engem a két vh. közötti zsidó plakátokra emlékeztet, amikor jellegzetes zsidó arccal diszített plakátokon figyelmezetették a lakosságot a zsidó veszélyre. Iszonyúan szégyellem magam.
Először is, hogy ennyire aljas az ország vezetése.
Másodszor, hogy ennyire hülyének nézik az embereket. (bár, 1 663 000 okuk van erre :) . Harmadszor, mert ez a szerencsétlen üzletember nem ezt érdemli tőlünk. Még emlékszem ifjúkoromban is emlegették, hogy xy a Soros-alapítvány támogatásával ment ki "Nyugatra" tanulni. Akkor azt sem tudtam , mi fán terem az, hogy Soros.
Kicsit kellene csak elgondolkodni ezen a marhaságon: ugyan miért támadná ez az üzletember szegény hazánkat? Miért támogatná a migránsok betelepítését? Mi érdeke fűződne hozzá? De hazánk lakossága nemigen gondolkodik. DE semmi baj, megteszi helyette pártunk és kormányunk. Undorító.
És senki ne jöjjön nekem Gyurcsánnyal, meg az MSZP-vel, mert azok sem jobbak ennél. Idáig süllyedt ez az ország. Nincsen politikai erő, akiben még pislákolna az értelem és a tisztesség némi maradványa.

Netuddki. 2017.07.04. 07:58:15

Sikeresen lement a tolvaj orbán rezsim dedósba. Ez a plakát ennek a bizonyítéka. Legszívesebben mindegyik plakát aljára ráírnám: EZÉRT BASZTATOK EL ÚJABB 10 MILLIÁRDOT TETVEK?

commando 2017.07.04. 08:00:34

Szerintem Soros György sem a túlzott rágalmakra, sem a túlcsorduló dicséretekre nem szolgált rá.

Netuddki. 2017.07.04. 08:01:16

@deneskata: Ha jól értem, most értelmet keresel abban, miért pont a Sorost pécézte ki magának a tolvaj maffia?

deneskata 2017.07.04. 09:36:23

@Netuddki.: Igen. :( Egyáltalán: minek nekünk ellenség, ha ilyen kormányunk van? :(

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.07.04. 10:01:04

Meghallván a Viktor nevet
Soros vajon sír vagy nevet?
;-)

Szelid sunmalac 2017.07.04. 10:37:46

@jolka40: de....de annyira hulyek vagytok/vagyunk. Mindenki aki hagyja, ugyanolyan hulye. Mindenki aki beszopja a faszasagot, ogy "de hat ugysincs mas" az legalabb akkora balfasz, mint aki tamogatja is oket.
süti beállítások módosítása