Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Csaták, győzelmek, barátok

2015. december 05. - Toadwart66

d_mti20151203012.jpgA schengeni vidám cimborák és Lady Beata Szydło

  1. A visegrádi négyek csoportja elutasítja azokat az elgondolásokat, hogy korlátozzák a belső határellenőrzéstől mentes, szabad mozgást lehetővé tevő schengeni övezetet a jelenlegi részes országoknál szűkebb országcsoportra - közölte csütörtökön Prágában Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök a V4-ek kormányfői csúcstalálkozóját követő közös sajtóértekezleten.
  2. Bohuslav Sobotka szerint a V4-ek - a Cseh Köztársaság, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia - kezdeményezni fogják, hogy "Schengen barátai" néven alakuljon egy szélesebb csoport amelynek keretében az összes résztvevő hozzájárulna a külső schengeni határok védelmének megerősítéséhez.
  3. Elfogadhatatlan minden olyan szerveződés, amely „kilökné” a magyarokat a szabad európai mozgás lehetőségéből, hiszen mi voltunk az egyetlenek a schengeni tagállamok közül, akik valóban megvédték Schengent, tehát a szabad mozgás övezetének külső határát – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth rádió 180 perc című műsorában pénteken.
  4. Schengen szétdarabolása helyett a schengeni övezet egységének megőrzése mellett tettek hitet pénteken az EU huszonnyolc tagállamának belügyminiszterei.

A világ a hét vége felé elképesztő módon felgyorsult. Csütörtökön a V4-ek nevében közös hadüzenetet küldtünk, péntek délelőtt a magyar miniszterelnök online háborgott, vacsorára pedig az ádáz ellenség már kapitulált is. Az is kiderült, hogy nem nagyon volt harc, de a biztonság kedvéért azért győztük.

A „Schengen barátai” kifejezésben az a vérfagyasztó, hogy olyan mintha a Civil Összefogás Fórumának demens vezetősége találta volna ki. Azok szeretik használni ezeket az ismert, klasszikus szófordulatokat. Hasonló baráti kapcsolatok a szocialista országok között voltak divatosak, valamint azokban a fejlődő országokban, amelyeket a nagy Szovjetunió önzetlenül támogatott. Nagyon nyugtalanító lenne, ha térségünkben Csizmadia László internacionalizálódna. Elég őt, meg a patológiás szervezetét itt, a határokon belül semlegesíteni. Egy ilyen veszélyes biológiai fegyver bevetése rendkívül sokat rontana hazánk nemzetközi megítélésén. Szerencsére a baráti kört valaki más találta ki. Azt, hogy ki is lehetett az ötletgazda már nem érdemes firtatni. Megtörtént és kész. Legközelebb majd egy közös "Uniós Dalárda" felállításáról fog határozni a keresztény Vonós 4-es. (A kóser változatban Salamon Béla játszotta a főszerepet.)

A miniszterelnök úr megállíthatatlanul nyeri a csatákat, háborúkat és tehetségkutató versenyeket. (Politcio, Mr. Universe 2015) A korrupció ellen már nem is érdemes bőszen hadakozni, mivel gyakorlatilag megszűnt. Egyszerűen nincs szükség rá többé. Minek dobjon ki bárki is feleslegesen pénzt az ablakon akkor, amikor minden döntés előre kiszámítható. Mészáros Lőrinc soha nem vesztegetett meg senkit, csak néha győz. Ha az Európai Unió csalásellenes szervezete (OLAF) emiatt, vagy valami más, jelentéktelen apróság miatt akadékoskodni kezd, majd az adófizetők szépen visszafizetik a pénzt és a büntetést. Azért vannak. Ez szerencsére belekerült az Alaptörvénybe, amit az akkor még dr. Schmitt Pál világos tudatállapotban alá is írt.

A miniszterelnök úr a migránsoknak csúfolt menekülteket is alaposan legyőzte. Voltak olyanok, akiket nem engedett be. Egyeseket beengedett, majd hónapokig várakoztatott és toborzóközpontot létesített a számukra. Akadtak olyanok is, akiket a schengeni határok szigorú védelmében regisztráció nélkül, gyorsan átszállíttatott az osztrák határra, azaz belülről is megvédte a déli magyar határszakaszt. 76 személyt adminisztratív hibából kifolyólag sajnos befogadtunk. Több variáció, mivel a halálbüntetés megszűnt, nincs is.

A megszállók elleni hadművelettel párhuzamosan, Semjén Zsolt, Isten lovassági tábornoka és fővadásza egy külön csatát is megnyert, melynek során az Úr kegyelméből 700 ezer kiválasztottnak magyar állampolgárságot adott. Ez a bőkezű osztogatás különösen a szerb és az ukrán lakosság körében bizonyult nagyon népszerűnek. A szigorúságnak köszönhetően kiderült, hogy közülük 5 gyalázatos és elvetemült semmirekellő visszaélt a jóhiszeműségünkkel és könnyűnek találtatott. Áder János, klimatológus szerencsére könyörtelen volt ezen megélhetési magyar állampolgárokkal szemben és rögvest kiűzte őket a nemzet kebeléből, valamint a schengeni övezetből. A szégyenlista a Magyar Közlönyben is megjelent:

  • Modosan Zeljko (születési hely: Nagybecskerek, Jugoszlávia)
  • Popovic Nenad (Újvidék, Jugoszlávia)
  • Galetic Milos (Újvidék, Jugoszlávia)
  • Popovics Volodimir (Szőllösvégardó, Szovjetunió)
  • Spinyovics Sándor (Ilonca, Ukrajna)

Ez az öt szégyentelen álmigráns csak néhány napig örvendezhetett pünkösdi magyarságának. A gondos hatóságokat valószínűleg a megtévesztően magyaros hangzású nevük zavarhatta meg.

A miniszterelnök úr terrorizmus elleni küzdelme olyan kiemelkedően sikeres volt, ami még a rettenthetetlen TEK-et is kellemetlen helyzetbe hozta. A Terror Elhárítási Központnak csak nagy nehézség árán sikerült összeszedni néhány elvetemült gonosztevőt, akik hajlandók voltak az interneten közhírré tenni, hogy amint befejezik a vacsorájukat, indulnak is a miniszterelnök úr életére törni. Ráadásul még azt az ocsmányságot is kijelentették róla, hogy „alacsonyrendű génhulladék”. Ennek bizony a fele sem tréfa. Az egészet ne is említsük.

Az államadósság ellen a csapataink folyamatosan fényes győzelmeket aratnak. Grandiózus állami kiadásokkal, NDK szintű sportfinanszírozással, bőkezű államosításokkal megtévesztettük a gyanútlanul sütkérező államadósságot. Miközben emiatt abban a hiszemben volt, hogy ő most tulajdonképpen rettenetesen növekszik, az egészségügyi, oktatási, védelmi és szociális kiadások drasztikus csökkentésével halálos csapást mértünk rá.

A szegények felett győzött a statisztika és a számmisztika. A szegénységben élők 3,5 milliós száma a NER számára méltatlanul soknak bizonyult. Egy új számítási módszerrel a KSH azonban kihúzta őket a bajból. Nagyjából 2 millió ember az egyik nap még a létminimum alatt éldegélt, másnap pedig már szerény körülmények között. A maradék 1,5 milliót valószínűleg be fogják sorolni aszkétának, a hajléktalanok pedig remete státuszt kapnak.

A rezsi hadművelet kirobbanó sikerére jellemző, hogy erre az ellenség egyenesen atomcsapással válaszolt. Csepreghy Nándor (PR szakember), a Miniszterelnökség államtitkára, a Kossuth rádióban fenyegetően ki is jelentette: „aki Paks 2-t támadja, az a rezsicsökkentés fenntartását tenné lehetetlenné”. Hasonló kijelentést tett Virág elvtárs (néhai PR szakember) is, amikor azt mondta: "Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr128141598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása