Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Szeszélyes ősz

2017. július 07. - Toadwart66

tv_ostrom.jpgBékés jogvédők akcióban

Az ősszel leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros-féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt.” (Kövér László)

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az ősszel látványos utcai zavargások törnek majd ki, melyek legfőbb célja a hangulat gerjesztése. Mind Kövér László, mind Rogán Antal naptárában már ott sorakoznak ezen a sajnálatos események időpontjai, így a lázadások nem fogják teljesen készületlenül érni a hazai közvéleményt.

A kormányzat ennek ellenére a biztonság kedvéért hatalmas falragaszokon tájékoztatta a lakosságot Soros György szándékáról, miszerint végül nevetni óhajt. A kampány legfőbb célja az, hogy az emberek azonnal felismerjék, ha a spekuláns feltűnik valahol az országban és szervezkedni kezd.

Lázár János a 94. eszmepolitikai eligazításán ugyan határozottan cáfolta azt, hogy bármiféle tudomása lenne egy vészesen közelgő ellenforradalomról, de ez betudható a rá jellemző visszafogott szerénységnek.

Az ördög tehát korántsem szunyókál, hanem nyílt támadást szervez a magyarországi demokrácia intézményrendszerei ellen.

Az elvetemült sátán igencsak meg fog lepődni, amikor rájön arra, miszerint a FIDESZ-KDNP túl sok mindent nem hagyott a számára a demokratikus intézményrendszerekből. Ez a keserű csalódás valószínűleg rendkívül fel fogja bőszíteni őkegyelmét, emiatt a cimboráival egyetemben veszettül elkezd majd zavarogni.

Valami tehát nagyon készül.

Recep Erdoğannak ott van a saját maga ellen szervezett sikeresen sikertelen puccs, Fethullah Gülen és a Hizmet, valamint a kurdok. Kedvére válogathat magának megfelelő ellenséget. Putyin elbíbelődik a szíriai háborúval és a zöld harci színekben pompázó ellenzékkel. Orbán Viktornak is égető szüksége lenne már arra, hogy hosszas könyörgések után Soros György végre megpróbálja őt megbuktatni, így teljes értékű tagjává válhatna az igazságtalanul üldözött vezérek társaságának.

A tavaszi tüntetések nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A tiltakozók inkább önfeledten vidámnak és nem kegyetlenül vérszomjasnak tűntek. Kifejezték a véleményüket a magyar miniszterelnök ellentmondásos jellemével kapcsolatban, de látványosabb testi fenyítésre senki részéről sem került sor. Marad tehát az ősz, és várva-várt polgárháborús pszichózis, jelentsen az bármit is. A FIDESZ-KDNP tábora már nagyon várja az alkalmat, amikor az Orbán rezsim végre kimutatja az erejét és határozottan fellép valami ellen. Az akció előkészítése egészen biztos remekül halad, különben a házelnök nem állt volna ki büszkén eldicsekedni ezzel az egész világ elé a Felvidéken zajló Martosi Szabadegyetem fővédnöki fórumán.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé, ami rendkívül megnyugtató megállapítás. Egyes vélemények szerint ugyanis ilyen hálózattal kizárólag a magyar miniszterelnök rendelkezik, de ez betudható az általa irányított cégbirodalmak sikeressége miatt érzett irigységnek. Minek oda maffia, ahol a kormányfő mindent ilyen szépen a markában szorongat.

Mindenképpen érdemes azonban a Soros-féle maffiaszerűen működő hálózat tagjait közelebbről szemügyre venni. Némi ügyességgel és kitartó utánajárással viszonylag könnyen a nyomukra lehet bukkanni. Ehhez mindössze be kell írni a nevüket valamelyik internetes keresőbe. Kutakodás közben csupán arra kell ügyelni, nehogy véletlenül a Lucchese, Gambino, Bonanno, Genovese, Colombo családok érdekes históriáját kezdje el valaki tanulmányozni Soros helyett. Elképzelhető ugyan, hogy a Soros-klán kapcsolatban áll a legnagyobb amerikai maffiacsaládokkal, de kicsi a valószínűsége, hogy ezek az idén ősszel nekiállnának felosztani maguk között Magyarországon az érdekeltségeiket.

A Soros-féle bűnszervezet szervezeti felépítéséből és eddigi tevékenységeikből könnyedén ki lehet következtetni azt, miféle gazságokat terveznek a hangulatos magyarországi választások előtt.

A Soros-klán irányítása alatt tevékenykedő bandák az alábbi cselekményeket tervezik végrehajtani:

Eötvös Károly Intézet

Az Intézet ügynökei pályafenntartási munkálatokra és az emberi jogokra hivatkozva elkezdik majd felszedni a villamossíneket a Margit hídon. Ezután elfoglalják az emiatt feltorlódott 6-os villamosok szerelvényeit. A túszul ejtett utasokat az egyéni jogok szabadelvű felfogásával fogják megfélemlíteni és megpróbálják meggyőzni őket a demokratikus jogállam jelentőségéről.

Krétakör Alapítvány

Céljuk az Andy Vajna érdekeltségeibe tartozó, kissé túlszaporodott csatornaállomány megkaparintása. Ezeknek a nézettségét testvérszervezetük, a STASI (Ministerium für Staatssicherheit) archívuma által rendelkezésükre bocsájtott esztrádműsorokkal fogják drasztikusan csökkenteni. A NDK tévébalett revüi tökéletesen alkalmasak erre a célra, ráadásul bevetésük nem esik egyetlen fegyverzetkorlátozási egyezmény hatálya alá sem, valamint nem okoznak tartós agykárosodást.

Transparency International

Támadásuk célja a felcsúti Pancho Aréna elfoglalása, majd tűzifaként való értékesítése. Ezzel a legérzékenyebb pontján próbálják meggyengíteni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely a korrupciónak és az értelmetlen beruházásoknak köszönheti legnagyobb sikereit.

K-Monitor Közhasznú Egyesület

Ravasz megbízottaik mindenképpen be akarnak férkőzni a Mészáros, Tiborcz páros üzleti érdekeltségeibe. Ügynökeik nagy valószínűséggel már most megszerezték a cégek kulcspozícióit. A zavargások kitörésekor azonnal kiszolgáltatják a birtokukban lévő iratokat az OLAF-nak, pályázati tendereket fognak sikeresen elveszíteni, majd mértéktelen jótékonykodásba kezdenek, amellyel jelentősen képesek korlátozni a FIDESZ és a KDNP működésének anyagi lehetőségeit.

Társaság a Szabadságjogokért

A polgári légi közlekedés irányításának megszerzésével lehetővé válik számukra az, hogy az összes nemzetközi repülőjáratot Tripoliba irányítsák, ahonnan nagy számú afrikai bevándorlót hoznak be az ország területére. Az illegális utasokat széki szalmakalapok segítségével igaz hazafiaknak álcázzák, így azok bőrszínük ellenére könnyedén képesek lesznek majd elvegyülni a mit sem sejtő magyar lakosság körében.

Roma Education Fund

Megpróbálják előkeríteni Farkas Flóriánt, az érettségi bizonyítványát, valamint az általa kezelt pénzeket. Az ismert, roma polgárjogi harcost bevezetik a kettős könyvelés rejtelmeibe és elmagyarázzák számára a takarékos életmód előnyeit. Erős pszichoaktív szerekkel megpróbálják leszoktatni kóros Orbán-függőségéről, majd kiszolgáltatják őt a a Boldogságos Szűz Máriáról elnevezett ferences rendtartománynak, hogy igyekezzenek kezdeni vele végre valami hasznosat.

C³ Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

Foglyul ejtik Fekete Györgyöt, brutálisan levágják a haját és ezzel minden hatalmától megfosztják. Az MMA tagságát összegyűjtik és kortárs művészek alkotásaival sokkolják őket. Az MMA elnöke által összeharácsolt javakat árverésre bocsájtják, az ebből befolyt összegeket dekadens művészeti képzésekre fordítják.

PATENT Egyesület, NANE - Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesület, Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség

A megátalkodott, engedetlen feministák gyülekezeteinek legfőbb célja, hogy a zavargásokat kihasználva, észrevétlenül ratifikálják az Isztambuli Egyezményt, amivel azonnal aláássák a keresztény családmodellt, megtépázzák a megkérdőjelezhetetlen apai tekintélyt és megkérdőjelezik a vasárnapi ebédek kiemelt jelentőségét a keresztény gyermekek jellemfejlődésében, valamint szexuális orientációjában.

Háttér Társaság

A Soros György által biztosított nehézfegyverzettel, páncélozott harci járművekkel, valamint harci helikopterekkel támadnak a Parlament épületére. A gerilla csapatokat aknavetőkkel képtelenség lesz megállítani. Kövér Lászlót arra kényszerítik, hogy engedélyezze a homoszexuálisok számára azt, hogy ők is tagjai lehessenek az Országgyűlési Őrségnek, majd ezután feloszlatják az egész testületet. Az Országházra visszarakják az EU-s zászlót. Megpróbálják rábeszélni a házelnököt arra, próbáljon meg végre leszámolni a múltjában gyökerező MSZMP-és pszichózisával, valamint kezdje el ismét megnöveszteni a haját.

Artemisszió Alapítvány

Az elszabadult káoszt kihasználva az MMA-tól erőszakkal zsákmányolt támogatás segítségével hatalmas multikulturális fesztivált rendeznek a Hősök terén, amellyel kivívják Fekete György mély megvetését. A fesztiválra a világhírű Nemzeti Lovas Színházat és az NDK tévébalettet nem hívják meg, amellyel kivívják Pintér Tibor mély megvetését.

Minden adva van tehát ahhoz, hogy az ősszel leplezetlen koalíció jöjjön létre a magyarországi ellenzék és a Soros-féle szervezetek között. A felelőtlen zavargásokat a magyar kormány egy, a Miniszterelnöki Kabinetiroda által erre a célra kifejlesztett speciális nemzeti konzultációval sikeresen meg fogja fékezni.

A kormány győzelméről „Nem szeretnénk most Soros György bőrében lenni! Hahaha!” feliratú plakátok tömegének bevetésével tájékoztatják majd a lakosságot.

Arról azonban még semmit sem lehet tudni, vajon milyen intézkedésekkel próbálja majd meg kikényszeríteni a magyar kormány az országban a polgárháborús pszichózist.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr1412646823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.07.08. 15:13:39

Itt valami alapvető tévedés van. A fidesz-bűnszervezetnek nyilvánvalóan nem érdeke a saját hatalmuk destabilizálása. Márpedig a "polgárháborús pszichózis" (amiről a blogger itt beszél) azt jelentené. A bűnszervezet tudja (és minden számítás ezt mutatja), hogy a jövő évi választást is simán behúzza. Nagyon-nagyon hülyék lennének (és bár tényleg ostoba barmok, de ennyire nem), ha ennek ellenére polgárháborús hangulatot akarnának kelteni. Ami ugye, óriási kockázattal járna, egy esetleges polgárháborúban minden lehet. Ezt nem kockáztathatják meg, amikor semmi szükség rá.
Ez a folyamatos plakátkampány egyáltalán nem erről szól. Hanem két dologról szól: 1 lopás. 2. A saját tábor egyben tartása.

kvadrillio 2017.07.08. 15:15:10

barom lelkészünk hetente jár izráhelbe imádkozni, de tökhülye az egészségügyhöz, fingja nincs, hogy a szívműtéteknél kellene egy CT..., MRI KÉSZÜLÉK IS ! DE EZ A FASZ BALOG IS FOCIBUZI A HÜLYE FŐNÖKE MIATT ! ÚGY VÁGNÁM KI A MINISZTERI FUNKCIJÁBÓL, MINT MACSKÁT SZARNI !!! MILLIÁRDOKAT BASZNAK EL HÜLYESÉGEKRE, KISVASÚT, KILÁTÓK, STADIONOK...STB...... CT MEG MRI VISZONT NINCS OTT, AHOL M ÁR RÉGEN KELLENE, HOGY LEGYEN ! ESZEM MEGÁLL !!!

Nincs se CT, se MR a kórházban, ezért nyitott mellkassal szállítottak át egy gyermeket olyan kórházba, ahol van

Az Országos Kardiológiai Intézetben hetente 8-10 alkalommal van szükség CT- és MR-vizsgálatokra.

lombozódó 2017.07.08. 15:43:38

@ipartelep: Figyu már, Kövér et beszélt erről, ő pedig szavahihető és tájékozott törzsgyökeres MSZMP-s. Olvass többet és akkor látsz is :-))))

lombozódó 2017.07.08. 15:46:38

@kvadrillio: viszont szervezi az erkölcsi- egészségügyet :-)))

Visceroid 2017.07.08. 15:47:49

"Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az ősszel látványos utcai zavargások törnek majd ki, melyek legfőbb célja a hangulat gerjesztése."

Ilyen nem lesz. Az őszödi beszéd anno az ország pechje volt. Orbán sem számított rá, hogy az a heccpolitika, amit már 2000-től folyatott ekkorát fog szólni. De ha már bejött, akkor használja is. És mivel már nincs számottevő ellenzék, akit ellenségképként tudna használni, ezért jön a Sorosozás meg a Brüsszelezés. Gondolom nagyon sok Fidesz szavazó lelke mélyén azért szeretne mondjuk visszaállítani egy Nagy-Magyarországot, de sajnos azzal már egy kicsit elkéstek. Nincs számottevő hadseregünk, katonai és egyéb szövetségekben vagyunk az ex-kisantant államokkal, és ha ezek a tényezők nem állnának fent, akkor is gyorsan le tudnák győzni a magyar haderőt. Marad hát az álmodozás, meg a csendes dühöngés.

Magyarországban már nem maradt sok erő. Orbán pedig most viszi be neki a kegyelemdöfést. Az elkövetkezendő évtizedek Magyarország végső hanyatlásáról és kiürüléséről fognak szólni, ahogy szépen lassan Európa legutolsó sereghajtó állama leszünk minden tekintetben.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 15:55:09

@Visceroid: "Magyarországban már nem maradt sok erő. Orbán pedig most viszi be neki a kegyelemdöfést. Az elkövetkezendő évtizedek Magyarország végső hanyatlásáról és kiürüléséről fognak szólni, ahogy szépen lassan...."

... és ha megint nyernek 2018-ban, onnantól a nap se süt majd ki. Na ilyen a tipikus magyar búvalbaszott mentalitás.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.07.08. 16:09:05

Hát ha egy embert kéne megnevezni az országból, aki polgárháborús pszichózisban szenved, akkor Kövér László lenne az. Persze az egész Fideszre jellemző, hogy paranoid hatalomféltésükben minden kritikát külső vagy belső háborús fenyegetésként próbálnak eladni.

ami szabad 2017.07.08. 16:13:12

Készülnek a fiúk! Kicsit még nyomják, hogy lesz itten lövöldözés, és minő meglepő! lesz is. Bár néhány kommentelő szerint, ez nem lehet érdekük, pedig de. A hatalom stabilizálása szempontjából, egy "rendkívüli állapot" + erre hivatkozva, akár egy a választások berekesztése, nem áll messze a lélektanuktól. Azt gondolom, amíg a balfék ellenzék nem erősödik meg, és a közvéleménykutik szerint erősen nyerésre állnak nem lépik meg, de amint ez neccessé válik, nem lesznek gátlásaik. Azt ugyanis - mármint a morális gátlásaikat- rég elvitte az ördög! Ugyanakkor egy jó kis csihi- puhi arra is jó lehet, hogy a "szegény én" játékot erősítse, amit ovi mostanában kezdett játszani annak érdekében, hogy kézcsókra hajlamos alattvaló -lelkületű szavazóit még inkább feltüzelje, meg kell védeni az isten- király-vezért és persze a magyar nemzetet! Igaz, hogy a kutya se akarja bántani, de mára már azért tényleg sokan beszopják, hogy de. Hát erről szól a belengetés. Aki a töri órákra nem csak bejárt, de szerencsés volt egy igazán jó tanártól tanulhatni, azok ezt olyan pontosan látják, mint azt, hogy a reklámok zöme hazudik. A módszertan és a manipuláció ugyanis rokonok, a célok esetében a reklámok a kevésbé károsak, pedig azokat is igencsak utáljuk! :)

2017.07.08. 16:14:31

@ipartelep: Én inkább arra tippelnék, hogy bevetik a "puccsot akartak elkövetni, de mi bizony résen voltunk, lelepleztük a gaz sorosista-civil-fasiszta elemeket" forgatókönyvet.
Polgárháborúra csak abban az esetben számítok, ha jövőre a fideszkdnp elvesztené a választásokat (pláne, ha kis különbséggel). Előkerülnének a kubatovkatonák és jogos harcot kezdenének a természetesen Soros segítségével elcsalt választások eredményének eltörléséért és új választások kiírásáért. De erre nem sok az esély. Nincs komolyan vehető ellenfél.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 16:17:24

@Janossz:

- A 2009-es csődközeli helyzetet nézve már ez is elég jó
- 2009 előtt eleve rossz úton járt a gazdaság, sérülékeny volt és ez meg is látszott a válság hatásain.
- 2009 előtt sikerüt eladósítani magunkat, a lakosság devizában volt legatyásodva.
- nyílván lehetett volna gyorsabban, radikálisabban megoldani a gondokat, de akkor állandó tüntetések lettek volna. (és nem olyanok mint amiket az útóbb 4-5 évben láttunk, hanem kukagyújtogatós, autóborogatós, molotov koktélos.)
- most is vannak olyan tényezők a gazdaságban amik sérülékennyé tesznek bennünket, de ahogy hallottam igyekeznek ezeket megszűntetni. Ez persze nem megy 1-2 nap alatt.
- egyébként egyéni szinten nem tudom mennyire érint egy átlag polgárt a negyedéves GDP adat. nem hinném, hogy ezek miatt olyanok az emberek mint akit az akasztófára kísérnek épp. sajnos az ilyen mentalitás is akadályozza a fejlődést, sőt másokat is visszahúz. Jó lenne ez ellen rendszer szinten tenni valamit.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 16:19:48

@Tralfamador75: "Én inkább arra tippelnék, hogy bevetik a "puccsot akartak elkövetni, de mi bizony résen voltunk...."

Jaja, eljátszák a szokásos színjátékot, az ellenzék meg vígan asszisztál hozzá. Mást nagyon úgyse tehetnek.

Oszt a karaván halad tovább, amire egyébként szükség van. Nem lehet folyamatos kampány.

exterminador 2017.07.08. 16:19:54

@nemecsekerno_007: nagyon jó, tényleg. Az ország az EU támogatások lélegeztetőgépén van. 2020 után itt minden össze fog dőlni.

exterminador 2017.07.08. 16:20:26

@nemecsekerno_007: nem lehet folyamatos kampány... Te hol élsz?
Hét éve egyfolytában az van!

nu pagagyí 2017.07.08. 16:22:17

A kiszivárgott információk szerint az önpuccsot Kubatov bölcsésznek álcázott kopaszai kezdik, amelyhez csatlakozik a rózsadombi asszonykommandó. Az esemény időtartama kb. 2 óra lesz, amit a Pintér vezette rendőri egységek és a TEK erődemonstrációja zár. Ezután, az előzetesen elkészített listák alapján a rezsim megkezdi a tömeges letartóztatásokat. A fő vádpont a Soros-szimpátia lesz.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 16:23:14

@exterminador: "nagyon jó, tényleg. Az ország az EU támogatások lélegeztetőgépén van. 2020 után itt minden össze fog dőlni...."

- Azt majd meglátjuk, de hagyjuk már ezt az EU lélegeztető gépet.
- Azzal mikor számolunk el, hogy a magyar adóból kiképzett munkaerő, gazdag európai országokba lép le doglozni? és persze ott fizet járulékot.
- akik meg itthon maradtak, azok termelik meg pl. a nyugdíjakat.
- közben meg megy a rizsa az "európai értékekről"

Ennyire nem lehetünk idióták, hogy ezt beszopjuk. A pénzügyi kérdéseket kéne előbb tisztázni, mert másként nem lesz nyugalom. Hagyjuk a "demokrácia" bullshit-et.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 16:27:13

@exterminador: "e hol élsz? Hét éve egyfolytában az van!...."

Majd ősszel rájössz, hogy milyen ha tényleg kampány van :D

De egyébként ez kurvára mindegy. A nagy rendszereket, mint az egészségügy, oktatás, nyugdíjrendszer nem lehet egy ciklus alatt átalakítani, ezért jó ha még legalább 1, de akár még 2 ciklust végigvisz a fidesz (a másodikat akár koalícióban) és végre megszabadulunk a kádári örökségtől.

Ennek lehetőségét én csak a mostani kormányban látom, a többi alakulat papírkutya, töketlenségből diplomáztak summa cum laude. A kormány közelébe nem engedném őket.

Visceroid 2017.07.08. 16:29:46

@nu pagagyí: Ez nem vicces. Ki a fene gondolta volna mondjuk 10 éve, hogy egyszer az ország "Soros téged is ki akar nyírni" üzenetet hordozó plakátokkal lesz tele. Ne felejtsük el, hogy Orbánnak most teljhatalma van, ha egy kicsit is veszélyben érzi magát megint jön majd kezdetnek a tömegtüntetés, a kokárda meg az ingyenvonat, aztán majd meglátjuk hol lesz a vége. Ezek a barmok már most polgárháború emlegetnek, pedig semmi nem veszélyezteti őket. Most még. Ki tudja, hogy mit találnak ki legközelebb?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.08. 16:38:56

Ha polgárháborút emlegetnek, az azt jelenti hogy félnek. Ez ennyire egyszerű. Ami azt jelenti, hogy bevallották, saját maguk szerint is adtak erre okot.

Janossz 2017.07.08. 17:06:59

@nemecsekerno_007:
2008-2009-ben volt egy világgazdasági válság, ami mindenkit visszavetett. Volt aki két, volt, aki négy év alatt tért magához belőle.
Olyan viccország, ahol nyolc év után még mindig hivatkozási alap a gazdaság sikertelenségére, csak egy van. Itt. Nem egy negyedéve tart a mélyrepülés, tudod jól.

" Azzal mikor számolunk el, hogy a magyar adóból kiképzett munkaerő, gazdag európai országokba lép le doglozni? és persze ott fizet járulékot."
Tudod, a történet úgy kezdődött, hogy tízezrével lézengtek az emberek itt, munka, megbízás nélkül, az állam meg ajánlott nekik egy sárga mellényt, gereblyével. És valamiért a külföld mellett döntöttek.

"A nagy rendszereket, mint az egészségügy, oktatás, nyugdíjrendszer nem lehet egy ciklus alatt átalakítani, ezért jó ha még legalább 1, de akár még 2 ciklust végigvisz a fidesz "
Meséld már el, hogy az eddigi időben mit is tettek a kádárista alapon működő nagy rendszerek átalakításáért? Hét éve. Megvontak egy csomó támogatást, igen, ellehetetlenítve vagy félmillió ember megélhetését, nagy reform tényleg, és a hiánycél tartható. Bravó! És valami reform esetleg?
Az nincs, nem értek rá, vagy az erőt gyűjtik még hozzá.

guvat 2017.07.08. 17:08:58

Pillanatnyilag a legtöbb, ami az ellenzékből kihozható, az egy néhány száz fős üvöltöző horda. Ebből kellene némi külföldi segítséggel rendszerváltó erőt hizlalni... Emberhez méltó feladat, de sok pénzzel a címlapokra lehet vele kerülni. Ez a maximum. A 30 ezüstök meg a GDP-t növelik....

nemecsekerno_007 2017.07.08. 17:16:56

@Janossz: "2008-2009-ben volt egy világgazdasági válság, ami mindenkit visszavetett. Volt aki két, volt, aki négy év alatt tért magához belőle..."

- Csak nem mindegy, hogy mennyire volt sérülékeny a gazdaság. Nálunk az állam is, meg az állampolgárok is el voltak adósodva, Németországban inkább megtakarításaik voltak. Nem nehéz kitalálni, hogy kinek sikerült gyorsabban. Mo.-ot inkább a görögökkel érdemes összehasonlítani, mert ahhoz álltunk közelebb.

"Tudod, a történet úgy kezdődött, hogy tízezrével lézengtek az emberek"

- Ne keverd a szezont a fazonnal, ez akkor a demagógia, hogy neki lehet támaszkodni.
- a sárgamellényes többsége nem kell nyugatra, pont ez a gond. a gazdag európai országok kimazsolázzák a javát, nekünk meg marad a probléma. ezen változtatni kell, nem lesz egyszerű, biztos sokszor lenáciznak miatta, de elég volt már abból, hogy szopatnak bennünket. (egyébként a V4-eknek is elegük van, elmúlt már a rendszerváltás eufóriája, meg a lila köd. A pénzről szól szinte minden, ne próbáljanak hülyének nézni)

"Meséld már el, hogy az eddigi időben mit is tettek a kádárista alapon működő nagy rendszerek átalakításáért? Hét éve. Megvontak egy csomó támogatást...."

- ha jól tudom, próbálják féken tartani a hiányt az egészségügyben, kisebb-nagyobb sikerrel.
- annyit csináltak egyébként, hogy hozzáigazították az igényeket a lehetőségekhez. olyan az eü. nagyjából amit finanszírozni tudunk. ezért kell valamit azzal kezdeni, hogy sokan külföldön fizetnek járulékot. Tiszta pénzügyi helyzetet kell teremteni, be kell vonni a magánbiztosítókat meg egyebek. De az nem járja, hogy a külföldön dolgozó nyugdíjas szülei símán kapnak nyugdíjat és még az eü. rendszert is fokozottabban veszik igénybe amikor a gyerekük nem fizet itthon járulékot. Ez pofátlanság, csak nem merjük kimondani.

BiG74 Bodri 2017.07.08. 17:30:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ez így van. Ha valami csoda folytán feláll egy olyan ellenzéki erő, mely láthatóan jó eséllyel meg fogja őket verni a saját választási rendszerükben akkor bizony a fityisz a rendelkezésére álló minden eszközzel meg fogja próbálni az ország destabilizálását. Félnek.

Behajtó70 2017.07.08. 17:30:37

Még egy kicsikét ugarbugráltok, kicsikét tüntikéztek, és lesz dádá is hamar! Csak provokáljatok! Aztán lehet menni sírdogálni a kunbélához! Igen vonagabi, te is!

BiG74 Bodri 2017.07.08. 17:58:02

@Behajtó70:
Megint behívjátok a ruszkikat?

Quas! 2017.07.08. 18:04:18

@nemecsekerno_007: Micsodaaaa??? Ha valakinek a gyerekei külföldön dolgoznak az ne kapjon nyugdíjat meg eü ellátást? Miféle elbszott nézet ez???

BiG74 Bodri 2017.07.08. 18:08:01

@Quas!:
Elbaszott fityiszdroidos, nem kell kiakadni.

Janossz 2017.07.08. 18:12:35

@nemecsekerno_007: Talán a meleg teszi, ennél voltál már értelmesebb.
"Mo.-ot inkább a görögökkel érdemes összehasonlítani, mert ahhoz álltunk közelebb"
Vagy itt van például Etiópia. Ahhoz is hasonlíthatod. Magyarországot a volt keleti blokk országaihoz kell hasonlítani, nem máshoz. És az összehasonlítás az utóbbi tíz év vonatkozásában gyászos eredménnyel jár.

Ha figyelmesen olvasnál, tudnád, hogy nem a sárga mellényesekről beszéltem, hanem azokról, akik megélni nem tudván a sárga mellény HELYETT választották a külföldi munkát.

"próbálják féken tartani a hiányt az egészségügyben, kisebb-nagyobb sikerrel."
Elvonták a forrásokat, dől az egész eü a francba. Nem baj, aki számít, megfizeti a magánt.
Bár úgy hírlik, lassan az se különb, de legalább drága.
"Tiszta pénzügyi helyzetet kell teremteni, be kell vonni a magánbiztosítókat meg egyebek."
Talán ezért kellett azonnal felszámolni a magánnyugdíj rendszert, ugye?
És visszaállítani a drága jó kádáristát, ahol ellenőrizetlen, pofára osztható a pénz, akár percnyi biztosítási jogviszony nélkül. Ez tetszik, mi?

Gábor Révész 2017.07.08. 18:13:30

@ipartelep: Bocsi, de vitatkoznék. Az orbáni taktika egészen más: alig várják, hogy valami atrocitás történjen. Abban a pillanatban be lehet vezetni a szükségállapotot, választások eltörölve, rendeleti kormányzás, országgyűlés feloszlatva.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 18:30:09

@Quas!: "Micsodaaaa??? Ha valakinek a gyerekei külföldön dolgoznak az ne kapjon nyugdíjat meg eü ellátást?...."

- Csak annyit kapjon amennyit a gyereke itthon befizet. Ez egyébként arra is vonatkozna akinek a gyereke itthon dolgozik.

- Napirenden van már egy közös európai szociálispolitika egy ideje egyébként. mert nagyon szép, hogy van aki EU-s polgár és élvezi az EU előnyeit, mások meg a szopórolleren ülnek.

Egyébként hasonló elveket be szoktak építeni az olyan egészségügyi rendszerbe ahol bevonják a magánbiztosítókat:

- a biztosító abban érdekelt, hogy minél több egészséges, fiatal ügyfele legyen mert az jövedelmező. az államnak itt be kell lépni a képbe mert különben rá maradnak az öreg, beteg nyugdíjasok. :)

Nem olyan elbaszott ötlet ez, csak neked nem tetszik. Mert te ebben a rendszerben vagy érdekelt. Másoknak meg már tele van vele a hócipője, hogy kénytelenek finanszírozni.

Ennyi.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 18:37:44

@Janossz: "Vagy itt van például Etiópia....."

- Erős csúsztatás: Etiópia nem EU-tag, totál irreleváns.

"Ha figyelmesen olvasnál, tudnád, hogy nem a sárga mellényesekről...."

Ez mindegy, a mondandóm lényege ugyanaz. Nem szívesen finanszírozom mások közeli hozzátartozóinak nyugdíját, eü ellátását, főleg ha itthon egy fillér járulékot se fizetnek.

"Elvonták a forrásokat, dől az egész eü a francba. Nem baj, aki számít...."

Jaja, mást nagyon nem csinálhatnak mert a magyar embert nem lehet meggyőzni, szinte csak a jogait ismeri. Az államiból szegény ellátás lesz, meg lesz mellette magán. Ha bevonják a biztosítókat és beépítenek fékeket, ellensúlyokat a rendszerbe akkor jól fog működni.

"Talán ezért kellett azonnal felszámolni a magánnyugdíj rendszert, ugye?"

Ja igen, már megint a MANYUP. Az kb. annyira volt magán mint az egészségügy :) Valszeg a nyugdíjat szépen elinflálják, mást nagyon nem lehet csinálni. A kérdés az, hogy eközben hogy sikerül átállni a felosztó-kiróvó rendszerről egy másikra. Mert ezen múlik a történet. Ha sikerül akkor lesznek valódi nyugdíjpénztárak, amiket ugye nem tud elvenni az állam. :)
Mert ugye az nem lehet magán amit egy demokráciában az állam le tud nyúlni. Vagy tévednék.

Sir Galahad 2017.07.08. 19:12:52

Gondolkozzunk logikusan. A kormánypárt utcahosszal vezet, ha csak el nem csesz valamit, nyerni fog. A zavargás a helyzetén javítani aligha tud, ellenben sokat ronthat. Tehát nem érdeke a felfordulás. A reménytelen helyzetű ellenzéknek viszont nincs veszteni valója, és minden mindegy alapon próbálkozhat vele.

Janossz 2017.07.08. 19:19:44

@nemecsekerno_007: "Nem szívesen finanszírozom mások közeli hozzátartozóinak nyugdíját, eü ellátását, főleg ha itthon egy fillér járulékot se fizetnek."
Tudod te, ki mindenkinek fizeted ezeket ellátásokat, akik soha egy fillért nem tettek be a kasszába? Tudod, hányan fizetnek ma is nevetséges járulékokat? (Ld még: Gazdák)
"Ha bevonják a biztosítókat és beépítenek fékeket, ellensúlyokat a rendszerbe akkor jól fog működni."
És hét évig miért nem kezdték ezt el? Akkor most jó dolog a magán biztosítás, vagy nem?
Vagy csak akkor jó, ha Selmeczi Úrnő felügyeli?
"Mert ugye az nem lehet magán amit egy demokráciában az állam le tud nyúlni."
Pedig megtörtént a dolog. Egy állítólagos demokráciában, aminek épp a szekerét tolod.

nemecsekerno_007 2017.07.08. 19:33:11

@Janossz: "Tudod te, ki mindenkinek fizeted ezeket ellátásokat, akik soha egy fillért nem...."

