Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Váratlan tragédia

2016. február 19. - Toadwart66

1890405_730352017101363_3033165663942687786_o.jpg

H. Árpád, teljesen ismeretlen magánszemély feltehetően nem olyan régen kölcsönkért a Fővárosi Állat- és Növénykerttől 2 tigrist és 3 oroszlánt. Az ismeretlen áldozat szerencsétlenségre az állatokat rövid időn belül ingyen oda is szállították arra lakásra, ahol nem lakott, csak éppen ott tartózkodott.

Ismerősei szerint az általuk is teljesen ismeretlen férfi a XVIII. századi képzőművészet mellett, a 150-200 kilogrammos nagymacskák iránt is élénken érdeklődött. Feltehetően a kikölcsönzött nagymacskák is nagy érdeklődést tanúsítottak H. Árpád iránt. A tragédiát valószínűleg az okozta, hogy a férfinak nem sikerült időben felrúgnia a kíváncsiskodókat. Az igazságügyi orvosszakértő szerint egy idő után pedig már nem is nagyon volt neki mivel megtennie azt.

A kikölcsönzött állatoknak semmi bajuk nem történt, bár fogalmuk sincs arról, hogy valójában kit is ettek meg. Az elfogyasztott amfetaminszármazékok szerencsére nem okoztak tartós károsodást a szervezetükben. A gondozóik szerint egy ideig azonban feltűnően aktívak voltak és rendkívül sok vizet ittak.

H. Árpád azonosítását nagyban megnehezíti, hogy nem tudni róla semmit azonkívül, hogy valaha rendkívül fontos és befolyásos férfi lehetett, akinek soha nem kellett a Fővárosi Állat- és Növénykertbe belépőt fizetnie és ingyen használhatta a fókák medencéjét.

A hatóságoknak az is gondot okoz, hogy az 5 nagymacska nagyon kevés azonosítani valót hagyott az ismeretlen férfi, esetleg nő, vagy talán valami egészen más után.

Az eset mindenesetre nagyon elszomorító. A nagymacskák szerint annyira azért nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr668402788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása