Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Zuschlag János kalandjai

2016. február 27. - Toadwart66

zuschlag.jpg

Zuschlag János hasonmásverseny döntősei

„Zuschlag János volt szocialista országgyűlési képviselő azt mondta TV2 Tények hírműsorának pénteken, hogy Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a Civil közoktatási platform egyik tagja korábban barátja, harcostársa volt.”

Brothers in arms

Egy régi ismerősömtől azt hallottam, hogy ez a Zuschlag (ejtsd. pótdíj) nevű alak egy gátlástalanul nagy gazember, akiben nem szabad senkinek sem megbíznia, mivel nagyon szeret hazudozni és csak a pénz meg a hatalom érdekli. Az illető, aki ezt elmondta nekem, azóta már kivándorolt Ausztráliába, ahol rendkívül nyomorúságos körülmények között halt meg, teljesen magányosan, hozzátartozók és örökösök nélkül. A nevét a hatóságok visszavonták, és odaadták egy szegény családnak. Az emlékét eltörölték, testét pedig elhamvasztották. A hamvait egy macskaalomgyár vásárolta meg, potom pénzért.

Kijelentésén akkoriban nagyon csodálkoztam, mivel én mindig is azt tartottam, hogy az 1977-ben született, szekszárdi tanárember talpig becsületes és még egy légynek sem tudna ártani. Az pedig, hogy valótlanságokkal tömje tele egy hiszékeny kétszárnyú dúcidegrendszerét, számomra teljesen elképzelhetetlennek tűnt. Egy légynek nem olyan egyszerű hazudni, mivel jelenleg fogalmunk sincs arról, hogy érti-e azt amit mondunk neki, vagy csak egyszerűen hülyének tetteti magát. Ezért bátran bárkinek a szemébe merem vágni, ha azt állítja nekem, hogy Zuschlag nem mond igazat a legyeknek, az egy megrögzött, hazug rágalmazó. Nem érdemel semmiféle irgalmat, csak mély megvetést.

Az ismerősöm – a Jóisten nyugosztalja szegényt – szemérmetlen módon azt is állította, hogy:

„Ismét egy olyan újabb bizonyíték látott napvilágot, amely azt bizonyítja, hogy egyfelől már a Fidesz-kormány idején, Deutsch Tamás minisztersége alatt megkezdődött az a mechanizmus, amely aztán később a Zuschlag-ügyben elhíresült, másfelől viszont az is bebizonyosodott ismételten, hogy ügyészségi tanúmeghallatásán nem mondott valósat Deutsch Tamás, hiszen egyfelől nem mondott el mindent, másfelől azt állította, hogy ő nem bírálta felül politikailag az elé kerülő szakmai döntést. Ez a dokumentum tehát egy újabb bizonyíték erre.”

A keserves körülmények és elviselhetetlen kínok között kiszenvedett ismerősöm még azt is állította, a Zuschlag-ügy kapcsán elhíresült kézi vezérléses pénzosztást még a Fidesz találta ki, és Deutsch Tamás egykori sportminiszter alkalmazta elsőként. Mondanom sem kell, ez a hír villámcsapásként ért. Mindenki el tudja képzelni micsoda csalódást és elkeseredettséget érezhettem Deutsch Tamás ilyesféle megrágalmazásával kapcsolatosan. Csupán az szolgált a vigaszomra, hogy jól tudtam, Deutsch exFür Tamás rendkívül éles eszű fiatalember és kínosan ügyel arra, hogy mindig az igazat mondja. Ez természetesen nem mindig sikerül neki, ilyenkor azonban később szerencsére gyorsan kiderül, hogy de. Erkölcstelen és becstelen ismerősöm flegmán kijelentette, Deutsch Tamás ráadásul hamisan tanúskodott az ügyészségen.

Jogos felháborodásom erre a mondatára mára nem ismert határokat. Jellemtelen ismerősömet először alaposan helyben, majd magára hagytam. Tettemet senki sem róhatja fel a számomra, hiszen minden becsületes hazafi így cselekedett volna a helyemben. Az ellenem felhozott koncepciós vád, erős felindultságból elkövetett súlyos testi sértés és garázdaság volt. Ennek eredményeként felfüggesztett börtönbüntetést kaptam, amit máig mártíromságnak tekintek.

Tiszta lelkiismeretem azonban nem hagyott nyugodni, ezért a kórház intenzív osztályán meglátogattam a lábadozó ismerősömet. Valami nagy hatású nyugtatószer segítségével a nővéreknek sikerült elérniük, hogy kis időre abbahagyja az óbégatást. Miután valamennyire lecsillapodott, elmondtam neki, már nagyon megbántam, hogy ennyire elragadtattam magamat.

Ő azt válaszolta, nem tesz semmit és Szíjjártó Péter nyakig ül az ügyben. Megkérdeztem tőle, hogy Szíjjártó pontosan melyik ügyére gondol, mivel ez számomra nem teljesen világos. Azt mondta, hogy valamikor éppen az Egyenlítő tévét nézegette, mivel nagyon szereti a vicces reklámokat, amikor kiderült, hogy egy, még Szíjjártó Péter elnöksége idején készült hangfelvételen Eredics Gergely a Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács korábbi alelnöke elmondta azt, hogy Zuschlag János és Szíjjártó Péter hogyan egyeztettek egymással, illetve mit és hogyan üzent Zuschlag a pályázati döntéseket megelőzően Szíjjártó Péteren keresztül. A hangfelvétel egyértelműen bizonyította azt a politikai körökben köztudomású pletykát, miszerint a jobboldal képviselői is részt vettek az általuk évek óta támadott Zuschlag-féle csalásban és pénzeltüntetésben.

Én természetesen az egészből egy szót sem hittem el, és az egészet azoknak a súlyos fejsérüléseknek tulajdonítottam, amiket erős felindultságomban még én okoztam. Ő azonban azt állította kitűnően van és tökéletesen emlékszik mindenre. Állítása szerint előfordult az is, hogy Szíjjártó Péter 20 előre egyeztetett szervezetről hozott listát a Regionális Ifjúsági Tanács ülésére, és az ülés előtt – jegyzőkönyvön kívül – tájékoztatta Eredicset arról, hogy „nyugi, minden le van egyeztetve” Zuschlag Jánossal. Erről még egy hangfelvétel is van, tette hozzá véraláfutásos, de csillogó szemmel.

Egyből szóltam is az ügyeletes orvosnak, hogy szegény ismerősöm súlyosan félrebeszél és rémes hallucinációk gyötrik. Az orvos azt mondta, nyugodjak meg, a beteg tökéletesen magánál van, a gondolatai pedig teljesen tiszták. Nem firtattam tovább a dolgot, mivel egyből nemzetközi összeesküvést gyanítottam a háttérben. A mindenütt jelenlevő hátérhatalom ténykedését sejtettem emögött.

Az orvosok jelentős része köztudottan szabadkőműves vagy amerikai kém. A felháborító állítás már csak azért sem lehet igaz, mert ez bizony azt jelentené, hogy mind a szocialisták, mind a fideszesek teljes egyetértésben loptak, csaltak, istentelenkedtek. A magam és honfitársaim részéről ezt határozottan kikérem magamnak. Ennyi erővel még a derék fidelitasosokat is meg lehet majd azzal rágalmazni, hogy úgy verik egymást, mint a részeg böllérek a disznóvágáson.

Zuschlag János rendkívül talpraesett ember lehet. A börtönben elszenvedett senyvedéseiért a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága 15.800 eurót, azaz közel 5 millió forintot ítélt meg neki. A „Zuschlag János: Pártházból börtönbe” című könyvvel is biztos jól keresett. Ebben kiváló politikai érzékkel a világ minden problémájáért az MSZP-t tette felelőssé és még azt is vakmerően közölte a nagyvilággal, hogy Gyurcsány Ferenc egy tuskó.

Az érdekfeszítő könyvben azt az intim titkot is elárulta magáról, hogy análisan zaklatták. Ki merné ezt kétségbe vonni? Főleg annak tudatában, hogy a könyvet maga Szalai Vivien, a TV2 tehetséges hírigazgatója írta.

Zuschlag szemfülességére jellemző, hogy a szégyenteljes anális zaklatásért 50 milliót gombolt le az MSZP-től, pedig a fajtalankodást nem is Gyurcsány Ferenc követte el, hanem a rabtársai. Ezek szerint ráadásul az MSZP kontójára.

Andy Vajna, ország-producer az Isten és a Haza előtt megígérte, hogy a TV2 nem a kormány politikai érdekeit fogja szolgálni, hanem majd mindenkit elszórakoztat. Teljesen világos tehát, hogy az, hogy Zuschlag János Pukli Istvánt pont most vette fel a legjobb barátai közé, semmiképpen sem lehet egy gátlástalan karaktergyilkossági kísérlet, csupán csak egy kellemes fiatalkori emlék felidézése, a fájdalmas anális csapások elfelejtése érdekében.

Engem rendkívül kellemetlenül érint, hogy az ismerősöm Zuschlag Jánost csupán egy gerinctelen, aljas, karrierista senkiházinak tartotta (még azt sem átallotta mondni rá, hogy egy okulárés foltos hiéna), aki pénzért mindenre hajlandó, természetesen az anális zaklatáson kívül. Azt is kijelentette, az ilyen alakoknak mindenképpen el kéne tűnniük a közéletből. Ő azonban ebben már nem reménykedik, ezért kivándorol Ausztráliába, mivel nagyon tetszett neki a Crocodile Dundee című film.

Az ismerősömet akadályoztatása miatt már nincs módomban alaposan megverni, így kénytelen vagyok az isteni igazságszolgáltatást a macskákra bízni.

 99_cat_litter_tray_with_shield.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr38423872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toadwart66 2016.02.27. 23:18:28

@Kelly és a szexi dög: Engem a szüleim neveltek. A pártok engem ne neveljenek, azok nem arra valók. Zuschlag egy elvtelen valami. Lassan 50 éves leszek. Egész életemben tanultam, dolgoztam. Soha nem voltam büntetve. Volt egy infarktusom, meg egy bypass műtétem. Ez persze magánügy, de dühít, hogy ez a patkány mindent megúszott. Most a Fidesz van hatalmon, erre ott sündörög. Milyen ember az ilyen? Én meg azon görcsölök, hogy miből taníttassam a fiaimat. Amúgy igazad van.

új felhasználó 2016.02.28. 01:10:40

Emléxünk a régi kabarészövegre:
"Ha én egyszer kinyitom a számat, ha egyszer elkezdek beszélni"

Fletó mit gondol erről?

macihagyma 2016.02.28. 07:26:42

Azért legyünk őszinték, ha ez a barom 7 évet kapott, akkor a régi elvtársainak minimum életfogytiglan járna. Meg a fideszes patkányoknak is....sőt!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2016.02.28. 07:30:25

@új felhasználó: Valószínűleg nem érdekli, mert neki is van egy két olyan dokumentum a kezében, amivel vissza tudja küldeni a cusit a sittre.

01234567 2016.02.28. 07:40:46

Mit kell ezen csodálkozni? Az egész politikai közélet ezekből áll (most már a gazdasági is).
Orbánék azért lettek liberálisak mert nem láttak üzletet tovább az addigi rendszerben, majd konzervatívok mert ugyan ezt látták a liberalizmustól. Mesterházy azért lett szocialista mert nem kellett a Fideszben. Vonáék nagy része ugyan ezért találta ki a Jobbikot. ( ehhez Vona még nevet is cserélt). Feri szétverte az MSZP-t hogy saját boltot (azaz pártot) csinálhasson. Az LMP dettó, meg a belőle kivált egyéb tákolmányok, nincs más ideológiájuk csak valahogy politizálni. Az MSZP meg amolyan politikus maradék gyűjtőhely lett, a szemetet ott hordta össze a szél. A politikus mára szakma és üzlet, nem hivatás és szolgálat. Mehettek szavazni birkák.

új felhasználó 2016.02.28. 08:18:27

@The Ghost Wolf:
Cusi már kiitta fenékig a poharat amit megitattak vele, most visszaköp egyetsmást ebből. Veszélyes ember, és ráadásul nincs veszítenivalója. Lejáratni azzal hogy "börtönviselt" elég gyermeteg próbálkozás

Krutzifix 2016.02.28. 08:57:16

@új felhasználó: Ezekből egyetlen visszaköpés sincs, olyan újdonságot nem tud már mondani, aminek valami igazsága tartalma is lenne. Legfeljebb akkor, ha új embert kell bemocskolnia jó pénzért. Ez a Gyurcsányos szöveg is unalmas már azoknak, akik akár csak fél szemmel is követik az eseményeket. Nyilván egy új felhasználónak minden vicc új! Egy biztos: való igaz, hogy a mi Cusihusink "pénzért mindenre hajlandó, természetesen az anális zaklatáson kívül"...

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.02.28. 10:12:25

A helyére került. Mivel bűnöző, a fideSSjobbikKdnp tárt karokkal fogadta.

fideSSjobbikKdnp = az emberiség genetikai selejtje

csak egy néző 2016.02.28. 11:20:50

Cusi, anno a rövidebb gyufaszálat húzta és megszopta. Szíjgyártóból miniszter lett, belőle pedig csak egy sittes köcsög. Alku kérdése volt az egész. Most viszont , mint Takony Árpinak neki is élni kell valamiből és most rábukik majd bő nyállal a fideszes bránerre és akár össze is szedegetheti a lehulló morzsákat.

Matteo79 2016.02.28. 12:23:05

Bocs de a szoveged olvashatatlan....

Netuddki. 2016.02.28. 13:02:47

Ó, ez nagyon átlátszó. Ahogy szabadult a kis köcsög rögtön lecsapott rá a fidesz. Akkor is bevonták valami mocskolódásba. Szóval erről ennyit.

megtorolom 2016.02.28. 13:08:06

Ebben az egészben az szép, hogy mekkora összegről volt szó? Ha jól emlékszem, 75 milla volt amiből 50 vissza lett téve. Mivel itt mindenki jól értesült, például a Princet mennyivel gyanúsították? 150 milliárd öcsém! És? Semmi nem lett belőle.De a többiek, mármint a politikusok ugyan mennyit tehettek zsebre? Egy osztrák napilap pár évvel ezelőtt 236 milliárdról írt, ami Magyar személyektől ered és külföldi offshort bankokban és egyéb helyeken vannak.Azt meg megint csak tudjuk, hogy Cusi miért ült valójában.Na az a nagy bűn, nem az elsikkasztott milliók. Éljen a pártatlan Magyar igazság szolgáltatás!

Netuddki. 2016.02.28. 13:17:44

@megtorolom: Azok is tolvajok voltak, meg ezek is. Csak közben emelkedtek a tétek. Ez a mészarosgyerek is évente milliárdos osztalékokat vesz ki a közpénzből működtetett cégecskéjéből. Miközben az orbánéknak papíron még mindig 10 milliós adósságuk van a vagyonbevallásuk szerint. Ja, persze.

Gyorgy Nagy 2016.02.28. 13:25:52

Beszélték hogy a börtön köcsöge volt és még élvezte is.

megtorolom 2016.02.28. 13:33:16

@________________:
Ezért nem érdemes rajtuk összeveszni! Egyik kutya, másik eb. Ki van ez találva.

új felhasználó 2016.02.28. 14:45:11

@Krutzifix:
"ha új embert kell bemocskolnia jó pénzért"

Pumukli mint új ember? Végigjárta már a damaszkuszi országutat oda-vissza, mikor éppen mi hozott neki nagyobb előnyt

niklex 2016.02.28. 15:50:29

Mindegyik párt - sajnos- így működik, legfeljebb az egyik kicsit szégyenlős mosoly mellett, a másik pedig széles nagy pofával, mint részeg a kocsmában.
Zuschlagot a saját elvtársai ültették le, naná, hogy most fúj rájuk, és ha kell a Fidesznek nyal, hogy visszaüthessen.

altona 2016.02.28. 15:57:51

@Toadwart66: patkányember. 1 lépés választja el a medvedisznóembertől, szintén 1 ismerősöm szerint....

patkányarcúáginéni 2016.02.28. 17:39:39

És mi van, ha tényleg igazat mond: Mszp-képviselő Pukli harcostárs tudott a pénzek eredetéről. Most pedig - mint "független" iskolaigazgató - próbálkozna. Persze, lebukott az istenadta, Cusi pedig dögöljön meg.

Toadwart66 2016.02.28. 19:30:06

@Matteo79: Pedig nyomtatott betűkkel van írva. Érthetetlen, hogy mi történhetett.

Matteo79 2016.02.28. 20:45:28

Nem fizikailag olvashatatlan hanem szellemileg...

Toadwart66 2016.02.28. 21:23:07

@Matteo79: Ja, az más. Szellemileg sajnos tök hülye vagyok. Reménytelen eset. Ne is foglalkozz az ilyesmivel. Ha az értelmes dolgokat szereted, nézd meg a criticalbiomass.blog.hu/-t. Elég érdekes dolgokról írnak. Nekem tetszik.
süti beállítások módosítása