Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Ne etesd a miniszterelnököt!

2016. július 08. - Toadwart66

10220328_f44472884e3dce92da14ef07b08ca758_wm.jpg

A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.” (Forrás: Wikipédia)

Ha egy miniszterelnök – konkrétan a most érvényben lévő – elkezd trollkodni, annak komoly következményei lesznek.

A mindent és mindenkit elsöprő pökhendi erőszakosságát ráadásul egy egész kormányapparátus erősíti, egy sebtében összetákolt propaganda-minisztériummal megtámogatva. Ott vannak még ehhez neki a jó nagy számban létező hívei is. Nem csoda, hogy az említett társaság mára sikeresen szétrollkodta egész Magyarországot, így az egyre kevésbé képes betölteni a legfőbb funkcióját, mégpedig azt, hogy békés élőhelyül szolgáljon az itt élő emberek és más élőlények számára.

Látványos, de értelmetlen hadjáratai a különböző ellenségei ellen rengeteget rontottak Magyarország megítélésén és – a büszke győzelmi tudósítások ellenére – komoly pozitív eredményeket nem ért el.

Saját trolljai már mindenhová befészkelték magukat. Egy pompás példány például a Magyar Nemzeti Bankot tulajdonolja.

A teljesen értelmetlen nemzeti konzultációi semmi másról nem szólnak, mint a szándékos provokációkról. Sajnos a vezértroll körül egy egész szubkultúra alakult ki, akik láthatóan nem sokat törődnek a józan ésszel és inkább a szívükre hallgatnak. Ennek köszönhető, hogy a kormány különösebb megrázkódtatások nélkül vészelt át mindenféle általa elkövetett csínytevést és ármánykodást. Lehet az korrupció, esztelen látszat beruházás, kényszeres hazudozás, teljesen mindegy. Az alattvalók széles tömegét és szilárd meggyőződését semmi sem rendíti meg. Vitatkozni már nem is érdemes velük.

Egyetlen dologgal lehet valamennyire rájuk hatni, mégpedig ha hülyét csinálnak belőlük, ami szerencsére egyre könnyebb feladat. Ezt legfőképpen pont a kormány műveli velük. Aki azt mondja, hogy őt például kimondottan boldoggá teszi az, hogy egy 1.800-as falucskában hatmilliárd forintért felhúznak egy sportcsarnokot, azt nem érdemes komolyan venni és a békesség kedvéért azt hazudni neki, hogy ez bizony rendkívüli bölcsességre vall a részéről.

Attól, hogy valakik a többséget képviselik, egyáltalán nem biztos, hogy igazuk is van. A bolsevik szó többségit jelent, de a jámbor Fidesz-hívők nagyrészt még azzal sincsenek tisztában, hogy jelenleg Magyarországon ők tartják hatalmon a bolsevik pártot. Az, hogy a párt kereszténynek, polgárinak stb. mondja magát, teljesen mindegy. Praktikusan csak annyiban különbözik a Szovjet Kommunista Párttól, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés és az ország uniós tagsága miatt van néhány korlátozás, amit illene betartani. Ideológiát mindenki tud gyártani magának, ha akar. Orbán ezt a kérdést nagyon tehetségesen és rendkívül rugalmasan kezeli.

A mostani kvótaellenes népszavazásnak nevezett kormányfői trollkodás nagyjából 8-10 milliárd forintba fog kerülni, a kockázatok és mellékhatások tekintetében pedig nem tudható, hogy milyen hatással lesz az országra. Feltehetően kellemetlen vakaródzás lesz a vége.

Orbán Viktort láthatóan nem elégíti ki az a tudat, hogy azt csinál, amit csak akar és minden hatalom az ő kezében van. Stabil mentálhigiénés állapotához arra is szüksége van, hogy rengetegen ünnepeljék az elért eredményei miatt. Nagyon szeretne már végre Magyarország princeps senatusa lenni.

A régi, monumentális, több millió fős” pártnapoknak azonban vége. Már a március 15-ei szónoklatát is csak kordonok közé szorítva, hermetikusan lefóliázva tudta elmondani. Még a CÖF sem képes összetrombitálni pár lézengő ritternél többet, és azok is rögtön elkezdik Orbán Viktort gyalázni. Ez történt szegény Lomniczi Zoltán esetében is, aki 2016. májusában az öszödi beszéd 10. évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatóján megpróbált mélységesen felháborodni, de ezzel az érzésével gyakorlatilag magára maradt. Ha időben nem hagyta volna el a helyszínt, a végén még egy kisebb, kormányellenes tüntetést is sikerült volna összehoznia a jómadárnak.

Nagyon nagy szégyen ma nyíltan fideszesnek lenni. A 80-as évek végén se állt ki senki azzal, hogy ő bizony nagyon kedveli az MSZMP-ét és különösen Grósz Károlyt. Még azután sem, miután az az MSZMP főtitkáraként lelkesítő, harcias beszédet tartott 1988-ban a Budapest Sportcsarnokban. Jobb volt az ilyesmivel normális társaságban nem dicsekedni és csak otthon örvendezni.

Valami ilyesmi van most is. Az Orbán Viktort éltető oldalak általában zártak és komoly felvételi procedúrák előzik meg a tagság elnyerését. A nyitott kormányzati oldalakon pedig egyre többen szorgoskodnak a moderáción. A kormányellenes megjegyzések itt nagyon rövid életűek. Üdítő kivételnek számít Tállai András, ezermester, aki a saját oldalán tényleg a szívét és a lelkét is kitárja a nagyközönség felé. Tisztelet a rettenthetetlen hősöknek!

A közvélemény-kutatások biztató eredményei minden bizonnyal megdobogtatják a kormányfő szívét, de ezek egyszer már rútul cserbenhagyták őt.

Az október másodikára kiírt népszavazás viszont pompás lehetőséget biztosít a széleskörű szeretetnyilvánításra. Lehet büszkén hazát védeni, menekültek ellen hadakozni, Európai Uniót szidni és jó nagyot odasózni a háttérhatalmaknak. Nyugodtan ki lehet jelenteni azt, hogy „bár én soha nem voltam fideszes, de az arabokat, ha megéhezem, nagyon utálom”. Nagyjából ilyen szellemi színvonalat kell megcéloznia a kormány folyamatos kampányának. Nagy mennyiségű, egy mondatos üzenetekre van csupán szükség, nyomtatott betűkkel.

A Kubatov-listák kiváló lehetőséget nyújtanak a jól bejáratott láncszavazásra, illetve a szavazatok megvásárlásra. Ezzel még maga Kósa efendi is megpróbálkozott, bár ezt természetesen később bátran letagadta. Nagyjából azonban azok hisznek neki, akik Rogán Antalnak.

Ha a referendum érvényes lesz, akkor Magyarország szert tesz a világ legboldogabb miniszterelnökére. Boldogságának mértéke exponenciálisan emelkedik a részvételi aránnyal. Bizonyos részvétel alatt azonban még a 99,9 %-os putyini , szívének oly kedves pozitív eredmény miatt is rettenetesen szomorkodni fog.

Októberig hatalmas zajt fog csapni maga körül a kormány, de lényegében arról van szó, hogy aki nem akarja tovább etetni Magyarország első számú és méregdrága trollját, az nem menjen el szavazni. Ennél többet Magyarország érdekében ebben az esetben nem nagyon lehet tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr78874734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.07.09. 17:59:32

Van egy olyan érzésem, hogy itten nem tisztelik eléggé a Miniszterelnök Urat. Csak szólok, hogy van ám ott még kopasz kafferbivaly, ahonnan a Liget projekthez mentek...

Willkommenskultur 2016.07.09. 18:19:20

'A mostani kvótaellenes népszavazásnak nevezett kormányfői trollkodás nagyjából 8-10 milliárd forintba fog kerülni, a kockázatok és mellékhatások tekintetében pedig nem tudható, hogy milyen hatással lesz az országra. Feltehetően kellemetlen vakaródzás lesz a vége.'

A német szövetségi kormány meg 6000 milliárd forintot szán a migrikre, csak jövőre, és ehez jönnek még a tartományi kormányok költései. magyaridok.hu/kulfold/19-milliard-eurot-koltenenek-nemetek-jovore-migransokra-815095/
A baloldal meg vakaródzni fog, a bojkottál ha nem, de hát ez már elég jól megy nekik az utolsó 10 évben sokat gyakoroltak..:)

Lustamacs 2016.07.09. 18:20:33

ezeket a trollokat is meg az ogre-hadsereguket is be kell zavarni egy hasznalaton kivuli melymuvelesu banyba, aztan berobbantani a kijaratot. egy darabig jollaknak majd egymasbol... kint meg tisztabb lesz a levego.

Mr. Waszabi 2016.07.09. 19:13:20

Egyetlen kutyakötelességünk van október 2-án - mármint, nekünk, igazi, becsületes magyaroknak - : megszopatni a legfőbb trollt. Azaz, menj el szavazni, de a szavazó lapra írd rá: Orbán kotródjon. És véletlenül se x-elj sehová. Az otthon maradással ellentétben ez biztosan eredményezni fog 1 érvénytelen szavazatot. Nem vagyok semelyik párt szimpatizánsa, csak egy nagyon rothadt hazaáruló pártkonglomerátum antiszimpatizánsa: a fidesz-kdnp szarkupacé. De annak nagyon :)

Netuddki. 2016.07.09. 19:54:49

@Mr. Waszabi: Hülyeség! Főleg, hogy már kifejtette valaki szavazatszámláló, semmi értelme, a kutya se fogja nézni mit firkálsz rá, megy az érvénytelenek közé. Viszont ezzel jól megszopatod magadat, mert a részvételi arányba pedig így beleszámítasz sajna.

Ergo, egy mód van megszopatni a tolvaj orbánt, ha nem mész el szavazni.

Netuddki. 2016.07.09. 19:59:05

"Attól, hogy valakik a többséget képviselik, egyáltalán nem biztos, hogy igazuk is van."

Nem a többséget képviselik. A saját és haverjaik kis átlagon felüli életszínvonalát képviselik.
Az orbán meg nem troll hanem tolvaj bűnöző.

"őt például kimondottan boldoggá teszi az, hogy egy 1.800-as falucskában hatmilliárd forintért felhúznak egy sportcsarnokot"

Ez például bűncselekmény. Egy a sok közül.

Mr. Waszabi 2016.07.09. 20:12:23

@Tibi !: nem hülyeség. Szavazat, ami érvénytelen. Tehát aktívan kifejeztem véleményemet. Azaz, se nem igen, se nem nem - hanem a szavazás ellen fejtem ki álláspontomat. Azaz, hogy úgy mondok nemet a szavazás legitimitására, hogy nem foglalok állást a kormány által feltett kérdésre - amint azt ő várja. Nagyjából az elmúlt 6 év antidemokráciájára - a korábbi népzsavazási kérelmekkel folytatott geciskedésekre mondok ezzel nemet. Ez nem a feltett kérédésekről szól, hanem hogy behajolsz-e az Orbán rezsimnek vagy sem. A menekültek ma azért imádkoznak, hogy ne MO-ra száműzzék őket - ki akarna itt havi 47 ezerből tengődni? 10-ből 10 a nyugati államokba akart jutni - lófasz se akarta elárasztani M.o-t. Gondolkodj.

brumeszkosz 2016.07.09. 20:16:56

@Mr. Waszabi:

A fide-ss barmok nem tudnak gtondolkodni!! Az agyuk orbán geci cigány seggében van!!!

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.07.09. 20:37:22

Ez a meccset a ballibák már most elbukták, s ezt ők is tudják, ezért is bojkottálnak.

Mr. Waszabi 2016.07.09. 20:37:35

@brumeszkosz: no hát, itt az lett volna a lényeg, hogy mivel ők nem gondolkodtak, és a népszavi kiíratott, nos, hogyan szpassuk meg őket. Így. Orbánt mindenképpen. Nem bírom sem Sztalint, sem Hitlert, sem Orbánt. Egy képsorba illenek, miután Orbán nagyon igyekezett abba bele illeni :)

$pi$ 2016.07.09. 20:51:44

Akkora demokraták vagytok, hogy nem mentek el szavazni. Ha hallanátok magatokat, mekkora marhaságokat hordtok össze miközben itt egymást nyalogatjátok édes istenem...

Willkommenskultur 2016.07.09. 20:56:27

Ha jól emléxem 2014 előtt is volt ilyen ballib agenda hogy bojkottálják az ogy-i választásokat mert a fidesz megváltoztatta a választási szabályokat. De semmi nem lett belőle.

Habony Árpád. 2016.07.09. 21:00:24

Megbukott mar az Orban rezsim ? Mert mindjart vege a hetnek, es ha jol tudom ezen a heten meg nem bukott meg a kormany, csak a demokracia szunt meg.

De jo lesz hallgatni azt a visitast 2018-ban, amikor az Orban ujabb ketharmaddal nyer, es a libsik nem jutnak be a parlamentbe.

taga20 2016.07.09. 21:11:34

@$pi$: te mekkora totcsaba vagy a ligetből:))

taga20 2016.07.09. 21:12:45

@Willkommenskultur: te örülsz ennek a szarnak, amit a gazdád kavar?

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.07.09. 21:18:25

@taga20:

Moderáld magad, nem 50-fős drogos ligetromboló ballib gigagyűlésen vagy!

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.07.09. 21:23:17

@taga20:

Ezzel a szöveggel valamilyen gigantikus, 100-fős, gyurcsányista nyugdíjas mighránssimogató összejövetelen lenne ahelyed, nem itt, édes ballibám...

kissiú 2016.07.09. 21:24:20

@Willkommenskultur: Ha már hasonlítgatunk: a magyar kormány 20x annyit költött stadiokra, mint amennyit a kvóta alapján befogadandó menekültekre fog. De azért csak lenegessük a kilépést, hátha nekünk bejön a pávatánc.
eduline.hu/felsooktatas/2016/6/1/Kinos_uzenetek_vartak_Szijjartot_egy_daniai_O7GYHX

Willkommenskultur 2016.07.09. 21:36:12

@kissiú: Nekem spec fontosabbak is a stadionok, mint a füstösök.

Meglátjuk a népszavazáson mit szól ehhez a nép.

kissiú 2016.07.09. 21:38:38

@BircaHang Média szerkesztősége: Birca, ha te tényleg egyetlen ember lennél aki ráadásul külföldön dolgozik, pontosan tudnád milyen az, ha valaki a külföldiek ellen hergeli a helyi lakosságot. Hányszor akarjátok még lebuktatni a csapatot?

taga20 2016.07.09. 21:43:25

@BircaHang Média szerkesztősége: neked meg habonyékkal kéne jól érezni magadat,.

szerintem a blogvilág gyözikéje vagy :))

kissiú 2016.07.09. 21:47:51

@Willkommenskultur: "Nekem spec fontosabbak is a stadionok, mint a füstösök."

Na pontosan az ilyen szellemiségű és színvonalú emberekre építi a referendumot, és az egész politikáját a Géniusz. Ne értds félre, én is szeretem a focit, csak közben azt is látom, hogy hogyan rohad az egészségügy, az oktatás, hogyan omlik össze a nyugdíjrendszer, ésatöbbi. Mindezeket a területeket pontosan az EU-s pénzekből kellene és kellett volna megreformálni gazdasági szabadságharc és kokiosztás helyett. Az csak a kisebbik baj, hogy ezek elmaradtak, a nagyobbik, hogy ki is zárjuk magunkat (és a következő generációkat) még a reformok lehetőségéből is, ha belpolitikai okokból inkább a háborús propagandaanyagot toljuk.

Willkommenskultur 2016.07.09. 21:52:09

@kissiú: Milyen emberekre? A baloldal cserélje le a zembereket ha nem tetszik.

taga20 2016.07.09. 22:01:00

@Willkommenskultur: te ingyé vagy pénzé nyomod? komolyan kérdezem.

Jolka40 2016.07.09. 22:12:25

Még csak július 9-edike van. Három hónappal vagyunk a népszavazás előtt. Hát lesz idő bőven rá, hogy mindenki kifejte a pro és kontra érveket. Lazítsatok egy kicsit. Nyár van.

midnight coder 2016.07.10. 06:29:25

@taga20: Miért nincs ezen az oldalon tahótlanítok gomb ?

midnight coder 2016.07.10. 06:37:11

@Mr. Waszabi: Ha mondjuk Merkel mama kitalálja, hogy a migránsok EU-s pénzből kapnak mondjuk havi 500 ezer forint fejkvótát, de azt csak személyesen, a nekik kijelölt országban vehetik át, akkor a migrik oda mennek majd, ahol ezt átvehetik. Ha ide, akkor ide. Aztán, ha már nyakig ér a szar, akkor előbb szüntetik meg a határok átjárhatóságát, utána a migriknek járó fejkvótát. És máris ott marad mindenhol a jó kis migráncs, ahová azt Merkel nyanya elképzelte, csak most már a helyi állam bácsi finanszírozhatja őket. Vagy nem, de akkor számolhat a következményekkel...

Mr. Waszabi 2016.07.10. 07:12:01

@midnight coder: ez hipotézis. Minek cibálni olyan dolgokat, ami nem valóság? Amit tudhatunk, hogy Merkeléknek kellenek a bevándorlók, mert kevés a munkaerő. Miért küldené ide őket? Nincs rá ok. Ami ezen túlmutat, az csak megalapozatlan félelem, semmi több.
Mi lesz ha alapon akárki fel is akaszthatja magát már ma, mert annyi negatív scenáriót lehet elképzelni. De ez nem normális, ezt látni kell. Meg kell látni, hogyan alakul a kvóta, mi terhet ró ránk valójában. De képzelegni, mi lesz ha - az felesleges ideg csak.

midnight coder 2016.07.10. 07:42:35

@Mr. Waszabi: Ezekből még annyira sem lesz ott munkaerő mint az európai cigányokból. A többségük a mai napig is segélyből él. Pedig nekik nincsenek nyelvi problémáik, és a kulturális különbségek elhanyagolhatók az iszlamistákhoz képest.

Mr. Waszabi 2016.07.10. 07:54:28

@midnight coder: én sem tudom, miért látják ott másképpen a dolgokat, nekik talán jobban hiányoznak az utcaseprők. Meg ott már a migránsok is generációkra tagozódnak, egy 30 éve ott élő nem fogja az utcát seperni, hanem kell a friss hús. De abban biztos vagyok, hogy nem tudjuk kizárni a történelmet az országból, tehát nem lehet a problémákat elutasítással megoldani.
Nem látom pl., hiába olvasom a híreket, hogy a kvóták hogyan fognak alakulni. Kik lesznek abban benne? Merthogy a sok illegális határátlépőből extrapolálták a tized annyi menekültstátuszt majdan megkapó létszámot - 1,5 millió vs. 160 ezer -, amiről a kvóta szól, de hogy azok milyen emberek lesznek, nem tudni. Az afgánokat egyértelműen visszatoloncolják. Kerítések helyett inkább erre kéne már gyúrni anyagilag, szervezésileg, mert elég sok ember kell kipaterolni.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.07.10. 07:58:51

@kissiú:

Ellenzem a xemnofóbiát. Ez Mo.on elsősorban a ballibekre jellemző, lásd határontúli magyarok ellen kampámyolás.

Igen, igazad van: Mo-on van jelentős xenofóbia, de ennek viszont nincs politikai tartalma. Gyakorlatilag nincs kapcsolat kisemberi szinten az illető politikai szimoátiájával.

Az iszlamista vadállatok nem beengedése viszont pont pozitív xenofóboia, sőt ez de facto önvédelem.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.07.10. 08:13:13

@taga20:

Nem éppen. A nép mellett állok ki mindig, a liberó oligarchák ellenében.

midnight coder 2016.07.10. 08:47:19

@Mr. Waszabi: Az átlagpolgár ott sem látja másképp. A politikai elit az ami másképp látja. A németek egy elég érdekes állatfajta, a II világháború után olyan nácitlanítást sikerült végrehajtani ott minden vonalon, hogy alaposan átestek a ló túlsó oldalára, és a mai napig a legnagyobb félelmük a nácizmus. Holott mára ez elhanyagolható fenyegetéssé vált a többi problémához képest.

A történelmet kizárni nem lehet, de alakítani kell. Ha anno nem tettük volna, akkor mára Törökország egyik tartománya lennénk.

Azt, hogy a kvótákat hogy alakítanák, szerintem még az EU-ban sem tudják. A kirakás viszont nem lesz egyszerű. A kvótázást egyszerűbben meg lehet oldani: ha csak az adott országban kap enni - de ott igen - akkor a migráns oda megy. De ha megpróbálod erőszakkal eltávolítani azt az illetőt, aki előtte átvándorolt a fél világon, nos az nem fogja ezt ellenállás nélkül hagyni. Illetve elég sok olyan lesz, aki nem hagyja - ami elég csúnyán fog kinézni ahhoz, hogy a nácifób németek ne akarják erőltetni a dolgot. Ez viszont csak felgyorsítja majd a többi migráns bevándorlását. A kérdés csak az, hogy a németek előbb ébrednek-e, és küldik el a nácifób politikusaikat és médiájukat a fenébe, vagy azt veszik észre hogy immár ők a menekültek, és ők kopognak a határainkon menedékért.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2016.07.10. 13:45:04

Na majd 2018-ban jon a gonosz Orban VikTRoll, es jol meg trollkodja a libsiket egy KETHARMADOS GYOZELEMMEL.
De ha igy haladunk, akkor NEGYOTODOS GYOZELEM lesz.

kissiú 2016.07.11. 11:04:02

@BircaHang Média szerkesztősége: "Az iszlamista vadállatok nem beengedése viszont pont pozitív xenofóboia, sőt ez de facto önvédelem."

Szép eszmefuttatás. Már csak az a kérdésem, kire mondod rá, hogy iszlamista vadállat? Pl. a muzulmán pakisztáni hallgatómra mit mondasz? Pontosabban ki fogja rámondani? Vagy vegyük őket egy kalap alá? Na itt kezdődik az általánosítás okozta hátrányos megkülönböztetés, amit minden, valaha külföldön élt ismer. Igen, a határon túli magyarok is. Pontosan miattuk (is) kell elkerülni a xenofóbiát.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.07.11. 11:29:27

@kissiú:

A lényeg: nincs szükségünk ezekre az emberekre. Pont.
süti beállítások módosítása