Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Mao söre

2017. március 23. - Toadwart66

lw00szg3ct2j3cp5o0qqha_r.jpg

"Kósa példaként hozta, hogy Puskás-mezt a Rákosi-korszak címerével továbbra is lehet majd árulni, annak ellenére, hogy abban van önkényuralmi jelkép." (Kósa: nem maradhat így a Heineken-törvény)

Nagyjából úgy egy év múlva, valamikor 2018 tavaszán lesznek az országgyűlési választások. Tulajdonképpen addig akár élhetnénk nagy-nagy békességben, nyugalomban is, ha a kormány nem indította volna el még 2010-ben a harsogó választási kampányát, amivel azóta is képtelen leállni.

Hatalomra kerülésük óta mániákusan teleszórták az országot plakátokkal, médiabirodalmuk ontja az egyoldalú és primitív propagandát. Nemzetes uramék ehhez a bizarr úri passziójukhoz irgalmatlan mennyiségű pénzzel és elenyésző mértékű gátlással rendelkeznek. A plakátolás számukra ráadásul rendkívül jövedelmező üzleti tevékenységnek bizonyult. Olyan, mint egy jól menő, elit pénzmosoda. Ez aztán az ördögi kör a javából! Úgy néz ki, nevezett pacientúra valami Lópici Gáspár-féle, utca hírmondói spirálba gabalyodott bele.

A fennhéjázó győzelmi jelentésekhez azonban legyőzendő ellenségek is dukálnak. Csak így mutatnak igazán jól a jámbor népek előtt. Az ellenségek kiválasztásánál fontos szempont, hogy azok mindenekelőtt legyenek nagyon engesztelhetetlenek, és ne rendelkezzenek erős hadsereggel. Ez utóbbi nagyon fontos kitétel, mivel az eddigi tapasztalatok alapján az elért fényes győzelem az ország katonai megszállásával járhat.

A kormány több fronton is szembeszállt a világgal. Többek között le kell győznünk Soros Györgyöt és mindent behálózó világbirodalmát. Ott vannak még ellenségnek a gaz multinacionális cégek, a gyáva Brüsszel, azaz az Európai Unió, valamint az Indiában lázongó szipoj katonák. Végleg le kell számolnunk Angela Merkellel és elvtelen csatlósaival is. Fel kell vennünk a küzdelmet a globalizációval, valamint a világhálóval. Liberalizmus, baloldaliság, politikai korrektség, szolidaritás, gender... Mind-mind olyan fogalmak, amelyek nemzeti önrendelkezésünket fenyegetik. Úgy néz ki, valami egészen rejtélyes okból kifolyólag az egész világ egy 9.893.899 fős, éppen kifejlődőben lévő nagyfejedelemség ellen esküdött össze. 

Ezeknek az elszánt csatározásoknak nagyjából annyi értelmük van, mint támogatásunkról biztosítani a néhai Csang Kaj-sek küzdelmét a Kínai Népköztársaság ellen, de egy honvédő háborúban felesleges koloncnak számít az értelem.

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. ellen folytatott, a józan észt alaposan elsöprő támadás kívülről nézve komikusnak, ebből a nyomorult országból szemlélve azonban meglehetősen tragikusnak hat. A nemzetinek mondott, valójában inkább hatalom-párti oldalon oly sokat emlegetett Csaba királyfi csillagösvényen vezette győzelemre népét. Például a legutóbbi, számunkra úgy 1-2%-ban egészen győzedelmes II. világháborúban.

Kósa és Lázár csinovnyikok vajon mikor csapnak le Csanády György rádiórendező veretes soraira, miszerint a mitikus Székely himnuszra? Min vágtasson ezek után az említett királyfi, ha már megint győzelemre szeretné vezetni a népét? Milky Way-en? A Mars Incorporated jóvoltából azon is ott terpeszkedik egy jól fejlett vörös csillag. Ezt talán még maga Lev Davidovics Trockij lobbizta ki magának egy 1923-as, forradalmi jellegű gyárlátogatása során.

Az ORIGO – amely egy fatális tévedés miatt közvetlen pártállami irányítás alá került – nagy buzgalommal és kellő elszántsággal szembesítette derék olvasóit azzal a meglepő ténnyel, hogy a bolsevikok vörös csillaga tulajdonképpen az első szovjet kormány külügyi népbiztosától, a Vörös Hadsereg megalapítójától származik. Ez valami egészen hihetetlen felfedezés.

Érdekes, hogy az említett cikk még 2016 novemberében íródott. A szerző vakmerően meg is jegyzi, hogy „a Heineken-féle vörös csillagnak semmi köze sincs az 1917-es oroszországi bolsevik forradalomhoz.” Ideológailag és harcászatilag tehát akkor az a sörös csillag még nem számított tiltott önkényuralmi jelképnek. (Tudja, honnan származik a Heineken sör vörös csillaga?)

A kormány és kedves stratégiai partnere között ekkor még nem robbant ki az az engesztelhetetlen küzdelem, amelyek végén feltehetően csak az egyik küzdő fél maradhat életben. Vagy a szélsőbaloldali ideológiáktól átitatott, maoista sör, vagy az örökös harci lázban égő kormány. Hazai győzelem esetén a diadalittas kormányzat végre leszámolhat a liberálisok egyik kedvenc italával, a Pángalaktikus Gégepukkasztóval is.

Önmagukban ezekkel az önkényuralmi jelképekkel nincs túlságosan sok baj. Maga az önkényuralom az, ami alaposan megkeserítheti az emberek életét, gyakran a halálukat okozva. Erre a hatalom azonban akkor is képes, ha semmiféle jelképet nem használ, sőt határozottan ellenzi is azokat, mondjuk egy felforgató jellegű sörösüvegen.

Az orosz hadseregben amúgy a mai napig használják az említett jelképet, a magyar kormány mégsem próbálja meg feloszlatni azt. Ellenkezőleg. Jelenleg jóval nagyobb az esélye annak, hogy az orosz hadsereg, a bosszantó Vörös Csillag” mellett, Magyarországot is könnyedén felhasználja céljai elérése érdekében.

A magyar kormány mostanában innen is, onnan is kapja nevelő célzatból a jókora pofonokat. Ezek azonban feltehetően nem sokat használnak. A delikvens stabilan a helyén van, legfeljebb duzzog egyet és rendkívüli módon felháborodik. A hazai közvéleménynek úgyis azt ad be, amit csak akar.

A küzdelemben való részvétel a lényeg. Azt kell jó áron értékesíteni a számukra. Ha valakit alaposan, amúgy jó istenesen, ISO 9001-es tanúsítvány szerint laposra vernek, ha életben marad, később nyugodtan állíthatja azt az érdeklődőknek, hogy tulajdonképpen az elejétől fogva valami ilyesmi elérésére törekedett. 

A nagy fene háborúskodásnak az lesz a vége, hogy mire eljön a III. Katartikus Erejű Fülkeforradalom, a kormány durcáskodásból minden jelentős nemzetközi szervezetből kilépteti az országot, és nem ismeri el kötelező jellegűnek magára nézve a gravitációt, mivel ebből sajátot használ.

A végső cél talán valamiféle könnyed csatlakozás lesz az Oroszországi Föderációhoz, mint Magyarországi határterület. Az lesz aztán az igazi győzelem a Vörös Csillag felett. Ha ugyanis mi belépnénk az Orosz Föderációba, onnantól számolva az nagyjából 20 év múlva szét is esne.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5212364197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koala kóla 2017.03.23. 16:04:05

valóban gumicsont a heineken

arra szolgál hogy erősítse a fidesz tábort, és előcssalja a magyargyülölőket

ez minden esetben müködik, és így a fidesz monitorozhatja a támogatottságát, hogy meglesz-e a 2/3

meglesz

Willkommenskultur 2017.03.23. 16:06:10

'A nagy fene háborúskodásnak az lesz a vége, hogy mire eljön a III. Katartikus Erejű Fülkeforradalom, a kormány durcáskodásból, minden jelentős nemzetközi szervezetből kilépteti az országot, és nem ismeri el kötelező jellegűnek magára nézve a gravitációt, mivel ebből sajátot használ.'

- 2014ben ugyanezt mondtátok, hogy Zorbán kilép az EUból.

Kreatív.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.23. 16:34:22

@Willkommenskultur: Így is lesz. Ki fog lépni. hogy elfogy az ellopható pénz. Az ellopott pénz kötlsében már zavarná az EU (Putyin és tábora kevésbé moralista). Más meg nem nagyon számít Viktornak.

bulista 2017.03.23. 16:38:03

@Willkommenskultur: Ja, majd 2020-ban pampogj, amikor nem jön több ellopni való pénz Brüsszelből - úgy kilépünk mint a szél...

Willkommenskultur 2017.03.23. 17:12:51

@bulista: Azt minek maradnánk benne, ha nem lesz pénz?

Az ingyen migrikért?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.03.23. 17:26:01

2020-ig lopunk, lopunk, lopunk, azután pedig a nagy orosz medve ölébe vetjük magunkat és beolvadunk a Szovjetunióba. A Putyin pénzelte Mao Csútung pedig boldogan szotyizik, míg el nem viszik egy szibériai öregek otthonába...
Itt a végünk, fussunk el!
:)

bulista 2017.03.23. 18:37:23

@Willkommenskultur: Zseniális válasz - méltó hozzád...

Jakab.gipsz 2017.03.23. 19:10:05

Sorost ezt az elmebajos filozófust valóban le kell nyomni, az már kérdés, hogy még nem találtak fogást, azon a barmon.
süti beállítások módosítása