Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Neonácikkal kampányol a Momentumot támadó CitizenGO

2019. június 03. - Jogálom 2.0

screenshot_2019-06-03_citizengo_hu_kezdolap.png

A CitizenGO HU támogatja romák sterilizálását és a melegek bebörtönzését: Dúró Dóra és Novák Előd a szervezet reklámarca és annak vastag bőre.

Míg Novák Előd, háztartásbeli valamint a Jobbik parlamenti frakciójából kiebrudalását követően Novákot eltartó neje, Dúró Dóra már egy világra jött gyermek megszületését kívánták meg nem történtté tenni, addig a neonáci házaspárral kampányoló CitizenGO HU az abortusz szleng elnevezésén meglepődő Cseh Katalinnak esett neki.

A két eset ugyanabban az évben, 2015-ben történt. A kettő eset közül a CitizenGO HU inkább a már megszületett gyermekek élettől megfosztását tekinti PR-értékűnek.

A CitizenGO HU adománygyűjtő fantomszervezet egy több éves rádió-felvételt talált, ahol az akkor még nem létező Momentum Mozgalom mostani képviselője, Cseh Katalin és Papp Réka Kinga beszélget. A weboldalán virtuális irodával, nem létező magyarországi kontaktokkal bemutatkozó, NAV által nem ellenőrzött pénzeket gyűjtő fantomszervezet az abortusz szó egy szlengváltozatának létezése miatt szeretné lemondatni Cseh Katalint, mivel a képviselőnő bevallottan sosem hallotta azt a szót, és meglepte. Ezzel próbálják azt igazolni, hogy Cseh Katalin érzéketlen lenne a magzatok jogaival szemben, amely az érvényes magyar jogrend szerint az élveszületéstől  számolva 9 hónapra visszamenőleg él.

A CitizenGO HU ugyanakkor egy megszületett babát rasszista gyűlöletbeszéddel megtámadó Dúrót és Novákot reklámarcává emelve magáénak tekinti a házaspár és korábbi pártja már több éve hírhedetté vált, általuk azóta is büszkén vallott nézeteit a romák kényszersterizilásáról vagy a melegek bebörtönzésére beadott parlamenti javaslatáról.

A törekvés azért is újszerű, hogy valamely embercsoport felé egy vélt pillanatnyi érzelmi reakció alapján keresnek fogást a Momentum Mozgalom képviselőjén, ugyanis jelenleg alig tudok olyan kormánypárti és a CitizenGo HU által futtatott, a kormánypárt javaslatait kilenc évig zsinórban végig szavazó, tehát a kormánypárt szövetségesei neonáciktól származó megnyilvánulást, ahol ne adták volna írásba, sőt, törvényjavaslatba és alaptörvényi passzusba, hogy kifejezetten nem tekintik egyenlőnek az adott társadalmi csoportot másokkal. A kormány intézkedései és politikája a gyermekek bántalmazását, abuzálását, adott esetben éhenhalását leasszisztáló gyámügytől, a bántalmazott nők és anyák nem létező védelmén, sőt, kriminalizálásán át az idősgondozásnak csúfolt euthanázia-programig, a nemzeti halálgyárként működő közkórházakkal az állam és kormánya tudatos és tömeges életveszélyeztetési, adott esetben gyilkossági szándékát fejezi ki.

A pénzgyűjtő fantomcsoport szerint az első neuralgikus pont a magyar társadalom veszélyeztetettjei számára a botmixer szó szlengértelmű megjelenése és annak nem ismert hatása lehet.

Nem tudni, hogy kiket vonna felelősségre a szervezet a bekapta a legyet, az elhízott, csüngő hasú tehén, terhes és nemrég szült nőket dehonesztáló kifejezéseken, avagy szokott-e szülészeten szociológiai tanulmányt készíteni  az akkor üvöltöttél volna, mikor basztak és más, baba-mamabarát orvosok és bábák nemzedékről-nemzedékre öröklődő szójátékai kapcsán.

A CitizenGO HU nácibarát szervezet ennyi sort és egy NAV bejelentést ért meg. A Dúró-házaspár idén májusinak aposztrofált képén viszont úgy tűnik, hogy Dóra negyedik gyermekét várja, egyúttal ő szerepelt a frissen debütált mégnácibb párt EP-listájának élén, így nehéz eldönteni, a brüsszeli migránssimogató, abortusz-párti EU pénzére ácsingózva, majd ismét hoppon maradva mikor lesz ideje dolgozni, mikor a nejlonsusogó izzadt fiúkkal vonulgatni, mindeközben OKJ-s sámándob-kezelő végzettségű, munkanélküli, hivatásos teherbeejtő férjét továbbra is eltartani. Dúróék vélhetően sokgyermekesként családi segélyekre, állami támogatásokra pályáznak, gyűlöletbeszéddel, uszítással kampányolva, míg parlamenti párttagként a párt képviselőinek jogerősen kimondott költségvetési csalás, közokirathamisítás bűntetteit megtűrték, tehát bűncselekmények sorozatát követték el. Csak nehogy bekopogjon hozzájuk a Nemzeti Szocialista Régijó.

Eszes Beáta

Fotó/forrás: CitizenGO HU facebook-oldala - letöltés ideje: 2019. június 3.; Kép dátuma: (2019.) május 22.




 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5214875736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása