Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Fegyverbe!

2017. május 28. - Toadwart66

q7qelmm5bouf7_y-kvnexa_r.jpg

Egyenlőre még áll, de vajon meddig

Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.” (Rogán Antal, 2017. május 26.)

 

Hirtelenjében nagyon elkezdtek mozgolódni a kormányoldal legismertebb erkölcsi zombijai. Rogán Antal, valamint Farkas Flórián normális politikai környezetben már rég politikai hullák lennének. A NER azonban varázslatos módon életben tartja ezeket a csodabogarakat. Irdatlan mennyiségű összegek elherdálása után átmenetileg ugyan hibernálódnak, de egy idő után feltápászkodnak és tovább folytatják szokásos tevékenységüket. Úgy, mintha közben semmi sem történt volna.

Példájuk okulásul szolgálhat azok számára, akik azon morfondíroznak, vajon mi lesz itt 2018 után. Tulajdonképpen semmi különös, csupán tovább folytatódik majd egyesek mesés gazdagodása. Az ország természetesen teljesen rendben lesz. A propaganda továbbra is eltünteti majd a kellemetlen tényeket, előzékenyen bemutatja az ország felvirágzását és az emiatt acsarkodó külső és belső ellenségeket. Nemzeti konzultáció is lesz, igény szerint akár havonta.

A magyarországi népesség arra érdemes részének ideológiai átnevelése (idomítása?) mára befejeződött. Senkit sem háborított fel különösebben az, hogy a magyar kormány ismét Farkas Flóriánnal kötött szövetséget a magyarországi cigányság érdekei ellenében. Az említett illető kalandokban bővelkedő életútja során már többször bebizonyította, hogy ő bizony sok mindenre alkalmas, de arra egyáltalán nem, hogy ellenálljon az anyagi világ csábításának.

Flórián bajtárs óriási szerencséjét valószínűleg annak köszönheti, hogy sokat költ, de erről keveset beszél. Még az Európai Csalás Elleni Hivatallal (OLAF) is csak többszöri kérlelés után volt hajlandó szóba állni, amidőn az őt, mint érintett személyt óhajtotta kikérdezni a szabálytalanságok miatt megbukott Foglalkoztatási szövetkezetek – Híd a munka világába, valamint az Út a szakmaválasztáshoz TÁMOP-projektekről. A cécó az adófizetőknek nagyjából 1,6 milliárd forintjába került, a támogatásban részesülők pedig ennyi pénztől estek el. A projekt munkahelyek helyett irodaházakat, szolgálati gépkocsikat és más furcsa dolgokat teremtett, amit az UNIÓ nem volt hajlandó finanszírozni.

Rogán propagandaminiszter hasonló játékot játszik, csak jóval nagyobb tétekben. Néhány átmeneti kellemetlenséget leszámítva ennek ellenére ő is folyamatoson nyerésre áll. Szerencseszériája valószínűleg 2018 után sem fog megszűnni. Az kapja, aki marja. Ő meg marja rendesen, amit csak lehet.

Amit az idézett csepeli fórumon kijelentett, az azért még tőle is eléggé meglepő állítás. A háttérhatalmak aljas cselekedeteiről eddig is sokat megtudhattak az érdeklődők, de arról, hogy magyarországi kiképzőbázisokat működtetnek, az bizony egészen megdöbbentő.

Ki az a jámbor lélek, aki ekkora marhaságokat egyáltalán elhisz? Természetesen rengeteg ember, de ennek ellenére is nagyon abszurdnak tűnik az egész történet. Hol vannak ezek a félkatonai objektumok? A CEU-n? Kik azok az „olyan aktivisták”? Milyen zavargásokra kell számítani az ősszel? Olyasmikre, amelyeknek a megszervezésében a Fidesznek már nagy gyakorlata van? A CÖF-nek miért nincs még fegyveres szárnya, amelyet vész esetén be lehetne vetni? Valami olyasmit kellene felállítani, mint amilyen régen a munkásőrség volt.

Remélhetően nem pont Rogán minisztériuma készíti elő ezeket az akciókat, mivel ebben az esetben 2006 példájából okulva a bankok mellett esetleg néhány ott parkoló ártatlan autó is a tűz martalékává válhat.

A mindig igazat mondó Rogán Antal ilyen alaptalan hazugság hallatán valószínűleg rettenetesen felháborodna. Többször bebizonyosodott már, hogy 2006-ban a rendőrök még a rossz oldalon álltak, és ők provokáltak. Az új forgatókönyv szerint ez a taktika 2017 őszére alaposan meg fog változni, mivel most őket fogják heccelni. Érdemes tehát azonnal elhessegetni azt a kósza feltételezést, hogy a FIDESZ ezek szerint valamire nagyon készül.

Alighanem ebben az esetben inkább valamiféle liberális, szabadkőműves páholy álnok konspirációjáról van szó, mivel rendszerint ők szoktak világot felforgatni. Egész világra kiterjedő hálózatuk révén pillanatok alatt el tudják érni, hogy fanatikus tagjaik vízbázisú ételfestéket hajigáljanak a Terror Házára, vagy Németh Szilárd szénalapú testére.

A tettesek bárhol lecsaphatnak, mivel Rogán Antal tájékoztatása szerint ma még csak az időpontról történt meg az egyeztetés. A kiválasztott helyszínekről így csak nagy általánosságban beszélhetünk. A veszély azonban reális. Rengeteg olyan közintézmény hever szanaszét az országban mindenfelé, amelyet nem véd semmilyen fegyveres alakulat, elit kommandó, légvédelmi tüzérség.

A Magyar Természettudományi Múzeumot például viszonylag könnyű elfoglalni. Csupán belépőjegyet kell hozzá váltani és leülni egy szabad székre. Ezzel az akcióval azonban nem lehet az újságok címlapjára kerülni, legfeljebb abban az esetben, ha a szervezett aktivisták feldöntik az ott kiállított mammutot. A kiképzőközpontjaikban ebben az esetben kitömött elefántokat kell keresni, amin képesek elsajátítani a mammutfeldöntés minden fortélyát. Nagyon fontos, hogy erőteljes nekiveselkedés közben az egész terrorista társaság egy oldalon helyezkedjen el, különben néhány gonosztevő könnyen az áldozat alá szorulhat.

Bankokat elfoglalni nem tűnik túlságosan ésszerű cselekedetnek. Azokat jóval célszerűbb a klasszikus értelemben kifosztani. Az aktivisták rengeteg gyakorlati ismeretet sajátíthatnak el a Vörös Hadsereg Frakció (Rote-Armee-Fraktion, RAF) akcióinak tanulmányozásával. A szervezet tagjai elég sok sikeres bankrablást követtek el úgy, hogy közben egyetlen pénzintézetet sem kellett tartósan megszállniuk. Őket ugyan a Palesztin Felszabadítási Szervezet képezte ki, de ez mellékes. Minek olyan messzire utazni, ha mindezt hazai kiképzőközpontokban is meg lehet tanulni.

Ha az aktivisták minden józan ész ellenére mégis inkább a bankok megszállását tartják a legcélszerűbb megoldásnak egy államcsíny végrehajtásához, abban az esetben egész könnyen le lehet őket tartóztatni. Túlzott ellenállás esetén, egy sikeresen kiprovokált rendőr attak során akár halomra is lehet lőni a makacs demonstrálókat. Bankok esetében ez a világon mindenhol régóta bevett szokás. Az jogvédő szervezetek sem szoktak az ilyesmiből túlságosan nagy ügyet csinálni.

Valami azonban lehet ezek mögött a zavaragások mögött. Mármint az elvetemült szabadkőművesek tevékenysége mellett. Kövér László a magánhadseregét úgy felfegyverezte, mintha az észak-koreai hadsereg diverzáns akcióitól tartana. Úgy néz ki, egy gépesített fegyveres alakulat támadását jelezték neki előre.

Eddig a demonstrálók legfeljebb műanyag palackokat dobáltak a rendőrökre, de mi lesz abban az esetben ha ősszel áttérnek a dobozos tejre, vagy a gyümölcsös joghurtra. Az ilyen támadók ellen legjobb megoldás a gránátvető, a gépkarabély, vagy egy mesterlövész-puska, igaz elhárításukra elegendő lenne néhány olcsóbb teniszütő is.

A 2018-as választások már ma olyan veszélyesnek tűnnek, hogy a voksolásra valószínűleg minden rendes választópolgár állig felfegyverkezve, terepszínű ruhában, rohamsisakban fog elindulni.

A közintézmények elfoglalásától azonban túlságosan nem kell tartania senkinek. 2010 óta azokat a kormány gyakorlatilag mind megszállta. Mindenféle szedett-vedett aktivisták oda már nem nagyon férnek be.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5312545797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinus67 2017.05.28. 15:20:50

"Érdemes tehát azonnal elhessegetni azt a kósza feltételezést, hogy a FIDESZ ezek szerint valamire nagyon készül."

Nem szabad elhessegetni! Provokációra készül a fidesz, hogy a tüntetőket, elégedetleneket meglehessen bélyegezni! A fidesz kiképzőközpontjaiban erre készítik fel a vérfideszes f@szkalapokat! A teljes Paks2 bővítés költségvetését rá merem tenni erre. Rogán Farokrotor Tóni nem véletlen tűnt el. Révész Fejsérült Máriusz majd kioktatja a provokátorokat, hogyan kell felspanolni a rendőröket!

2017.05.28. 15:52:55

A tévé székházát sem a fideSS maffia bujtogatására gyújtották fel. Az merő véletlen volt, hogy az akkor még vérfideSSes hírtv firkásza a csürhének drukkolt. Ahogy később az Astoriahoz vitt fideSSes nemtaggyűlést is merő véletlenségből rakták a figyelmeztetések ellenére olyan helyre, ahol biztosított volt, hogy baj lesz belőle

sinus67 2017.05.28. 16:37:26

@hullajelölt88: Ahogy az is tök véletlen volt, hogy a fidess hívők kb. másfél óra múltán is ott lébecoltak, amikor az oszlatás kezdődött. Fájt a lábuk és nem tudtak időben hazamenni!

:D

sinus67 2017.05.28. 16:42:33

@hullajelölt88: Az a helyzet, ha a fideSS attól tart, amit Rogán Farokrotor Tóni halandzsázik, akkor már értem, miért kell a kezdő tűzoltóknak a kiképzésen lövészetre is menniük. Pedig mióta bevezették ezt, még a netadóról sem volt szó.

kvadrillio 2017.05.28. 23:12:58

Hétvégi Magazin

Ilyen a huszonegyedik századi rabszolgaság Nyugat-Európában
Lukács Csaba

Lukács Csaba

2017. május 28., vasárnap 07:07, frissítve: vasárnap 19:31

Fotó: Miruna Cajvaneanu
Középkorú román nők tízezrei látnak el idős, magatehetetlen olaszokat, így tartva el otthon maradt családjukat. A hét minden napján tizenkét órában, összezárva egy haldokló emberrel. Sokszor papírok nélkül, feketemunkásként, kiszolgáltatva a munkaadónak. Huszonegyedik századi rabszolgaság a fejlettnek mondott Nyugat-Európában.

Az életed itt nem a tiéd. Egy haldoklóét éled – így fogalmazza meg hétköznapjait Veronica Stan, egy középkorú román nő, aki évek óta időseket gondoz Olaszországban. Nincs egyedül: több tízezer, egy egész generációnyi nő indult el keleti szomszédunktól azért, hogy havonta pár száz euróért és koszt-kvártélyért beteg, magatehetetlen idős emberek ellátásából biztosítsa otthon maradt családtagjai életét. Sok oka van annak, hogy erre kényszerülnek: mindenekelőtt az, hogy csődbe ment a gyár, vagy megszűnt a hivatal, ahol eddig dolgoztak. A kilencvenes évek elején-közepén könyvelők, szövőnők, bolti eladók és egyéb, feleslegessé vált munkakörökben dolgozó nők százezrei maradtak hirtelen munka nélkül, ráadásul legtöbbször nemcsak ők, hanem a férjük is. A gyerekeket pedig fel kellett nevelni valahogyan, fizetni az iskolát, majd az egyetemet. A férjek közül sokan feladták: alkoholisták lettek, vagy otthon ülnek egész nap, és nézik a tévét. Az erős és mindent túlélő nők pedig elindultak Olaszországba, mert otthon negyven év fölött esélyük sincs a munkaerőpiacon; a rokon nyelvet könnyű megtanulni, és ott szükség van a dolgos kezükre. A félszigeten sem volt sok választásuk: szakképzettség híján csak a gondozói állás marad számukra.

hirdetés

Érdekes mellékszál, hogy Romániából nemzetiségi hovatartozás alapján mennek külföldi munkára az emberek. A román anyanyelvűek Olaszországot, Spanyolországot és Franciaországot részesítik előnyben, főként a nyelvi rokonság okán. Ezzel szemben például a magyarok (és az erdélyi románok) inkább Németországba, Ausztriába vagy Angliába mennek. Hasonló a döntés az idősgondozásban dolgozóknál is: az erdélyi magyar nők osztrák vagy német nyugdíjasotthonokban dolgoznak szívesebben, rendezett körülmények között, míg a Kárpátokon kívüli román középkorú asszonyok kevésbé tehetős olasz családoknál vállalnak sokszor feketemunkát.
Európa legöregebb társadalma

Európa legöregebb társadalma az olasz, ezért tízezrével szívja fel a megbízható cselédeket. Badante, így nevezik őket; az olasz szó eredetileg gondozót jelent. Ma már mást: modern, huszonegyedik századi rabszolgaságot, heti hat-hétszer huszonnégy órás állást egy idős, gyakran magatehetetlen ember otthonában. Ahova jó esetben hét végén jönnek a gyerekek-unokák látogatóba, és akkor ők, a szolgálók is kaphatnak pár óra kimenőt.

Itáliában jelenleg a lakosság 22,4 százaléka töltötte be legalább a hatvanötödik életévét, eközben a tizennégy év alattiak kevesebb mint 14 százalékát adják a társadalomnak. Egyszerű matematika: száz gyermekkorúra százhatvan idős ember jut! Nem csoda, hogy ez az ország költi az Európai Unióban a legtöbbet nyugdíjra: a GDP 16 százalékát, miközben az európai átlag 11 százalék. A világon egyébként csak Japán előzi meg Olaszországot a 65 év felettiek arányát tekintve.

A román sajtó nem régóta foglalkozik behatóan a jelenséggel; a cselédsors árnyoldalai ugyanis kevéssé láthatók. A külső szemlélő azt látja: a nők felülnek a távolsági buszra, majd rendszeresen küldik haza az eurót az itthon maradt családtagoknak. Ha hazajönnek, mosolyognak és boldogok, hogy aztán két hét múlva szipogva üljenek vissza a buszra, amely újra messze viszi őket.

kvadrillio 2017.05.28. 23:13:32

...Clara Druela 47 éves, özvegy. Tíz éve dolgozik Olaszországban. Ő szerencsés, mert vihette magával a lányát is. Talpraesett nő: a hatalmas igényt látva öregotthont alapított Cordenons településen, Friuli-Venezia Giulia tartományban. Mogorva, nehezen kezelhető idős férfit gondozott sokáig odaadóan, akinek a rokonai megígérték: ha kibírja mellette, az öregúr halála után megkapja a lakást. Betartották a szavukat, és ebben a házban hozta létre Clara Druela az öregotthont, a helyi háziorvos segítségével, aki megoldást keresett öreg páciensei ellátására. Jelenleg tíz idős ember lakik nála.

Hivatalos adatok szerint egymillió román állampolgár él és dolgozik Olaszországban, így ők alkotják a legnagyobb külföldi közösséget a félszigeten. A valós szám jóval magasabb, mert sok a feketemunkás. Mindkét ország tagja az uniónak, nincs szükség vízumra, engedélyekre. Az idősgondozásban szinte kizárólag román ápolókat találunk: a helyiek azért a pénzért nem vállalják a hosszú, sok esetben lélekölő munkát. Az olaszok szívesen választanak román cselédet, mert nincsenek nyelvi nehézségeik (latin eredetű mindkét nyelv, rengeteg közös szóval), és mert szerény, megbízható munkaerőnek tartják őket, akik kevéssel is beérik. Ráadásul képzettek is, szinte mindegyiknek van legalább érettségije. Annyira kapósak, hogy ha valaki egy haldoklónál szolgál, akár naponta kaphat állásajánlatot olyanoktól, akik idős hozzátartozójuknak keresnek gondozót.

Egy ma született olaszországi gyereknek.....jóóó cikk ! NAJAHH ! ITTHON UGYAN EZ JÁTSZÓDOTT, JÁTSZÓDIK LE, CSAK NEM ÍRNAK RÓLA FOLYAMATOSAN.....BASSZA MEG A RENCERVÁLTÁST AZ ÖSSZES ROTHADT MAGYAR ??? KORMÁNY !!!

Jakab.gipsz 2017.05.28. 23:13:41

@hullajelölt88: @sinus67:

Csak annak van félni valója akinek vaj van a fején!

kvadrillio 2017.05.28. 23:20:01

MEGSZÜNTETTÉK A GYÁRAKAT, VÁLLALATOKAT....MILLIÓK LETTEK MUN KANÉLKÜLIEK. aRRÓL PEDIG CSAK FŰ ALATT LEHETETT TUDNI, HOGY EBBEN AZ 1GYIK NAPRÓL A MÁSIKRA BEVEZETETT KAPITALIZMUSBAN CSAK A BENNFENTESEK TUDHATTAK ARRÓL, HOGY CSAK PÁLYÁZATÍRÓKRA, RENDEZVÉNYSZERVEZŐKRE LESZ SZÜKSÉG ÉS ALAPÍTVÁNYOK MEGALAKÍTÁSÁVAL LEHET MAJD SOK PÉNZT KERESNI !!!!! KIVÉVE PERSZE A KAPITALIZMUSBAN MÁR ÉVTIZEDEK ÓTA JÓL BEJÁRATOTT EGYÉB PÉNZKERESETI FORRÁSOKAT, MINT PL. AZ ÁFA-CSALÁSOK, BRÓKERCSALÁSOK, PÓKERCSALÁSOK, PILÓTAJÁTÉKCSALÁSOK, INGATLANLUFIK...STB.....egyéb munkalehetőség pedig az autó-összeszerelés...ugye...:O) vagy az öngyilkosság az éhezés, nélkülözés miatt !!! BAZDMEGORBÁN AZ ANYÁDAT !

Jakab.gipsz 2017.05.28. 23:20:53

@kvadrillio:

Te idióta mi a bajod a magyarokkal, ezt a neoliberális elme bajt nem a magyarok találták ki! Sem a jog-államiságot sem pedig a politikailag korrekt új beszédet, ha nem tetszik (tanulj meg ) olvasni.
Uncsi a magyar gyűlöleted, infantilis barom, húzz el a csudába.

kvadrillio 2017.05.28. 23:22:38

HA EZ IGAZ…

Fogalmam sincs, igaz-e mindaz, ami alább olvasható. De ha igen, akkor tényleg vége a világnak.

Az írás itt jelent meg: magyarkozosseg.net/nyomtalanul-eltunt-19-lany-a-manchesteri-robbantas-helyszinerol-senki-nem-talalja-oket-a-kormany-hallgat/ - olvassák el önök is.

„Nyomtalanul eltünt 19 lány a manchesteri robbantás helyszínéről, senki nem találja őket. A kormány hallgat

22 halott maradt a manchesteri robbantás után a koncerthelyszín padlóján, ám a rendőrség hivatalos bejelentése szerint 19 fiatal lány el is tűnt. Kérdés, hogy hová? Ha meghaltak volna, megtalálták volna a holttestüket. Borzalmas robbanás volt ugyan, de azért teljesen nem szoktak eltűnni az áldozatok egy ilyen eset után. Ha egy vagy két túlélő sokkos állapotban eltévedt, az még érthető lenne, de őket is megtalálták volna egy idő után egy nagyvárosban. Ha sebesülten kórházban lennének, akkor nem kezelnék őket eltűntként. Hová lett tehát 19 tizenéves lány, akikről egyetlen szót sem ír a fősodratú média, csupán a rendőrségi közlemény említette őket, és kétségbeesett szüleik próbálják őket megtalálni Facebookon, Twitteren, Tumblren és más közösségi oldalakon?

A választ azonban valószínűleg éppen a fősodratú médiában kell keresnünk, noha nem akarják az orrunkra kötni. A merénylet után számos vadliberális sajtóorgánum rögtön a “béke vallása” védelmére kelt, felhívta a figyelmet az “általánosítás” és a “gyűlöletkeltés” veszélyeire (bla-bla, tudjuk), és bizonyítandó, hogy a muzulmánok igenis jó emberek, mindenhol olvashattunk arról, hogy a robbantás éjszakáján a taxisok ingyen szállították haza a túlélőket, köztük pedig számos muszlim is volt.

Valóban nagyon kedves gesztus, és most ne is foglalkozzunk a liberális “logikával” miszerint tizenévesek felrobbantását tökéletesen jóvá is teszi néhány ingyen fuvar. Csakhogy már a merénylet másnapján lebukott a Cosmopolitan magazin, amely weboldalán fényképet közölt egy ilyen önfeláldozó “muszlim taxisról”. A képen azonban egy turbánt viselő indiai szikh férfi volt látható. Pár órával azután, hogy az álhírt közölték a magazin weboldalán, az eredeti kép készítője is közölte Twitter folyamán a valóságot: nem tévedésről van szó, ő még kifejezetten a férfi szikh származását említve tette közzé a képet, majd a Cosmopolitan szerkesztősége engedélyt kért az újraközlésre, és ök már mint muszlimot mutatták be.

Számos kritikus gondolkodású netizen erre hevesen keresni kezdte, találnak-e bárhol bármilyen fényképet, közlést, első kézből származó beszámolót a túlélőket szállító, önzetlen muszlimokról. Sehol semmi, egyetlen kép sem, mindenhol csak ezt a muszlimnak kinevezett szikhet mutogatják. Abban viszont számos szemtanú beszámolója egyezik, hogy valóban taxik érkeztek a helyszínre éppen a robbanás után, és a sikoltozva, pánikban menekülő fiatal lányok közül többet is autójukba invitáltak, majd elhajtottak velük.

Vajon miért nem készített senki képet ezekről a taxisokról? Hiszen a liberálisok számára óriási propagandaértéke volna, ha mégiscsak előkerülne egy-két Ahmed vagy Mohamed, akik a kegyetlen terrorcselekmény után segítséget nyújtottak a túlélőknek. De nincsenek ilyenek. Mondhatnánk, persze, mert biztosan nem voltak semmiféle taxisok, az egészet csak a liberális média találta ki, és azzal a szikh férfival példálóznak, remélve, hogy senki nem veszi észre a trükköt. Csakhogy…..

nA, EZ IS EGY ÉRDEKES HÍR BAYER BÁDOG BLOGJÁRÓL.....

morph on deer 2017.05.28. 23:28:12

@Jakab.gipsz:
Csak nem fenyegeted pártunk és kormányunk bölcs vezetőit, kedves Jakab?

Hogy mik vannak manapság...!
:))

Jakab.gipsz 2017.05.28. 23:58:32

@morph on deer: Ugye milyen egyszerű kétértelmű mondatot szerkeszteni, én a kormány helyében nem aggodalmaskodnék.

A jelenlegi ellenzék + a civil nyilvánosság hatalma csak egy harmat gyenge filozófusnő kreálmánya, ( Soros helyébe) H. Arendt-re nem építenék egy kampányt, ez itt Magyarország. Nekünk dr. Szöszi nem csinálhat politikát, ezen már túl vagyunk.

Measurer 2017.05.29. 00:30:08

@kvadrillio: ez mėgis csak embersėgesebb,mint elfekvő (euthanáziás) osztályokra tenni az idős, magatehetetlen hozzátartozót, ha valaki nem tudná megfizetni a nyugdíjas vagy erdėlyi ápolónőt.

morph on deer 2017.05.29. 00:42:47

@Jakab.gipsz:
Nem aggodalom ez, hanem stratégiailag átgondolt lépés: ha valami rosszul sülne el időközben - merthogy mindig bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is - a már előre belengetett kliséket fogják előkapni. Láss csodát, minden stimmelni fog. Vagy valahogy így.

Nem hiszem, hogy az ellenoldal bármilyen koherens filozófiát is tudatosan követne, maximum véletlen egybeesésről lehet szó.
Már lassan egymás nyelvét sem értik, a gondolatait végképp nem, egy zűrzavar egészen meggyőző benyomását keltik pillanatnyilag. És a java még csak ezután jön.

Jakab.gipsz 2017.05.29. 01:36:31

Valahogy: soha semmi sem stimmel, magától még egyetlen egy mechanikusan összetákolt szerkezet sem javult meg, ezért kell emelni folyton a tétet.
De már nincs hová, elfogytak a szuper-relativizmusok, mert mi lesz akkor ha, jönnek a nácik, jaj, mi lesz akkor ha jönnek az antiszemiták, jaj, és mi lesz akkor ha jönnek, a homofóbok, jaj. helyettük vannak igazi migránsok, akik mind, teo-nácik, teo-antiszemiták, és teo-homofóbok, kösz neoliberálisok, kösz Soros Gyuri ezt jól meg csináltátok és kiagyaltátok.
Annál is inkább zavaros a helyzet, mert egy szó nem sok, ezek a migrik ebből a dialógusból egy szó nem sok, de annyit sem értenek.
Így kell káoszt kotyvasztani, ezért nincs az ellenzéknek esélye semmi féle átütő győzelemre. Azt a qurva olimpiát nem kellett volna elbaltázni, saját magatokat leszalámiztátok. Persze ez nem azt jelenti, hogy Orbán az illiberializmus kifejezéssel nem megy az agyamra, ekkora sületlenséggel politikát csinálni, csak az infantilisekkel szemben lehetséges, mázlija van a mi ellenzékünkkel.

ebella 2017.05.29. 05:18:04

@Jakab.gipsz: Addig jó a magyaroknak, amíg nem aggodalmaskodik a kormány, amíg töretlenül hisz, a 2018-as elsöprő győzelemben is. Oszt majd meglátjuk! Szerintem az értelmes magyarok már átlátnak a szitán, csak az elmeroggyant réteg hisz még a magyarellenes, de zsebbarát Orbánnak. A híveik közt felsőfokú végzettségűt alig találni már, azok is azért a híveik mert sok pénzt tudnak kivenni a kasszából, más magyarok rovására.

Dinkainka 2017.05.29. 06:52:23

A félkatonai szervezkedésre példa a 192 lőtér! A hazug politikusra, pedig Rogán Antal!

staropramen 2017.05.29. 07:04:41

A tóni pontosan tudja:ha már hazudsz,akkor nagyot hazudj, valami majd csak megmarad belőle

2017.05.29. 07:39:22

@Jakab.gipsz: akkor neked rengeteg félnivalód van. Megjegyzem, ez a hozzáböffentésed olyan, mintha egy beavatott fideSSbűnözőtől származna, aki tisztában van vele, hogy a maffiátok pontosan hogyan akar egy polgárháborús helyzetet teremteni, majd ennek segítségével a demokrácia maradék látszatát is felszámolni. Szóval csak óvatosan az ilyenekkel, mert az elvtársaid fognak elintézni, patkányka!

na__most__akkor 2017.05.29. 07:43:48

Magyarok ! Magyarok !! Magyarok !!! (vagy mialóf@$2?)

@Jakab.gipsz:
"ezt a neoliberális elme bajt nem a magyarok találták ki! Sem a jog-államiságot sem pedig a politikailag korrekt új beszédet, ha nem tetszik (tanulj meg ) olvasni. "
--- elmebaj egy szó
--- jogállamiság egy szó, kötőjel nélkül
--- újbeszéd/újbeszédet egy szó - lásd 1984 (Orwell könyve, nem hinném, hogy olvastad...)
Te meg tanulj meg írni - magyarul, ha szabad kérnem.

@Jakab.gipsz: (megint? érdekes)
--- megcsináltátok egy szó
--- semmiféle egy szó
--- harmatgyenge egy szó

@Jakab.gipsz: ego te absolvo
"Persze ez nem azt jelenti, hogy Orbán az illiberializmus kifejezéssel nem megy az agyamra, ekkora sületlenséggel politikát csinálni, csak az infantilisekkel szemben lehetséges, mázlija van a mi ellenzékünkkel."
Tudsz te okosat is mondani, de a gazda ezt a mondatodat nem fogja szeretni, úgyhogy kapsz a pofádra.
Persze, lehet, hogy a gazda infantilis szimatjai se vennék észre, azért szóltam. Ez volt a G-napod?

Orosz Attila 2017.05.29. 08:13:47

Ezt a két bűnözőt 'csodabogárnak' nevezni, na ez a naivitás.

Conchobar 2017.05.29. 08:16:46

" Senkit sem háborított fel különösebben az, hogy a magyar kormány ismét Farkas Flóriánnal kötött szövetséget a magyarországi cigányság érdekei ellenében" - Miért és kit háborított volna föl? Azokat az összegeket így is, úgy is a cigányokra szánták. Azok az összegek így is, úgy is ablakon kidobott pénz, akár úgymond a cigányság felzárkóztatására megy el, akár lenyúlja valami főcigány

Jakab.gipsz 2017.05.29. 08:50:06

@na__most__akkor:

Na mi van nyelvtan náci, hacsak annyi ragadt rád magyarból, hogy ne kapj egyest nyelvtanból ! Akkor minek jártál iskolába?

Gazdája csak a házi állatoknak van: ennyit sem tudsz! A gazdának pedig kötelességei vannak, a jószágaival szemben.
Nekem nincs gazdám, soha sem volt.
Egyenrangú partnereim viszont igen, nem hagytam azt, hogy butaságot csináljanak. Ha akartam boltoltam velük, ha akartan nem kötöttem üzletet, de én döntöttem, nem pedig ők.

Persze neked is csak annyi eszed van, hogy az orrodig láss. Érvelési hibát, hibára halmozol, nézz utána, a neten, hátha ragad rád valami. "argumentum in hominem" címszó alatt találsz egy és mást.
"Persze ez nem azt jelenti, hogy Orbán az illiberializmus kifejezéssel nem megy az agyamra, ekkora sületlenséggel politikát csinálni, csak az infantilisekkel szemben lehetséges, mázlija van a mi ellenzékünkkel."
Ez pedig egy abszolult korrekt mondat a fentiek tükrében, nem értem: mit nem értettél meg belőle. Vedd észre rámutattam "Viktor főnök" két gyengéjére, amit neki tudnia kellene, de nem vette észre.

Ha meg ígéritek, hogy nem lesztek sem pletykásak sem pedig árulkodósok elmagyarázom, miért bénáskodik " Viktor főnök", mert ez a balfax még kérdezni sem tud, ami közben Nemzeti Konzultációt Hirdetett meg.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 08:53:01

@sinus67:

2006.10.23-án Gyurcsány és az MSZP parancsára több tízezer ellenzéki tüntetrőt verettek meg beazonosíthatatlan karhatalmistákkal, tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel.
Így viperával, kardlappal gumilövedékkel.
Az Astórián felszólítás nélkül támadtak az emberekre, és ezidő tájt az Astóráin nem állt meg se busz, se metró se villamos, szintén felsőbb utasításra, hogy egyként üssenek mindenkit akik tüntetni merészelnek az MSZP és Gyurcsány ellen.

A rendőri vérengzést mosdató magadfajta ballib tetvek persze érthetően a terror pártját fogják, mint minden esetben, hisz támogató egy demokratikus győzelemhez kevés van, így csak megfélemlítéssel, és karhatalmisták által fenntartott terror árán maradhatnak Magyarországon a ballib hazaárulók hatalmon.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2017.05.29. 09:16:05

Ne felejtsük el Kuszaszem keményen felfegyverzett saját különítményét se!! :(

2017.05.29. 09:47:09

@Legeslegalja: hazug fideSSbűnöző, a führeredet mikor kérdezed meg, hogy minden épeszű érv ellenére, miért vitte a csürhéteket az Astoriához?
Két héttel előtte, az index fórumán is megmondták, hogy abból gond lesz, mert amikor elkezditek a gyújtogatást, a rendőrök csak az Astoria felé tudják majd terelni a hordátokat. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy rühes gazemberek vagytok.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 10:26:43

@hullajelölt88:

Marhaságot írsz.

A rendőrök reggel 6 órakkor kezdték a Kossuth tériek kiszorítását, és 15h-ra sikerült a Deák térre terelni őket, minden más utcát lezárva előlük.
18h-ra sikerült az Astóriára beszorítani őket, hogy egyként üthessenek mindenkit aki rühelli a Gyurcsány nevű főnököd, és az MSZP-s hazaárulókat.
Ekkor kezdődött a beazonosíthatatlan rendőrök brutális oszlatása kardlappal, viperával, gumilövedékkel, lovasrohammal, felszólítás nélkül.

De ez már történelem.

2017.05.29. 10:57:55

@Legeslegalja: hetekkel előtte megmondták, hogy a bűntársaid direkt a rendőri intézkedés elől menekülő csőcseléketek útjába szervezik azt a gyűlést. Igazuk lett. No comment.

Jakab.gipsz 2017.05.29. 10:57:57

@Legeslegalja: Így igaz, ahogyan leírtad.
És másnap már kezdődött a verbális rombolása a tényeknek.

Egy egyszerű átnevezéssel vette kezdetét ami Kuncze úr nyelv-játékával realizálódott ugyebár a "Mártíriusz kifejezést" egy megvert ország gyűlési képviselőre illesztve nyilván valóan csak az infantilis elmék számára politikailag korrekt és elfogadott.

Ezek lennének ma a demokratikus ellenzék szó szólói, akik a szép-új-világrendet vizionálják a számunkra.

2017.05.29. 11:03:11

@Jakab.gipsz: tetvecske, ha téged ártatlanul fejbebasznak egy gumibottal úgy, hogy komolyan megsérülsz, akkor első dolgod fotósokat, firkászokat keresni? Egy pár centis bőrrepedés indokol egy óriási gézturbánt? Kunczének igaza volt: egy pojáca a Mártíriuszotok. :DD
És akkor arrólnnem beszéltünk, hogy a bűntársaitokat hajtó lovasrendőrök közé gyalogolni a felszólítás ellenére... ehhez vagy elmebetegnek kell lenni, vagy aljas provokáció az illető viselkedése. Mártíriusz minimum két-három nap fogdát érdemelt volna.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 11:03:22

@hullajelölt88:

Ismétlem.. A Kossuth térieknek eszük ágában se volt az Astóriára menni.

Reggel 6 órától kezdődö, 18h-ig tartó, azaz 12 órán keresztül történő rendőri kiszorítás eredményeként kerültek oda, ami nagy meló volt, hisz az összes többi irányt le kellett előlük zárni.

Ez volt Gyurcsány és Gergényi nagy terve, hogy egyként vernek mindenkit rommá, aki rühelli a pofájukat.

2017.05.29. 11:09:04

@Legeslegalja: huggyoska, én a rendőrök lehetőségeiről beszélek.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 11:09:31

@hullajelölt88:

Bizonyára van az a világ, és létezik, ahol a rendőrök által "Mocskos Fideszes" felkiáltásokkal, ájulásig rugdosott ellenzéki parlamenti képviselővel ezt kívánatos megtenni.
Több bordája eltört a látlelet szerint, és koponya sérülést is szenvedett.

Részletek itt (bár a videót az indexes ballib csciskák már eltávolították):
index.hu/belfold/mariusz9623

-----

Szóval a magdfajta ballib tetveknek a demokrácia csak hivatkozási alap, de eközben a magadfajta szarházi a legvérsebb kező terror ksizolgálója, ahol mindenkit megveretnek azonosíthatatlan rendőrökkel aki mást gondol a világról.
Akár ellenzéki parlamenti képviselőt is, akin szakmányba gúnyolódnak a kormánypártiak, mint a legvéresebb diktatúrában.

NBarbieReloaded 2017.05.29. 11:15:47

@hullajelölt88: Mi van nácikám, már megint az önjelölt demokrata gyurcsidat mentegedet pofátlan hazudozásokkal? De meglepődtem. Ja, nem.
Csak a szokásos lemez, ha a ballib ejróper demokraták veretnek félholtra békés tüntetőket, az a demokrácia csúcsa és a hozzád hasonló elmebetegek próbálják megmagyarázni, hogy a fekete az igazából fehér, de ha a másik oldal rendel mondjuk kopaszokat elállni az utat, az DIKTATÚÚÚÚÚRAAAA.
Szánalom.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.05.29. 11:39:41

@hullajelölt88: Ostobaság,amit írsz, és a tények elhazudása. 2006-ban a rendőrök a Bajcsy Alkotmány utca találkozásától nem kifelé, hanem a belváros felé terelték azt az 50-100 fős csoportot. Éppen abban az időszakban, amikor a Fidesz rendezvénynek kezdett vége lenni. Az is árulkodó volt, hogy minden szakmai szabályt felrúgva meg sem próbáltak kordont vonni a két társaság közé, holott bőven lett volna rá idő..
Most ősszel pedig ismét a balosok akarnak balhét,hisz nem sok esélyük van választást nyerni,ezért kapálóznak veszettül..

indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.29. 11:56:46

Ezek a Szorosz- ügynökök bármire képesek:

"Öljétek a szar rendőrt!" és rendőrverés:

coub.com/view/tpto5

coub.com/view/t7zgl

indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.29. 11:58:37

És itt van a többi Szorosz- ügynök és valódi céljuk:

imgur.com/a/Ffa8q

RHalacska 2017.05.29. 12:05:17

@Legeslegalja: több tízezer? lassan írjatok több milliót! Nem alapvetően nem értek egyet az akkori karhatalmi fellépéssel, ami egyértelműen felesleges túlreagálás volt, de azért nem volt ott több tízezer megvert ember. Figyu akkor azok megeszik a rendőröket!

sinus67 2017.05.29. 12:06:54

@Legeslegalja: Javaslom nézd vissza az archivumokban a TV felvételeket. A fideSS gyűlésnek már kb. 1 órája vége volt, mikor a Lada Niva - a tetején hatalmas hangszórókkal - többször a Múzeum körúton le-fel járkált és a hangszórókból nyomatták, hogy (ha jól emlékszem) 18:45-kor megkezdik a tömegoszlatást, mindenki hagyja el a területet.
Mi a f@szt kerestek ott a fideSS naggyűlésen résztvevők a gyűlés után másfél órával?
Ja?! Hogy, ha kialakul a nagy balhé, akkor részesei legyenek a kormány elzavarásának!
Akkor is az vt a véleményem, és most is az: ha valaki gyújtogatással, rombolással, egyszóval erőszakkal akar kormányt dönteni úgy, hogy egyébként a jogállam működik, azt a rendvédelmi erőknek szarrá kell vernie, tekintet nélkül arra, hogy melyik politikai oldalhoz tartozik!

Rendőri vérengzésről meg csak az ilyen hibbantak beszélnek, mint Te, vagy azok, akik jogtalanul, erőszakkal vettek rész a rendbontásban és jól elverték őket!

Nem mellesleg azok voltak a "kemény mag", akik a meccseken is állandóan törtek-zúztak! Örüljenek neki, hogy nem úgy jártak el velük, mit azt francia, német, vagy belga rendőrök teszik.

2006-ban nem az volt a tét, ami ma lehetne, de aki ma is egyből erőszakkal megy utcára, azt szarrá kell verni!

Ettől különb az általad ballib tetveknek nevezett társaság az olyan egyszerű tetvektől, mint Te, hogy nem egyből törni-zúzni mennek ki, ha nem tetszik a rendszer!
Békésen kivonulnak és balhémentesen tiltakoznak!

Nem tetszik mi? Hogy nem tudtok balhét csinálni, mert békések a ballibsik?
Majd eljön annak is az ideje, ha a kormány továbbra is megosztja és tönkreteszi az országot!

sinus67 2017.05.29. 12:12:36

@hullajelölt88: "Mártíriusz minimum két-három nap fogdát érdemelt volna."

Ne légy ennyire megengedő! Minimum 10 évet kellet volna rámérni az alkotmányos rend erőszakos megdöntésében való részvételért.

sinus67 2017.05.29. 12:14:25

@Legeslegalja: A Kossuth térieknek lehet, hogy nem, de a Deák tériek szivesen összebútoroztak volna az Astóriánál várakozó fideszes tömegre!

indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.29. 12:22:17

Lopcsótány Fegyenc hazugságai:

www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4

Valahogy, nem tud szabadulni a szemkilövető saját lelkiismeret- furdalásától és állandóan valami ürügyet keres, hogy ugyanazt ő mondhassa ki, amit ő tett annak idején.
Ez a következménye, hogy semmilyen felelősségre vonása nem történt ennek a pszichopata, szemkilövető diktátornak.
2018- ban elsőként kell majd lesittelni. A Szarosz álcivilekkel együtt.

Jakab.gipsz 2017.05.29. 12:36:04

@hullajelölt88:

"Tetvecske" te képzeld el, ha ugyan ezt az aprócska horzsolást, Máriusz helyett, TGM kapja!

Ha már képzelődsz és semmit sem értesz! Nem arról kellene-e beszélgetnünk, hogy senki se kapjon gumibotot, csak mert ünnep vagy tüntetés van.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 12:40:09

@sinus67:

Természetesen hazudsz, mint minden Gyurcsány csicska.

Figyelmeztetés nélkül ütöttek több tízezer embert, Gyurcsány és az MSZP prominenseinek a parancsára.

index.hu/belfold/mariusz9623
...
A nyomozás során kiderült az is, hogy a tömegoszlatás megkezdése előtt a Síp utcánál nem volt felszólítás, sőt még hangágyúja sem volt az ott lévő alakulatnak. Figyelmeztetés nélkül kezdték könnygázzal lőni az embereket.

hu.wikipedia.org/wiki/Zavarg%C3%A1sok_az_1956-os_forradalom_50._%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n
Az Astóriánál a helyszín elhagyását elrendelő rendőrségi felszólítás után nem hagytak időt a hatvanezres tömegnek a távozásra, hanem másfél perc után elkezdték a tömegoszlatást.

--
Azaz másfél percet hagytak a több tízezeres tömegnek, hogy elhagyják az Astóriát, úgy hogy se busz, se metró, se villamos nem állt meg ott ezidőtájt, pedig mindhárom jár arra.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 12:42:16

@sinus67:

Öröm olvasni, hogy a ballib demokraták mit gondolnak valójában a demokráciáról.
Hogy rendőrök által ájulásig rugdosott ellenzéki képviselőt 10 évre lesittelnének a magadfajta agyhalottak, csak mert a Gyurcsányi vérengzést le akarta állítani, hisz az anyja, apja is ott volt abban a tömegben,, akit a ballibek rájuk uszítottak.

sinus67 2017.05.29. 12:52:49

@Legeslegalja: Hazudsz! Hatvanezren az Astóriánál nem férnek el! De tudom, 2 millióan is voltatok!

Tudom, Te, mint Orbán csicska nem mondhatsz mást! Ti szerveztétek az egészet, hogy a kis cigányotok kerülhessen hatalomra!

Mellesleg nem vagyok Gyurcsány csicska, de ilyen agyhalottnak nem fogok magyrázkodni!

lombozódó 2017.05.29. 12:57:33

Sajna a provokátor 2006..ban OV volt.
Persze a " fociszurkolók" és a Jobbik eminens részeit igénybe véve.
/ A www/.youtube.com oldalon megtalálod 2006-os TV ostromot . /

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 13:08:44

@sinus67:

40.000-et írt a ballib index, 60.000-et a jobboldali lapok.

Mindenesetre nem kétszázan voltunk, mint a ballib tüntetők az bizonyos, viszont minket rommá vertek csak mert tüntettünk veletek ellentétben, a kedvenc ballib diktátoraitok.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.05.29. 13:21:28

@lombozódó: Hülyeség.A tények és az események kronológiája egyértelműen arra utal,hogy Gyurcsány próbált szorult helyzetéből ezzel a cirkusszal kikecmeregni, és ezért hozatta nyilvánosságra az őszödi beszédet a Magyar Rádióban. Persze alaposan elszámította magát..

wolves84lb 2017.05.29. 13:34:56

@NBarbieReloaded: szóval szerinted is a fidesz rendelte oda a kopaszokat? Köszi...

sinus67 2017.05.29. 14:29:05

@Legeslegalja: Megint hazudsz! Ti békésen demonstráltatok!
Aki mást állít az nemzetellenes, hazaáruló, ballibsi...

A rendőrök nem szólítottak fel senkit semmire! Demszky nem kérte a gazdádat, hogy ne oda tegye a naggyűlést! Ti, ártatlan békés demonstrálók nem kezdtétek dobálni a rendőröket! Ti, békes tüntetők nem készítettetek előre molotov-koktélokat!

Az a baj, hogy nagyon jól tudod mire ment ki a játék akkor és kik voltak a felbújtók közvetetten és közvetlenü.
Elég szar lehet ilyen hazugságban élni, ráafásul úgy, hogy a végén már elhiszed, amiket mondasz.

nu pagagyí 2017.05.29. 14:50:43

Kubatov kopaszainak megérkezett a drótkeretes szemüveg szállítmány és már növesztik a hajukat. A készülő provokáció helye még nem ismert, de a Fidesz tanácsadói már fogalmazzák a következő tömegtüntetést kiváltó törvény szövegét. Egyik lehetséges korlátozás a zene betiltása lenne, természetesen a mulatós kivételével.

nu pagagyí 2017.05.29. 15:11:01

@EU zászlót mindenhova!: Az őszödi beszéd az "események" előtt hat hónappal korábban (májusban) volt. A Fidesz júliusban már ismerhette a beszédet, volt idejük a provokáció előkészítésére. A júliusi tusványosi nyilatkozat már pontosan azzal operált (hazugság), amivel később felheccelték az embereket. Így szólt:

"- 2006-ban, a rendszerváltoztatás óta először Magyarországon szervezett és nyílt politikai hazugság történt;
- nyíltan hazudtak az embereknek megint, eltitkolták az ország valós helyzetét, korlátozták az igazság megismeréséhez való jogot, a tájékozódás szabadságát, ezzel pedig az állampolgárok demokratikus jogát a döntés szabadságához; "

Mellesleg a nyilatkozatban megfogalmazott bűnöket a Fidesz folyamatosan elköveti a 2010-es puccsa óta.

sinus67 2017.05.29. 16:22:18

@Legeslegalja:
Nézd csak meg és hallgasd mit mond élőadásban a riporternő! Mikor lett vége a fideSS naggyűlésnek, mikor indult el a tömeg értelmeseeb, balhézni nem akaró része hazafelé! És ahonnan közvetít a gyűlés vége után 3/4 órával a rendőröknek még nyoma sincs!

Szar dolog, ha nem összevagdosott videót nézel mi? Amiben nem esik szó arról, hogy pirotechnikai eszközöket, molotov-koktélokat szedtek el már reggel a "békés" tüntetőktől!
(Megjegyzem, azt amikor már kiemeltek valakit és agyba-főbe verték, na azt én is mélységesen elítélem.)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.05.29. 17:17:56

@nu pagagyí: Valóban, a Fidesz birtokában lehetett a beszédnek, ez nem kizárt. Viszont tuti, hogy nem ők hozták nyilvánosságra, hisz ők valszeg a Hír tv-ben, esetleg egy nyilvános rendezvényen teszik. Az állami Magyar Rádióban nem lettek vona képesek rá.
Az én forgatókönyvem szerint Gyurcsány tisztában volt azzal, hogy a Fideszhez került az anyag,(esetleg épp tőle került hozzájuk közvetítőn keresztül jóóó sok pénztért), de ő ragadta magához a kezdeményezést azzal, hogy szeptember elején bemondatta a rádióban.
"Véletlenül" egyébként épp akkor, amikor Orbán Brüsszelben tartózodott, és láthatóan a legkisebb zavar nélkül flottul és gyorsan reagált mindenre Gyurcsány. Ezt követték a Tv székház előtti események, amikor is az ország egyik legfontosabb épületének védelmére nem hétpróbás rohamrendőröket, hanem egy pécsi század budapesti továbbképzésen lévő tagjait rendelték ki női kollégákkal, szar felszereléssel.

vajdasagi 2017.05.29. 17:49:31

@EU zászlót mindenhova!: Az egész TV-székházas Astoriás balhéban mégiscsak a gyurcsány a legsárosabb, és mi ezért jól le is váltottuk. Tehát a baloldal képes elengedni a gazemberek kezét. Most kéretik, hogy a "jobboldal" is elengedje az ő gazembereik kezét. Ha erre a jobboldál nem képes, akkor mégiscsak azt kell gondolni, hogy a baloldalon vannak a rendesebb emberek. De majd jövőre elválik. Ez a szememben ilyen egyszerű.

Nyilván tudott az orbán az őszödi beszédről, nyilván provokálták a rendőröket, meg minden, de NEM LEHET egy országgyűlési képviselőt megverni. Ez TILOS. Aki ezt megteszi, vagy csak megtűri, az megkérdőjelezi a jogállamot, a demokratikus államformát magát. Nem tetszett nekem előtte soha a Máriusz, de számomra a kuncze parlamenti Mártiriusz-ozása volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy "ezek vállalhatatlanok". Meg persze a "rögtönitélő" bíróságok. Szerencsére a bíróság azért részben kiköszörülte a csorbát: a második körben.
Egyébként a mostani esetben a bíróság az egyetlen, amely nem teljesen esett még el. Le a kalappal bíró uraim!

A mostaniaknál az oktatás szétzüllesztése volt ugyanez a pont. Csak ez fokozatosan jött, míg a szociknál is lépésről lépésre torlódtak ugyan fel a figyelmeztető jelek, de ott ez a rendőrterror volt az, ami egy jól definiált diszkrét pillanat. Onnantól számomra már ők voltak a sötét múlt. És nem is akarom újra látni se a gyurcsányt, se a kunczét. De a mostaniakat sem.

Éljenek azok, akik még nem tettek a Haza ellen! Miért foglalkozunk a két tábornyi gonosztevő gaztettjeinek az összevetésével? Hát nincs jobb dolgunk nekünk?

sinus67 2017.05.29. 18:50:49

@vajdasagi: Ez kérlekszépen jó írás. Van pontja, amivel lehet vitázni, mert nem mindenki úgy lát dolgokat, ahogyan a másik, de alapvetően jó és elfogulatlannak tűnik.
Az viszont teljesen elfogulatlan és józan gondolkodás, hogy a baloldal le lett váltva azokért, amikhez igenis sok köze volt. Nem ártatlan bárányok egyik sem. Elvárható lenne, hogy jobbról is megtegyék ugyanezt a választók.
Jelen állapotok szerint (sajnos) nem így lesz!

Zsoltbacsi 2017.05.29. 20:13:21

@nu pagagyí:

" A Fidesz júliusban már ismerhette a beszédet, volt idejük a provokáció előkészítésére.A júliusi tusványosi nyilatkozat már pontosan azzal operált (hazugság), amivel később felheccelték az embereket. "

Az veletlen se jut eszedbe, hogy a fleto hazugsagai oszodi beszed nelkul is nyilvanvaloak voltak mindenkinek?
"Lassan mondom NEM LESZ GAZAREMELES" - jul 1tol 17% emeles
"Nem lesz gyogyszerfelirasi dij"
Adoemeles
Kedvezmenyes afakulcs eltorlese
Kiderultek a franko KSH szamok
stb
stb

2017.05.30. 08:00:11

@Zsoltbacsi: azért mindezek eltörpülnek amellett, hogy a fideSS maffia az elmebeteg führeretekkel az élen, megpróbálta polgárháborúba sodorni az országot azzal, ahogy a csőcseléketeket felheccelte...

vajdasagi 2017.05.30. 08:11:00

@Zsoltbacsi: Nekem az jut eszembe, hogy a korábban a baloldalra szavazók elfordultak tőlük, amikor kiderültek a gaztetteik (ki-ki vérmérséklete és politikai hovatartozása szerint válogasson ide gaztetteket, de találni fog mindenki eleget). Szóval: ejtettük őket.

Most már bőven látszanak a fideszesek (szándékosan nem mondom, hogy jobboldaliak, mert nem azok) gaztettei is. Mindenki válogathat magának kedvére ezek közül. Most a jobboldali szavazókról kell kiderülnie, hogy ők is képesek-e belátni korábbi reményeik meghiúsulásást és ugyanúgy elküldeni a picsába a msotaniakat, ahogykorábban fletóékat elküldte a másik csoport.

Tehát a kérdés jövőre: különb-e a baloldai szavazótábor, vagy a jobboldali is fel tud majd nőni a feladatához. mert ezeket is el kell zavarni, azt a vak is látja.

Zsoltbacsi 2017.05.30. 08:18:40

@vajdasagi:

Hidd el nekem, le lesz valtva a fidesz, ha lesz "jobb"! De egyelore az emberek tobbsege nem ker azokbol akik 3 ciklus alatt 3x vittek csodkozelbe az orszagot, gyakorlatilag minden ciklusuk megszoritocsomaggal vegzodott (kiveve a 2002-2006 - trukkok szazai). En is latom a fidesz hibait, de a magam reszerol nem szeretnem negyedszer is atelni azt, amit a szocik kormanyzasnak neveznek...

Zsoltbacsi 2017.05.30. 08:29:01

@hullajelölt88:

Ez valamilyen szinten rendben van. Erdekes, hogy azert nem ajvekolsz, hogy a SSoroSS dollarmilliokat kolt a Trumpot megbuktatni akarokra meg most is.

Amugy meg ertelek, tudom, hogy savanyu a szolo, es kibaszottul irigy vagy a fideszre, mert ti csak nehanyszaz embert tudtok az utcara vinni. Nem is emlekszem mikor volt utoljara olyan megmozdulas, amit baloldali part szervezett, es 3-5000nel tobb ember jelent volna meg....

2017.05.30. 08:39:59

@Zsoltbacsi: beindult a fideSS mantra... mindennapi sorosozásunkat add meg nekünk... barom propagandista, bérfirkász.

Zsoltbacsi 2017.05.30. 08:41:05

@hullajelölt88:

Ettol meg nem lesztek tobben :)

vajdasagi 2017.05.31. 07:12:55

@Zsoltbacsi: Akkor javaslom, szavazz majd olyan pártra, aki még nem vétkezett. Javaslom a Momentumot, de felőlem lehet a Kétfarkú kutyapárt is - azok legalább bizonyítottan szellemesek.

Zsoltbacsi 2017.05.31. 08:06:22

@vajdasagi:

Hat persze, legyen anarchia,kaosz es fejetlenseg. Kosz, de kihagyom. Ennel meg a maszop is "jobb"

vajdasagi 2017.05.31. 11:49:14

@Zsoltbacsi: Attól, hogy nem ezek a kártevők irányítanak, miért lenne anarchia és káosz?

Fejetlenség az pont most van, amikor az egyetemeken a rektor mellett ott van a kancellár is (aki valójában a kommunista korszak politikai komisszárjának a hű megfelelője). Átlagos, értelmes, rendes emberekből jobb vezetőket lehetne válogatni, mint amilyenek ezek a gonosztevők.

Ha nyerne a Momentum (tudom, hogy sajnos nem fog), és felkérne egy szakértői kormányt Chikán Attila típusú emberekből (legalább 100 nagy kaliberű és igen valószínűleg rendes embert tudnánk találni), az biztosan jobb kormányzás lenne mint a mostani, vagy mint ameg a gyurcsányé és a megyóé. Sajnos a léc olyan alacsonyan van, hogy nagyon könnyű ennnél jobbat felmutatni.

Te csak keresed a szalmaszálat, amelybe kapaszkodhatnak a mostani gazfickók, hogy tovább folytathassák az országunk megrontását.

Zsoltbacsi 2017.05.31. 11:59:40

@vajdasagi:

Ez a szakertoi kormany a vilag egyik legnagyobb szelhamossaga. A spanyoloknak es meg inkabb a gorogoknek is milyen faszan bevalt...
De meg tudsz gyozni, mondj az elmult 20 evbol barhonnan a vilagbol egyetlen peldat, ahol hosszutavon bevalt! Nem fogsz tudni, a szakertoi kormany tuzoltasra, vesztesegminimalizalasra jo, masra nem.

"Attól, hogy nem ezek a kártevők irányítanak, miért lenne anarchia és káosz?"
Mert nincs apparatusuk hozza. Nezd meg az Antall kormanyt, az is bizonyitott, kiprobalt tisztesseges emberekbol allt, aztan minden joszandekuk ellenere tobbet artottak mint hasznaltak.

vajdasagi 2017.06.01. 19:50:31

@Zsoltbacsi: Pont az Antall kormányos érved szól mellettem. Ha érmeket oszanánk úgy, hogy azok a rednszerváltás utáni kormányok kapják, akik LEGKEVESEBB kért okoztak, akkor abban a háromban benne lenne az Antall kormány is. Nekem még az első Orbán kormány esik ebbe bele, meg a Bajnai rövid vezetése. Ebből a Bajnait én pozitívnak tartottam, az első Orbán kormányt meg felemásnak (de nem országrombolásnak), és az Antall kormány utáni összes többi maga volt a tragédia.

Vagyis: becsüetes emberek kellenek és nem "apparátus". Mire megyünk egy rogán-habony-simicskó-stb. apparátussal?
süti beállítások módosítása