Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Egy kicsit az őszi zavargásokról, avagy mégsem

2017. november 08. - Toadwart66

 hamster21.jpg

Zlatý křeček

A heves és brutális őszi zavargások jelenleg is ugyanolyan intenzitással folynak, mint a nyáron, azaz sehogy. A nagy októberi forradalom érdeklődés hiánya és más, előre látható események miatt elmaradt.

Jó esetben valaki váratlanul megbotlott az Oktogonnál, pár tojás összetört és emiatt néhány csúnya szó szaladt ki az illető száján, aminek hatására egyesek kicsit zavarogni kezdtek. Néhány hangya rövid szenvedés után megfulladt, társaik szerencsésen megmenekültek. Ennél izgalmasabb kormányellenes megmozdulás – a heves esőzéseket leszámítva – nem nagyon történt a fővárosban, ami nem túlságosan nagy tragédia.

Nem mindenkit lelkesít fel egy-egy, hazafias módon felgyújtott autó felemelő látványa, illetve a honvédelmi közelharc a globalista szemetes konténerek, valamint más, agresszíven ellenálló tereptárgyak ellen. Maradjon csak meg az utcai csatározás a Fidesz-KDNP jól bejáratott eszközéül. (Vízbázisú festékeket azonban senki se használjon nemzetegyesítés céljából, mivel az könnyen eltávolítható, ezért garázdaságnak, illetve szándákos rongálásnak minősül. A spontán égés és a bontási munkálatok végzése nem.)

Az elhivatott atyafiak, valamint honleányzók, bullterrier-nénik jobban értenek az ilyesmikhez, ráadásul rendelkeznek az ehhez szükséges gyakorlattal, elszántsággal, valamint erőnléttel. A tengerészgyalogos harcinéniket vajon hol trenírozzák?

Soros György kiképzőtáboraiban – a titkosszolgálati jelentések ellenére – nem oktatják a középületek elfoglalásának elméleti és gyakorlati alapjait, különös tekintettel a gender-elméletre, valamint mások hatékony leköpdösésére, megrugdosására.

Tisztességesen zavarogni, brutálisan rendet bontani ma a Fidesz táborán kívül senki sem képes, bár a CÖF-Hazafias Népfront amortizációját elnézve, már ők sem úgy vannak ezzel, mint régen.

A Semjén, úgy nagyjából dr. és tsai által előzetesen beígért „brutális választási kampány” legalább olyan izgalmas és érdekfeszítő, mint amilyenek Both Béla tűpontos monológjai voltak a Tavasz 17 pillanata című kitűnő, komótosan ballagó, szovjet, de alapvetően mérsékelt akciófilmben.

A magyar közéletben – már ha van értelme ezt a fogalmat használni valamire (nincs) – mostanában úgy nagyjából semmi érdemleges sem történt. A kormány nyugodtan teheti a dolgát. Olyasmiket, amiket leginkább kedvel. Cégvásárlások, ilyen-olyan üzletrészek megszerzése, einstandolás, állampolgárság osztogatása, árusítása, ide-oda gazdagodás, shortolások, tehetséges üzletasszony feleségek, szorgalmas, de már szerencsésen elhunyt tántik, paráználkodás, eccetera.

A nemzeti burzsoázia megállíthatatlan gyarapodása nem nagyon zavarja a népeket. A pannon hörcsög (maďarský křeček) hatalmasakat ugrik és közben mindent magába töm.

Az országgyűlési választások dögunalomba’ fullasztása kiváló és hatékony taktika a Fidesz +/- KDNP (ha létezne ilyen) részéről. A számtalan nemzeti konzultáció alapján a kormány birtokában már szép kis adatbázis összegyűlhetett barátokról és nem annyira barátokról. A cimbik biztos rohannak szavazni, amint csak lehet.

Célszerű lenne a választások időpontját szigorúan titokban tartani, és csak az arra érdemeseket értesíteni arról, hogy a megadott időpontban jelentkezzenek a területileg illetékes polgári védelmi parancsnokságon. A többiek szavazata amúgy is értéktelen, előreláthatóan csaláson alapul, amelyeket nagyrészt Soros György vásárol fel, majd töltet ki, kínai és bangladesi gyermekmunkások lelketlen kizsákmányolásával. (A szükséges tintát mindenkinek otthonról kell hoznia.)

Elszánt ellenzéket a magyar munkaerőpiacon könnyen be lehet szerezni pénzért, illetve egyéb juttatások fejében. Minek őket spontán megszavaztatni? Az optimális létszámukat könnyedén be lehet állítani. (Kazahsztánban, a derék Nazarbajev elnöknek és az általa vezetett Haza Fénysugara pártnak erre a célra egy fő bőségesen elegendő.) Azt a mennyiséget szükséges kititrálni, amely jelenlétével nem zavarja meg a tisztességtelen hatalomgyakorlást, az Orbán Viktorba vetett rendíthetetlen hitet, megmagyarázhatatlan rajongást, valamint Mészáros Lőrinc kitartó menetelését a közgazdasági Nobel-emlékdíj megszerzése felé.

A nagy, őszi zavargások ezzel meg is voltak, ráadásul úgy, hogy nem. Ha valaki további brutalitásra vágyik, annak be kell érnie Németh Szilárdnak a felvilágosodás eszmerendszerét könnyedén megcáfoló nyilatkozataival.

A mindig oly frappánsan riposztozó Kósa Lajost sajnos idő előtt kiiktatták az esztrádműsorból. Alátoltak egy teljesen felesleges miniszterséget, nehogy elkezdjen zavarogni, illetve megzavarodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr1213204615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2017.11.08. 18:55:35

Már az is a kormány hibája, hogy Marci egy köcsög?
Nem járt le valamilyen ultimátuma véletlenül?
Szinte bántó inkább a csend körülötte.

BiG74 Bodri 2017.11.08. 18:57:47

Arany hörcsög?
Megpróbáltam kimondani, de elharaptam a nyelvem.
Már rendeltem az utcaizavargasok.hu -ról egypár kelléket, de még nem jöttek meg, így várjunk még egy kicsit az aktivitással!

ulpius66 2017.11.08. 19:19:38

"A magyar közéletben – már ha van értelme ezt a fogalmat használni valamire (nincs) – mostanában úgy nagyjából semmi érdemleges sem történt."

Hát azért ezt így nem merném kijelenteni!

Itt van mindjárt a Marton László, KERO és társai szexbotránya!

Ma felnyomták Varnusz Xavért is!

Hát nem szívesen lennék Alföldi Roberta helyében sem!

Most mán tényleg kíváncsian várom, Roberta hány fiút döntött meg azon HÍRES SZEREPOSZTÓ DÍVÁNYÁN!

guvat 2017.11.08. 19:25:54

Arra a legelvakultabb Fidesz hívő sem számíthatott a nyáron, hogy őszre ennyire kevés és gyatra minőségű forradalmár marad! Már a szemerkiélő őszi eső is könnyebben elbánt velük, mint a gyenge libafossal...

ulpius66 2017.11.08. 19:27:28

@guvat:

Gulyás Manci november 18-ra újra forradalmat hirdetett!
(mán ha nem fog esni az eső...)

VaradiJanos 2017.11.08. 19:35:37

@ulpius66:
November 18
Hercegnők napja.
Miki Egér szülinapja.
Méltó helyre kerül a Nagy Civil Hanemleszeső Forradalom.

felső határ nincs 2017.11.08. 19:36:34

korabban meg lehetsegesnek tunt h soros tud/akar annyit invesztalni a projektbe, hogy a nacik es a komcsik osszefogjanak orban ellen de kesobb soros visszalepett, mert tul hulye az ellenzek

ugyhogy az oreg inkabb visszatert ukrjnaba ahol haborut finansziroz. az jobb biznisz

nemecsekerno_007 2017.11.08. 19:39:59

Kevés a forradalmár?

Hátha elmentek dolgozni. Túl optimista vagyok? :)

2017.11.08. 19:42:30

"Szombat este buli lesz,
ha eső nem lesz.
De ha lesz,
nem lesz "

guvat 2017.11.08. 19:59:14

Gyuri bácsi jobban jár, ha megszeretteti az embereivel a Vonából lassan kiszerető Gárdát! Azok olcsóbbak, mint a beltenyésztett belvárosi ficsúrok és bizonyítottan időjárás állók!

Magyarország Europa jövője. 2017.11.08. 20:11:11

Kellenek az ilyen cikkek, mert nehezen heverik ki a libbantak, hogy mar megint nem bukott meg a kormany. Pedig annyira biztak a metropotlas koruli kaoszban, hogy majd jol belebukik a kormany, es lehet napi ketszaz dramai riportot, cikket irni hogy itt a vilagvege.

Wildhunt 2017.11.08. 20:14:06

Esett az eső. Meg még a hőmérséklet is stabilan 20 fok alatt van.

ulpius66 2017.11.08. 20:35:40

A Nagy Őszi Ballibsi Zavargások (NŐBZ) idén az érdeklődés hiányában elmaradnak!
(pedig a ballibsi firkászok hogy várták.....már megírták a cikkeiket is róla)

Fogyasztható hírnek így marad a Marton, KERO, Varnus, Alföldi és társainak szexhírei.....

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.08. 21:03:32

A ballibák nem mertek zavarogni, ennyi az egész. Megszámoltattak és kevésnek találtattak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.11.08. 21:11:48

Az őszi zavargások és a forradalom az eső miatt maradt el.

Arra ugyanis senki nem gondolt hogy a ballibek beszarnak 2 mm esőtől.

2017.11.08. 22:39:57

Az ájvékoló fidesznyikeknek ajánlom az alábbi videót:
www.youtube.com/watch?v=tp486MxQETg
süti beállítások módosítása