Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Liberálkommunista összeesküvés

2016. október 24. - Toadwart66

14666148_529933583872154_9019474339934846682_n.jpg

Ünnepi szabadfogású interaktív birkózóverseny 

"Gulyás Gergely emlékeztetett, a Fidesz vasárnap a fővárosi Kossuth térre vár mindenkit, ahol – mint mondta – büszkén és méltóságteljesen szeretnének ünnepelni a magyar miniszterelnök és a lengyel elnök beszédeivel." (A Fidesz méltóságteljes ünneplésre kér mindenkit)

Gulyás Gergely 1981. szeptember 21-én született. Brezsnyev elvtárs nagyjából egy esztendőre rá, 1982. november 10-én (±2 nap) hunyt el. A két neves esemény között elképzelhető valamiféle rejtélyes összefüggés, de ezt ma már nagyon nehéz lenne kideríteni. Nem érdemes tehát a múltat megbolygatni. Egy izgalmas memoár majd fellebbenti a fátylat a titokról. A Fidesz frakcióvezető-helyettese és egyben alelnöke mindenesetre nyolc kemény évig nyögött a kommunizmus rabigája alatt.

A Kossuth tér és környéke 2016. október 23-án tele volt büszkeséggel, sőt csapataik derekasan össze is csaptak egymással. Volt ott miniszterelnöki ünnepi ordítozás, lelkes füttykoncert, vakmerő közelharc, szépkorúak erőnléti bemutatójával egybekötve. Mind-mind olyan esemény, amelyek érdekessé tették az amúgy dögunalmas központi ünnepséget. A hatás fokozása érdekében időnként a légoltalmi szirénákat is be lehetett volna kapcsolni.

A sípszót, füttyögést nem írhatja a magyar kormány a menekültek között rejtőzködő terroristák számlájára, és nem is lehet vidáman fütyörészve egész Európát lerohanni. Ez még nem számít terrorcselekménynek. Isten tízparancsolata között sem szerepel az, hogy „Felebarátod ünnepi beszéde alatt sípot szádba ne végy!”.

A Gulyás alelnök által gálánsan felajánlott méltóságteljességet emiatt felváltotta a helyzetkomikum. Kínos percek lehettek ezek Orbán Viktor számára, ami miatt valakik még nagyon csúnyán meg fognak lakolni.

Az is elképzelhető, hogy ez volt Orbán Viktor utolsó nyilvános magyarországi fellépése. Az elkövetkezendő évtizedekben élőben talán csak Tusnádfürdőn, illetve meghitt sportcsarnokokban, értő közönség előtt fog szónokolni, ezzel okozva örömet és boldogságot híveinek. A kellemetlenségeket megelőzendő, tanácsos lenne erre a célra egy 98, pontosabban 41%-os befogadóképességű Miniszterelnöki Szócsarnokot építeni. A magyar miniszterelnök pénteki rádiós missziós tevékenységét a kiváló hangszigetelés miatt szerencsére semmiféle külső ármány nem veszélyeztetheti.

A méltó megemlékezés végül emlékezetesbe fulladt, de azért nem volt teljesen hiábavaló. A miniszterelnöki stábnak sikerült rábukkannia a haza eddig alattomosan rejtőzködő, igazi ellenségeire, mégpedig a szélsőbaloldali szervezetekre. Már csak azt kell eldönteni, hogy személyükben kommunistákról, anarchistákról, balos zöldekről vagy globalizációellenesekről van-e szó. Boross Péter fél füllel hallhatott valamit, amit kínosan félreértett, mivel beszédében a régi beidegződéseinek köszönhetően neki is rontott az amerikai imperializmusnak. Ez a véletlen nyelvbotlás elárulta az ellenség megjelenési formáját. Minden bizonnyal a levitézlett kommunistákról van szó. Boross Péterről egyelőre nem lehet tudni, hogy ő maga hol helyezkedik el a kommunista tartalmat mérő skálán.

Ez a szélsőbaloldal bizony szerencsés választásnak tűnik. Mindenkire könnyedén rá lehet fogni. Ki akadályozhatná meg például azt, hogy Szijjártó Péter igazságos felindultságában lekommunistázza az Európai Unió egyes vezetőit? A Szovjetunió nem szűnt meg, csak átköltözött Brüsszelbe, ahol emiatt kicsit szűkösen érezhetik magukat az ott élők és jelentősen megnőtt a vodkafogyasztás. Ez persze csak ócska csúsztatás, mivel valójában maga az Európai Unió indult elszovjetesedésnek, de szerencsére a 98%-os töménységű ellenszérum már a kezünkben van. Mi lesz azonban, ha nem lesz rá módunk időben beadni? Visszafordíthatatlanná válik ez a szörnyű átalakulás?

Szép kis jövő elé nézhetünk, ha mindenki kommunistává válik az Unióban. Beköszönt a jéghideg liberálkommunizmus sötét korszaka.

Végre megmenekültünk az iszlám térhódításától, erre rögtön retteghetünk ennek az undok kommunizmusnak a visszatértétől. A már így is rendkívül aggasztó helyzetet tovább bonyolítja az, hogy a Fidesz felső vezetése és az általuk alkalmazott módszerek megdöbbentő módon kezdenek hasonlítani a MSZMP Központi Bizottságának ténykedésére. Tetézi a bajt, hogy közben nagyjából visszatértünk az egypártrendszerhez. Ha a kormánypárt megszünteti a pártok pénzügyi támogatását, azok kénytelenek lesznek egy posztumusz Hazafias Népfrontba tömörülni és évi ellátmányért könyörögni jószolgálati tevékenység fejében.

Az egész olyan, mintha részt vettünk volna egy 1989-től napjainkig tartó demokratikus körutazáson. Megnéztük, hogy élnek azok a kapitalisták és ki is próbáltuk, hogy állna ez nekünk. Nem egészen erre számítottunk. Most végre hazaérkeztünk, de közben valakik hivatalos felhatalmazással a kezünkben teljesen kirámolták a lakást.

Az elmúlt  évek során irgalmatlan mértékben megnövekedett az ilyen-olyan szegénységben élők száma. Teljesen lényegtelen, milyen rubrikába dugják el őket. Lehetnek akár „tisztes szegények", ahogy azt Rétvári parlamenti államtitkár oly cinikusan megfogalmazta, de nevezhetjük őket „lecsúszott sajtómágnásoknak” is.

Ennél azonban sokkal lényegesebb az, hogy a virtuális valóságon kívül az elszegényedett családok milyen körülmények között élnek, és kik lesznek majd képesek felvállani a képviseletület. Ez ma nem könnyű feladat. A szegények nagy része jelenleg valószínűleg a Fideszre szavazna, mivel a rájuk zúduló kormánypropaganda miatt félnek a migránsoktól. Ez nem is csoda, mivel szinte csak a kormánytól kapnak szíves tájékoztatást.

Ha ez az egyre szélesedő réteg tisztában lenne azzal, hogy valójában kik miatt csúsztak le ilyen hirtelen, és miért válnak egyre inkább kiszolgáltatóbbakká a helyi nagyuraknak, akkor Orbán Viktornak soha többé nem kellene ünnepi beszédet tartania lelkes éljenzés, illetve heves tiltakozás közepette. Addig, amíg ez nem következik be, a magyar kormány nyugodtan fütyülhet az egész országra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5811833991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása