Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Nemzeti klímavédelmi terv

2020. január 10. - Toadwart66

derxkmznamr62vqovpk5x6lvwl6jc3sachvcdoaizecfr3dnitcq_3_0.png

 

Nemzeti klímavédelmi tervet fogadott el a kormány. Ez bizony már nagyon hiányzott a lelki üdvösségünkhöz, illetve opcionálisan az elkárhozásunkhoz.

A nemzeti klímavédelmi tervet – születési nevén: nemzeti energia- és klímavédelmi stratégiát – maga Kovács Zoltán, Nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár magyarázta el higgadtan, a valóságtól teljesen független magyar állami televízióban. Restellem, de a saját szememmel láttam.

A hitelesség rendkívül fontos, de vannak magasabb rendű célok is, például a lopás. Ha Kovács Zoltán valamit bejelent, azt a magyar kormány valóban komolyan gondolja. Az államtitkár savanyú arca mögött, rendkívül cinikus lélek, meg talán némi gyomorbaj lakozik. Fancsali arcával a csillagokat is képes lehazudni az égről.

Ismét felcsillant a reménytelenség.

Habony Árpádnak, a kormány felől érkező nyilatkozatok alapján pillanatok alatt sikerült megoldania azt a problémát, amellyel a Rogán-féle csapatnak, a rájuk zúdított töménytelen mennyiségű anyagi forrás ellenére sem sikerült. Ebből tőlük csak annyira futotta, a környezetvédelem, klímaváltozás csupán liberális koholmány, melyet multinacionális cégek finanszíroznak, mi meg amúgy is győztesen kerülünk ki abból, aminek létezését kormányszinten tagadjuk. Ez, így, ebben a formában talán még Orbán Viktort is leverte a lábáról, amit nem róhatunk fel számára. A miniszterelnöknek ebben az esetben tökéletesen igaza van. Egy ilyen kommunikációs katyvaszra nem érdemes nemzeti konzultációt felépíteni.

Kénytelenek voltak Cincinnatust visszahívni az eke szarvától, pontosabban Londonból, vagy valahonnan máshonnan, ahol eddig senyvedett. A lényeg, ismét itt van nekünk a kommunikáció Leonardo da Vincije, üdén, kipihenten, teljes fegyverzetben.

H. Árpád először is elővette a nemzeti szót, amely oly fájóan hiányzott már a klímavédelem elől. Így immár sajátunknak érezhetjük, és a Kárpát-medencére, azaz Nagy-Magyarországra vonatkoztathatjuk. Lehet belőle kedvező áron értékesíthető matricákat készíteni.

A gleccserek eltűnése számunkra nemigazán érdekes, majd építünk egyet magunknak, ha szükségesnek véljük. Felettébb bíztató számunkra, miszerint Mészáros Lőrinc, hazai gyártású klímaszerelő ismét jelentős bevételi forrásokhoz juthat majd az Uniótól, a nép legnagyobb megelégedésére. Ki értene jobban a klímához Magyarországon, mint egy hétpróbás gázszerelő? Erre varrjanak gombot a méregzöld aktivisták (® Habony GmbH).

A társadalom megosztása eddig mindig jelentős mértékben javította a kormány támogatottságát. Ha annyira kikerülhetetlen téma ez a fránya klímaváltozás, hát legyen. Ráadásul mindjárt kettő darab. Egy nemzeti, meg egy idegenszívű. A dolgok Isten kegyelméből ismét a helyükre kerültek. Kit aggasztanak különösebben az Ausztrál erdőtüzek, ha Magyarországon ez alapján pénzt lehet lenyúlni? Természetesen a hazaárulókat.

Pontosítsuk tehát egy kicsit a fogalmakat, amolyan Kovács államtitkár-féle bravúrral.

Vannak az internacionalista környezetvédők (már-már kommunisták, ez utóbbi kijelentés Kovács Zoltán szájából mászott elő), a méregzöldek (® Habony GmbH). Jellemzőjük, hogy teljes tudatlanságban hisztiznek, céljuk a nemzeti identitás felszámolása, istentelenek, garázda elemek, nem hisznek a Teremtésben, ellenben az evolúcióban igen, valószínűleg amint csak megtehetik, paráználkodnak, sőt fajtalankodnak. Tavasszal bizton országszerte pellengérre lesznek állítva, pontosabban kiplakátolva, vélhetően méregzöld alapon, fehér betűkkel.

Léteznek azonban a hazai klíma megmentői, akik jámborul félik Istent, hisznek a Teremtésben, szelíden mosolyognak az evolúción, kizárólag nemzetben gondolkodnak, nem globális klímaváltozásban.

A környezetvédelmi aktivistákat mifelénk rendszeresen összemossák a tudományos kutatókkal, amely arcátlanság ellen a domesztikált MTA nem fog tiltakozni. Greta Tuhnberget mindenki ismeri, Ernst Rauch (Global Climate & Public Sector Development; Chief Climate and Geo Scientist) nevét, valamint több ezer kutatóét jóval kevesebben. Ők nem azonos ligában játszanak az aktivistákkal, ráadásul vitatják is egymás kutatási eredményeit. A tudomány már csak ilyen, nem a hitre, tényekre épít. (A kettő nem zárja ki egymást. Lehet egy kutató hívő, de a publikációiban leírt eredményeit neki is tényekkel kell alátámasztania, nem bibliai idézetekkel.)

Vissza tehát a büszke nemzetre. Mostantól gondosan kiválasztott nemzeti klímaszakértők fogják teletömni a kiválasztottak agyát orosz álhírekkel, eszetlenségekkel, hazugságokkal. Valószínűleg a szentesi kissé győzőt, Georg Spöttlét, valamint a mindig kedélyes, simulékony, fürge észjárású Nógrádi Györgyöt, biztonságpolitikai szakértőt, tűzvédelmi felelőst, valamint elbűvölő modorú életművészt is be fogják vetni a globalizmus elleni harcban. Még talán Bogár László, nemzeti főokos is ki fog állni, hogy mondjon valami egészen misztikusat a témával kapcsolatban.

Ilyesmikkel Magyarországon könnyedén lehet választásokat nyerni. A nemzet szóval bármilyen gazemberséget be lehet adagolni a jámbor, istenfélő (nem az), konzervatív (az sem) célközönséggel. Ha meg valami gond lenne, ott vannak bűnbaknak az Árpi és az oroszok által legyártott méregzöldek. Ők tehetnek mindenről. Még gyújtogatnak is, ráadásul odavetik magukat a tűzvédelmi pászták elejbe.

Zseniális húzás volt ez a nemzeti klímavédelem, elvégre magyarok vagyunk, nem holmi Ausztráliában élő murrawarrik, vagy kábítószerfüggő koalamacik.

Keresztény-nemzeti alapokra helyezni a környezetvédelmet. Remek megközelítés! Áldás, békesség, meg hozzá rengeteg pénz! Rendkívül kreatív és káros elgondolás.

Pont olyan, amivel a kormány elterelheti a jámbor népek figyelmét a valódi problémáról, mely egyre inkább globális mértékűnek tűnik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr415401998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2020.01.10. 11:39:13

Feltűnt, hogy mennyire szinte szó se esett már a legutóbbi ENSZ konferenciáról a sajtóban, a közbeszédben? A nagy tüntetések meg sztájkok után csak pár hónappal... Kb. mintha mindenki bele lenne már törődve az elkerülhetetlenbe.

+ Egy földönjáró elemzése az újabb klímatörténéseknek (az előző ENSZ konferencia, melyen szintén nem történt sok, de a mostaninál még mindig több, Greta Thunberg, stb...):

egyvilag.blog.hu/2019/10/24/egyeb_2019_klimavaltozas

+ Egy tömör összefoglaló a globális problémákról, a felmelegedésről:

egyvilag.hu/temakep/078.shtml

Lásd bennük azt is, hogy hol van ez az egész elrontva, meg hogy hogyan kellene csinálni, ha kicsit is komolyan vennénk ezt az egészet.

Toadwart66 2020.01.10. 12:03:50

@Szalay Miklós: Megnéztem a linkekekt, valóban érdekesek. Délután alaposabban átolvasom ezeket. Nagyon sokat fizetünk azért, hogy ne foglalkozzunk komolyabban a környezetvédelemmel. Ha Kína és India is nekiáll fogyasztani, lesz mit összeszedni utánunk. 60-80 év alatt, amíg életben maradunk, nem biztos, hogy szembesülünk tetteink következményeivel. A Tisza szabályzása a maga korában remek ötletnek tűnt, ma szembesülünk a szikesedéssel. A viták ebben a témában rendkívül hasznosak. De a liberalizmus és a konzervatizmus nem ide való. Meddő, parttalan vitákat generál, melyek sehova sem vezetnek.

2020.01.10. 12:33:43

Először is meg kéne állítani a túlnépesedést. (Lásd Kína)
10 milliárd ember többet eszik, mint 2 milliárd.

Ezzel egy időben, (és az előzőnek megfelelően) fel kéne adni, a növekedésorientált világgazdasági rendet.

Mindkettő szinte lehetetlen. Ez a legsz.rabb az egészben.

Amit jelenleg tenni lehet, és némileg mérsékelhetné a károkat, az a fosszilis alapú erőművek atomenergiával történő leváltása. A fúziós energiáé a jövő. Oda kéne feküdni, hogy a technológia minél előbb beinduljon.

Bravehearth 2020.01.10. 12:34:52

"Nemzeti klímavédelmi tervet fogadott el a kormány. Ez bizony már nagyon hiányzott a lelki üdvösségünkhöz, illetve opcionálisan az elkárhozásunkhoz."

Értem én, hogy ez most ismét nagyon fáj és nagyon problémás minden ami 'nemzeti', úristen mentsen akár 'magyar'... De akkor érdeklődéssel olvasnám, hogy a poszter személy szerint (IGEN, SZEMÉLYESEN Ő MAGA) vajon mi a fenét tenne az ügy érdekében? Mit kellene tennie a magyar kormánynak azért, hogy ez a 93032nkm-en elterülő állam megfordítsa Európa, sőt az egész világ szekerét a klímabalhé rohanásból! Mert azt tudjuk, hogy a 'lopás' és a 'korrupció' alapvető hívószavak, ahogy azt is tudjuk, hogy a 'karigeri' és hasonszőrű ballibáink az egyedüli üdvözítő megoldás ebben a harcban! Hiszen a karigerit rángatták elő a nagy előd, 'horgnábos' potrohos valagából, vagyis csak az igaz oldal egyetlen küldötte lehet! De akkor személyesen a poszter vajon mit tenne, mit hirdetne meg azért, hogy ne kelljen pólóban menteni a koalákat odaát???
B.

Bravehearth 2020.01.10. 12:42:02

@inteligens elenzéki: Bár rühellem az ellenzéket, de nálad a pont! Kimondtad a kulcsszót! Vitázunk itt 90g/km-ről és egyéb ostobaságokról a 'zunijón' belül, miközben nem az a kérdés, hogy a szívóbenya vagy a lítium-polimer a nagyobb szívás, hanem az, hogy 2 milliárd, vagy 10 milliárd... Mármint humanoid ezen a bolygón! Mert világosan látszik, hogy semmi gond nélkül lehetne élni ezen a bolygón, ha nem 8 milliárdan szenvednénk itt, hanem 2 milliárdan! Elsősorban a jövőre nézve már nem Kína lesz a probléma, hanem India és Afrika. A népesség ott növekedik rohamosan. És továbbra is arról megy az elmélkedés, hogy hová migráljon majd az a sok purdé a sivatagból, hogy ne haljon szomjan, ahelyett, hogy arról szólna a vita, hogy egyáltalán megszülessen-e az a további 2-3 milliárd ember. Mert ahol 25 millió embernek sincs elegendő erőforrás és már most is 190 millióan vegetálnak, ott az újabb 100 milliós többlet is csak vegetálni fog a mostaninál sokkal rosszabb feltételek és esélyek mellett. Ez a kulcs, a népesség növekedése, ami egyébként már 20-25 éve is probléma volt. Ha a 'növekmény' életszínvonalát csak minimálisan is növelni akarják, az olyan kibocsátással és környezetterheléssel jár, ami kontrollálhatatlan változásokhoz vezet rövid időn belül. Sajnos nem lesz olyan politikai erő, amely ezt a tényt fölvállalná és ki is mondaná! Szerintem...
B.

2020.01.10. 13:03:14

@Bravehearth:

"Ez a kulcs, a népesség növekedése, ami egyébként már 20-25 éve is probléma volt. Ha a 'növekmény' életszínvonalát csak minimálisan is növelni akarják, az olyan kibocsátással és környezetterheléssel jár, ami kontrollálhatatlan változásokhoz vezet rövid időn belül."

Így van. Ha oda viszed a segítséget, vagy ők migrálnak a fejlett világba, az mindenképpen fogyasztásnövekedést generál.
Rém egyszerű történet amire sajnos nincs még megoldás.

comblog 2020.01.10. 16:33:12

A klímavédelemben két fő megoldandó dolog van:
1. Csökkenteni kell a túlnépesedést. Minden népességnövekedés fokozza a problémát. Minél több ember szennyez, pláne ha a fejlett országok szintje felé mozdulva, annál nagyobb lesz a probléma. Ha India ill. Afrika ill. a nagy népszaporulatu országok nem vesznek vissza a szaporodásban miközben a fejlett országok fogyasztási szokásai felé kacsintgatnak akkor brutális problémák elé nézünk.
2. A fejlett országoknak vissza kell venni a fogyasztásból ill. a fogyasztásra alapozott gazdasági növekedésből. Le kell mondani a modern vívmányokról. Kevesebb utazgatás, helyben előállított termékek, kevesebb fogyasztás, kisebb élettér. A kevésbé fejlettek meg ne is álmodjanak a nagyobb fogysztásról.

A túlnépesedés aligha fog megállni, mert az pont ott lenne a legfontosabb ahol vallási okokból tiltva van a születésszabályozás. Az ott született emberek pont hogy a fejlett országok szintén szeretnének fogyasztani. A fejlett országok meg aligha tudnak akkora drasztikus átalakuláson átmenni, hogy önmagában érdemi eredményt tudjanak elérni.
Jelenleg ott tartunk, hogy a fejlett országok által elért eredményeit a túlnépesedő ill. kevésbé fejlett országok többszörösen elviszik.

Azaz erre az egészre csak az ígérgető (valójában csak a saját maguk pecsenyéjét sütögető) politikusok ill. megmondóemberek szavaiban létezik megoldás, tényleges megoldás nem igazán van. Legalábbis olyan ami nem mindenkinek (vagy nagyon nagyon sokaknak) nagyon fáj nincs.
Nem is olyan régen az emberek majdnem mindenhová gyalog mentek, megfelelő fűtés hiányában sokat fagyoskodtak, ill. hiányosan táplálkoztak. Ha a túlnépesedést (ill. kisebb mértékben a túlfogyasztást) nem lehet megállítani akkor ez a jövő vár ránk is.

Nagykörúton túli magyar 2020.01.10. 16:46:47

A klímavédelem legfontosabb része, hogy klímavészhelyzetet kell kihirdetni, majd rögtön megemelni a bizottságban a vezetők létszámát, és mivel már ők már a munkába állásuk előtt bizonyították rátermettségüket valamivel (elég ha elmentek fodrászhoz mondjuk, vagy nemtom) a fizetésüket a maximális értékre kell emelni AZONNAL., feláldozva az elődök által felhalmozott tartalékokat.

Butapesten bevált.

Alick 2020.01.10. 17:35:53

@inteligens elenzéki: "Ha oda viszed a segítséget"

Élelmiszer segély, amelyben az emberi termékenységet csökkentő adalékok vannak.

Tomiko 2020.01.10. 17:57:32

@Bravehearth: "Mit kellene tennie a magyar kormánynak azért, hogy ez a 93032nkm-en elterülő állam megfordítsa Európa, sőt az egész világ szekerét a klímabalhé rohanásból!"

Szóval te vagy az, aki az utcán sétálva eldobja előttem a zsebkendőt, lángos papírt, meg ami van és még büszke is rá..... Mert ugye egyedül úgy sem tudsz teleszemetelni egy országot. Te csak egy vagy a többiek meg sokan vannak, tartsák be ők a jó erkölcsöt, sok szabályt. Gratulálok.

Tomiko 2020.01.10. 18:01:58

@comblog: Nem teljesen értek egyet. A technológia versenyt szalad az idővel. Lesz laborban előállított kaja (olyan amilyen, de lesz), lesz tisztított tenger víz, lesz karbon és műanyagmentes fogyasztás. Lesz kéménymentes ország. Csak mikor?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.10. 18:19:00

@Bravehearth: például nem akadályozni a szélenergia tejedését, támogatni a napenergia terjedését, lemondani Paks II-t. támogatni az elektromos autók vásárlását, felszámolni Mészáros Mátrai Erőművét. annyi mindent lehetne tenni, nem tudsz magadtól utánanézni?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.10. 18:20:12

@Bravehearth: ja, és a klímaváltozás elleni küzdelem az, ami a legkevésbé, kurvára sem nemzeti. úgyhogy dugja fel magának Orbán ezt a jelzőt, fasznak hadonászik mindig vele?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.10. 18:22:39

@Bravehearth: majd Orbán megoldja, hogy az indiaiak és afrikaiak ne szaporodjanak. Ja nem, fingotok nincs arról, hogy ezt hogy lehetne elérni, csak a pofátok nagy.

btw a Föld elég szar hely lenne, ha hirtelen csak 2 milliárd lakosa lenne. te nem fogod fel, hogy mennyi ember kell a gazdaság működtetéséhez. Magyarországon pár százezer munkaerő is gond mindenfele.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.10. 18:24:26

@Alick: idióta vagy, ha azt hiszed, ezt meg lehet csinálni, illetve, hogy működne.

nemecsekerno_007 2020.01.10. 21:33:28

Hát csak fikázni tudtok, meg adókat emelni...

monddazigazatmar 2020.01.10. 23:12:55

@Tomiko: De sötét egy idióta vagy.
Bazmeg, itt ez az ország kurvára semmit nem tud csinálni, hogy Ausztrália ne égjen érted? Vagy hogy a Csendes Óceánba kevesebb szemét kerüljön.
Baszod, megvan a stratégia, sepregetünk a saját portánk előtt, és legalább nem magyarázzuk meg, hogy ha holnap kitiltjuk a dízelautókat Budapestről, akkor megáll a klímaváltozás...

monddazigazatmar 2020.01.10. 23:15:12

@math0: Kell rólad mutatni egy képet, hogy ez lesz egy kósza, részeg baszásból, amit két retardált elkövetett egy retkes kanapén.
Ez majd elveszi a kedvét a négereknek meg a cigányoknak, hogy gumi nélkül keféljenek.
Ha meg anyádról is kapnak egy képet, akkor nem lesz fasz ami feláll.

monddazigazatmar 2020.01.10. 23:17:36

@math0: Paks 2 nélkül meg kurvára nem fog működni az ország, te szerencsétlen paraszt.
Mi a fasznak ugat bele mindenbe egy ilyen magadfajta fizikából és tornából is felmentett szarláda?
"Támogassák a naperőműveket" Támogatják faszfej.
"Legyen elektromos autó" - Támogatják. Csak ahhoz kell a delej, tetszik tudni?

morph on deer 2020.01.11. 01:57:08

@math0:
“ja, és a klímaváltozás elleni küzdelem az, ami a legkevésbé, kurvára sem nemzeti. úgyhogy dugja fel magának Orbán ezt a jelzőt, fasznak hadonászik mindig vele?!“

Mit nem értesz? Az összes eddigi baromság kifulladóban, már semki

morph on deer 2020.01.11. 02:06:39

@morph on deer:
Mondom: senki nem gerjed arra sem, ha többmillió Soros menetel drótvágókkal a határ felé, kellett valami újabb téma.
Igaz ugyan, hogy mindennek elmondták Greta Thunberget meg a klimahisztit, de az legalább népszerű téma, így nincs más hátra, mint gyorsan nemzetthyeíteni, mintha mi sem történt volna!

Adsz neki pár hetet, még azt is megtudjuk, hogy a klímavédelem ősi kipcsak szokás, így nálunk az is őshonos! Lám, már a turul is milyen környezetbarát volt!

Tudod, ahogy az angolszászok mondják: ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk!
Most pont ez történik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 06:13:30

@monddazigazatmar: "ha holnap kitiltjuk a dízelautókat Budapestről, akkor megáll a klímaváltozás... "

Budapest levegője jobb lenne, egy csomó betegséggel kevesebb lenne. de hát a Fidióta elmebeteg ezt nem fogja fel, a Fidióta azért Fidióta, mert retardált barom, ez van abból, hogy kipufogókból szipuztál, te kis selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 06:14:17

@monddazigazatmar: ennyit tudnak a retardált Fidióták. érvetek nincs, de folyik a fos a szátokból.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 06:16:14

@monddazigazatmar: Mi a fasznak ugat bele mindenbe egy ilyen magadfajta fizikából és tornából is felmentett szarláda?

Én speciel mérnők vagyok és Ph.D.-s és 4 maratont futottam le. te meg 4 elemis kis elmegyógyintézeti szökevény vagy, aki belegyógyult a fotelbe, mert egy elhízott disznó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 06:18:11

@monddazigazatmar: a németek működnek atomerőmű leépítés mellett. Magadhoz kéne már kapni, te Down-kóros mongolidióta, és kihúzni a fejedet a szipus nejlonszatyorból!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 06:21:32

@monddazigazatmar: Mi a fasznak ugat bele mindenbe egy ilyen magadfajta fizikából és tornából is felmentett szarláda?

Én speciel mérnök vagyok és Ph.D.-s és 4 maratont futottam le, kétszer voltam a Himalájában 5ezer méter felett, serpa nélkül, hátizsákkal. te meg 4 elemis kis elmegyógyintézeti szökevény vagy, aki belegyógyult a fotelbe, mert egy elhízott disznó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 06:23:10

@monddazigazatmar: próbáld meg ezt elolvasni, tudom, nehéz ez az olyan mongolidiótának, mint te, felfogni, tudom, nehéz ez az olyan Down-kórosnak, mint te, de próbáld meg!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

ti elmebetegek vagytok a Fidesz szavazók, ti vagytok a magyar selejt.

Bravehearth 2020.01.11. 11:10:39

@Nagykörúton túli magyar: Ez qrvajó volt! :-D De alapvetően jól látod.

@Tomiko: Te alapvetően egy hülye vagy. Szövegértésed konvergál a nullához.

"Szóval te vagy az, aki az utcán sétálva eldobja előttem a zsebkendőt, lángos papírt, meg ami van és még büszke is rá..."

Nem, az nem én vagyok. Összekeversz a 'közszolgáltató felmenőddel'!

"Mert ugye egyedül úgy sem tudsz teleszemetelni egy országot."

Nem. Ha egy épületben vagyok a cimborákkal, családommal és nem szórom szét a szemetet, letörlöm a lábamat és ember módjára használom a wc-t, akkor megőrizhető a rend és a tisztaság. Ha ugyanabban az épületben ezt 15000 ember próbálja is megtenni, nem fog összejönni. Egyszerűen a túlzsúfoltság okán.

"Te csak egy vagy a többiek meg sokan vannak, tartsák be ők a jó erkölcsöt, sok szabályt. Gratulálok."

Szimplán egy ostoba seggfej vagy. Én inkább ehhez gratulálok neked, te szerencsétlen gyökér!

@math0: Te brendelratyimatyipatkány! Neked egyszerűen csak a tömegeknek olcsó örömöket szerző anyukádat! Te a legjobb bizonyítéka vagy annak, hogy volna értelme a kényszerintézkedésnek a láthatóan fogyatékos és beteg barmokkal szemben. Másrészt annak is bizonyítéka vagy, hogy van értelme a génkutatásoknak, hátha megóvható a világ a hozzád hasonló balesetektől! Harmadrészt bizonyítéka vagy a társadalom toleranciájának, mivel egy magadfajta sérült idiótát is eltűr és etet, egy sima kegyeleminjekció helyett. Nagyjából ennyit rólad. Te sérült betegbogár...

@monddazigazatmar: Ott a pont. Biztos lehetsz benne, hogy nem értette meg, illetve ha meg is értette, inkább téged fog fikázni és 'orbánozni' fog, mert az olyan 'trendi' és 'grín'!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 11:22:31

@Bravehearth: Neked egyszerűen csak a tömegeknek olcsó örömöket szerző anyukádat! Te a legjobb bizonyítéka vagy annak, hogy volna értelme a kényszerintézkedésnek a láthatóan fogyatékos és beteg barmokkal szemben. Másrészt annak is bizonyítéka vagy, hogy van értelme a génkutatásoknak, hátha megóvható a világ a hozzád hasonló balesetektől! Harmadrészt bizonyítéka vagy a társadalom toleranciájának, mivel egy magadfajta sérült idiótát is eltűr és etet, egy sima kegyeleminjekció helyett. Nagyjából ennyit rólad. Te sérült betegbogár!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 11:24:30

@Bravehearth: látod, ha érvekkel találkozol, akkor elkezd belőled folyni az akkumulátorfolyadék, és mint a szar, jön ki a szádból, másra képtelen vagy.

például nem akadályozni a szélenergia tejedését, támogatni a napenergia terjedését, lemondani Paks II-t. támogatni az elektromos autók vásárlását, felszámolni Mészáros Mátrai Erőművét. annyi mindent lehetne tenni, de hát egy olyan Fidióta elmebeteg, mint te ezt hogy is foghatná fel?! és persze még makogni sem tudsz rá semmit, csak folyik a szar a szádból.

monddazigazatmar 2020.01.11. 11:48:27

@math0: És mikor futottál te maratont uzsidoboz?
Külön jó, hogy te beszélsz arról, hogy valakinek folyik a szar a szájából? Baszod anyád, a tiedből mi ömlik, te redvás?

monddazigazatmar 2020.01.11. 11:50:39

@math0: " a németek működnek atomerőmű leépítés mellett."
Ja, mert veszik az áramot a franciáktól, te himalájai mérnök.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 12:01:21

@monddazigazatmar:

1) nemrég. szemben veled, aki egy fotelbe beleragadt hájpacni.
2) veled az a baj, hogy csak szar folyik a szádból. érvet még nem olvastunk tőled.
3) én írtam érveket.

tudom, hogy diszlexiás vagy, de még reklámozod is?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 12:07:49

@monddazigazatmar: "veszik az áramot a franciáktól"

veszik a faszt. ez már volt, cáfoltam. Németország a legnagyobb áramexportőr. Európában. 0,45TwH áramot EXPORTÁLT Franciaországba.

www.solarify.eu/2019/02/07/261-energy-charts-januar-2019/

ti vagytok az a horda, amelyik kárt okoz a világnak. ti vagytok Magyarország legalja, ti vagytok a selejt. titeket kéne kipaterolni Európából, ti náci hulladékok!

monddazigazatmar 2020.01.11. 12:17:44

@math0:
www.youtube.com/watch?v=tN25SW6hh8I
Aham. Pont úgy nézel ki :D:D:D
Figyelj, aki látott, az tudja, hogy te csak akkor futottál valahova, ha ott faszt osztottak.

Érveket te mikor mondtál baszod? Soha. Folyik belőled a szar, ugatsz és ennyi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 12:44:43

@monddazigazatmar: mivel te érvek nélkül jöttél ide ugatni, ezért neked nem is volt mire érvekkel válaszolni. de tele van ez a blog az érveimmel, és itt is van jó pár oldal:

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 12:48:09

@monddazigazatmar: ez vagy te:

i.swisscows.ch/?link=https%3a%2f%2fi.ytimg.com%2fvi%2f4eQgJDZBGOI%2fmaxresdefault.jpg

monddazigazatmar 2020.01.11. 13:37:39

@math0: Jól visszavágtál nekem :D:D Óvodás szinvonal.
A különbség, hogy a randa pofád, buzis hangod, görbe hátad, és puhos tested fent van a neten, így marha nehéz eladni, hogy te mekkora istencsászár sportember meg mindenhezértő vagy. :D Csak azt az esést, csak azt tudnánk feledni. Meg azt, hogy nyert egy szakmunkás :D:D:D:

" tele van ez a blog az érveimmel"
Ja:
"dugja fel magának Orbán ezt a jelzőt, fasznak hadonászik mindig vele?!"
"@Alick: idióta vagy, ha azt hiszed, ezt meg lehet csinálni"
"Én speciel mérnők vagyok és Ph.D.-s és 4 maratont futottam le."

