Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Hatékony fogyókúra a tudomány segítségével

Nagyon hatékony

2016. február 15. - Toadwart66

Ön egy kissé túlsúlyos, esetleg molett, duci? Nem mer Bochkor Gábor közelében tartózkodni, mivel fél, hogy túlsúlya akadályozná a vele történő párkapcsolat létesítésében? Ezután soha többé nem kell Önnek Bochkor Gábor előtt szégyenkeznie.

A gravitációs hullám a téridő görbületének hullámszerűen terjedő megváltozása, amelyet Albert Einstein általános relativitáselmélete jósolt meg. Nemcsak a klasszikus értelemben megfogalmazott tömegvonzás „mellékterméke”, hanem minden gyorsuló tömeg kelti. A gravitációs sugárzás a gravitációs hullámok által továbbított energia. A gravitációs hullámokat keltő rendszerek fontos példái a kettőscsillagok, amelyek egyik tagja fehér törpe, neutroncsillag, vagy fekete lyuk.

Most, hogy végre igazolták a létezésüket, a cégünk azonnal elkezdte a bio gravitációs hullámok gyártását, természetesen biztonságos, könnyen lenyelhető, kapszulás kiszerelésben. A termék a hullámok mellett a szervezet számára nélkülözhetetlen E vitamint és mikroelemeket is tartalmaz.

A forradalmian új GraviWave termék mellé ingyen mellékelünk Önnek egy esztétikus használati útmutatót, melynek segítségével Ön a termék adagolásával pontosan beállíthatja ideális testsúlyát és bónuszként az életkorát. Pillanatok alatt elhelyezheti önmagát az Univerzum bármely szegletében és vidám, izgalmas kalandokban lehet része.

Ha már régóta az a vágya, megfelelő mennyiségű GraviWave adagolásával Ön gyorsan és megfordíthatatlanul át tud alakulni egy tetszetős fekete lyukká és ezzel meglepheti az egész családját. Erről azonban mindenképpen kérje ki orvosa vagy csillagásza véleményét, mivel ez az állapota a későbbiekben akadályozni fogja a társas kapcsolatok létesítésében és valószínűleg a fizikai felépítése is alapvetően megváltozik. Még az is megeshet, hogy időutazásba keveredik.

Ha esetleg úgy néz ki, mint a vegetáriánus mérőszalag által összerágott alma mellett üldögélő hölgy, akkor igazából nincs szüksége a termékünkre, mivel egészen csinos, csak túl nőies. Ennek kellemetlen mellékhatásaként azonban Bochkor Gábor soha nem fogja Önt feleségül venni, mivel azt fogja hinni, hogy Ön valójában egy mobil hirdetőoszlop. Bochkor úr rettenetesen hiú, emiatt soha nem használ szemüveget, a kandelábereket viszont rendkívül vonzónak tartja.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr318391624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása