Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A magyar hörcsög

2018. július 03. - Toadwart66

screen-shot-2013-08-25-at-8_37_52-am1-1.jpg

Talán még a leglelkesebb, legbüszkébb Fidesz-hívők – ott van mindjárt demonstrátornak Kovács Ákos, irigylésre méltóan független nótaénekes – sem tekintik Magyarországot világhatalmi tényezőnek. Nos, ebben a nyegle általánosításában nem lehetünk egészen biztosak. Valószínűleg akad néhány példány közülük akikkel simán el lehetne hitetni azt, hogy bár Magyarország Európában található, de annál jóval nagyobb földrajzi területet foglal el. Amolyan Bazi Nagy Magyarországról van szó, amely kiterjedésére nézve szakrális. Akkora, hogy nem is fér el a planétán, és elnyúlik egészen az Alfa Centauriig. Az igazság ezzel szemben sajnos kiábrándító. Szinte hihetetlen, de hazánk kisebb mint Szíria, bár az utóbbi jelenleg brutális átalakítás alatt áll. A jelentéktelen Svájcnál szerencsére nagyobbak vagyunk, a haldokló Németország pedig már nem számít.

Esetleg legyünk reálisan büszkék és ne hülyék. Magyarország nem nemzeti oroszlán, még csak nem is liberális puma. Ha már mindenáron valamelyik ártatlan emlősállatot zaklatni kell ezzel az értelmetlen hasonlattal, akkor talán leginkább egy feldühödött, mindenre elszánt fasiszta hörcsögre hasonlít. Grandiózus látvány! A magyar hörcsög ugrani készül. Ha megteszi ezt a bátor cselekedetet, nagy feltűnést nem fog vele kelteni a nagyvilágban, bár a jeles esemény hazai visszhangja valószínűleg hatalmas lesz, és arról fognak harsogni a propagandalapok, szerencsére van itt nekünk egy amolyan jóféle miniszterelnökünk, aki jelentős szerepet játszik a passzátszél kialakulásában. Tulajdonképpen ő tartja az egészet mozgásban. Ha mindehhez hozzátesszük a Coriolis-erőben betöltött jelentős szerepét, bizony igazán büszkék lehetünk rá. Meg a harcinadrágjára.

Tudományt, oktatást, alapkutatásokat visszafejleszteni, megregulázni minden időben öngyilkos hajlamokra utalt. Könnyedén tönkre lehet tenni vele egy országot, de akár egy pompásan összedobott birodalmat is.

A Magyar Gazdasági Csoda titka valószínűleg abban rejlik, hogy a magyar kormány (O. V.) nagyon keveset költ számára lényegtelen, felesleges, unalmas területekre, ezzel szemben ügyesen lop. Könnyű csodálatos makrogazdasági mutatókat produkálni, ha rendeletileg eltörlik a szegénységet, a szociális kiadásokat brutálisan lecsökkentik, majd csendben megszüntetik. Akkora gazdasági megszorításokat, amekkorákat O. Viktor és csapattársai 2010 óta a tisztelt nép nyakába varrtak, még egyetlen magyar kormány sem merészelt megcselekedni. Valójában nem volt nehéz mutatvány, csak le kellett tagadni, illetve támogatásként kellett kommunikálni. Erről a témáról már mindenki mindet megírt – teljesen hiábavalóan –, sok izgalmas újdonságot nem lehet hozzátenni, de azt mindenképpen el kell ismerni, rendkívül sikeres stratégiáról van szó. Egy nemzeti BDSM-party-n veszünk részt, amely ráadásul keresztény gyökerű.

Vagyunk mi, van Európa, és létezik a nagyvilág. Nagyságrendi problémákkal küszködünk, illetve egy komoly kisebbségi komplexusban szenvedő, antiszociális, de nagyratörő miniszterelnökkel. Nem túl szerencsés konstelláció.

A világgal nem az a baj, hogy tele van olyan migránsokkal, akik nem fehérek, nem keresztény gyökerűek, rengetegen vannak, az MTI. szerint ráadásul ártatlan szüzeket becstelenítenek meg életvitelszerűen, hanem azzal, hogy jópáran közülük tanulnak is.

Nem csak bujálkodnak és megállíthatatlanul szaporodnak, hanem jelentős gazdasági tényezővé váltak. Valahogy úgy, mint egykor a Brit Birodalom. A nyugati technológia nagy részét keleten állítják elő, sőt az ottani oktatás jelentős fejlesztésének köszönhetően szép lassan ott is fejlesztik. Mit tud ez ellen tenni a mi világverő Orbán Viktorunk? Felhúz egy multifunkciós kerítést, agyoncsapja az oktatást és kijelenti, mi vagyunk a keresztények. Ki nem szarja ezt le, válaszolja erre tiszteletlenül Kína és India.

Európa számára a leghatékonyabb stratégia a gátlástalan agyelszívás lenne, ameddig még megteheti. Ha kulcsra zárjuk az ajtót, majd harciasan eldobjuk a kulcsot, szép lassan ki fogunk pusztulni, mint a neandervölgyiek.

Hohó! – horkan fel erre a dicsőséges Magyar Időkben jártas, többszörösen kétharmados többség. Pont erre találtuk ki mink’ a zseniális keleti nyitást!

Ilyen kicsi piaccal, mint Magyarország? Az EU ellenében? Orbánnak el kéne végre döntenie kivel van. Azzal, hogy össze-vissza ugrándozik Oroszország, Ázsia, Elefántcsontpart és ki tudja még kik között, hosszú távon tönkreteszi az országot, bár valószínűleg ez őt és kedves családját zavarja a legkevésbé. A magyar kereskedőházak tragikomikus története azt mutatja Szijjártó efendin és a légitársaságokon kívül nem nagyon lelkesít fel senkit sem Magyarország mérhetetlen potenciálja. Na jó, ott vannak még egy lelkes k.u.k.-örvendezéshez a hűséges nertársak, de azok csak viszik a pénzt, hasznot nem nagyon hajtanak. Ők is pont olyanok mint a kereskedőházak. Haszontalanok. A kör ezzel bezárult, aztán nulla lett belőle.

Ott egye meg a fene! Ha harc, hát legyen harc. A magyar harci-hörcsög, Németh Szilárddal a háta mögött immár bátran fejest ugorhat a vízbe. A kormánypropaganda szerint hatalmas hullámokat fog vetni, majd megállíthatatlanul hasítani fogja vizet. Ha szerencsénk lesz, valahogy majd sikerül szegény, szerencsétlen párának partra evickélnie.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr8814089937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása