Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Szabad-e maszturbáció közben énekelni?

2017. szeptember 21. - Toadwart66

maxresdefault_4.jpg

Balog Zoltán Emmi-miniszter a Mindennapos éneklésről szóló konferencián arról beszélt, nincs is annál szebb, amikor a fogantatás pillanatában a várandós édesanya "dúdol, énekel", és talán még a leendő édesapa is csatlakozik hozzá.” (Ön mit énekel, amikor fogantat?)

Az istenfélő Balog Zoltán egészen pikáns részleteket osztott meg a nagy nyilvánossággal a saját szexuális életével kapcsolatosan, ami a részéről kimondottan dicséretes, bátor, talán még Istennek is tetsző cselekedet. Mindez akár egy új termékenységi kultusz kezdetét is jelentheti, ami azonban több lényegi kérdést is felvet eme nemes üggyel kapcsolatban.

A fogantatás valójában kemény, elszánt élet-halál harc és nem egy lágy madrigál. Az aktus közben vad versenyfutás veszi kezdetét több millió spermium között abból a célból, hogy félbecsapott génállományukat egyesítsék a hőn áhított petesejtével, de ez a legtöbb esetben csupán egyetlenegy kiválasztottnak sikerülhet. A többiek haldokolva hevernek szerteszét a csatamezőn, miközben utolsó erejükkel talán Richard Wagner, A walkürök lovaglásának taktusait csapkodják a farki végükkel, bár kétséges, hogy rövid életük során hallhattak-e egyáltalán Francis Ford Coppola, Apokalipszis most című filmjéről.

A szexualitás és a művészetek között évezredek óta szoros kapcsolat áll fenn. Cáfolhatatlan bizonyítékként megemlíthető az 1908-ban, Alsó-Ausztriában megtalált willendorfi Vénusz nevezetű szobrocska, amely nyílt felhívást jelent egy vad, pogány üzekedésre.

A zene és a termékenység közötti kapcsolatot azonban még senki sem kutatta teljes mélységében, annak ellenére, hogy az emberiség megszámlálhatatlan mennyiségben ontotta magából a szerelmes dalokat. A willendorfi Vénusz zenei megfelelője kétségtelenül Solymos Antal - Schöck Ottó, Lady N című termékenységi dala, amely Korda György előadásában meghódította az egész Kárpát-medencét. Arról azonban nem áll rendelkezésünkre értékelhető, statisztikailag kimutatható adat, hogy ez a pompás sláger milyen mértékben növelte meg akkoriban a születések számát. Egészen meglepő, de fogalmunk sincs arról, vajon mennyien köszönhetik életüket Korda György biztató hangjának.

Érdemes lenne azt is tüzetesebb vizsgalat alá vetni, miként is hathat a szerelmi együttlétekre az, ha a szerelmeskedés csúcspontja előtt, egy váratlanul betoppanó tűzoltózenekar teljes hangerővel rázendít a Radetzky-indulóra. Nem tudható, hogy mindez fellelkesíti-e a szerelmeseket, vagy esetleg szétrebbenti őket és véget vet a megkezdett fogantatásnak.

A társas kapcsolatokra valószínűleg pozitívan hathat a zenés felajzás. A hűtlen házastársak, ha véletlenül rajtakapják őket, ezentúl bátran hivatkozhatnak arra, hogy csángó népdalok buzgó dúdolgatása közben, egészen váratlanul elragadta őket a hév, ami ugye bocsánatos bűn. Ki lenne képes ellenállni a Nálunkfelé a leányok úgy élnek című gyimesi csángó népdalnak, nem is beszélve a Bal ujjamra sirítem a gyűrűmet hipnotikus, termékenyülést ösztönző hatásáról.

Felmerülhet a kérdés, hogy a Béreslegény, jól megrakd a... (hm) szekeret című nóta vajon milyen hatással lehet a spermiumok küzdőszellemére és nem rémíti-e halálra a szemérmetes női petesejtet. Talán megfelelőbb lenne ilyen esetekben az, ha az apa a jóval szelídebb, Or ch'el ciel című Monteverdi madrigált énekelné lágyan, kellően átszellemülve, miközben javában buzgólkodik.

A maszturbáció fertelmes bűn, ennek ellenére mégis rengetegen művelik, bár szerencsére tagadják. Csökkenti-e eme rettenetes gazság mértékét az, ha az istentelen szodomita buja örömszerzés közben egyházi zsoltárokat énekel? Ha igen, mennyivel? Mit tegyenek az erkölcsös szülők, ha tesztoszterontól bőven átitatott fiúgyermekük egy adott napon immár hatodszorra zendít rá a Hallgasd meg szavamat, Uram, figyelj esdeklésemre! című zsoltárra, ráadásul erősen mutáló, elviselhetetlen hangon. Tehetnek-e valamit a bűnös lélek megmentése érdekében, vagy tűrjenek-e tovább? Segít-e valamit ilyen esetben az ördögűzés?

Vajon más művészeti ágakkal is szebbé lehet-e tenni a fogantatást? Mihez kezdjen például egy szobrász, ha éppen fogantatni készül? Nem túlságosan veszélyes-e vésőt használni vad hancúrozás közben? A por és a hangos kopácsolás nem biztos, hogy nyugodt, meghitt körülményeket teremt a szerelmi együttléthez.

Vajon mit és hányszor csinált Michelangelo Buonarroti, miközben megfestette a Sixtus-kápolna mennyezetfreskóját? Milyen körülmények között fogant meg Lev Tolsztoj, Háború és béke című regénye, amely legendásan hosszúra sikeredett?

Ha a feleségnek az adott pillanatban semmi kedve sincs a dúdolgatáshoz, hímezhet-e helyette, hogy ezzel is fokozza a gyönyört melyben hitvesét részesíti, miközben az hálából buffó áriákat zengedez?

Rengeteg még a megválaszolatlan, izgalmas kérdés.

Hatalmas felfedezés lenne az emberiség számára, ha egyértelműen bebizonyosodna, hogy a munkásmozgalmi indulóknak – mint feltételezhető – fogamzásgátló hatásuk van.

A fő kérdés azonban az, hogy vajon mi rejtezhet még Balog Zoltán fényes elméjében? Vajon lehet-e trópusi betegségeket hatékonyan gyógyítani a Kányo, menj a buzábo! című göcseji népdallal?

És legfőképpen: – Szabad-e maszturbáció közben énekelni?

"Kányo, menj a buzábo!
Ott a csibe lábo,
Tedd bele a tábo!
Jó lesz vacsoráro."

Várfölde (Göcsej, Zala)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr8312882392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n3spr3ss0 2017.09.21. 15:05:43

Még hozzá vonyítva, mint a páter szokott.

morph on deer 2017.09.21. 19:07:27

“Dúdolgasson teneked a Balog Zoltán...”
:D
Már csak azt kell megoldani, hogy Németh szilárd is valamilyen miniszter lehessen, most, hogy Kósa is a helyére került...
Ezek hárman bármilyen napfogyatkozáson túltesznek, még külön-külön is, együtt pedig akár már az antianyag minőségét megközelítik..!
(Azért nem mondtam, hogy “fekete lyuk”, mert hátha dúdolásra késztetné a tiszteleteshez hasonló hmmm... ‘gondolkodású’ olvasókat.)

jancsopanza 2017.09.23. 11:24:45

Sírok a röhögéstől, a héten már nem először.
Csak az jut eszembe, hogy mennyire értetlenkedtem hajdanán amikor azt a szólást hallottam, hogy "amikor a pina dalol..."
Minden megvilágosodott!

halakmiki 2017.09.26. 10:15:26

Az illusztráció megtévesztő! Mindkét keze tele van mindegyikünknek! De ez ne legyen akadály, szívesen vállalkozunk a cikkben felvetett feladatra, bárkit megijesztünk orgazmus előtt/közben/után. Mindent a kedves megrendelő kívánsága szerint! Üdv: Pomázi Tűzoltózenekar

ksi 2017.10.01. 11:40:38

Egy dolog, hogy tudatlan tahó emberminiszterünk nem tudja, hogy a fogantatás nem az orgazmus pillanatában történik, hanem legeslegkorábban is minimum egy órával (de inkább fél-1-2 nappal) később, de hogy a lakosság (gyerekesek inkluzíve...) jelentős része sincs ezzel tisztában, az azért elég gáz...

tireless treehugger 2017.11.01. 10:09:05

Balogból kinézem hogy még zsoltárosfiúként énekelnie kellett miközben a pap szorgoskodott mögötte.

-Hangosabban fiam....!!!
- ....aki nem jár bűnösök útján, és nem vegyül a csúfot űzők közé.....
-Köszönöm, elmehetsz, holnap 69-es ima lesz.
süti beállítások módosítása