Ezek aztán az érvek, te elhízott buzi. Tényleg.
Összefoglalom: "Én Brendel Mátyás marha okos vagyok, mindenki más meg hülye, ezért jól elküldöm őket a faszba két homopornó között, így a neten keresztül, mert élőben kitaposnák a nagy puhos belem"

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 15:09:53

@monddazigazatmar:

az óvodás színvonal, kis faszfejkém, hogy te, a 4 elemis fotelrozmár buzi, aki olyan kövér, hogy bele van gyógyulva a fotelba, azzal jössz, hogy ki hogy ki hogy néz ki.

az meg az elmebetegség netovábbja, hogy miután belinkeltem egy csomó érvemet, te beidézel pár nem érvet, és a "van, amikor érvelek, és van olyan mondatom is, ami nem érv" valóságot te behazudod úgy, hogy: "te mikor mondtál baszod? Soha. "

a valóság az, hogy rád igaz az, hogy "te mikor mondtál baszod? Soha. " te vagy az, aki csak és kizárólag anyázik, és csak és kizárólag a szar ömlik a szájából. de még te ugrálsz, kis mongolidióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 15:10:56

@monddazigazatmar: mivel te érvek nélkül jöttél ide ugatni, ezért neked nem is volt mire érvekkel válaszolni. de tele van ez a blog az érveimmel, és itt is van jó pár oldal:

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

erre köpni, nyelni, ugatni nem tudsz, kis köcsög mongolFidióta, Down-kóros, fotel-rozmár selejt!

monddazigazatmar 2020.01.11. 15:35:05

@math0: "hogy te, a 4 elemis fotelrozmár buzi, aki olyan kövér, hogy bele van gyógyulva a fotelba,"
Erre van valami bizonyítékod matyi? Vagy csak ugatsz mint egy elhízott korcs kutya?
Ideges vagy matyi? Nagyot puffant a kövér segged az ezer forintos kérdésnél matyi?

Ha valakiből ömlik a szar a blog.hu-n az te vagy. Olvasgasd vissza magad, ha van hozzá gusztusod.
Anyázol, ugatsz, az egyetlen érthetetlen dolog veled kapcsolatban, hogy még nem basztak pofán.

Elolvastam a baromságod. Hülyeség. Vágyvezérelt baromság. Ennyi.
"Majd lehet tárolni a napelem energiáját oszt majd jó lesz. ' Mert a matyi azt mondta. :D
Ha meg három napig esik, akkor megbaszod a sötétben a kurva anyád, ugye?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 15:49:03

@monddazigazatmar: "Erre van valami bizonyítékod"

a bizonyítás terhe rajtad van. te jöttél elő a témával. ha neked az az "érved", hogy én kevésbé sportos vagyok, mint te, akkor neked kell bizonyítani, hogy ez tényleg így van. ha neked nincs bizonyítékod, akkor kussols, elmész a kurva anyádba a hülyeségeddel, ami egyébként is ab ovo óvodás faszság volt.

Ha valakiből ömlik a szar a blog.hu-n az te vagy. Olvasgasd vissza magad, ha van hozzá gusztusod!

Anyázol, ugatsz, az egyetlen érthetetlen dolog veled kapcsolatban, hogy még nem basztak pofán.

"Elolvastam a baromságod. Hülyeség. Vágyvezérelt baromság. Ennyi."

No látod, több oldal érvre te ennyit nem érvet tudsz kinyögni. Te vagy az, aki nettó anyázik, csak a szar ömlik a szájából, akkor is, amikor érvekkel találkozik.

"Ha meg három napig esik, akkor megbaszod a sötétben a kurva anyád, ugye? "

Erre van válasz a postban. Ezek szerint még elolvasni se tudtad, mert egy diszlexiás kretén vagy.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

köpni, nyelni, ugatni nem tudsz, kis köcsög mongolFidióta, Down-kóros, fotel-rozmár selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 16:07:40

@monddazigazatmar: itt van egy post, ennek a végén van egy GPS koordinátás Mapfactor Navigator snapshot arról, amikor a Kala Patharon voltam 5604m magasságban. Majd ha te felt udsz mászni ilyen magasra, akkor ugatsz, addig te hozzám képest egy fotel*-rozmár vagy, és kussolsz!

ateistaklub.blog.hu/2020/01/11/a_bahai_vallasrol

nemecsekerno_007 2020.01.11. 16:09:31

@math0: Belinkeltél egy 7 éves cikket?! Azóta azért elég sok dolog változott.

De inkább nézd meg az adóék alakulását:

szakszervezetek.hu/images/kepek/2017/1adoek_170116.jpg

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 16:33:14

@nemecsekerno_007: te 7 évesnél is régebbi dolgokról gagyogtál, fidióta fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 16:34:15

@monddazigazatmar: it egy mások post, amelyben van egy Mountain peakes screenshot a Thorong La Pass közeléből 5000 méterről.

ateistaklub.blog.hu/2020/01/11/utazas_indiaban

Majd ha te fel tudsz mászni ilyen magasra, akkor ugatsz, addig te hozzám képest egy fotel-rozmár vagy, és kussolsz!

monddazigazatmar 2020.01.11. 16:43:00

@math0: Én nem jöttem elő azzal, hogy ki sportosabb, te próbálod menteni a menthetőt. :D:D
Én azzal jöttem elő, hogy egy görbehátú zsírsertés vagy, ott vannak a képek, láthatja aki akarja.
Az, pedig, hogy a második kérdésnél leestél, mint egy darab szar, pedig bizonyítja, hogy mennyire okos vagy. Pottyantós matyi.

Mit érvelgessek atomenergia ügyben? Megmagyarázták már neked mások, hogy baromság amit mondasz. Hogy egy ország energiapolitikáját nem lehet arra alapozni, hogy "majd kitalálnak áramtárolókat" meg "majd olcsóbb lesz minden".
Felfogtad? Nem.
Mi a francért másznék fel oda? Mert a te valagadat felvitték? Kit érdekel? Egy görbehátú kövér buzi vagy. Ez tény. Ott a fénykép. Hogy felvittek valamikor valahova, az semmit nem számít.

monddazigazatmar 2020.01.11. 16:48:24

@math0: Ne gyere már azzal, hogy hova másztál fel. Ha a te bojlertestedet felvitték, akkor az nem teljesítmény. :D
Potyimatyi.

nemecsekerno_007 2020.01.11. 17:17:28

@math0: Igen? Ezek szerint azóta csökkentek az adók? Vagy azóta már nem fikázik az ellenzék?! Az így akkor még jobb, de te nyugodtan verd magad a hülyeségeiddel... szociopata barom...

Tomiko 2020.01.11. 17:26:13

@monddazigazatmar: Vigyázz a sértegetéssel. Nekem nem gond, de ezzel már közlöd a mondandód elején, tudod hogy nincs igazad. Szóval csak segítek.

Tomiko 2020.01.11. 17:28:26

@Bravehearth: Felesleges sértegetned és ezzel belátni az érveid hiányát, mások igazát így elismerni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 18:20:20

@monddazigazatmar:

"Én nem jöttem elő azzal, hogy ki sportosabb"

No, szopás szerint hazudsz.

" monddazigazatmar 2020.01.10. 23:17:36 @math0: "...magadfajta fizikából és tornából is felmentett ..."

"a második kérdésnél leestél"

1) Nem a másodiknál.
2) Tudtam a választ, csak egy hosszú idézet volt, amelyet lassan raktam össze.
3) Egy pontot elvettem a kiemelt versenyzőtől.
4) Megint az van, hogy akkor ugatsz, ha bizonyítani tudod, hogy te többet értél el. Meg a Ph.D.-nél is többet.

"Mit érvelgessek atomenergia ügyben?"

Az a te dolgod, viszont tény, hogy te nem érvelgetsz, tény, hogy te vagy az, akinek csak szar folyik a szájából, érvek nem.

"egy ország energiapolitikáját nem lehet arra alapozni, hogy "majd kitalálnak áramtárolókat" meg "majd olcsóbb lesz minden"."

Hülyeség, mongolidótácska, egy 10 milliárdos beruházást nem lehet arra alapozni, hogy "úgyse találnak fel 50 évig semmit, és nem fog működni az economies of scale" közgazdasági törvénye (en.wikipedia.org/wiki/Economies_of_scale). Olcsóbbnak meg már most is olcsóbb a napenergia. Ott vannak az LCOE értékek. Felfogtad? Nem. Mert egy elmebeteg vagy.

Egy görbehátú kövér buzi vagy. Ez tény. Ott a fénykép.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 18:22:19

@monddazigazatmar: a bizonyítás terhe rajtad van. te jöttél elő a témával. ha neked az az "érved", hogy én kevésbé sportos vagyok, mint te, akkor neked kell bizonyítani, hogy ez tényleg így van. én hoztam 2 bizonyítékot. ha neked nincs bizonyítékod, akkor kussolsz, elmész a kurva anyádba a hülyeségeddel, ami egyébként is ab ovo óvodás faszság volt!

Egy görbehátú kövér buzi vagy. Ez tény.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 18:24:46

@monddazigazatmar: nem, sherpa nélkül, hátizsákkal másztam. de erre már eddig is több bizonyítékot hoztam, mint te bármire is. Egy görbehátú kövér buzi vagy, aki a fotelből ordibál, de kikelni sem tud belőle.

Bravehearth 2020.01.11. 18:47:43

@Tomiko: Leírtál egy vagon hülyeséget, ami a te 'vágyvezérelt' magánvéleményed volt és köze nem volt se hozzám, se ahhoz, amit írtam. Tehát hazudoztál, csúsztattál. Szerintem ezért nyugodtan írhatom, hogy a jó qrvaanyádat, te büdös patkány. És nem, ez nem azt jelenti, hogy nekem ne lenne igazam, vagy ne lennének érveim. Hogyne volnának, olvashattad is őket. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy olyan vagy, mint egy balliba retek. És szerintem ezért a qrvaanyádat. Ez így érthető? Hátha segítettem...?!

@monddazigazatmar: Pfff... Ez az a szarrakás? :-D Ez őskemény. Ez a darab szar veri itt a mellét??? :-D Csak egy-egy portrét láttam eddig erről a küretmaradékról, de ez mindent üt! Jól elbánt a természet (valamint a szülei) ezzel a majomivadékkal...! Így már valahol érthető a komplexusos viselkedése és a mentális betegsége. :-D De jót röhögök ezen a kispatkányon! :-D
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 19:07:44

@monddazigazatmar: egyébként azt hogy a faszomban gondoltad, te agyirokkant, hogy engem felvittek a Kala Pattharra? Látszik, hogy fingod nincs a témáról, de ugatsz ezzerrel, te kis fotel-rozmár buzi!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.11. 19:41:43

@monddazigazatmar: úgy egyébként mit akarsz ezzel az egésszel? Ugye az nem érv, és rajtad kívül senkit nem is érdekel, hogy lefutottam azokat a maratonokat, meg voltam-e a Thorong La Passon, illetve a Kala Pattharon, mert rajtad kívül senki nem gondolja azt, hogy nem "felvittek" (hogy a faszomban?) akkor nem lehet igaz valamilyen kérdésben. Hogy milyen kérdésben, az eleve kérdéses, mert ugye még ahhoz is idióda voltál, hogy egyáltalán megjelölj egy kérdést.

Szóval más embereket ez tök hidegen hagy. Engem meg nem tudsz ezzel támadni, mert kurvára biztosan tudom, hogy az átlaghoz, közvetlen környezetemhez képest nagyon egészséges és sportos vagyok, és olyan dolgokat voltam képes véghez vinni, hogy a barátaim, facebook ismerőseim csak néznek. Ugyanez a helyzet a szellemi téren, az átlaghoz és közvetlen környezetemhez képest kimagaslóan intelligens vagyok, és kimagaslóan sokat értem el.

Tehát az önbizalmamon egy karcolást nem fogsz tudni ezzel tenni. Marad az a kézenfekvő valóság, hogy te, aki egy 4 elemis fotel-rozmár vagy, aki belegyógyult a foteljébe, olyan zsírdisznó, megpróbálod ezzel kompenzálni, hogy egy loser kis senki vagy, aki elbaszta az életét, és semmilyen téren sem vitte semmire. Genetikai selejt vagy. Ezt kompenzálod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.12. 00:09:26

@monddazigazatmar: csak neked:

tudom, szerinted elintéztem, hogy levigyenek 20kmh-val a 21-es pályán a Weissfluchgipfeltől Klostersig.

ateistaklub.blog.hu/2020/01/11/davos_537

egy pszichopata, buzi kis fotel-rozmár vagy, aki belenőtt a fotelbe, olyan zsírfej hájpacni, és ezt kompenzálod, semmi más.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.12. 00:21:32

@monddazigazatmar: még egy. hátha azt hiszed, hogy 55kmh-val vitt le a hókotró a sípályán.

ateistaklub.blog.hu/2020/01/12/davos2

vagy te olyan hülye, mert egy elmebeteg mongolidióta vagy.

Pipas 2020.01.12. 09:30:09

@math0: "a németek működnek atomerőmű leépítés mellett. "

Náluk speciel nőtt a co2 kibocsájtás az atomerőművek bezárása miatt, te meg a co2 kibocsájtás csökkentését ÉS az atomerőmű bezárást követeled egyszerre. Igen, tudom, akkora eszed van, hogy már magad sem érted hogy lehetsz ilyen okos és a maratont is négyszer futottad le.

Pipas 2020.01.12. 09:42:57

@math0: "veszik a faszt. ez már volt, cáfoltam. Németország a legnagyobb áramexportőr. "

A kettő nem zárja ki egymást. Amikor éppen süt a nap, akkor a németek igen sok áramot termelnek napenergiával, amikor meg nem, akkor bizony elég sok francia amerőmű termel a németeknek. Ez köztudott, jól ismert dolog, a neten az európai grid real-time adatai követhetőek.

Itt:
www.electricitymap.org/?page=country&solar=false&remote=true&wind=false&countryCode=DE

például láthatod, hogy a németek jelen pillanatban is elég sok atomenergiát használnak, jelentősen magasabb a megújulók aránya mint nálunk és fajlagosan kétszer annyi co2-t termelnek mint mi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.12. 18:40:14

@Pipas: "Náluk speciel nőtt a co2 kibocsájtás az atomerőművek bezárása miatt"

nem nőtt. megint tátott szájjal futottál be a faszerdőbe. azért vagy atombuzi, mert iszonyatosan sötét vagy. Ilyen selejtes az összes atombuzi és Fidióta, mint te. Közötök nincs a valósághoz.

www.energiainfo.hu/szelenergiaval_csokkentettek_a_nemetorszagi_co2_kibocsatast-7865/

, te meg a co2 kibocsájtás csökkentését ÉS az atomerőmű bezárást követeled egyszerre. Igen, tudom, akkora eszed van, hogy már magad sem érted hogy lehetsz ilyen okos és a maratont is négyszer futottad le.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.12. 18:58:32

@Pipas: "Náluk speciel nőtt a co2 kibocsájtás az atomerőművek bezárása miatt"

nem nőtt. megint tátott szájjal futottál be a faszerdőbe. azért vagy atombuzi, mert iszonyatosan sötét vagy. Ilyen selejtes az összes atombuzi és Fidióta, mint te. Közötök nincs a valósághoz.

www.energiainfo.hu/szelenergiaval_csokkentettek_a_nemetorszagi_co2_kibocsatast-7865/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.12. 19:02:30

@Pipas: " Amikor éppen süt a nap, akkor a németek igen sok áramot termelnek napenergiával, amikor meg nem, akkor bizony elég sok francia amerőmű termel a németeknek."

Se azt nem igazoltad, hogy ez így van. azt sem, hogy milyen arányokról van szó, és azt sem, hogy ezzel mi a baj. a magyarok is adnak-vesznek áramot, amikor éppen Paks bedöglik.

index.hu/gazdasag/2019/09/03/szivatnak_minket_a_szomszedaink_ezert_lett_a_magyar_aram_ara_haromszorosa_a_nemetnek/

egyébként miért kezded előről? hónapokkal ezelőtt már lemostalak a pályáról, sok tucatszor futottál be a faszerdőbe, azóta engem igazoló hírek érkeztek, a németek jól állnak, a zöld energia jól áll, ez a cikk meg arról szól, hogy Orbán már nyergel át, ott akarja hagyni Paks II-t, csak te vagy olyan degenerált kretén, hogy akkor is véded a várat, amikor a főni már kimenekült, és benne döglesz meg. a főni nem fogja semmivel se jutalmazni, hogy ilyen eszetlenül vakhű vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.13. 07:48:18

@Pipas: én azt látom ezen a térképen, hogy Magyarországra most éppen Szerbiából jön be a 745g per kWh-s szerb szén-áram, te kis nyomorult atombuzi!

www.electricitymap.org/?page=country&solar=false&remote=true&wind=false&countryCode=HU

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.01.13. 07:51:17

@monddazigazatmar: na, megkukultál, kis zsírdisznó elmebeteg?! leégetted magad, hogy azt hiszed, hogy a Kala Pattharra viszik fel az embereket?! Azért, mert Hajdúbazdmegen, a fotelbe belehízva te ezt képzeled, te kis mongolidióta, mert még nem jártál a falu határán túl, hanem segélyből importálják a zsírdisznó fejedbe a rántotthúst meg a bejglit?!

szánalmas kis Fidióta selejt vagy, ahogy az összes Fidióta ilyen elmebeteg, mongolkidióta, pszichopata selejt, mint te. Ti vagytok Magyarország legalja, ti vagytok a selejt.

Bálint József II. 2020.02.20. 10:35:00

A mérce klíma ügyben:
klimarealista.hu
süti beállítások módosítása