Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Revízió lábszag ellen

2018. június 18. - Toadwart66

4603e437ca581ca0babb9b5eee324b22.jpg

Leszámolunk veled, gaz Rubicsek!

Ezzel az alkotmány-revízióval, illetve kényszeres alaptörvény módosítgatással, a jó fene se tudja mi a keresztneve, mivel senkit sem érdekel igazán... Szóval az egyetlen szem magyar miniszterelnök úgy van ezzel az irománnyal, mint az egyszeri hülyegyerek', akinek sikerült végre megkaparintania a nagypapa arany zsebóráját, aztán buzgón nekiáll egy antiprecíziós kalapáccsal darabjaira szedni. Részint azért, mivel hogy miért ne, részint meg azért mert nagyon szeret a fogaskerekekkel játszani. Összerakni persze nem tudja az Isten barma, de jól elvan vele. Más kérdés, hogy az ifjú ezermester előbb vagy utóbb brutális megtorlásban részesül, Orbán meg nem.

Hajléktalanok tehát nem lesznek, mivel ezt sarkalatos törvény rögzíti majd. Asztzannya’! Első ránézésre ez bizony irdatlan nagy baromságnak tűnik, másodszorra kissé riasztónak, mivel megtehetik, hogy ilyesmikkel szórakozzanak. Ezek szerint Magyarországon sarkalatos törvénynek nevezzük azt amit csak egyetlen ember képes megváltoztatni, nagyjából a világ végezetéig. Lesz egy ország, amelyik hülyén fog megszűnni. Ha Orbán netalántán egyszer meghalna – nem ártana az ilyesmit már most sarkalatosan megtiltani – Fekete György szelleme még akkor is benne lesz az alaptörvényben. Tiszta kísértetjárás. Így elbánni, ilyen rövid idő alatt egy országgal még a kutyafejű tatároknak sem sikerült, pedig dolgoztak rajta rendesen.

Mit fog még tartalmazni ez a buzgó revízió? Rémisztő perspektíva! Valószínűleg vissza fogjuk még sírni azt a békés időszakot, amikor a nemzet géniuszának fékezhetetlen agyvelejét (Aramo) lefoglalta a Nagy Déli Kerítés körüli buzgólkodás, hazudozás. A Kínai nagyfal úgy 6000 kilométer hosszú, vagy még több, a miénk valamivel rövidebb, ami rendkívül praktikus, mivel könnyedén ki lehet kerülni. Így legalább nem mondhatjuk azt, hogy hazánkban a hülyeség nem ismer határokat.

Ezt az alaptörvényt egyszerűen nem lehet komolyan venni, ennek ellenére szigorúan be kell tartani, ami emiatt egészen groteszk megoldásokhoz vezethet. Persze mindez csak a mélységesen lenézett köznépnet érinti. A hazai fejlesztésű conducător bármikor hozzáigazíthatja törvényeit a saját igényeihez. Lebonthatatlan védelmi rendszert húzhat önmaga, családja, hűbéresei és kegyencei számára. Ez a lényeg. Meg az, hogy a népfelség szerencsére tökéletesen hülye és beéri némi nemzeti büszkeséggel, meg állandó háborúskodással a semmi ellen.

– Milyen ország az ilyen? – kérdezheti álmélkodva egy távoli országból idetévedt utazó.

– A milyenké'! – vághatjuk rá büszkén.

– Ja, az egészen más – felelheti erre megnyugodva ez a távoli országból idetévedt utazó. Ezek szerint mégsem ő a hülye.

Mostantól Orbán csicskásai folyamatosan fogják kérlelni a magyar kormányt (Orbánt), hogy ezt is, no meg azt is véssék bele gránitba a saját érdekében. A végén már úgy fog kinézni a Szent Iromány, mint egy üzenőfal. Praktikus lenne az alaptörvényhez Post-it címkéket használni, mivel ez nagyban felgyorsítaná a törvénykezés folyamatát. Csak csereberélgetni kellene azokat mondjuk hetente egyszer. Nemzeti integritásunkat érintő nemtelen támadások esetén akár óránként.

Ha én ellenzéki képviselő lennék, már csak úgy unaloműzés céljából beszállnék ebbe a mókás játékba. Simán beemeltetném a lábszagot az alaptörvénybe. Mármint azt, hogy ne lehessen életvitelszerűen árasztani.

A reklámok tele vannak lábgombák, körömgombák, iszonytató lábviszketések elleni csodaszerekkel. Egy-két kezelés, meg alkalmanként némi lábmosás elejét veheti ezeknek a családon belüli brutális támadásoknak.

Eddig ha a Rubicsek üzletkötő egy fárasztó munkanap után hazament szerető családja körébe, csak lerúgta a cipőjét és azonnal betöltötte a rendelkezésre álló légteret. Törődött is ő a keresztény családok védelmével, meg az OPCW-el (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons; Vegyifegyver-tilalmi Szervezet). Hát most majd pofára esik a sunyi terrorista fajtája. Az alaptörvény az alaptörvény. Nem kell neki hiábavalóan rimánkodni, csupán rá kell hívni a TEK-et, amelyik alapos vegyi mentesítés után ártalmatlanná teszi a magáról megfeledkezett Rubicsket, aztán jöhetnek a szankciók. Elzárás, kényszermunka, pénzbírság, gályarabság, száműzetés.

Kövér pedellus mindig amiatt kesereg, hogy az ellenzék nem elég konstruktív, valamint nem kormánypárti. Ez a javaslat azonban olyan határozottan konstruktív, mint a vajsavas erjedés, amely a penetráns testszagot okozza. A lábszag pártsemleges, viszont elviselhetetlenül büdös és számos keresztény család életét keseríti meg. Másokét is, de ők kisebbségben vannak, így kötelesek ők is alávetni magukat a köz akaratának, amely nem hajlandó tovább tűrni a családon belüli alattomos vegyi támadásokat. Törődtek annak idején a liberálisok a lábszaggal? Soha!

Tessék csak alaptörvényben rögzíteni a lábszag elleni küzdelmet. Isten tízparancsolata sajnos nem foglakozik konkrétan ezzel a problémával, de X. parancsolat így szól: „Az egészség is Isten ajándéka. Így kell őriznünk magunk és mások életét.” Csak a hitetlenek számára nem világos az, hogy ebben benne van Canesten Plus krém alkalmankénti rituális használata, azaz Isten akarata.

Kasiler doktornak tökéletesen igaza volt amikor kijelentette: „Az józan ésszel is belátható, hogy célszerű a tízparancsolat szerint élni.” És persze elviselhetetlen mértékű lábszag nélkül.

„A Canesten Plus bifonazol krém hatóanyaga a bifonazol, egy széles spektrumú gombaellenes szer. Bőrfertőzést okozó gombák, úgynevezett dermatofiták, élesztőgombák, penészgombák és egyéb gombák által okozott bőrfertőzések és az ezzel járó tünetek kezelésére alkalmas. Alkalmazható a színes hámló bőrfelületet okozó fertőzés (eritrazma: a nagy hajlatok idült bakteriális bőrfertőzése) és az ezzel járó tünetek kezelésére. Továbbá gyulladásgátló hatása miatt csillapítja a viszketést is.”

A gyalázatos Rubicsek üzletkötő tehát ezután ne vétkezzen életvitelszerűen, hanem kenegesse ördögtől való tappancsát Isten adományával, a bifonazollal.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5914054840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 22:33:31

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása