Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Jávor esete az unga-bunga partival

2020. február 06. - Toadwart66

berlusconi.jpg

A nagy Silvio 

„Imádkozom, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és nehogy véletlenül egy unga-bunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett.” (Jávor Benedek)

Ejnye-bejnye! Aki másnak vermet ás, meg ilyesmi…

Ez bizony kimondottan övön alatti beszólás volt Jávor Benedek részéről. Teljesen feleslegesen, mondhatni erősen kontraproduktívan. Gyermeteg lélek!

Miután Bayer Zsolt békehadteste végre kijózanodik aranyszájú Niedermüller Péter felett aratott fényes győzelme után, még azon melegében elkezdhetik toborozni mindenre elszánt, szépkorú zsoldosaikat, ezúttal Jávor infantilis kijelentése miatt. Isten áldásával levernek néhány ott sertepertélő hazafiatlan újságírót, ezzel kielégítik mennyei békesség iránti igényüket.

Silvio Berlusconi napjaink egyik legsármosabb gazembere, minden hájjal megkent szélhámos, izgalmas maffia kapcsolatokkal. Az idős playboy nem éppen a keresztény-konzervatív családi értékek elszánt zászlóvivője. Inkább népszerű partyarc. Vele együtt fényképezkedni önmagában is szégyen minden, magára valamit is adó fekete öves keresztény, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár részéről. Novák asszonyság ezek szerint csak amolyan keresztény-karrierista.

Jávor nyugodtan írhatta volna gyermeteg hülyesége helyett azt, a magyar államtitkár asszony felvette a kapcsolatot az olasz szervezett alvilággal. Ebbe nem lehet belekötni, mivel ezzel nem gázolt volna bele vaddisznó módjára Novák női méltóságába, ami valóban rút cselekedet volt részéről, ellenben Novák emberi gyarlóságára felhívta volna a figyelmet. Teljesen jogosan.

N. Katalin a Borkai ügy során lelkesen kipirulva, bőszen elhatárolta magát az orgiáktól, ami, ha nem közpénzből finanszírozzák, a résztvevők magánügye. Keresztény-konzervatívoknál az ilyesmi persze nem ildomos szabadidős tevékenység, de erre ott van a gyónás, valamint az egyházak finanszírozása. Így legalább az atyáknak is leesik egypár morzsa az elkövetett bűnös élvezetekből.

A hazai kormányoldal öröme jogos. Nagyon szépen ível a magasban a labda. Valószínűleg megint elkezdődik egy teljesen felesleges adok-kapok. Országos szintű bizonyítvány magyarázás. Frőlichnek mindenkire pikkje van algebrából. Így már minden világos.

Úriember nem csibész! – tartja az ősi szittya mondás. A jó modor nem pártpolitikai kérdés, bár manapság mintha nem lenne fontos gyakorlati alkalmazása. Egy politikus szavakat használ ahhoz, hogy megéljen. Éreznie kellene az esetlen jópofaság és a szarkazmus közötti különbséget. Ha ez nem megy neki, ne erőltesse a dolgot, mivel otrombaságot fog mondani.

Jávor Benedek nem ostoba. Egy bocsánatkérés kíséretében megkérdezhetné Novák Katalintól, mi a jó fenét keresett e kétes hírű politikai kalandor társaságában. Persze az is igaz, Novák Katalin gyakran tündököl egy másik politikai szélhámos, Orbán Viktor oldalán, amely szinten nem keresztény-konzervatív politikushoz méltó magatartás.

Az a válasz azonban, miszerint Jávor kijelentésével az égvilágon semmi gond sincs, rendkívül bosszantó hazugság. Bauer apja biztos, hogy nem fogja elhinni a fantáziadús mellébszélést, ezért irgalmatlanul felpofozza majd a szorult helyzetbe keveredett célpontot.

„Magaviseletből azért van kettes, mert ha van három hármas, akkor nem lehet a magaviseletből se egyes, hanem akkor külön bizonyítványt adnak magaviseletből, amit postán küldenek el a szülőknek.”

Karinthy Frigyes: Magyarázom a bizonyítványom

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr9015461266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása