Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Viktor, a levakarhatatlan

2017. április 23. - Toadwart66

3181429.jpg

Népség táblával

„Benne van ebben a leválthatatlanságban, hogy az orbánozás, a durva minősítések váltak a baloldal lényegévé. Ez pedig nem túl termékeny dolog, ráadásul azt a képzetet kelti a másik oldalon lévőkben, hogy Orbán Viktornak van igaza, ezek minket tényleg meg akarnak ölni, el akarnak söpörni. Az orbánozás elbutít és legitimálja a kormány visszacsapásait is. Az ellenzéknek nincsen képe arra, hogy hogyan lehetne jobban élni.” (Tölgyessy Péter: Egy erős ellenzéki vízió kellene, amiben benne van az ország többségének a jövőképe)

Orbán Viktor saját szerencsétlenségére napjainkra nagyjából tényleg leválthatatlanná vált. Övé ugyan az ország, a hatalom, dicsőség nélkül azonban nem sok örömet találhat mindebben. Nem lehet számára kellemes minden egyes átkozott nap arra ébredni, hogy a „nép” egy része már megint a lemondását követeli, ő pedig anyagi megfontolásból képtelen ezt a szerény, teljesen méltányolható kívánságukat teljesíteni. A miniszterelnök sok mindent nem tehet ez ellen, legfeljebb lecsőcselékezheti az ellene tüntetőket, amivel azonban olajat önt a tűzre. Nevezett csőcselék ugyanis nagyon köszöni és rendkívüli módon élvezi ezt.

Az ország tragikomédiájában a fő ellentét nem a kormánypárt és az ellenzék között feszül. Nagyobb a baj ennél. A nem létező ellenzéki víziókkal, jövőképekkel a politológusokon kívül jórészt már a kutya sem törődik. Napjainkban vannak az ilyen portékáknál jóval szórakoztatóbb mulatságok. Most nem a megszokott, pártok közötti csatározásról van szó, hanem a miniszterelnöki, köztársasági elnöki és mindenféle más tekintély megőrzéséről, ami látványosan foszladozik.

2018-ban könnyen megtörténhet, hogy Havasi Bertalan várakozásai ellenére Orbán Viktor mégiscsak erővel beveszi a Budai Várat. Van ugyan némi esély arra, hogy egy becsapódó aszteroida addigra elpusztítja a Földet, de ez egészen valószínűtlennek tűnik.

A fővárosi lakosság szimpáriáját  azonban - egészen finoman fogalmazva - már elveszítette Orbán Viktor. Eddig is gyanakodva méregették a pöffeszkedését, most pedig egyszerűen kiröhögték. Kedvére trükközhet a kerületekkel, a választási rendszerrel, de lelkesítő tömegrendezvényeket ma már Kudlik Júlia és Rákay Philip közreműködésével sem lenne képes összehozni.

A CEU-s vircsaft elleni demonstráció!”-n, a Facebook oldalukon feltüntetett adatok szerint mindössze 231 kormánypárti demonstrátor jelent meg. A Thermopülai-szorosban a spártaik nagyjából ennyien voltak, amikor megállították I. Xerxész hatalmas seregét. A kormány lelkes támogatóinak ezzel szemben i. u. 2017-ben esélyük sem volt arra, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya párt szórakoztató, kimondottan vidám hordáit feltartóztassák. A fülkeforradalmi kormány mellett kiálló hősök védelmében a Thermopülai csata résztvevőinek adatait pontosítani szükséges. Az i. e. 480-ban lezajlott, ókori flash mobon a thébaiakkal és theszpaiakkal együtt úgy nagyjából 1.400-an jelentek meg a görögök részéről. Halvány reménysugarat jelenthet a kormány számára az, hogy CÖF által elméletben szerveződő Békemenetre már ketten is jelezték részvételi szándékukat és rendkívül elszántak tűnnek.

Tölgyessy Péter túlságosan vaskalapos. Elképzelhető, hogy az „orbánozás” butít és romba dönt, de láthatóan rendkívül szórakoztatja a fővárosi népeket, ami Orbán számára rendkívül megalázó helyzetet teremtett. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt által szervezett tüntetésen felbukkanó táblák feliratai láttán az elbutulástól azonban nem nagyon kell félnie az emiatt aggódó politológusoknak.

Az is igaz, hogy nem ebbe fog Orbán belebukni. Az se biztos, hogy a közeljövőben egyáltalán megbukik, hiszen rengeteg eszköz áll a rendelkezésére, amelyek hatalomban tarthatják őt és baráti társaságát. Nagyjából kétmillió, elszánt szavazóval a háta mögött akár havonta lehetne országgyűlési választásokat rendezni Magyarországon, azokat is megnyerné. Orbán láthatóan erejének nagy részét arra fordítja, hogy ezt a szavazótábort mindenképpen egybetartsa, ne hagyja szétbitangolni a megszerzett jószágot.

Tekintélyt Orbán azonban már csak erőszak alkalmazásával tudna kivívni magának, ami nem is lenne igazinak mondható. A tüntetések, a vidám karneválok a Fidesz támogatottságát nem veszélyeztetik megdöntő mértékben, Orbán tekintélyuralmi törekvéseit azonban alaposan szétzúzták. Azt a politikai garnitúrát, amelyet az ország lakosságának egy része folyamatosan kiröhög, nem lehet komolyan venni. Ha valakit jól tökön rúgnak, az valószínűleg túléli a kellemetlen incidenst és mehet a dolgára. Ha azonban ez a tevékenység rendszeressé válik, nagyban megnehezítheti számára a dolgos hétköznapok elviselését.

Jelenleg valami ilyesmi történik a fővárosban. Egyesek egyszerűen hülyét csinálnak a magyar kormányból. Orbán soha nem fogja már magáról lemosni azt, hogy lop, csal, hazudik és Putyin közvetlen befolyása alatt áll. Mindezt nyugodtan lehet akár karaktergyilkosságnak is nevezni, Orbán azonban maga is ennek hatékony alkalmazásával került hatalomra. Semjén polgártárs büszkén be is vallotta azt, hogy Navracsics Tiborral együtt valaha a karaktergyilkolás volt a fő munkahelyi tevékenységük.

Nem elég a bosszúért lihegő háttérhatalmakkal, a rajtunk élősködő Brüsszel nehéztüzérségével, a hazaáruló utcai csőcselék arcátlanságával felvennie a harcot, a miniszterelnök megtépázott tekintélyét ráadásul a brutálisan rázúduló baráti tűz is komolyan fenyegeti. Németh Szilárd és Kósa Lajos egy-egy megnyilatkozása jól irányzott lórúgással ér fel. A mágikus duó embertelen teljesítményéhez egyre inkább felzárkózik Lázár János a maga cinikus kijelentéseivel. Kövér László tekintélyromboló ereje egészen megdöbbentő mértékű.

A bajt tetézendő a Csizmadia László vezette Önkéntes Felszabadítási Front is elkezdte ontani magából a méltatlankodó, felháborodott nyilatkozatokat. A CÖF irgalmatlan felszámolásával a miniszterelnök jelentős mértékben megkönnyíthetné az életét, egy kis lélegzethez jutna, ráadásul a költségvetés is jelentős összegeket spórolhatna meg. Mi értelme etetnie a saját ellenségeit?

Jelenleg lehetetlennek tűnik az utcai mókázások megfékezése. Mihez kezdjen szegény kormány egy „Ne vásárolj a CEU-ban!” táblával? Tiltsa talán be? Még azt sem lehet pontosan meghatározni, hogy mit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr4012447647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miva? 2017.04.24. 14:29:45

@felső határ nincs: igazad van. És hogy elment egy millió fiatal? Attól még magyarok maradtak. Majd jönnek azok vissza is, és hoznak magukkal még egy embert, ahogy Viktor kérte.

miva? 2017.04.24. 14:32:45

@vakapad: 2018 után olyan közvetlen kapcsolatunk lehet Orbán győzelme esetén a parlamenti képviselőkkel, hogy pl minden héten a kötelező fogadóórán egy lelkes hívük szájába szarnak majd. Már nagyon várom. Te is, ugye?

miva? 2017.04.24. 14:36:33

@vakapad: nem neked ment, hazaáruló, hanem @felső határ nincs: nek

felső határ nincs 2017.04.24. 14:44:17

@vakapad: azt hazudod, hogy nincs is kvóta?

az az őszi hazugságotok volt.

felső határ nincs 2017.04.24. 14:47:50

@miva?: honnan veszed hogy elment 1 millió magyar fiatal?

A valóság: 2010es cenzus Magyarország lkossága 9.92 m fő

A lakosság száma -2015- 9,85 m fő.

Megint ballibmatek van? Másrészt én is külföldön dolgozom de eszembe sem jutna a ballib szadesz elqróira szavazni NEM NEM SOHA!

felső határ nincs 2017.04.24. 14:48:42

@miva?: nagy mucifaszt kapsz a szádba 2018 után, mint amerikában.

miva? 2017.04.24. 14:50:12

@felső határ nincs: igenis van. Nem tudom miért tagadják. Ma is vettem egy dobozzal az Obiban. De ezeknek semmit nem lehet elhinni. Ne is foglalkozz velük. Folyton csak azzal jönnek, hogy hazudunk. Hogy szegény Nógrádi is ennyi idősen ilyen méltatlan támadásnak legyen kitéve! Meg a yandex, jó hogy nem informatikához is ért az ellenzék a végén.

Netuddki. 2017.04.24. 14:50:50

@felső határ nincs: "Akkor ki hazudik itt? Orbán?"

Az orbán nem hazudik. Vagy tudsz róla, hogy beismerte volna nagy nyilvánosság előtt? Akkor meg?

miva? 2017.04.24. 14:51:47

@felső határ nincs: gyere haza fiatal! Mi lesz így velünk nélküled! Lázár is megmondta, hogy magasabb életszínvonalon élhetsz idehaza.

felső határ nincs 2017.04.24. 14:54:08

@Tibi !: ponntosan, orbán sosem hazudott ezért tuti befutó Magyarországon miután 30 évig volt csúcspolitikus

Ballib kortársai itthonról és Európából rég meghaltak, börtönben rohadnak vagy politikai hullák. Már újakat castingolni is nehéz.

Netuddki. 2017.04.24. 14:54:20

@felső határ nincs: Az illegál migriket marhavagonra kell pakolni, aztán a Hódmezővásrhely melletti koncentrációs táborba kell szállítani, ahol szappan vagy lámpaernyő készül belőlük. Csak a halott illegál migri a jó migri!

felső határ nincs 2017.04.24. 14:54:56

@miva?: tehát akkor hazudtál az 1 millióról? a 6 millióról is hazudsz?

miva? 2017.04.24. 14:55:12

@felső határ nincs: csak keményen! Lássa csak a kígyóvállúak hada, hogy nem szarral gurigázunk! Kiröhögnek, mert 87 ember ment csak tüntetni a ceu ellen? Hát több leült év volt a hátuk mögött, mint 10ezer MKKP tüntetőé mögött! Nem tudjátok ballibsik, hogy mivel játszotok!

felső határ nincs 2017.04.24. 14:55:45

@Tibi !: pontosan, de nehogy már mo-n kelljen eltakarítani az illegál migriket

merkel szerint is alkalmasabbak erre a törökök!

felső határ nincs 2017.04.24. 14:56:52

@miva?: CEU ügyben pl. nem értek egyet Orbánnal.

De mit zagyválod ezt ide? először beszélj az 1 milliós hazudozásodról.

miva? 2017.04.24. 14:56:54

@felső határ nincs: milyen 6millióról? Azt kifizettem. További tartozásom nincs. Vagy az éves propagandadíjamat mondod? Megemelték? Nem is tudtam.

miva? 2017.04.24. 14:58:31

@felső határ nincs: nem hazudok. A polgármester úr azt ígérte, hogy ha annyit visszacsorgatok, akkor a maradékot megtarthatom, csak vigyek egy teli buszt a békemenetre.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.04.24. 15:05:02

@felső határ nincs: A nicked arra utal, hogy mennyi lopna a fidesz?

miva? 2017.04.24. 15:10:16

@Orbán Hazaáruló Viktor: milyen magyar ember vagy. Honfitársad hazaszeretettől duzzadó kebellel áll ki Putyinért! Te szégyent hozol Petőfire, ha ilyen alávaló fortélyokkal zavarod meg honunk ügyében gondolkozásunkat!

felső határ nincs 2017.04.24. 15:11:00

@Orbán Hazaáruló Viktor: teljesen mindegy amíg csökken az adóm és nő a bérem, csökken az adósság, akkor akármennyit lophatnak Orbánék, vagy 10x annyit is

az engem eladósító gazdaságot tönkretevő arabokat támogató maszop-szadesz elkerülése sokkal fontosabb, mint a fideszesek lopása

miva? 2017.04.24. 15:12:52

@Orbán Hazaáruló Viktor: az nem lopás, hanem az jár. Más is ellopná, a szocik is loptak, meg a nemzeti tőkésosztály megteremtése függetlenségünk záloga. Annak is oka van, hogy miért kell egy részét ibizán kokainra költeni, csak nem kötjük az orrodra.

miva? 2017.04.24. 15:14:05

@felső határ nincs: a te béred külföldön nő, meg az adód ott csökken. Ne hazudj! Ott nő az adó és csökken a bér. Gyere haza fiatal!

miva? 2017.04.24. 15:15:20

@felső határ nincs: (hol vagy testvérem? Mit dolgozol? Lenne ott mynka nekem is? )

miva? 2017.04.24. 15:20:13

@felső határ nincs: rendes ner ember vagyok. 100 alatti iq, nem beszélek nyelveket, stb

miva? 2017.04.24. 15:25:31

Ti komcsi sorosbérencek! Nézzétek! Ilyen egy igazi elvtárs! Máris azon fáradozik, hogy nekem is sikerüljön!

miva? 2017.04.24. 15:33:27

@miva?: most meg az is baj, hogy a wikipédián kremlből vett kép van Orbán atyuskáról? Hát jó hogy nem kell elkérnie Putyin igazolványát, ha beszélni akar vele!

marcogo 2017.04.24. 15:43:17

@felső határ nincs:
egy tanulmányutat ajánlok, csak ki kellene menni egy kicsit nyugatabbra és megnézni, hogyan élnek ott.
Milyen furcsa, hogy a technológiai kémkedés nem Kuba, Kazachsztán és hasonló országok ellen irányul.

Mint az átkosban: hol tart a kapitalizmus? A szakadék szélén. Ès a szocializmus? Mindig egy lépéssel elötte.

halaloszto 2017.04.24. 15:47:58

@felső határ nincs: vagy hogy lesz-e orosz laktanya magyar földön, hogy lesz-e magyar külpolitika, hogy szabad lesz-e nyugatra utazni...

miva? 2017.04.24. 15:48:36

@marcogo: ne keltsük a feszültséget! Soros milliárdokat áldoz a nyugati patyomkinjólétre. Nekünk sem olcsó a nyomor látszatának fönntartása, de a cél minden erőfeszítèst megér! Az pedig az, hogy Viktor, a győzedelmes, árpád-házi király legyen!

miva? 2017.04.24. 15:50:22

@halaloszto: miért kellene nyugatra utazni. Úgyis fordul a föld. Laktanya meg igenis legyen! Akkor majd nem támad meg a Soros hadserege

felső határ nincs 2017.04.24. 16:11:05

@marcogo: mi köze a fidesznek és a maszopnak ahhoz, hogy élnek ausztriában?

ez már 2014ben sem jött be, én szóltam

felső határ nincs 2017.04.24. 16:12:53

@halaloszto: így van, azt hogy nem lehetett utazni és orosz laktanya volt az országban, a maszopnak és a ballibeknek köszönhetjük

most ők ismét megmondanák, kitől kell rettegni, de ez csak akkor müködött amikor csak nekik volt sajtójuk

2017.04.24. 16:12:56

Könnyesre röhögtem magam a Kétfarkú Kutyapárt tüntetési tábláin. Épp arról dumáltunk a haverokkal, hogy ezeken aztán elég nehéz fogást találni. Olyan nehéz, hogy nem is érdemes keresni.
Azért még csak egy évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna, hogy fennmaradnak ezek a Jobbik által átragasztgatott plakátok, és nem hisztériáznak miatta a kormány arcai. /Én legalábbis nem futottam ilyenbe bele./ Nálunk is figyiszes polgármester van, aztán ott van a Jobbik "Ti dolgoztok, ők lopnak" plakátja a városházától nem messze. Tavaly még tuti, hogy első nap leszedték volna, most meg már egy hete nézzük.
Valami változik, hiába betonozták be magukat. A beton is 20 évi köt, 20 évig porlad.
OV is túl van már a politikában az első 20-on.

felső határ nincs 2017.04.24. 16:23:40

@funivia: semmi probléma orbán leváltásával

a lényeg: MSZMP SZDSZ elkúrókkal nem jutunk messzire, amíg ők az alternatíva addig Orbánt kell választani, azt jónapot

sZulamith 2017.04.24. 16:30:54

@miva?: "miért kellene nyugatra utazni. Úgyis fordul a föld. Laktanya meg igenis legyen! Akkor majd nem támad meg a Soros hadserege" Ez a legjobb:)))))

2017.04.24. 16:35:34

@felső határ nincs:
Azért az elgondolkodtató, hogy a Jobbikos plakát kinn marad... A polgármester már valamit érezhet a csontjaiban a következő választásokkal kapcsolatban.
A Jobbik még nem kúrt el semmit, és vidéken nem a vérmagyarokkal azonosítják őket.
Ők azok akik önkéntes polgárőrök, önkéntes tűzoltók, ők vágják össze Mari néni fáját, betolják Pista bácsi Wartburgját, ha el akar menni a templomba. Ott táncolnak a néptánc együttesben, kifestik az iskolát társadalmi munkában.
Lehet Vonát karaktergyilkolni a nagypolitika szintjén, de a kis településeken a Jobbik nagyon jó alapszerveket hozott létre. Ők a segítő fiatalság, az idősek reménye.
Velük miért nem számol senki a választásoknál?

felső határ nincs 2017.04.24. 16:39:59

@funivia: hogyne számolna

a fidesz számol a jobbikkal, LEszámol vele

ma már a jobbik a főellenség, nem a ballib csicskák, mert símacska a jobbikot kezdte tolni

a ballib média meg elkezdte símacskát védeni

a jobbik még ne qrt el semmit, de könnyen a háttérhatalom ügynökévé változhat, és ezt a Jobbik törzshívei NEM FOGJÁK ELTÜRNI

2017.04.24. 16:53:20

@felső határ nincs:

Igaz minden amit írtál, a nagypolitika szintjén. Simicska is azért állt a pénzével a Jobbik mögé, mert az az egyetlen, aki le tudná váltani a fityiszt.
A népet, az isten adta népet az sem érdekelte amikor Simicska a fityisz mögött állt.
Nem érdekli senki és semmi az embereket, csak az, hogy legalább ne legyen rosszabb már a helyzetük, de ha lehetne egy kicsit javulna, azt sem bánnák.
Ha van ígéret a Jobbik részéről, hogy elszámoltatják a fityiszt, és a másik oldalt is az elsíbolt költségvetési, és eus pénzekkel, /és van ilyen ígéret/, akkor ez fontosabb, mint az, hogy ki áll ki mögött.

vaffanculo 2017.04.24. 17:15:54

@felső határ nincs: OGV-ék lophatnának 10x ennyit is? :) Mi van? Annyi pénze az EUnak sincs, amit ezek ne lennének képesek ellopni. :) Lehet, hogy utálod a maszopot, a libsiket, a Sorost meg minden nem fontos dolgot, de ha azt mondod, hogy nyugodtan lopjanak akár többet is, akkor neked a segged a fejed helyére nőtt :)

felső határ nincs 2017.04.24. 17:31:55

@funivia: ez igaz, de a jobbik csak a ballib maradékkal tud fideszt váltani...2018ban legalábbis, és ez is csak elmélet

nem hiszem hogy az elszámoltatás fontos szempont lenne a választók többségének

megszokta mindenki hogy nincs elszámoltatás

az fontos hogy ne legyen rosszabb pénzügyileg de inkább jobb legyen

@vaffanculo: azért mondtam ezt mert a valóság az hogy az én nettóm több, kevesebb az adóm és kevesebb az államadósság. A ballib álhírmédia ebből azt számolja ki mennyit lop a fidesz .... hát nem fog müködni, evvan.

MEDVE1978 2017.04.24. 17:41:35

Sajnos Vektor elsősorban az életképes alternatíva elmaradása miatt leválthatatlan. Tény az, hogy például a középosztálynak, meg a családosok egy jó részének jól jött az adórendszer változása (SZJA+adókedvezmények). Senkiről nem nagyon lehet elhinni, hogy itt hirtelen nyarat csinál, tegye fel a kezét, aki szerint Tóbiás József vagy Vona Gábor, esetleg Karácsony Gergő, Jávor Benedek vagy esetleg a Momentumos srácok gyors és pozitív változásokat tudnának elérni. Valamelyik közíró írta, hogy Orbánt talán 2022-ben lehet majd leváltani, de akkora meg már akkora gazdasági hatalmat épít ki, hogy már nem lehet majd eredményesen politizálni ellene. Sajnos nekem az a véleményem, hogy már mára megtette ezt. Effektíven kormányozni Orbán után csak az tudhat, aki konkrétan hasonlóan erkölcstelen és szarik a jogállamra, mint ő. Ugyanis csak így lehet a gazdasági háttér- és médiahatalmát megtörni.
Az, hogy a pesti nép gúnyolódik rajta, meg maximum szórakoztató (igaz, már ez is valami :).

Lajos Csánó 2017.04.24. 17:42:19

@felső határ nincs: Természetesen te és Orbán hazudik!

RHalacska 2017.04.24. 17:42:35

@felső határ nincs: Már csak az a probléma, hogy közgazdasági alaptézis, hogy adót csak természetes személy fizet, mert mindenki más átterheli, beépíti a szolgáltatás árába. (Nem Matolcsy féle unortodox közgazdaságtanban) .
Tanuljál inkább.

felső határ nincs 2017.04.24. 17:55:17

@RHalacska: az árak emelkedését az infláció méri, és az infláció sokkal alacsonyabb mint a ballibek idején

persze megpróbálják mindig megmagyarázni a ballibek, hogy igazándiból most több az adó, és a ballibek idején meg alacsonyabb volt, de ezt senki sem hiszi el

1996 brutális ballib megszorítás
2009 brutális ballib megszorítás

a ballib uralkodások brutális adóssággal, privatizációval és a végén brutális megszorításokkal ját

ezt minden óvodás tudja

illaim 2017.04.24. 18:13:36

@felső határ nincs: Te elhiszed amiket ide beírogatsz, vagy csak aljas módon terjeszted a hazug propagandát?

Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.04.24. 18:14:31

Ilyen bénaságokat, összefüggéstelen szarokat minek írni? Minek? Minek?

anyadmajma 2017.04.24. 18:19:47

@felső határ nincs: mi van, te hazaáruló bolsevik geci, hol a többi nicked? Vagy minden nickedhez külön bankszámla kell, hogy utaljon a párt? Mert ugye ahhoz meg külön bankadó tartozik, és az úgy már sok, mi?

morph on deer 2017.04.24. 18:20:20

@felső határ nincs:
"az engem eladósító gazdaságot tönkretevő arabokat támogató..."

Az valóban szomorú, hogy most téged is évtizedekre eladósítottak az agyament paksi rémálom kedvéért!
Az, hogy például az egyik legfejlettebb és előremutató mezőgazdasági üzemet is tönkreteszik csak azért, hogy pár haver fel tudja venni a termelés helyett járó támogatást, csak egyetérteni tudok veled.

És igen, ott van a Pharaon, akinél arababb arab nem nagyon kell - beférkőzött egyenesen a vezét bizalmába! Akit még az FBI is körözött a fegyverüzletei miatt, mint a Cinege utcai comszéd - hát ez elég durva!
Aztán az, hogy ez a dolog elsikkadjon, hát persze megér egy gyászjelentést, meg egy csicsás temetés megrendezését, hát nem? Kiváncsi lennék, ki örökölte a Cinege utcai ingatlant, mellesleg..!

Szóval igazad van, hogy a téged eladósító, gazdaságot tönkretevő, arabokat támogató aljanép elkerülése valóban fontos!
Bár én a lopást semmilyen formában nem állom, szóval nem örülők, amikor tónika haverja milliárdokat keres a bevándorlásin, - amit még az államnak majd vissza is kell fizetni kamatostól - mint a legutóbbi információk mutatjá, és ez csak a "leeső" hat milliárd, ami hatezer millió forint - a havernak!
Mert ő is jobban teljesít :)

Lavinia Pinkerton 2017.04.24. 18:25:42

A levakarhatatlan Orbán.
Megemlíteném, hogy az ország kétszer szavazta le választáson a tolvajbandáját és nem sikerült a bukott Orbántól megszabadulni.
Nem a szavazatok tartják a helyén, annyit mondok.

Ans1979 2017.04.24. 18:26:57

@felső határ nincs: Örülök, hogy végre valaki ki meri mondani, hogy Magyarországon többet lehet keresni mint Ausztriában.

Ausztriában egy gázszerelö nettó 1.400 € keres, ellenben Magyarországon annyit, hogy Bankot is vásárolhat magának.

Hajrá elvtárs! Ne engedd, hogy a Soros propaganda elvakítsa büszke népünket. Magyarországon többet lehet keresni!!!! Ausztriában meg többet lehet találni...

HorseFucker 2017.04.24. 18:28:45

@felső határ nincs: Hé fasszopó ! Te melyik fidess fizetett bérenc vagy ?
A Batyú-geci vagy az anyabaszó bulgár állat ?

felső határ nincs 2017.04.24. 18:29:05

@morph on deer:'Az valóban szomorú, hogy most téged is évtizedekre eladósítottak az agyament paksi rémálom kedvéért!'

az államadósság mást mutat

gondolom nem várod hogy a többi butaságodat is elolvassam

felső határ nincs 2017.04.24. 18:30:30

@Ans1979: mi köze a fidesznek meg a ballibeknek ahhoz, mennyit lehet keresni Ausztriában?

ezzel csak ezen a blogon 3 maszopos próbálkozott már

Ans1979 2017.04.24. 18:43:30

@felső határ nincs: Te nem veszed észre, hogy ezek a szemét Soros-párti békommemntelök gúnyt üznk minden igazságmorzsából ami kipttyan a szádból?

Ne hagyd magad!

Esetleg feljebb tolhatod bölcs buksidat Viktor Atyuska ánuszába, akkor az igazság nem kiesik majd a szádból, hanem belémegy!

felső határ nincs 2017.04.24. 18:45:54

@Ans1979: ja hogy gúnyt üztél

múúúhahaaahhahahha

illaim 2017.04.24. 18:52:47

A 2010 kormányváltás idején a nominális államadósság 19600 milliárd forint volt. Most hét év elteltével 25000 milliárd felett jár, és erre jön egy gátlástalan propagandista, és azt állítja, hogy az államadósság csökkent! Ja olyan Matolcsy féle felfelé csökkenéssel! LOL
Azt állítja ez a gátlástalan hazudozó, hogy csökkentek az adók! 53 adó és járulékelemet emeltek a hét év alatt,! Csak az ÁFA 27% a szektorális adók, amiket ugye nem hárítanak át a fogyasztókra, az egészségügyi járulék plusz 1% emelése, ahol a minimálbéres kétszer annyit fizet mintha vizitdíjat fizetne, és lehetne sorolni reggelig a rengeteg hazugság cáfolatát!
Ja és ellopták a zemberek nyugdíj megtakarítását 3000 milliárd Forintot!

felső határ nincs 2017.04.24. 18:57:13

@illaim: senkit se érdekel a nominális adósság

te vagy a 5. maszopos aki ma ezzel próbálkozik, 3 pedig azzal próbálkozott hogy de ausztriában többet keres krumplikapálással

- ez mind szép, de jövőre választás van amin rojtosra kúrjuk a valagatokat, ha ekkora baromságokkal próbálkoztok, szedjétek már össze magatokat besszameg

illaim 2017.04.24. 18:59:09

@felső határ nincs: Ez a "múúúhahaaahhahahha" a bukott Szabó Márk államtitkár korábbi bejegyzéseire emlékeztet. Szóval köcsögségedet internetes szennyezésre ítélte a fidess! LOL

ami szabad 2017.04.24. 18:59:31

Én speciel tényleg imádom a kétfarkú-s táblákat, vagy a hetek óta tartó tüntik kreatív, szellemes tábláit. Vinnyogva lehet nevetni egyik- másikon, olyan szellemes. ( a plakátok egy része is) Kérdés: A szellemileg kevésbé barázdált, ámbátor dühös és 15 éve egybekovácsolt fidesz szavazóknak átmegy az üzenet? Mert az ok. hogy néhány értelmiségi , akik fidesz- fanok voltak lépésről - lépésre kiábrándultak, oly anniyra, hogy ennek hangot is adtak, esetleg párttagságukat megszüntették ( ami nem jelenti feltétlenül,m hogy szavazni nem oda fognak azért még...) de kérdés, hogy eljut-e a humor egyáltalán oda, ahová kéne? Mert mi már rég sírunk/ röhögünk ezeken, időnként egyszerre is...

felső határ nincs 2017.04.24. 19:01:46

@ami szabad: mi is sírva röhögünk

de attó még felelősségtudatunk is van nem adjuk MAgyarországot a háttérhatlomnak

eszdéesz-maszop-dk-jobbik így kiesik, marad az Orbán 2/3

RHalacska 2017.04.24. 19:06:01

@felső határ nincs: Szerintem gond van a szövegértéseddel. Idézem amit írtam: Már csak az a probléma, hogy közgazdasági alaptézis, hogy adót csak természetes személy fizet, mert mindenki más átterheli, beépíti a szolgáltatás árába. (Nem Matolcsy féle unortodox közgazdaságtanban) .
Tanuljál inkább.
Ebben egy szó nincs arról, hogy ki mikor milyen adót emelt, csökkentett. Ez egy közgazdasági alaptézis. Ugyan nem I. Hazudós Lopós Orbán Vitya mondta, de azért igaz.

jandera 2017.04.24. 19:10:14

Soros György keze betette a lábát!

felső határ nincs 2017.04.24. 19:10:36

@RHalacska: na a közgazdasági alapvetésedet a tények nem igazolták, mert az árak kevesebbet emelkednek évente 2010 óta, mint előtte

annak ellenére hogy minden adó brutálisan csökkent, a cégeké is, a magánszemélyeké is, az egyéni vállalkozásoké is, az ÁFA is

miután 1996ban a ballibek brutális megszorításokkal vetettek véget balfasz kormányzásuknak, gondoltuk biztos az EUban ügyesebbek lesznek mert ők européer értelmiség: Lófaszt, mama! 2009ben már nemcsak brutális megszorítások, hanem brutális eladósodás és ÁLAMcsőd is a számlájukra íródott, 2 szemkilövetés közben!

Hát a Qúúúrva anyukat, éljen Orbán!

RHalacska 2017.04.24. 19:15:51

@felső határ nincs: Drága, olvassál már ne csak írd a baromságaidat! Vicces, ahogy nem érted ami le van írva. A tipikus IQ 20 esete. De legalább hangos. Tudod, nagy fasz királykád kivet bankadót az meg jól beépíti a banki költségekbe, lásd tranzakciós adó. Ha kivet minden mosógépszerelőre 10000 Ft szerelési adót gépenként, és eddig 15.000Ft volt a javítás, akkor most 25.000 lesz. De Te ezeket úgysem érted, ez már magasabb matek.

ami szabad 2017.04.24. 19:16:31

@felső határ nincs: Hát tudod, a minél szarabb annál jobb is egy lehetőség, de tudod, jelenleg a háttérhatalmak leginkább orbán agyában vannak. Laknak ott vagy hatan, abban a paranoid- skizofrén otthonban, amit nem rég még a fejének is nevezhettünk! 15 éve formálja az identitásotokat, gyűlölködő, egysejtűre. Ellenség itt már mindenki. .. Holott nagyjából pont 0, azaz nulla ellensége volt az országnak a trónra kerüléséig... Igaz, lett egy putyinnyi jó barátunk, de azt meg kenje a hajára. Ha már háttérhatalom, akkor leginkább ott marionetteznek ezzel a törpe- Napóleonnal... Napi szinten dobálja be az újabb ellenségképet, ti pedig képtelenek vagytok ezek szerint felismerni, hogy a saját szar politikai 'elitünk" HELYETT keres más bűnbakot arra, hogy miért nem boldogulunk. Szerintem, ha az összes, mintegy 30 év alatt összeharácsolt lovét ki lehetne rázni a politikusok és a seggük végei zsebéből- kinti számláikról is lesepregetve- megdöbbennél, mert a teljes magyar államadósság 2-2,5-szöröse állna az ország rendelkezésére. És az nem 100 milliós, de több tízezer milliárdos tétel! Csak ti ennyi nullát már le sem tudtok írni, így marad a ballibázás, meg a nácizás a helyett, hogy a trógerek mennének a lecsóba, ahová már az elődeik is kerültek MDF- SZDSZ- MSZP. Pont oda valók. Egy 5% alatti eredmény egy kis szerénységre tanítaná ezt a sok ostoba, pökhendi, tolvajt. Ha háttérhatalmat keresgélsz, akkor meg ügyelj rá, hogy a fény mindíg úgy essen, hogy legyen árnyékod, ...és már meg is van! Jó szórakozást!

felső határ nincs 2017.04.24. 19:20:07

@RHalacska: na de ha nem nőtt az infláció, - az árakba épül be az adó a ballib hazudozás szerint orbán óta- még annyival se mint korábban azzal a magasabb adóval amit nem építettek be az árakba a szocik

akkor kiderül hogy hazudsz, igaz?

RHalacska 2017.04.24. 19:24:44

@felső határ nincs: Olyan okosan nem értelmezed amit írtam. Leírtam egy általános közgazdasági alapvetést. Baloldal, jobboldal stb nélkül. Tudod ez van a tankönyvekben. Te meg ballibázol, meg hazudozással vádolsz. Nooooooormáliiiiiiss?

felső határ nincs 2017.04.24. 19:26:27

@ami szabad: 'a háttérhatalmak leginkább orbán agyában vannak. Laknak ott vagy hatan'

Sorost gyakorlatilag minden országban üldözik ahol patrióta kormány van, Soros mumussága nem Orbán találmánya, ahogy a migrik sem, amiről a ballib média ugyanezt hazudta...nincs is migránsprobléma

'lett egy putyinnyi jó barátunk, de azt meg kenje a hajára. Ha már háttérhatalom, akkor leginkább ott marionetteznek ezzel a törpe- Napóleonnal'

- nekem úgy rémlik, hogy nem Putyin akar illegális arabokat idekvótázni

'ti pedig képtelenek vagytok ezek szerint felismerni, hogy a saját szar politikai 'elitünk" HELYETT keres más bűnbakot arra, hogy miért nem boldogulunk.' - ki szerint nem boldogulunk?

'Szerintem, ha az összes, mintegy 30 év alatt összeharácsolt lovét ki lehetne rázni a politikusok és a seggük végei zsebéből-'

Ha lehetne a fénynél gyorsabban utazni...nem fogsz egy fillért se látni az ellopott pénzből de ugyanígy nem lát az amerikai meg a chilei se akkor minek hantázol baromságokat össze-vissza

Majd akkor lesz a fidesznek ellenfele ha felesküszik a háttérhatalom elleni harcra, addig nem!

felső határ nincs 2017.04.24. 19:28:01

@RHalacska: a ballib gyakran tesz ált. közgazdasági alapvetéseket

aztán amikor kormányoznak jön az ÁLAMcsőd

pedig mindent tudnak: nemkell kerítés, a piac megoldja, elmennekabankok

illaim 2017.04.24. 19:31:58

@felső határ nincs: "senkit se érdekel a nominális adósság" Az, hogy te egy senki vagy, azt idáig is tudtam, ezt igazán kár hangoztatni!
Az a rögeszme, hogyha valaki nem ért egyet az eszement dolgaitokkal csak maszopos, vagy sorosbérenc lehet, az egyértelmű bizonyíték az 50 alatti IQ tartományra! Úgy látszik az fölött már nem is vesz fel senkit a fidess a papagájkommandóba! LOL

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.04.24. 19:33:57

@vakapad: "Erről az adósságökörködésről megjegyzendő, hogy Orbán az ország következő tartalékait nyúlta le:
- a MANYUP 3000 milliárdja, amelyet jórészt a zemútnyócévesek gyűjtöttek össze (náluk negatívként jelentkezett)"

LOFASZT !! Az mszp elopott 3000 milliardot a koltsegvetesbol. A tolvajtol pedig vissza venni a penzt az nem lopas.

felső határ nincs 2017.04.24. 19:38:28

a ballib katasztrofálisat perecelt a francia választásokon

'rosszat tett a baloldalnak a kormányzás' - aszongya

de az ÁLLAMADÓSSÁG, a TERORIZMUS és a KANIBALIZMUS nem tünik el egyik napról a másikra, attól, hogy a ballib jelölt kibukik a picssába! Ezek a problémák még évtizedekig ott maradnak, rákos sejtként rohasztva szét a francia hazát!

Jól gondoljuk meg, akarjuk-e az ÁVHsból lett européereket és a körömtépőkből verbuválódott demokratákat az új magyar kormányba! RIA RIA HUN GARIA

RHalacska 2017.04.24. 19:39:41

@felső határ nincs: Ja ez kb 10.000 éves alapvetés, amióta az adót feltalálták. Szánalmasan buta vagy, és még ennek megfelelően hangos is.

NDSnyder 2017.04.24. 19:42:36

@RHalacska: egyelőre ez van a tankönyvekben, de kiűzzük a liberális kommunista zsidó sorobérenc ügynökképző CEU-t, piros pöttyöt festünk a magyar babák popsijára és az iskolákban nemortodox gazdaságpolitikát tanítunk.

Majd meglátod milyen gyorsan veszíti el a közgazdaságtan a közgazdaságtan jellegét!!!

felső határ nincs 2017.04.24. 19:48:06

@RHalacska: persze 10ezer éves alapveés

a CEU néptanítója Bokros még a maoista közgazdaságtani alapvetéseket tanulta a Marx Károly Egyetemen de ne zavarjon

RHalacska 2017.04.24. 19:51:43

@felső határ nincs: Ha picit is gondolkodnál, akkor tudnád, hogy mindig a végfelhasználó, a természetes személy, az aki az adót megfizeti. De ez téged ne zavarjon. Ostobácska :)

felső határ nincs 2017.04.24. 19:53:08

@RHalacska: 'tudnád, hogy mindig a végfelhasználó, a természetes személy, az aki az adót megfizeti. '

A bankoknak kevesebb haszonnal kell beérniük, ennyi az egész.

NDSnyder 2017.04.24. 19:53:19

@felső határ nincs: így igaz! Az is csak valami maszopeszdéesz propaganda, hogy a győztes Macron egy ballib szellemiségű politikus maradt miután kilépett a pártból.

Tudniillik az eszmék és értékek megszűnnek létezni, ha kilépsz a pártból. Ez alól csak a mi csodás és egyedi kormányunkat adó 1,001 pártok képeznek kivételt. Az ottani idiotizmus minden párttagkönyvet túlél!!!

Ja, és vesszen a soros!!!!

felső határ nincs 2017.04.24. 19:54:49

a ballib katasztrofálisat perecelt a francia választásokon

'rosszat tett a baloldalnak a kormányzás' - aszongya /hogyhogy Orbán kormányzása nem árt a jobboldalnak, hanem sokkal erősebb a jobboldaliság ma, mint 1990 óta bármikor/

de az ÁLLAMADÓSSÁG, a TERORIZMUS és a KANIBALIZMUS nem tünik el egyik napról a másikra, attól, hogy a ballib jelölt kibukik a picssába! Ezek a problémák még évtizedekig ott maradnak, rákos sejtként rohasztva szét a francia hazát!

Jól gondoljuk meg, akarjuk-e az ÁVHsból lett européereket és a körömtépőkből verbuválódott demokratákat az új magyar kormányba! RIA RIA HUN GARIA

RHalacska 2017.04.24. 19:56:28

@felső határ nincs: Jobban szeretem a náciból lett fajtádat

RHalacska 2017.04.24. 19:58:27

@felső határ nincs: Aha ahogyan te azt gondolod :) Mind beépítette a szolgáltatási díjakba. Csak olyan szép nagy semellenződ van, hogy észre sem veszed. Ezért vagy jó birkának, akit majd levágnak, ha a vezírnek kell. remélem te hamar kelleni fogsz

felső határ nincs 2017.04.24. 20:06:16

Soros kiebrudalása után pedig, ha az européer klíma megengedi, fontos kérdéseket kell feltenni:

1. európa keresztény-e
2. európa keresztény legyen-e
3. volt-e holokauszt és hogyan változott a holokauszt mondavilága 1945től napjainkig - ássák ki a hullákat, mint katyn-ban a lengyelek / ha nincsenek hullák mérjék le 6 milió hulla elégetéséhez mennyi koksz kell és vessék ezt össze a koncentrációs táborok kokszfogyasztásával, amiről pontos feljegyzések állnak rendelkezésre, használjanak független szakértőket - ami hiányzik a 6 milióból azt lőjék a Dunába teljes vagyonelkobzást követően
4. ha kell legális bevándorlás, el kell dönteni milyen fajokat szeretnénk, és milyeneket nem - mint amikor a kertjeinket müveljük

felső határ nincs 2017.04.24. 20:07:01

@RHalacska: ha beépítette akkor mitől buktatok 2014ben amikor szintén ugyanezt hazudtátok?

RHalacska 2017.04.24. 20:09:56

@felső határ nincs: Nem is értem a kérdésed. Az alapvető tévedésed, hogy sem ballib, sem elvakult fityiszes sem vagyok. Csak gondolkodom. Sem a mingránsok korlátlan beengedésével, sem az orbán klán hülyeségével nem értek egyet.

morph on deer 2017.04.24. 21:04:36

@felső határ nincs:
"... az államadósság mást mutat..."

Ja, gondolom azt, hogy a paksi csacskaság árát nem is kell visszaadni ;))

Új szemüvegre is szükséged van, azon túl hogy némi meggyőző érvre, hogy legyen mivel védeni az "arabbarát" és "gazdaságromboló" vezéredet :D

Csak így tovább!

koala kóla 2017.04.24. 21:20:55

@morph on deer: 'Ja, gondolom azt, hogy a paksi csacskaság árát nem is kell visszaadni ;))'

Vagy inkább te gondolod azt, hogy ezt nem számolják az államadóssághoz, hanem a paks-hitel az más hitel, az a putyin-hitelek alatt van könyvelve.

De debilekből azért viszonylag kevés van.

scavengario 2017.04.24. 21:37:15

Szerintem régen azon kéne agyalni, hogy lehet az EU-t összefogni. USA-Orosz ellenpólusok mellett EU most semmi. Kína is erős és beállhat (vagy bár beáll) az oroszok mögé. Egy elég erős összefogás kellene, hogy legyen 3. "pólus". A politika is így megy kisebb szinten. A két erős párt és a többi jelentéktelen nem működik. Legyen legalább 3, de inkább több. Ez kellene világviszonylatban is. A másik probléma, hogy bár liberálisnak mondom magam, miért csak az EU felé mennek a migránsok? Se oroszország, se USA, se Szaúd-Arábia (ami közelebb is lenne). Mert nem engedik. De EU majd kedves lesz. Hát ne legyen. Nem a bűnözéssel és a terrorizmussal védekezem, hanem azzal, hogy háborúznak egy országban, menekültek vannak, akkor a környező országok oldják meg. Ha ez nem megy, akkor mindenki. USA és az oroszok és a kínaiak ésatöbbi is fogadja a menekülteket, vagy ha nem, akkor mi sem. Ennyi. Bejön (hasraütés-szerűen mondott) 10 millió migráns? Legyen, abból a szociális háló állapota vagy terület alapján vagy találjuk ki mi, hogy mi miatt fogadjanak be mások is (USA, Orosz, Kína, dél-amerikai országok, stb... Amíg az EU jófejkedik, addig arról van szó, hogy erőforrásokat a befogadásra fordít, az egységesítést is nehezíti, mert az EU-s tagállamok között megy a cicaharc, közben a két másik nagyobb térség erősödik. De ne legyen igazam, de akkor ne a politikusok okoskodjanak a büfé-ruhatár szakkal, hanem elismert politológusok és közgazdászok döntsenek már a sorsunkról...

morph on deer 2017.04.24. 21:47:38

@koala kóla:
"De debilekből azért viszonylag kevés van."

