Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Az orbáni rendőrállam főpróbája az ATV segédletével

Eszes Beáta vendégposztja

2016. május 06. - Toadwart66

3_695.jpg

"A sportcsarnokba az ott sporttevékenységet végzőkön kívül senki nem ment be, személyi sérülés nem történt." (Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felvétele)

2016. május 5-én, a körmendi menekültekről megjelent dezinformáció ügyében Orbán Viktor, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke átlépett egy közjogi határt, ahonnan nincs visszaút, amely felett nem lehet továbblépni jogvégzett és törvényességre kényes embereknek. A miniszterelnökkel együtt a magyar a média is átlépte ezt a határt.

Igen, a média szót használom általános értelemben, mert a média nem pusztán egymással versengő piaci cégek csoportja, hanem a negyedik hatalmi ág: állampolgárként testületi elvárásom van feléjük. A mindenkori állapotuk, bármelyik médiacég állapota a magyar média mint szakmai testület – amely ilyen minőségben nem létezik idehaza – helyzetének hű tükre. Bármi, ami előfordulhat a hazai médiában, annak elsődleges felelőse az összes hazai média, épp a negyedik hatalmi ág szerepükből adódóan. Épp úgy, ahogy egy miniszter törvénysértő tette a teljes kormány felelőssége. Nem lehet a végtelenségig cégháborúkra és egymásnak a sajtóban üzengetésre fogni azt a tényt, hogy a magyar média immár halott, képtelen ellátni szerepét, épp úgy képtelen erre, ahogy a hazai ellenzék, az Alkotmánybíróság, a köztársasági elnök, és sok esetben már a bíróság és a rendőrség hivatala is.

A kiüresedett köztársaság szót pedig régóta puszta demonstrációból, lassan elkeseredett kiáltásként használom, hátha valakinek fontos még annak jelentése.

Az írásom célja, hogy megértsük egy állam, egy államhatalom, adott esetben még – vagy már nem – köztársaság berendezkedését és működését, a fékek és ellensúlyok szerepét, és hogy a körmendi eset felett ne tekintsünk el, mintha az a sokadik, „nem olyan fontos miniszterelnöki hecckampány vagy túlkapás” lenne. Egy olyan ország vagyunk, ahol egy mondatba kerülhet a hecc és a miniszterelnök szó… Mintha a gyermekünk felügyeletével megbízott bébiszitter pedofil lenne, aki bármikor erőszakot követhet el rajta, és ezen csak nevetnénk. Ezt tesszük valójában, amikor sokadjára nem veszünk tudomást arról, mit tesz az állam, az állam teljhatalmú szerepébe bújt miniszterelnök.

Orbán Viktor ma modellezte tudtommal –tudtunkkal – először, miként vethet be rendőrséget vétlen emberek ellen, a társadalmat hivatalosan dezinformálva, a dezinformációt – a hazugságot – a miniszterelnökséget vezető miniszterével, Lázár Jánossal megerősítve, akinek a megerősítésével az orbáni lózungokhoz kényszerűen hozzászokott társadalom számára a hír és intézkedés „valósággá” vált. Rendőrségi bevetésre máskor is került sor, a bevetés igazoltsága máskor is felvetett már kétségeket, még jogi fórum előtt is, de egy álhírt – nem egy egyén vagy csoport jogilag téves megítélését, hanem – egy valójában meg nem történt eseményt miniszterelnöki szinten valóságnak hazudva, arra hivatkozva konkrét rendőrségi intézkedésre felhívást most adott ki először a miniszterelnök.

Az információ forrásaként, saját világnézetüktől, meggyőződésüktől vezérelve önként, vagy netán a miniszterelnökséggel együttműködve (?), de minimum a kormány e téren tanúsított fogékonyságára számítva az atv.hu, az egyik legnagyobb hatású, magát ellenzékinek nevező televíziós média online portálja adott muníciót. Más média a hírt már „rendőrségi forrásokra” vagy az atv.hu-ra mint hiteles forrásra hivatkozva hozta le. A forráscikk szerzője Szobota Zoltán, aki az atv.hu mellett a Hit Gyülekezete Hetek című hetilapjában is publikál, a Hit Gyülekezetének volt és talán jelenlegi szóvivője is. (A hetek.hu oldalán nincs Impresszum-rovat, a Hit Gyülekezete oldalán nincs szervezeti felépítést bemutató menüpont.)

Orbán Viktor miniszterelnök a belügyminiszteren keresztül a rendőrséget, tehát állami erőszakszervezetet utasított a Körmenden állítólag kézilabdás lányokat molesztáló és ablakot betörő „migránsok” ellen, tehát olyan menekültek ellen, akik a nemzetközi emberi jogi egyezmények alapján hazánkban kértek menedéket. Olyan emberek ellen, akik menekültként emberi jogaik védelmét csak az aktuális tartózkodási helyük állami hatóságaitól remélhetik, állampolgári jogaikat csak egy idegen állam védheti meg.

A Miniszterelnökség honlapjára kirakott közleményről – amelyben Orbán Viktor a rendőrség fellépését határozottan kéri – írásommal egy időben már csak a 444.hu cikkébe feltöltött képernyőnézet mentése ad hírt, a kormányzati oldalon már nincs ott. Ezzel nem csupán egy dezinformációra alapozva adott ki a kormányfő rendőrségi utasítást, de a Miniszterelnökség már saját közleményét is meghamisította.

A Vas Megyei Rendőrkapitányság a rendőrség hivatalos oldalán cáfolta a hírt, hogy menekültek bármiféle bűncselekményt, akár rendzavarást követtek volna el, a hírközlést hangulatkeltésnek minősítette. A magyar rendőrség a hatalom negyedik ágát, a médiát hangulatkeltéssel vádolta meg, joggal. Tehát egy olyan hírt cáfolt a rendőrség, amelyre hivatkozva a miniszterelnök – ezek szerint – a helyi rendőrséggel történt egyeztetés nélkül rendőrségi bevetést kért. Orbán Viktor utasítása szerint ez az intézkedés további „minden ilyen esetre” vonatkozik, ezzel egyfajta általános rendőrségi intézkedést kért, ahol nem derül ki, minek kell ahhoz történnie, hogy emberek ellen a rendőrség bevethető legyen már külön utasítás nélkül, automatikusan – pl. törjön ablak, lányokat zaklassanak – ezzel jelezte, hogy ilyen típusú indoklásra sincs a jövőben szükség. Az utasítás nem feltételez gyanúsítottat, nem utal eseti nyomozásra.

Amikor a történettudományban olyat olvasunk, hogy „szabad kezet adott a kormányzó pl. a zsidótörvények ügyében”, akkor ilyen típusú, általánosító értelmű hivatalos közleményre kell gondolni, ahol az általánosítás nemhogy lágyítaná az utasítást, hanem jogkörben és időben kiterjeszti azt, hogy a továbbiakban az ő – a kormányzó vagy kormányfő – megkérdezése és engedélye nélkül is hivatalos és hatósági intézkedések történhessenek. Ennek a típusú általánosító értelmű hatalmi utasításnak az az előnye, hogy a további intézkedéseknél nincs írásos igazolás, aláírt utasítás, hogy azért az intézkedésért a kormányzó vagy jelen esetben a miniszterelnök a felelős. Emberiesség-ellenes vagy háborús perekben a védekezés alapja számos esetben az aláírt parancs hiánya volt.

Ez a következő esetekre is érvényessé tett utasítás csupán várja az azt végrehajtani képes és akaró gazdáját, őrá bízza, hogy mérlegeljen, hogy a kormány, a kormányfő utasítását követi, vagy szem előtt tartja a rendőrség testületére érvényes törvényeket, avagy ezek közt átfedést adó jogi utat keres.

Amikor egy közjogi személy, a kormányfő hivatalos úton, a belügyminisztert felszólítva kér intézkedést a rendőrségtől, az nem egy hétköznapi kommunikáció, annak jogi következményei vannak, a közjogi személy erőszakszervezetnek szóló hivatalos utasítása rendeletekhez vagy törvényekhez hasonló jogkövetkezményekkel járhatnak. A belügyminisztert utasításban megadott „ilyen és hasonló esetekben” kitétel azt feltételezheti, hogy a rendőrségi bevetést nem szükséges esetenként elbírálni, hogy annak van-e jogalapja, nem szükséges nyomozni, gyanúsítottat keresni, nem szükséges a bűncselekmény bekövetkeztét megállapítani, így akár általános intézkedés léphet érvénybe pusztán a célszemélyek megnevezésével. A „leghatározottabban” kifejezés azt jelenti hivatalos kommunikációban, hogy az utasítást kiadó kormányfőtől nem lehet, nem kell visszaigazolást kérni, azonnali és ellentmondás nélküli cselekedet vár el az utasító.

Amikor valaki egy hivatalos miniszterelnöki közleményre legyint, hivatkozva a rendőrségre vonatkozó, az utasítást felülbíráló törvényekre, akkor vegye észre, hogy ezekkel a törvényekkel a törvényhozó, a miniszterelnök van leginkább tisztában, így hivatalos közleményei csak úgy értelmezhetőek, hogy azokat annak tudatában adta közzé. Tehát amennyiben a miniszterelnök utasítása a fennálló törvényekbe ütközik, akkor azt tudatja a társadalommal, hogy mától neki erre joga van, és ennek tudomásulvételét kéri.

Orbán Viktor közleménye tudatos – vagy hatalomgyakorlási módszerétől vezérelt – tudat alatti hatalmi aktus, egyfajta társadalmi teszt volt, hogy meddig mehet el hatáskörében, ugyanis tisztában volt azzal, hogy a bűncselekményre utaló hír nem rendőrségi forrásból származik. Tudatában volt annak, hogy az intézkedésének jogi alapja felől nem szerzett bizonyosságot, meg sem próbálta azt beszerezni.

Az atv.hu tisztában volt azzal, hogy a cikkében leadott eseményt nem erősítette meg a rendőrség. A leadott cikk nem szerkesztőségi, hanem névvel jegyzett írás volt. A média számára híradás esetén a legfontosabb pont a források megnevezése, ez a médiahitelesség egyetlen és legfőbb ismérve, egyúttal törvényesen is felel az általa leírtakért, bíróságon perelhető a közreadott tartalom. Az atv.hu a bizonytalan forrásra alapozott, általában szerkesztőségi hírekkel szemben nyíltan, névvel jegyezve, tehát bátran, következményektől nem tartva adott le egy cikket egy feltételezett bűncselekményről és azzal megvádolva embereket egy olyan országban, ahol mára a média a nickneves kommentelőiért is felelősségre vonható. A tőlem legmesszebb álló összeesküvés elméletektől mentesen ez a körülmény felveti annak kérdését, milyen okból kifolyólag volt ebben az esetben ennyire bátor az atv.hu, hogy egy viszonylag gyorsan, a Vas Megyei Rendőrkapitányság által később megcáfolt dezinformációt le mert hozni, és épp ez a dezinformáció alapján történt meg az először, hogy nem létező eseményre kért a miniszterelnök rendőrségi bevetést. Bármilyen, az ATV-től hónapok óta megszokott menekültellenes uszítás, xenofób világnézet is áll az ellenzéki televíziós média vezetésének szándéka mögött, eddig a ferdítéssel megelégedtek, de mára az ATV kollaborált a miniszterelnök hatalmi pozíciójának visszaéléséhez, egy majdnem megtörtént, a kormányfő által elkövetett súlyos bűncselekményhez.

Az eset súlyát jelzi, hogy a cáfoló rendőrségi közlemény jegyzője a megyei rendőrkapitány, dandártábornok, és nem egy rendőrségi szóvivő. A cáfolat a hírhez képest több óra késéssel jelent meg, amely mögött állhat helyszíni nyomozás, tájékozódás, de a közlemény szövege egyúttal jelzi, hogy a rendőrség tudatában volt annak, hogy Orbán Viktor visszaélt hatalmi helyzetével, jogsértő módon adott ki utasítást, de ezt már nem közvetlenül a Miniszterelnökségnek címezte a Rendőrség, miközben a cáfolatot már megelőzte a miniszteri utasítás, tehát nem csak az atv.hu dezinformációjára kellett volna csak reagálnia.

Az eset felett olyan konklúziót is vonhatnánk, hogy nem történt nagy baj, hiszen fél nap elteltével a rendőrség ellenállt egy miniszterelnöki erőszakos és jogtalan akaratnak, amit tudatosan hazugságra épített a kormányfő, a média több szereplője pedig, akik hírt adtak a rendőrségi cáfoló közleményről, fél nap elteltével végül is kontrollként működtek egy elszabadult hajóágyúként működő médiapartnerükkel szemben, amely média hónapok óta nyíltan uszít a híradásaiban.

Az írásom célja a hatalom természetének bemutatása és a valóságban is érzékelhető, jogkövetkezménnyel járó, erőszakos indítékú, hivatalával visszaélő és hatáskörét túllépő közjogi személy és személyek hatalmi szándékának felismertetése.

Utoljára a hatalom hivatalos rendeletben, jogi szövegben történő önleleplező, már évek óta meglévő aljas szándékairól magyar deportálási jegyzőkönyvben olvastam. Az Iványi Gábor vezette Wesley János Lelkészképző Főiskolán, 2011-ben tudományos konferenciát tartottak az 1941-ben végrehajtott kőrösmezői ill. kamenyec-podolszkiji deportálások és tömegmészárlások 70. évfordulójára. A főiskola, ahol Shoa Kutató Intézet is működik, tudományos és kegyeleti emlékezeti oldalról szinte elsőként kezdte ápolni az 1941-es deportálás emlékét, amely a magyar állam hatáskörében már a német megszállás előtt 3 évvel önállóan végrehajtott, zsidók elleni fellépés volt, az Endlösung terve előtt 1 évvel. Az 1941-es eseményeket a „holokauszt előjátékaként” emlegetik a történettudományban.

A konferencián az eredeti 1941-es magyar belügyminisztériumi deportálási rendeletek másolata is ki volt állítva. Megdöbbenve olvastam, hogy egy egzakt jogi szövegbe miként csúszik bele a jogalkotó hatalmi pozícióból elkövetendő erőszakos szándéka, miként leplezi le önmagát a hatalom: „végre lehetőségünk nyílott” kifejezéssel írták le a rendezetlen állampolgárságú, tehát Magyarországon idegennek, mai szóhasználattal migránsnak tekintett zsidók deportálását.

A párhuzamom nem egy kényszeres „zsidózás”, „ajvékolás”, ahogy a média finomhangolt képviselői neveznék ezt, hanem arra kívánom a figyelmet felhívni, hogy odafigyeléssel tetten érhető a hatalom erőszakos fellépéseiben vagy annak szándékában az önleleplezés, hogy valójában rég ürügyet keresett arra, hogy a társadalom egy csoportja elleni erőszakot elkövesse bármi áron.

Körmend esetében ezt történt. Orbán Viktor tudta, hogy nem visszaigazolt az esemény, nem is kérte hivatalos visszaigazolását, tehát tudatában volt a jogalap hiányával, mégis kiadta a belügyminiszteren keresztül a rendőrségi utasítást azok ellen, akik első körben a legkevésbé tudnak védekezni egy hatalmi önkény ellen. 1941-ben hasonló jogi helyzetben voltak a több generáció óta itt élő, de állampolgársággal még nem rendelkező zsidók. Ebben az összevetésben, a fellépés jogszerűtlenségére, a hatalmi fellépés célcsoportjának jogi védtelenségére, a hatalom aljas szándékára abszolút párhuzam a csütörtöki, a körmendi menekültek elleni, majdnem megindított akció.

A média és médiahatóság helyett – őket szerepük ellátására ösztönözve – ezúton szólítom fel az ATV, az atv.hu és Szobota Zoltán azonnali felelősségre vonására.

A Magyar Köztársaság értékei felett még úgy-ahogy őrködő hivatalok, jogászok és jogvédő szervezeteket pedig ezúton kérem állampolgártársaim nevében, hogy indítsanak el egy nyilvános jogi kivizsgálást és értékelést Orbán Viktor és a Miniszterelnökség lépését illetően, mindannyiunk jövőbeni biztonsága érdekében.

Update: A lenti e-mail ment ki az alábbi miniszteri és rendőrségi címzetteknek

A miniszterelnöki jogkör durva megsértése Körmend esetén

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr638690430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.06. 08:03:34

Fék és ellensúly = a nagytőke és a háttérhatalom hatalmát "fékezik" a nagytőke és a háttérhatalom fizetett csicskásai. Kösz, ebből nem kér a nép. A nép valódi demokráciát akar, nem kliberális diktatúrát.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.06. 23:59:23

Azt meg tudja magyarázni valaki, hogy az állítólag szuper demokratikus Németországban hogyan sikerült a komplett német országos médiát bekussoltatni 4 napon keresztül a szilveszteri kölni eseményeket illetően? Ez egy demokratikus sajtó?? Milyen összehangolt blokkolási rendszer állhatott a háttérben?
Ha nálunk szilveszterkor mondjuk Miskolcon tömegesen zaklatnak nőket szexuálisan, biztos hogy nem lehetett volna a teljes országos médiát elhallgattatni a Hír TV-től az ATV-n át az RTL-ig. Valaki biztos foglalkozott volna a kérdéssel már másnap.
És a németek akarnak kioktatni minket sajtószabadságból.. Muhaha..

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 00:24:01

@BircaHang Média szerkesztősége:

mi van ruszki kém, országos gyógyszerhiány van már megint a bulgár nyomorországodban, hogy az elmeorvosaid nem öntik be az adagodat?

Mi van a 4 millió Bulgáriából az utóbbi 20 évben a fényes és jóléti Nyugatra elmenekült bulgárral? Irigyikedsz rájuk te Putyin fizetett trollja, hogy nekik jól megy az élet, te meg egy csóró lúzer vagy?

lehet más a handa-banda 2016.05.07. 00:26:20

Nem tudjuk mi történt, vannak róla ellentmondásos információk. Oda kéne menni, meg kéne kérdezni az ügyben érintetteket, főleg az edzőt, a kézis lányokat. Ehelyett kapjuk ezt a semmi új infót nem tartalmazó nyavalygást. Ilyen hosszú és unalmas cikornyát kihozni egy fel se derített ügyből ... ez valami Guinness rekord akar lenni?

lehet más a handa-banda 2016.05.07. 00:30:33

Sajna a libsi mainstream valami hihetetlenül lezüllesztete a szakmát. Egy kis gúglizás után bárki azt gondolja cikket tud írni, minél kevsebb a tény annál jobb, mert szabadabban lehet csűrni-csavarni

A régi talpalós újságíró nemzedék kihalt vagy elfáradt, itt maradt nekünk az internetes copy and paste zsurnalizmus

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 00:31:30

@A megvalósult amerikai ólom..: Azt meg tudja magyarázni valaki, hogy az állítólag szuper demokratikus Németországban hogyan sikerült a komplett német országos médiát bekussoltatni 4 napon keresztül a szilveszteri kölni eseményeket illetően?

Megmagyarázom neked, bár te a birka agyaddal holnap ugyanezt fogod kérdezni. Senki nem kussoltatta be a médiát, hanem a média nem kapott információt a rendőrségi sajtóosztálytól mert a helyi rendőrfőnök visszatartatta a tájékoztatást. Aztán amikor ez kiderült akkor repült az illető.

Hát ilyen háttérhartalmi világösszeesküvéses blokkolási manipulációk állnak a háttérben, ezt mind a Moszad meg az NSA szervezte meg és azt jól tudjuk, hogy ezek irányítják Merkelt is meg azt is, hogy a Kölni dóm mikor harangozzon. Volt már úgy, hogy úgy iránították, hogy hajnal fél háromkor csendült fel a déli harangszó. De szerencsére a magyar parasztja ezt is leleplezte és most már a német polgár nyugodtan allahat, mert a magyarok parasztja vigyáz rá, nehogy a háttérhatalmak még egyszer megmaniplulálják, blokkolják a németek életét.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 00:36:23

@lehet más a handa-banda:

mássz vissza a Magyar(idióta) Időkbe, oda írnak a a te szellemi színvonaladra kalibrálva a kedvenc komcsi talpalós újságíróid, úgymint az MSZMP-s Bencsik, Kerényi meg a többi elvtársaik.

Ezeknek a libsi blogoknak a megértéséhez legalább egy szakiskola kellene 16 éves tankötelezettséggel. Annyival már menne a megértés.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 01:48:44

Kedves posztoló,

olvasd végig párszor az írásodat. Túltoltad a biciglit (sic!), nem kicsit: nagyon. Bolhából csináltál elefántot, mindjárt nemzet- vagy legalábbis demokráciahalált vizionálsz.

"Orbán Viktor ma modellezte tudtommal –tudtunkkal – először, miként vethet be rendőrséget vétlen emberek ellen, a társadalmat hivatalosan dezinformálva, a dezinformációt – a hazugságot – a miniszterelnökséget vezető miniszterével, Lázár Jánossal megerősítve...blablabla..."

Csak Szemkilövetős Gyurcsányt követi. :)

Amúgy valami hasonlót írt a balliba média Röszkével kapcsolatban is, nem? Akkor erről lemaradtál?

deneskata 2016.05.07. 07:43:50

Kíváncsi vagyok, meddig marad helyén a Vas megyei rendőrfőkapitány... :(

Larry Silverstein 2016.05.07. 07:47:15

Szerencsére ilyesmi csak a félázsiai Magyarországon történhet.

A fejlett nyugat legalábbis soha nem indított még háborút nem létező iraki tömegpusztító fegyverek után kutatva.

Afrika steht an der Elbe 2016.05.07. 07:57:16

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: ű
Eddig úgy tudtuk, hogy Magyarországról menekülnek milliónyian a diktatúra elől.

Afrika steht an der Elbe 2016.05.07. 07:59:41

Kedves blogger. Ugye Röszkén is a rendőrség támadt rá ok nélkül az ártatlan refügékre?

Buchhalter 2016.05.07. 08:35:05

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: te lapból ilyen szófósó anyád szaradékja vagy aki terjeszti a butaságokat a saját sötét fejéből?Hozzád képest a Gyűrűk ura Mordorja egy napsütéses hely volt.A kölni rendőrkapitány esetéről annyit,hogy ő nagyin kishal volt ebben az ügyben.Hallgatnia kellett mert ezt kapta parancsba Merkel anyucitól aztán beáldozták: időnap előtt elment nyugdíjba.Az egy cseppet se zavarjon, hogy a németek több mint 60 százaléka nem hisz a német sajtónak.Vajon miért?Habzik a szád ,de a geci beszéden kívül semmit se teszel az édes kis migránsaidért.Apád talán valami Ali Mehmet volt,hogy annyira szív ügyed ez?Az se zavarjon ,hogy Bécsben egy Kenyai feka megerőszakolt és megölt egy osztrák nőt.

kvadrillio 2016.05.07. 08:37:31

Csányi: Nincsenek nézők a lelátón, ez a magyar foci baja
Index
2016.05.06. 14:28

A magyar labdarúgás egyik legnagyobb problémája, hogy nincsenek szurkolók a lelátókon
nemnem ! A FŐ OK TE VAGY CSÁNYIKA ! MEG A VÉNASZKENNER MEG A BAROM KUBATOV !!!!!
CSAK REMÉLEM, HOGY HAMAROSAN VÉGÜK LESZ EZEKNEK AZ EMBERKÉKNEK !

Zsuzsi25 2016.05.07. 09:20:03

Ki kellene qdni a tuzparancsot a hataron. A tengeren erkezoket meg nem kell kihalaszni. Hagynanak megfulladni par kolykot, es talan nem jonne annyi. Nehany doglott gyerek segitene megoldani a helyzetet. De igy, hogy ellatast kapnak, stb. vajmi keves eselye van annak, hogy megoldodik a helyzet.

Zsuzsi25 2016.05.07. 09:20:46

A poszt irohoz! EZEK!!! NEM menekultek. Hanem illegalis hataratlepok. Nevezzuk neven a dolgokat

Netuddki. 2016.05.07. 09:23:05

Nyüzsögnek a tolvaj fidesztrollok, mint nyüvek a dögön. 90%-ban telefosták ezt a blogot is.
Kedves bloggazda! Nem akarod kiganajozni a blogodat? Így teljesen felesleges hozzászólni. Ha fidesz agitpropot akarok, akkor bekapcsolom a Kossuthot. De nem akarok!
Mellesleg az országra is ráférne egy kiganajozás!

Netuddki. 2016.05.07. 09:26:02

@Zsuzsi25: Milyen ember vagy te? Ja, nő vagy nem ember (a fideszkádéenpés székely vicc szerint).

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.07. 09:33:03

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Ó te isten barma. Tehát szerinted a sajtó csak akkor foglalkozik egy kérdéssel, ha a rendőrségtől információt kap". Hihihihiháháháhá. Te ezt tényleg komolyan gondolod te idióta??

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.07. 09:37:43

@Tibi !: Megértem, hogy számodra az a szólásszabadság ha a csak a tiédhez hasonló vélemények jelenhetnek meg, mindenki mást kimoderálnak. Ez a libsi "demokrácia".
Csinálj magatoknak egy titkos fórumot, ott zavartalanul nyalhatjátok egymást...:))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.05.07. 09:37:43

Orbánnak úgy kell a "migráncsfenyegtés" mint a falat kenyér. Ezért vergődik ennyire.

Zsuzsi25 2016.05.07. 10:15:58

@Tibi !: Tajekoztatsul kozlom, hogy ezeket a dögögket erre tenyesztik. Gyerekeket sem azert ellenek, mert gyereket szeretnenek. (Nem, nem emberek)
2. Azert mert valaki nornalisan gkndolkodik, meg nem feltetlen fideszes. Aki az illegalis hataratlepok ellen van, az sem.feltetlen fideszes.
@Narancsos Ödéma: Nem jol csinalja. Mert amit hirdet, azt sem csinalja jol. Hiszen itt van kormend. Egy halom mocsok szenny ott van. Ahelyett, hogy bezartak volna az ilyen szemettelepet,nyitottak meg egyet. Ugyhogy azt sem csinalja jol amivel nyerni akarna majd. Marpedig ha kormend ott marad, es a tobbi szemettelep is, akkor nem fog nyerni

profilo 2016.05.07. 10:39:59

@Tibi !:

Trollok?
Kezdjük azzal, hogy te is az vagy.
Mert ugye voltál már kovi1970, trollbosszantó, bértrollbosszantó...stb.
És még sorolhatnám a neveidet.
Az pedig kiváltképp bájos, hogy mikor téged tesznek ki valahonnan,a szokásos tapló viselkedésed miatt, akkor végigsírod a blogokat a cenzúra, a téged ért méltánytalanság okán, most pedig te követeled, hogy vonják meg a szólásszabadságát, a hozzászóláshoz való jogát valakinek, akinek a véleménye nem tetszik neked.
Ezért szeretem, amikor a demokráciáért sírtok és diktatúrát kiáltotok.

patkányarcúáginéni 2016.05.07. 11:00:00

Már az ATV sem elég kóser nektek?

L von Richthoven 2016.05.07. 11:26:36

Buchhalter
Végülis örülnünk kellene, hogy tájékozott vagy a világban....
Pontosan akkor, mikor a bécsi eset történt, Kelenföldön is megerőszakolt egy nemzettársad egy lányt.. Elkerülte a figyelmedet, vagy nem érte el az ingerküszöbödet?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 11:29:03

@Buchhalter:

Szia! Elovasva a hozzászólásodat röviden: a te kurva anyádat te genetikai hulladék lény! Takaridsz viossza a fidesz.hu-ra, te kis bolha náci.
Pá!

L von Richthoven 2016.05.07. 11:34:03

Zsuzsi25
Elleni leginkább anyád ellett tégedet, de szerintem inkább vasvillával vettek ki belőle... A stílusod hajaz egy Gubacsi úti bélmosó szajhájéra aki másodállásban strichel... de gondolom csak kutyapózban, mert te még nem álltál kétlábra. Ritkán lehet olvasni ilyen szemét ringyót aki hozzászól....

kokuszpok1960 2016.05.07. 11:34:20

Kár, hogy csupa agyhalott menedékkérő érkezik hozzánk, akik még azt sem veszik észre, hogy hiába törik be az ablakot, hogy bemászhassanak és hozzáférjenek az áhított lányokhoz, egy radiátor útban lesz :)
Ennél azért kevésbé átlátszó hülyeséggel is etethetnének minket :)

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 11:35:17

@A megvalósult amerikai ólom..:

Ugye hogy igazam volt tegnap, hogy te valami csúcs ostoba lény vagy és másnap már tovább fogod kérdezni ugyanazt. Mondd már meg te szerencsétlen, hogy ha a rendőrség nem adja ki a hírt a sajtószobában, hogy ez vagy az a büncselelkemény történt, akkor arról honnan tudhatna a sajtó? Nálatok fidesznél tényleg felvételi követelmény a kőbuta agy?

Beégtél mint a rongy, amikor azt hiszed, hogy Németország is csak egy birkatelep a sok parancsra kussoló média lakájjal mint Magyarország. Hát nem cicabogár, ott nem a te imádott Lopbáni diktatúra rendszered van, hanem demokrácia. Még te a kisember is pofázhatsz a hatalomnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 11:36:20

Csak most látom, hogy ezt a posztot nem Toadwart66 írta. Vele sem szoktam általában egyetérteni, de ő legalább színvonalasan ír és nem fröcsög minden szavából a gyűlölet.

Eszetlen Beácska - tudom, nem túl elegáns a név kiforgatása, de nagyon adja magát - ellenben a zsigerből gyűlölködő vérlibsi archetípusa. Tiszta szadeszos szöveg, azzal az apró eltéréssel, hogy a szadeszos emberkék legalább próbálták úgy becsomagolni a gyűlöletüket, hogy elsőre ne legyen nagyon feltűnő. Eszetlen Beácska azonban még erre sem képes.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 11:37:42

@Zsuzsi25: "Ki kellene qdni a tuzparancsot a hataron."

kár hogy ez 1100 éve nem volt divatban, amikor az őseid a Vereckei hágónál hajtottak végre illegális bevándorlást. Akkor ma Magyarországon eggyel kevesebb náci debil lenne, de ez csak hasznára válna a nemzetnek.

L von Richthoven 2016.05.07. 11:38:58

@BircaHang Média szerkesztősége:
Birka, meséld mér el nekünk, mit fizet a fidesz neked ezért?
Elég - e egy kis túróra ott Bulgáriában?
Vagy természetben kapod a túrót, mellékesen, fideszfasszopáskor?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 11:41:04

@Afrika steht an der Elbe: Eddig úgy tudtuk, hogy Magyarországról menekülnek milliónyian a diktatúra elől.

nagyon jól tudtátok. 500 ezeren már hivatalosan elmenekültek, de minimum a 10-szerese lépne le. Ha tudna elnyögni valami idegen nyelvet. Mondjuk a te fidesz famíliádat a menekülés veszélye épp ezért nem fenyegeti. maradhatsz röghöz kötött állatnakl Európa közepén.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 11:44:38

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

"Mondd már meg te szerencsétlen, hogy ha a rendőrség nem adja ki a hírt a sajtószobában, hogy ez vagy az a büncselelkemény történt, akkor arról honnan tudhatna a sajtó?"

A helyi sajtó már másnap megírta. Az országos sajtó és a többi tartomány helyi sajtója azonban ült rajta, és csak 5-én írt róla, amikor már nem lehetett tovább titkolni.

Az történt, hogy először csak kisebb incidensnek tűnt, amit azért még a merkeli Németországban is meg lehet írni. Aztán mire az országos sajtó (nyomtatott és elektronikus) mondjuk 1-én este vagy legkésőbb 2-án átvehette volna, már tudott volt a bűncselekmények súlyossága, így aztán azonnal működésbe lépett a német sajtó öncenzúrája. Ez kb. úgy működik, mint a cocizmusban a magyar sajtóé: nem is kell cenzor, nem kell írott szabálykönyv, az újságírók jól tudják, mit és miről írhatnak és mit/miről nem. Ill. tudják, mihez kell felülről kapott engedély.

Tehát lényegében Németországban nincs cenzúra, helyette van öncenzúra. A sajtó szabad, a sajtó munkatársai szabadon eldönthetik, újságírók akarnak lenni vagy utcaseprők.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 11:46:00

@L von Richthoven:

a bulgár birkát nem a Fidesz fizeti hanem a ruszkik trollja. Mivel Lopbán a legjobb Putyin tanítvány EU bomlasztásból ézért nyalja annak is a seggét.

Havi 210 ezerért kommenteltek Putyin mellett orosz trollok
ORIGO2015.08.19.

Lebukott egy, Putyin-párti bérkommentelőket alkalmazó cég, miután az egyik volt alkalmazott beperelte őket. A bértrollok havi 210 ezer forintos fizetésért dolgoztak.

Ludmilla Szavcsuk szabadúszó újságíróként jelentkezett az Internet-tanulmányok Ügynökség nevű szentpétervári céghez. Később azt mondta, azért, mert fényt akart deríteni arra a világra, amelyben fizetett alkalmazottak dicsérik az orosz elnököt.

Végül azonban nem ezért perelte be a céget, hanem azért, mert elmondása szerint nem fizették ki a bérét, és mert nem kötöttek vele és a többi dolgozóval tisztességes szerződést.
A bíróság helyt adott a panasznak, és a céget a Szavcsuk által igényelt jelképes, egyrubeles kártérítés megfizetésére kötelezte – közölte az Euronews.

210 ezer forintot kaptak egyhavi kommentelésért

Fiatal voltam, kellett a pénz
Az újságíró két hónapon át dolgozott a cégnek, neki és kollégáinak a feladata az volt, hogy Vlagyimir Putyint dicsőítő és nyugatellenes kommentekkel árasszák el az internetet. A bérkommentelők többek között
a Facebook-ot, a Twittert, a YouTube-ot, valamint az “orosz Facebook-ot”, a VK.com-ot
is használták, a legtöbben oroszul szóltak hozzá.

Mint kiderült, az alkalmazottak nagy része fiatal vagy diák volt, akiknek szükségük volt a pénzre. Hivatalos szerződést azonban nem kötöttek velük a havi 210 ezer forintnak megfelelő fizetést (ami Oroszországban igen magasnak számít) zsebbe, készpénzben kapták.

Nincs hivatalos kapcsolat
Szavcsuk március 10-én névtelenül adott interjút a cégről, majd másnap bement dolgozni, kollégái azonban rájöttek, hogy ő volt a szivárogtató. Főnökei fenyegetőzése miatt ki kellett menekülni az irodából, majd a történteket immár névvel is elmondta a sajtónak, végül elindította a később sikeresnek bizonyuló pert, amelyet közelről követett az orosz sajtó.

Az Internet-tanulmányok Ügynökség egyébként magáncég volt, hivatalosan semmilyen módon nem lehetett a Kremlinhez kötni. Csak feltételezhető, hogy a trollgyár mögött valamilyen módon orosz állami pénz, vagy kormánypárti politikusok magáncégei állhatnak. Június 5-én az orosz elnöki hivatal szóvivője, Dmitirij Peskov azt nyilatkozta:
a Kremlnek nincs tudomása ilyen tevékenységről.

Hivatalosan nincs köze az orosz kormányzatnak az oldalhoz

Diplomáciai botrány
A közelmúltban egy magyar weboldalról is felmerült, hogy az orosz titkosszolgálatok befolyása alatt állhat. Tavaly a Kreml egy Hídfő.net nevű, eredetileg egy magyar neonáci szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal által szerkesztett oldalra hivatkozva közölt egy álhírt: azt, hogy a Magyar Honvédség T-72-es harckocsikat szállít a szakadárok ellen harcoló ukrán kormánynak. Az orosz külügyminisztérium erre alapozva kijelentette, hogy Magyarország megsértette az uniós fegyverexport szabályait.

Az Index.hu értesülése szerint a Hídfő.net tartalmát Oroszországból szerkesztik – erre utal, hogy az oldal időközben orosz szerverre költözött. Szintén orosz szerveren üzemelnek más, magyar nyelvű szélsőjobboldali portálok, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz köthető Deres.tv és a Szent Korona Rádió.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 11:46:10

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

Afrika steht an der Elbe történetesen perfekt beszél németül, szóval nem jött be a vélekedésed.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.07. 11:48:27

@L von Richthoven:

Senki se fizet nekem, se a Fidesz, se más párt. Pártfüggetlen média vagyunk, nem fogadunk el eghyetlen szervezettől sem finanszírozást, kínosan ügyelünk civilségünkre.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 11:49:18

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

A CIA biztos nem támogat egyetlen sajtóorgánumot sem Ukrajnában, igaz? Ahogy Magyarországon sem.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 11:59:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

na megjöttél te is ebből a szerncsételen fidesz troll brigádból. Először is linkeld már be azt a helyi újságot, hogy bizonyítsd már hogy miről beszélsz. És hogy lássuk, hogy milyen forrásból is dolgozott. ha már van ez a jelentés egyáltalán.

Kettő: a hivatalos rendőri közlemény csak valami 5 nappal vagy még később történt meg a teljes összefüggésekről, márpedig az országos sajtónak ez a egyetlen és ellenőrizhető forrása amiből dolgozik. Nem pedig a helyi pletyka rovatok. Aminek szintén utánajárhat, de mire a szétszórt információkat lellenőrizni, addig már rég tavasz lett volna.

Úgyhogy megnyugodhatsz, az országos sajtó úgy müködött ahogy mindig, nem a magyar parasztja dönti el, hogy mit csinálon meg hogyan, meg hogy itt ám globális NSA meg CIA összesküvés van akik a Merkelt kényszerítik hogy cenzúrázza 80 millió emebrt médiáját.

Bruhahah fidesz birkák, ott Európa van, nem Magyarország!

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 12:01:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Aztán te meg honnan ismernéd ezt a zsebnáci Afrika steht an der Elbe nevezetü trollt? Egy müszakban nyomjátok a Takony müvekben?

Wikus Van De Merwe 2016.05.07. 12:06:50

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

Ha már lebukott trollokról van szó, akkor tekintsük meg az alábbi blogbejegyzés hozzászólásait:

iflgazdasag.blog.hu/2016/03/13/bebizonyosodott_megint_hogy_miert_hulye_a_magyar

...és már láthatjuk is, hogy milyen más néven írogatsz te.
A FOLYTASSUK! befejezés árulkodó és egy apró hiba miatt lelepleződtél, mindjárt két névvel is.

Gratulálok, te ostoba troll!

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.07. 12:23:21

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak tetteted?? Nem arról van szó te buta segg, hogy nem beszéltek bűncselekményről, hanem egy kurva szó nem esett az újévi kölni gyalázatról 4 teljes napon keresztül a német országos médiákban. Semmi..Nehogy már csak akkor tudósíthasson egy demokráciában 21. században a sajtó valamiról, ha arról rendőrségi állásfolalás van. Honnan jöttél te a Marsról??
Az, hogy nem sikerült elkenni a dolgokat, kizárólag annak köszönhető, hogy a helyi kölni lapok, a lakosok közfelháborodása miatt nem hagyták elfelejtődni, és ugye az internet korában azért terjedtek a dolgok a civilek között, így jó pár nap elteltével az országos lapok is kénytelenek voltak megszegni az omertát..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.07. 12:26:55

@Wikus Van De Merwe: Most kénytelen lesz új alteregót csinálni..:)))

Buchhalter 2016.05.07. 12:43:32

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: a hulladék te vagy .Neked mindenki Orbán imádó aki nem a te szellemi szintedre süllyed le.Életed értelme a blogon való értelmetlen mocskolódás.Ha kimész az utcára egy kis utolsó féreg vagy.Fáj az igazság igaz Mehmet Üzbegisztánból?Kölnről is csak zagyvaságokat tudsz írni!Áruld már el miért fontosak neked a migránsok?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 14:55:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

linkeled már azt a helyi újságot te hazudozós fidesz troll? Vagy épp most gyártják Moszkvában az álwebolalt, és holnapra már esetleg kész lesz?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 14:57:49

@Buchhalter:

megmondtam már neked egyszer, hogy a te kurva anyádat te zsebnáci orbáni hulladéklény. Ha változik a véleményem, akkor majd szólok. Addig is csendben maradhatsz.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 15:09:14

@Wikus Van De Merwe:

nyihihi, ti birka szintre hülyített élharcos, beszoptok ti mindent, ezt imádjuk bennetek, nyihihi. Pont az ilyen összefüggésekből jöttök rá a világ összeesküsvekre. Ti tényleg azért születtetek, hogy röhögjön rajtatok az emberiség, nyihihi.

Te ökör eszű, a téma most az, hogy batyu ma is lebukott az 5 különböző nickjével, szegényke most Kovácsné nickkel perverzkedik, miközben Afrikainak adja ki magát perfekt német tudással (nyihihi!), aztán még próalkozik Ólomként is, most meg itt vagy te a nap végére. Te valami disznó perverz állat lehetsz, batyu, nem vagy te közveszélyes a környezetedere?

FOLYATSSUK!

sőt:

FOLYTASSUK!

mondtam már?

FOLYTASSUK!

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.05.07. 15:12:10

@A megvalósult amerikai ólom..:

szegény hülyécske, teljesen igaza van Lopbán gazdidnak, amikor a 16 éves korra szállíotta le a tankötelezettségi életkort, tényleg mi értelme volt annak, hogy te 18 éves korodig ültél az általános iskola első osztályában?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.05.07. 15:12:40

Kedves Beáta, te csak a hisztériát kelted, éppúgy, ahogy mások, más ügyben, általad hosszasan kifogásolt módon. Megmagyarázom, mi történt. Egyszerű.

Médiaforrásból országszerte elterjedt - a többi "hiteles" média szorgos jóvoltából - egy hír a molesztáló migráncsokról. Nyilván országos felhorkanást kiváltva, amelynek a híre a miniszterelnökhöz is eljutott, ahogy illik. A miniszterelnöknek egyáltalán nem feladata az ilyenek kivizsgálása, elbírálása. Sőt, a magadfajta hisztériakeltők kelnének ki a leghevesebben az ellen, ha a miniszterelnök saját kézbe venné a büntetőjogi eljárások levezetését, igaz-e? A miniszterelnök egy dolgot tehet: kötelességszerűen és mintaszerűen teljesítve a felhorkanó nép akaratát, megnyugtatta őket, hogy odafigyel az esetre. És megtette, amit ilyenkor kell: szól az ilyen ügyekben illetékes miniszterének, hogy nézz utána, basszus, hogy mi az isten történt ott, mielőtt még lincshangulat támadna. Ahogy te magad is hivatkoztál egy cikkre: "Orbán Viktor a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert. Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre nem tudni."

Nem tudni, de az biztos, hogy a belügyminiszter intézkedett. Mi a rutinszerű intézkedés ilyenkor? Hát a kivizsgálás. Odament pár rendőr, kikérdezte az embereket, majd személyesen egy helyi főrendőr nyugtatta meg az embereket, hogy itt óriási kamu van, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni. Ráadásul, ahogy te magad írod, mindezt nagyon gyorsan.

Mégis mi a tökömet kellett volna csinálnia a rendőrségnek, mint kivizsgálnia az ügyet? Talán hallottál valami olyasmit, hogy a gyanúval illetett migránsokat hátsó szobákban pofozták, hogy vallják be a bűnösségüket? Ha valaki téged feljelent, hogy lopod a krumplit a szomszéd kertjéből, akkor mit kell tennie a rendőrségnek? Hát odamegy, megkérdez téged, megkérdez egy-két szomszédot, és ha kiderül, hogy kamu, akkor jól van, most már mindenki menjen a dolgára. Ez nem rendőrállam, hanem egy megfelelően viselkedő rendőrség.

Orbán nem a deportálásra szólította fel Pintért, hanem hogy az ügyet a közhangulat szerinti igényt teljesítve azonnal vizsgáltassa ki. Az, hogy ezek után már a zsidótörvényekről vizionálsz, csak azt bizonyítja, hogy beteg vagy, mániákus kormányellenes, elborult hülye, aki a hülyeségét a szorgos média segítségével még szét is kürtölheti, remélve, hogy hasonló olvasottságot szerzel ezzel, mint a legfőbb ellenzéki média, amely piszkosul beégette magát, csak ezt valahogy nem sokan hozzák szóba, mégiscsak népszerűbb Orbánt szidni, mint az ATV barmait.

midnight coder 2016.05.07. 15:42:49

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "kár hogy ez 1100 éve nem volt divatban, amikor az őseid a Vereckei hágónál hajtottak végre illegális bevándorlást."

Dehogynem. Csak akkor mi voltunk az erősebbek. Ahogy aztán voltak még más illegális bevándorlók is - törökök, tatárok, akiktől viszont mi védtük meg Merkelék őseinek a hájas picsáját. Ezért van az, hogy ezek a szerencsétlen hülyék a megszállást eleddig csak a megszállók szemszögéből láthatták.

Afrika steht an der Elbe 2016.05.07. 16:19:04

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:
Ja, értem. Felteszem, te most egy londoni kocsma mosogatójából írod e veretes sorokat.

Wikus Van De Merwe 2016.05.07. 16:42:50

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

Hát igen...
A múltkor is a balfasz batyura hivatkozva próbáltad kimosni magad. Akkor is ilyen zavarodottan, szétesve, már-már gyerekesen magyaráztad a bizonyítványod.
Az viszont számomra érthetetlen, hogy ahelyett, hogy csendben elsunnyognál, tovább ásod magad mélyebbre, egyre mélyebbre, mintha zavarna, hogy nem csak derékig vagy a szarban, hanem szinte kívánod, hogy ellepjen teljesen.
Hát legyen meg a te akaratod.
Folytasd csak nyugodtan...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 16:45:37

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

www.focus.de/regional/koeln/in-der-silvesternacht-frauen-am-koelner-hauptbahnhof-sexuell-belaestigt_id_5184802.html

Dátum: 2016. január 01. 17:11

www.express.de/koeln/silvester-sexuelle-uebergriffe-am-koelner-hbf--was-wir-bisher-ueber-die-taeter-wissen-23251756

Dátum: 2016. január 02. 17:11

www.focus.de/regional/koeln/rund-um-den-koelner-hauptbahnhof-polizei-ermittelt-nach-sexuellen-uebergriffen-auf-dutzende-frauen_id_5185579.html

Dátum: 2016. január 03. 13:10

"a hivatalos rendőri közlemény csak valami 5 nappal vagy még később történt meg a teljes összefüggésekről, márpedig az országos sajtónak ez a egyetlen és ellenőrizhető forrása amiből dolgozik."

A "teljes összefüggésekről"? Azokat még ma sem ismerjük. Na de hazudsz, kisköcsög. A hivatalos rendőrségi közlemény is hamarabb jelent meg, na meg az újságok nem kizárólag a rendőrségi közlemények alapján tájékoztatnak. Továbbá az országos média bizony átvesz híreket a helyi médiától.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.07. 16:47:46

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

Természetesen nem feltételezem rólad, hogy meg is érted a belinkelt cikkeket. Ahhoz már túl hülye vagy, hogy akár csak egyetlen idegen nyelvet alapfokon is megtanulj.

nu pagagyí 2016.05.07. 16:51:10

Az ATV letesztelte mire ugrik Orbán. Úgy tűnik, elég ha migráns van a hírben és már pattog is. Nagyon-nagyon akar már valami kézzelfogható bűncselekményt, valami olyat amit nem ő és sleppje generált. Sajnos megint lyukra futott, hiába verte a nyálát.

nu pagagyí 2016.05.07. 16:55:51

@BircaHang Média szerkesztősége: Szerintem ezzel a gerinces hozzáállással akár el is fogadhatnád a fideszes strómanközösség támogatását. Ingyen ne csinálj már magadból hülyét.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.07. 17:04:40

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Csak hozod a szokásos ócska formádat: az érveid elfogytak (ha voltak egyáltalán), maradt a pocskondiázás , fikázás, amit azér megtanítottak neked a Soros troll suliban, hogyha önálló gondolataid nincsenek is, azért tudj valamit reagálni..

nu pagagyí 2016.05.07. 17:04:40

@Afrika steht an der Elbe: Próbáltam valami érdemi mondanivalót találni tőled. Nem találtam. Úgy tűnik azért nem jár fizetség.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.07. 17:07:41

@nu pagagyí: Jól látod. A migránshelyzet a garancia arra, hogy '18-ban is szépen bucira lesztek verve..

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.07. 17:13:59

@nu pagagyí:

Éppen gerincességem teszi lehetetlenné pénz elfogadását.

nu pagagyí 2016.05.07. 17:16:32

@A megvalósult amerikai ólom..: Akkor felesleges csalni a választáson? Pedig már éppen toborzom a közmunkásokat, megvettem a befőttet és a száraz tésztát. Most mit kezdjek vele?

Komolyra fordítva a szót, a migránsozás már lejárt lemez. Valami új hazugság kell majd a korrupcióba fulladt agytröszttől. Talán, ha hadat üzennének az USÁ-nak, EU-nak és az oroszoknak egyidejűleg, az még kihúzná a szarból ezt az egyre undorítóbbnak tűnő korrupt társaságot.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.07. 17:27:01

@nu pagagyí:

Nem fogadok el pénzt semmilyen alakban vélemény miatt. Az egyetlen bevételi forráspm a reklámelhelyezés nálam. annak a bevétele kb. annyi, mint a,mennyiben kerül a domain név és a szerverbérlet. azaz anyagilag nullán vagyok.

Afrika steht an der Elbe 2016.05.07. 18:57:53

@nu pagagyí:
Hozzád ki szólt? Vagy összekeverted már megint egyik nickedet a másikkal?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.05.07. 19:20:51

@nu pagagyí: "Komolyra fordítva a szót, a migránsozás már lejárt lemez."

Jó neked. Nyilván valami menő országban élsz. Merthogy ebben az országban sajnos nem lejárt lemez, éppen most fenyegettek meg bennünket, hogy őrült pénzeket kell fizetnünk büntetésül a nem tudom, kiknek és miért, ha nem fogadjuk be azokat, akik ők összeválogatnak nekünk a söpredékből. Itt még nem oldódott meg a probléma, itt még a kényszerbetelepítés kierőszakolása van napirenden, és itt még mindig rengeteg fasz van, aki szerint nálunk nincs még elég eltartandó dologtalan cigány, hanem kérjünk még magyarul egyáltalán nem értő cigányokat, ezrével. Hát én nem érzem azt, hogy végre fellélegezhetünk.

Ettől még foglalkozni kell minden mással is, amivel érdemes. A hűtlen kezelésekkel, pazarlásokkal, lehetőleg mielőbb és érdemben. Csak ne mondd, hogy ez már lejárt lemez.

Buchhalter 2016.05.07. 19:37:21

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: egyszer megkereslek és péppé verem az agyad.Na csá.

Zsuzsi25 2016.05.07. 23:12:47

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Uramisten de buta vagy. Te most sajat magad ellen irtal. Igen. Pontosan. 1100 eve nem! Talan nekunk nem kellene elkovetni azt a hibat, hogy nem vedekezunk, ellentetben az elottunk itt levo nepekkel. Mi tobb, nem segiteni kell ezt a szennyet, hanem eltaposni. Europa kepes lenne megvedeni magat, ha tul lepne ezen a hulyesegen, hogy " segiteni kell, meg "nem mind terrorista".
De igen! Terrorista mind, vagy az lesz. Mert "nem tud beilleszkedni. (Nem is akar) Szerinted, kik tortek be a csarnok ablakat? De komolyan. Es szerinted mi a francot fogunk csinalni ennyi kepzetlen, semmilyen nyelvet nem beszelo, alacsony IQ-val rendelkezo, beilleszkedesre keptelen/nem is akaro csürhével?
Csak ugy kerdezem. Legyszives akkor valaszolj, amennyiben tudsz jobb megoldast a hataron torteno kilovesükről.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.08. 07:56:11

@Zsuzsi25:

Igazából lényegtelen, mind terrorista lesz-e vagy csak egy részük. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy Európa iszlám megszállásában nem a terrorizmus az igazi veszély.

Az igazi veszély a nemzeti létünk, nemzeti és európai kultúránk és a fehér ember megsemmisítése. Akinek Németország vagy Magyarország a földrajzi határok közti területet jelenti, annak nem kell aggódnia, a terület megmarad - akár németek és magyarok, akár muzulmánok fogják lakni 100 év múlva.

Akinek azonban Németország ill. Magyarország Goethét, Schillert, Beethovent, Bachot ill. Petőfit, Adyt, Aranyt, Radnótit(!!) és Kosztolányit jelenti, az félhet. Mert ezt a kultúrát az iszlám beözönlés el fogja söpörni. Nem biztos, hogy erőszakos módszerekkel, de el fogja pusztítani.

Zsuzsi25 2016.05.08. 10:17:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Londont elvesztettuk! (nem most, 10 evvel ezelott, amikor hagytak odatelepedni a muszlimokat)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.05.08. 20:53:31

Ez a "nem mind terrorista" szöveg eleve egy baromság. Mutassák meg előre, hogy ki az, vagy ki lesz az, és akkor a többiekről már lehet tárgyalni. De még csak azt sem tudják azok sem, akiknek ez a foglalkozása, hogy ki fog egy óra múlva felrobbantani egy pályaudvart. Az okosoknak feltehetőleg az sem volt terrorista, addig.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.05.09. 00:30:36

@nu pagagyí: Attól, hogy neked lejárt lemez, még az ország nagy többségét erősen foglalkoztatja, ezzel magad is kénytelen leszel szembesülni az őszi népszavazáson.
Az a mulatságos bennetek ballibsikben, hogy előbb-utóbb mindig átok vigyorog a valóság, és akkor csak hülyén bámulto magatok elé.
süti beállítások módosítása