- Mindenki annyit kapjon amennyit befizet magának. A gazdák is, nyílván. De valszeg nem a gazdág húznák a rövidebbet, de ez más lapra tartozik. Én annak a híve vagyok, hogy aki fizet, az pötyögtet.

"És hét évig miért nem kezdték ezt el?...."

Már elkezdték, azért hagyják, hogy olyan szolgáltatást nyújtson amit finanszírozni tudunk. Az meg ilyen. Fél, egy éve még időnként megjelent egy eü. közgazdász az Egyenes Beszédben aki ugyanezt elmondta. Olyan az egészségügy amilyet a valós gazdasági teljesítményünk alapján finanszírozni tudunk. Mondjuk a csávót azóta nem láttam az ATV-n :)

"Pedig megtörtént a dolog. Egy állítólagos demokráciában..."

Az az államé volt, csak volt rajta egy címke "Magán" felírattal. Ezért szüntették meg, mert nem tudták fizetni az aktuális nyugdíjakat csak hitelből. Ilyen a felosztó-kiróvó rendszer.

Janossz 2017.07.08. 19:51:58

@nemecsekerno_007: Logikád alapján a házad is az államé, csak a te neved van kiírva rá.
Az esettel a legnagyobb probléma, hogy évtizedekre bevésődve nemzedékeket fog elrettenteni az öngondoskodástól, úgyis elveszi valami félnótás, ha hatalomra jut, jeligére.

Visceroid 2017.07.08. 19:55:51

"- Csak annyit kapjon amennyit a gyereke itthon befizet. Ez egyébként arra is vonatkozna akinek a gyereke itthon dolgozik."

Á, mit töketlenkedsz itt? Amint valaki nyugdíjas lesz, beszedik túsznak, ha a gyereke nem azt csinálja amit a kormány mond, lelövik. Egyszerű ez, mint az ágybaszarás!

nemecsekerno_007 2017.07.08. 19:56:47

@Janossz: "Logikád alapján a házad is az államé...."

Lószart mama, hogy élő klasszikust idézzek. Ez az ún. "demokratikus ellenzéknek a logikája."

"Fizessenek a gazdagok" :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.08. 20:01:56

@nemecsekerno_007: "Mindenki annyit kapjon amennyit befizet magának. A gazdák is, nyílván."

Na ebből láccik mennyire sötét vagy. A világon mindenütt a mezőgazdaságot támogatni kell, mert eccer hopp, eccer kopp. Az nem megy hogy a gazda szépen tejejjen az államnak amikor jó a termés, ha meg önhibáján kívül elveri a vihar a termést, vagy a minisztérium levágatja az állatait, me járvány van, akkor meg úgy járt. Hülye vagy gyerök, az alap dolgokkal nem v tisztában.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.08. 20:03:46

@Behajtó70: Ha jól emléxem 2006-ban amikor hőzöngtetek, kaptatok egy rendes kis dádát és azóta is sír a szátok. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.08. 20:04:36

@BiG74 Bodri: /sze. Kövér szíve szerint megtöltené fegyverekkel a Parlament pincéjét.

BiG74 Bodri 2017.07.08. 20:04:36

@Visceroid:
Nem kell foglalkozni vele, egy szimpla iq betyár idióta.

BiG74 Bodri 2017.07.08. 20:10:27

@Sir Galahad:
Gondolkozzunk logikusan. A megtörtént események alapján a fityisz és holdudvara az, mely hajlandó volt erőszakos eseményeket is kreálni, nem a jelenlegi ellenzék bármely része ( ha fityisz székház negyvenkilós bölcsészek általi "megtámadását" hozod fel, ki foglak röhögni). Persze csak ellenzékből, mert abban igazad van, hogy ha hatalomban marad nem lesz érdeke, ezt már 98'-ban is megmutatta.

rovid 2017.07.08. 20:13:25

@Visceroid: szomorú és lehangoló hozzászólás! De sajnos nagyon igaz és jövőbelátó!

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.07.08. 20:39:26

A lényeg: buksz a gazdáiddal együtt, perverzkém.

czjanos 2017.07.08. 21:17:22

Elég egy agent provocateur és "fel is robbanhat" az utca.

kiskutyauto 2017.07.08. 22:03:02

Lámpavasra lesz húzva a teljes hazaáruló rablógyilkos orbánmaffia, az utolsó emberig, és minden kollaboránsuk, strómanjuk, bűnsegédjük is le lesz vadászva....

ppppalika 2017.07.08. 23:36:18

@nemecsekerno_007: "A nagy rendszereket, mint az egészségügy, oktatás, nyugdíjrendszer nem lehet egy ciklus alatt átalakítani, ezért jó ha még legalább 1, de akár még 2 ciklust végigvisz a fidesz (a másodikat akár koalícióban) és végre megszabadulunk a kádári örökségtől."

Eddig sikerült szarrá tenniük az oktatást. A következő években meg le is húzzák a WC-n. Kösz szépen...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.08. 23:42:02

Rohadjon meg ez a tetves békétlen fidesz!

Pop40 2017.07.09. 00:13:22

Valószínűleg annak ment elébe a fideszes maffia, ha esetleg kirobbanna valami botrány, pl Fletó vagy Simicska nyilvánosságra hozná a főmaffiózó Orbántolvaj valamelyik lopását.
Esetleg szokás szerint valami mocskos húzásra készülnek, és az ez ellen várható jogos tiltakozásnak akarnak elébe menni.

Hazaáruló söpredék, minden normális országban életfogyttal börtönben ülnének.

Lajos Csánó 2017.07.09. 05:41:41

@nemecsekerno_007: Amikor Gyurcsány kormány eü reformot kezdett,ebbe benne volt a biztosítások is,akkor Orbánék népszavazást kezdtek!Orbán kormány 7 év alatt eltapsolt simán 6-8 ezer milliárd forintot,szinte minden látszat nélkül!Amit reformnak neveznek,az csak a rokoni és baráti körök helyzetbe,gazdagodását jelentette! Sokszor írtam most is tartom,Orbán a legnagyobb károkozója az országnak!

Adam Feldmann 2017.07.09. 06:55:12

ipartelep: csak a szelet szeretnék kifogni a vitorlából. "Amit nem akadályozhatsz meg, annak állj az élére."
Szerintem kb eza 2 alapelv van, de inkább csak kanalizálni próbálják a feszültséget és egy kis tüntetésssorozat összerántaná a táborukat. Így érdekükben áll szítani a tüzet.

ami szabad 2017.07.09. 07:19:40

@BiG74 Bodri: Simán megtennék, ha szükség lenne rá...

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.09. 07:24:32

A libsik próbálnak káoszt csinálni, sorosgyuri ezért pénzeli őket, ezért a migránspénzelés is. Destabilizálás, olcsó felvásárlás.

jandera 2017.07.09. 08:05:09

@nemecsekerno_007: "Mert ugye az nem lehet magán amit egy demokráciában az állam le tud nyúlni. " Nem, csak elveszti magánnyugdíj jellegét,

Jakab.gipsz 2017.07.09. 09:23:41

Nem mi kezdtük! Ők kezdték!

Mint a dedóban.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 10:18:04

@ppppalika: "Eddig sikerült szarrá tenniük az oktatást......"

Nyílván minden 2010 után szaródott el az oktatásban, előtte minden fasza volt.
Nem mondom, elég töketlenül állt a kormány az oktatáshoz, de az ellenzék se a valódi problémákra mutatott rá, hanem jöttek a "rabszolgákat nevelünk, mert arra van szükség" duma. Jelenlegi formájában az oktatást úgy áll, hogy beszántani és sóval behinteni aztán kitalálni egy teljesen újat.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 10:19:04

@jandera: "Nem, csak elveszti magánnyugdíj jellegét...."

Pontosan. Magán jellegű volt, fából vaskarika. Ha mondjuk a MetLife-nál lett volna nyugdíjmegtakarításom az állam nem tudta volna elvenni. Ugye?

nemecsekerno_007 2017.07.09. 10:21:11

@Lajos Csánó: "Amikor Gyurcsány kormány eü reformot kezdett,ebbe benne volt a biztosítások is,akkor Orbánék népszavazást kezdtek!...."

Már akkor meg kellett volna csinálni, de a drága magyar nép nem ilyen, még a kádári nosztalgiában él. Most talán már változott annyit a helyzet, hogy el lehet kezdeni.
Felhatalmazás is lehet rá.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.07.09. 10:42:24

@nemecsekerno_007:

figyelj te birka agyú fidióta:

2002-2010 között a fideszes mocskaid minen olyan törvényt megszvaztak, ami pénzügyi csődbe vitte az országot. Csak éppen ennek a kijavításából már semmit se szavaztak meg. A fideszes bandád tehát nemcsak hogy fvszereplője volt az ország elkúrásának, hanem még jobban is el akarta kúrni mint a maszop. Elmentek tehát ti mocskos fidióta hazaárulók a picsába!

2002-2010-ben még voltak müködő közszolgáltatások, Magyarország még az EU vitathatatlan tagja volt. Mára Lopbánod tönkretett szinte minden közszolgáltatást, Magyarországot meg éppen kivezeti az EU-ból és a ruszkikhoz csatlakoztatja.
Elmentek tehát ti mocskos Puytin csicskák a jó édes orosz anyátokba!

Netuddki. 2017.07.09. 10:56:56

Egyszerű a képlet. Körülbelül őszre várható, hogy a simlicska bedob majd valamit az orbán ellen a köztudatba. Már ha valóban hajlandó ilyesmire, saját magát is kompromittálni.

A képletből viszont egy valamit nem vettek figyelembe a fijjugg. A tömeg ellen kivezényelt rendfenntartók majd kinek az oldalára fognak állni? Olyan emberekkel akarják leverni az orbán bandával elégedetlenkedőket, akiknek szintén tele van a tökük a tolvaj bandával?

Netuddki. 2017.07.09. 10:58:47

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Feleslegesen eteted ezt a fidelitasos hülyegyerek trollt! A múltkori beégős videó emléke úgy látszik már halványodik, újra teljes erővel nyomatják a kretént.

2017.07.09. 11:20:35

@nemecsekerno_007: te tényleg ennyire ostoba lennél?

2017.07.09. 11:21:48

@nemecsekerno_007: anyád hogy van, fideSSpropagandista?

wolves84lb 2017.07.09. 12:50:48

@nemecsekerno_007: már elnézést, de a fidesznek pontosan annyi ideje volt, mint a szociknak, hogy rendbetegyék az oktatást+egészségügyet. Ehhez képest mindkét helyen szarabbul állunk, mint a szocik után. Lófaszt, mama...

wolves84lb 2017.07.09. 13:11:09

@nemecsekerno_007:
"- ha jól tudom, próbálják féken tartani a hiányt az egészségügyben, kisebb-nagyobb sikerrel.
- annyit csináltak egyébként, hogy hozzáigazították az igényeket a lehetőségekhez. olyan az eü. nagyjából amit finanszírozni tudunk. ezért kell valamit azzal kezdeni, hogy sokan külföldön fizetnek járulékot. Tiszta pénzügyi helyzetet kell teremteni, be kell vonni a magánbiztosítókat meg egyebek. De az nem járja, hogy a külföldön dolgozó nyugdíjas szülei símán kapnak nyugdíjat és még az eü. rendszert is fokozottabban veszik igénybe amikor a gyerekük nem fizet itthon járulékot. Ez pofátlanság, csak nem merjük kimondani."

Ezt magyarázd már el, mit jelent: féken tartani a hiányt. A hiányt meg kell szüntetni, és ha következő évben is felbukkan, akkor a rendszert áttervezni, mert SZAR. Ez az egyik legordasabb kamu, amit manapság el lehet adni a népnek...féken tartani a hiányt, ráadásul több-kevesebb sikerrel. Mondjuk, hozhatnál példát a több-kevesebb sikerből a több-re.
Szóval azoktól a nyuggerektől vennéd el a nyugdíjukat, akik ledolgoztak jóeséllyel 40+ évet, fizetve a járulékokat...nem elég, hogy a szocializmus miatt ők nem megélik a nyugdíjas éeiket, mint a nyugatiak, hanem túlélnek pár évet nyuggerként. Csupán azért, mert az utódaik külföldön KELL, hogy dolgozzanak, távol a szüleiktől és szülőhazájuktól.

Te nagyon fordítva ülöd meg a lovat, haver...nagyon-nagyon...

wolves84lb 2017.07.09. 13:12:44

@Behajtó70: neked a 70 az IQ-d, vagy a születési éved? Netán a súlyod? Bármelyik is, a helyednem nem ugrálnék olyan nagyon, bohóc :)

wolves84lb 2017.07.09. 13:17:32

@Sir Galahad:
"Gondolkozzunk logikusan. A kormánypárt utcahosszal vezet, ha csak el nem csesz valamit, nyerni fog."

Gondolkozzunk logikusan...ha a maradék 4M ember végre kihúzza a fejét a seggéből, orbánék örülhetnek, ha bejutnak a Parlamentbe (ez most nyilván költői túlzás, mielőtt ebbe kötnél bele).

wolves84lb 2017.07.09. 13:22:36

@nemecsekerno_007:
"Nyílván minden 2010 után szaródott el az oktatásban, előtte minden fasza volt.
Nem mondom, elég töketlenül állt a kormány az oktatáshoz, de az ellenzék se a valódi problémákra mutatott rá, hanem jöttek a "rabszolgákat nevelünk, mert arra van szükség" duma. Jelenlegi formájában az oktatást úgy áll, hogy beszántani és sóval behinteni aztán kitalálni egy teljesen újat."

Szóval szerinted az ellenzék a hibás az elmúlt 7 évben, hogy szar az oktatás? 2010 előtt meg gondolom az aktuális kormány volt a hibás, nem a kordonbontó fityisz...ugye?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.09. 13:31:10

@enpera: Jól van jobbágy! Nyugoggyá le! Kapj be egy Orbán szar pasztillát, attól titeket elönt a boldogság!

nemecsekerno_007 2017.07.09. 14:05:03

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: "2002-2010 között a fideszes mocskaid minen olyan törvényt megszvaztak, ami pénzügyi csődbe vitte az országot..."

Aki kormányon van, annak sokkal nagyobb a felelőssége, ezzel neked is tisztában kéne lenned. Aki kormányoz az dönt, az ellenzék maximum tiltakozhat.

"2002-2010-ben még voltak müködő közszolgáltatások, Magyarország még az EU vitathatatlan tagja volt...."

Jaja, hitelekből. Akkor még nehéz volt kapitalizmust építeni Kádár népe miatt. Remélem most már kihalófélben vannak, így talán egyszerűbb lesz.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 14:08:39

@hullajelölt88: Ez lenne egy cáfolat tőled? Valszeg végigrinyálhatsz még 4 évet, mert megint a Fidesz nyeri a választást, pedig nem ártana egy koalíció v. valami, mert volt pár töketlen pillanatuk. (de még mindig jobb mint ha töketlenkedés lenne a stratégiájuk mint az ellenézéknek)

nemecsekerno_007 2017.07.09. 14:11:25

@wolves84lb: "már elnézést, de a fidesznek pontosan annyi ideje volt...."

A szocik alatt nem csak az eü, oktatást állt szarul hanem majdnem minden más is. Illetve ha a devizahitelből vett lapostévék számát nézzük akkor abból jobban álltak.

- Amit a kormány 7 év alatt csinált az nyílván messze nem volt tökéletes, de nagyjából ennyit lehetett csinálni nagyobb lázongás nélkül.
- valszeg ezt nem csak én gondolom így, hanem még sokan mások is. azért áll úgy a fidesz támogatottsága ahogy.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 14:17:57

@wolves84lb: "Ezt magyarázd már el, mit jelent: féken tartani a hiányt....."

Egymásnak ellentmondó dolgokat írsz. Totál zagyvalék. Meg akarnád szüntetni a hiányt, de nem érted, hogy mér' kéne elvenni annak a nyugdíját akinek a gyereke külföldön dolgozik???!!

Így nehéz lesz megértened.

- nos a felosztó-kiróvó rendszer olyan, hogy gyakorlatilag a mostani járulékokból fizetik a mostani nyugdíjakat
- úgy ahogy ez a 40+ végigdolgozott év alatta az általad említett nyugdíjassal is történt.
- szóval járni jár, csak nem jut. és mielőtt még jönnél a stadionokkal meg egyebekkel. a kettő kurvára nem ugyanaz az összeg. Stadionokra 3 év alatt kb. 300 Mrd-t költöttek. (az más kérdés, hogy kell-e v. nem)
- a szociális kiadások évente 5000 Mrd-t tesznek ki. ÉVENTE! Szóval nem ugyanaz a kategória.

Ezt már milliószor leírtam és nem értem, hogy ennyire idióták egyesek v. ennyire bentragadtak a kádári reflexekbe.

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 19:47:27

@nemecsekerno_007: Mondd ki nyugodtan, azért nem jut több, mert a fityisz.maffia ellopta a pénzt.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 19:50:28

@Bikkfanfutyulo: Jajj, tervezőm. A 2000-es években írta még Tóta W., hogy 10 millió kommunistával nehéz kapitalizust építeni.

Hát persze Fidesz ellopta. Meg az összes hitelt amit felvettünk az elmúlt 40 + 20 évben.

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 19:58:23

@nemecsekerno_007: Ne kenegesd össze-vissza, a látványos meggazdagodásukat nem a lottón nyerték.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 20:02:23

@Bikkfanfutyulo: Nem vagy tisztában a nullákkal, de itt egy kis segítség.
Nyílván mindent szétlopott a fidesz, de felejtsd el, hogy azt előbb valakinek meg is kell termelnie. És nem a közszféra szokta.

Ezt nézegesd és próbáld értelmezni:

www.amipenzunk.hu/#/~/koltsegvetesi-kiadasok

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.09. 20:17:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: na kapcsold ki a gépedet, mert kikapsz anyukádtól, libsihülyegyerek. A mamahotelben sincs minden ingyen, és ezért sem kaptál sok pénzt a gyuritól.

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 20:25:13

Kösz a megelőlegezett bizalmat, de eligazodom a nullák között, Sőt, azt is vágom, hogy aki az iskolapadból ült át a Parlamentbe vagy egy önkormányzati irodába, egy fillérrel sem járult hozzá a GDP-hez. Ugyanis dolgoztam termelő cégnél, amíg (amerikai parancsra) tönkre nem tették a magyar ipart.
De azzal azért ne kábíts senkit, hogy egy gázszerelő a hozzáértése miatt vasutat-hidat-autópályát építhet, újságok tucatjait veheti meg, pár évi keresetéből. - Akkor inkább nálad lehet gond a millió és a milliárd közötti különbség értelmezésével. :-)
És bocs, de a linkedből sajnos nem tűnik ki, hogy ezekből az összegekből mennyi "vesztette el közpénz-jellegét".

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.09. 20:36:33

@nemecsekerno_007: Elmondanád hány százalékot nőtt az ország adóssága 2010 óta forintban? A százalékszámítás megy?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.09. 20:39:40

@enpera: Jól van! 12.-én megy a nyugdíj, rendelhecc a neten Orbán szar pasztillát, szopkod6od és ájuldozhacc tőle, te jobbágy!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.10. 10:33:50

@nemecsekerno_007: jaja, csak azt ne felejtsd el, hogy Bajnai 265 forinton álló euróval adta át, amit a kedvenceid feltornáztak 310-re.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.10. 10:34:33

@nemecsekerno_007: Látom a százalék számítást kerülöd. Általános negyedikben kibuktál?
süti beállítások módosítása