Ez így igaz!
Parlamenti képviseletük arányát tekintve igaz, hogy majdnem kétharmadnyi, de valójában csak kb 1,8-2 millió.
Ez így már nem is rossz arány :)

Szivi, a paksi lóvé még nincs beleszámolva, az Eximbank meg valószínűleg bele lesz, szóval illene kissé halkabban verdesni a mellkast államadósság ügyben.
A gazdaságunk valójában egy 'unortodox' piramisjáték elvét követi, - megy ameddig megy, aztán a klasszikus módon dől majd, és abban sem lesz semmi szokatlan, hogy a köznép veszít, ahogy ez lenni szokott.

De lehet tovább ajnározni a hozzáértést, mert az valóban páratlan!
Kevesen tudnak ilyen effektíven és ennyit lopni úgy, hogy a meglopottak még tapsolnak is a mutatványhoz!

Ez már valóban művészet..!

Egéridomár 2017.04.24. 21:49:52

@felső határ nincs: Jól bírod a melót picurka :) Fél 2 óta megvan a kitartásod, le a kalappal!
Egy baj van csak. Kb. 6-tól egészen más stílusban nyomod haver :)

kvadrillio 2017.04.24. 21:54:41

és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o))))))))) ÉN...SZERETEM A CIKKEIKET OLVASNI ! KIK KORLÁTOZNAK EBBEN ??? és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o))))))))) ÉN...SZERETEM A CIKKEIKET OLVASNI ! KIK KORLÁTOZNAK EBBEN ???és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o))))))))) ÉN...SZERETEM A CIKKEIKET OLVASNI ! KIK KORLÁTOZNAK EBBEN ???és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))VVés...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o)))))))))és...HOVA LETT A HÍDFŐ.RU ??????????? ELTŰŰŰNTETTÉK A ZSIDÓK ??? :o))))))))) ÉN...SZERETEM A CIKKEIKET OLVASNI ! KIK KORLÁTOZNAK EBBEN ???

EBBEN A SZÖVEGBEN MINDEN BÖTŰ, SZÓ...MONDAT MAGYARUL VAN ÍRVA ! SEMMILYEN IDE NEM VALÓ KIFEJEZÉS NINCS BENNE A SZÖVEGBEN ! HA TE EZT HISZED, AKKOR VAGY NEM VAGY MAGYAR VAGY EGY BAROM VAGY ! :o))))) ÉS EZT NAGYON KOMOLYAN GONDOLOM ! SEMMILYEN TILTOTT SZÓT NEM ISMEREK A MAGYAR NYELVBEN !!!!!!!!! :)))

AZ ORIGÓ NEM KOMMENTELHETŐ ?A ZSIDÓ TULAJOKAT HAZA KELL KÜLDENI IZRAELBE ! ELÉG VOLT BELŐLÜK ! JEWS GO HOME ! :o))))) EZ A FÖLD ITT, MAGYARORSZÁG !!!

Egéridomár 2017.04.24. 21:55:47

De most komolyan. Ezek tényleg azt gondolják, hogy iderendelnek egy-két szerencsétlent és mindenki megvilágosodik orbán oldalán? Hát mi történt habonyéknál? Gáz van...

morph on deer 2017.04.24. 22:01:39

@scavengario:
"De ne legyen igazam, ..." - hát, ha szerinted ez még választás kérdése..!

"... de akkor ne a politikusok okoskodjanak a büfé-ruhatár szakkal, hanem elismert politológusok és közgazdászok döntsenek már a sorsunkról..."

Ezért kéne egy "szakértői" vagy "technokrata" kormány olyanokból, akik még tudják is, hogy mit csinálnak és miért, politikai sallangnak meg a pártok, amelyek legfeljebb a hansúlyokat, esetleg a fontossági sorrendet befolyásolhatnák, ideológia (vagy tökön tudja mi) mentén, ami a változó lehetne négyévenként.

De az, amit ez a kellően képmutató ámbár velejéig felkészületlen bagázs produkál kormányzás címén az valami egészen elképesztően dilettáns.

A szarka és az ő bizonyos farka kifejezetten sikertörténet köpcös vezérünk bölcs kormányzati lépéseihez képest!
Bár állítólag hasonló hobbival rendelkeznek :)
(Súgó: nem a szarka focizik!)

RHalacska 2017.04.24. 22:13:15

@Egéridomár: Zavar van az erőben. Már Birca sem kommentel, pedig örömteli perceket szerezett szerintem mindenkinek. Vagy ő felső határ nincs? :) Habony nem tudja mit tegyen. Én ajánlanék valamit :)

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.04.24. 22:19:05

" Nem lehet számára kellemes minden egyes átkozott nap arra ébredni, hogy a „nép” egy része már megint a lemondását követeli, ő pedig anyagi megfontolásból képtelen"

Szegeny Orban, biztos minden este alomba sirja magat, az miatt a par ezer gender szakos miatt, akik az oktogonnal karnevaloznak estenkent.

NDSnyder 2017.04.25. 00:27:55

@ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI: Remélem dicsőséges VEZÍRünk minden éjjel Putyin formájú matrioska babával álmodik, amí mindig tartalmaz egy apróbb Putyint, csak a legvégén egy pirinyó Viktort.

Éljen dicsőséges VEZÍRünk sokáig és emlékezzen mindig arra hogyan vált hőn szeretett Atyuskánká, annak ellenére, hogy fiatalon pont ez ellen kűzdött!

]{udarauszkasz 2017.04.25. 14:44:22

Ha ez igy f9lytatodik,itt is megszuntetik a kommentelest,mint az Origon. Aztan legfeljebb szamizdat lapokrol lehet tajekozodni...
süti beállítások módosítása